עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך תוכנה ליתקשר מהמחשב חינם אבל שיהיה משהו קל שאני יוכל ליתקשר גם לפלפון.

2. Started by Black_Devil,

אני יודע שהנושא הזה ממש חרוש, אבל אני פשוט חייב לשאול, כדי למצוא משו באמת טוב. יש לי ראוטר אלחוטי, ו-ADSL של 2 מגה. כל תוכנה שניסיתי לשים עושה לי בעיות. המקסימום שאי פעם הגעתי אליו זה 50 ק"ב לשנייה וזה גם היה לדקה בערך. רציתי לדעת מה התוכנה/תוכנות הכי טובות בשבילי?! הדבר העיקרי שאני מוריד זה מוסיקה, והרבה(בעיקר דיסקוגרפיות) סרטים זה בעדיפות שנייה, אבל גם מאוד חשוב. ותוכנות וכאלה בעדיפות שלישית. אני אודה למי שיכול לתת לי תשובה.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלו לכולם יש לי איזה הסרט שנמצא בפורמט של 16/9 אני מעוניין להעביר אותו או לקונברט אותו לפורמט של 4/3 רגיל איזו תוכנה קלה פשוטה ויעילה עלי להשתמש! ברשותי יש את הנרו החדש ביותר! או אולי תוכנה אחרת שאתם צצליצים

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by ar6_n,

תגובות

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by דרומי,

שלום חברים, איזו תוכנה מודדת פריימים במשחקים ואיך אני מפעיל אותה?יש באתר כאן,שניתן להוריד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by בר שאטי,

תראו מה קרה לי..הקאזה הלכה..המסן נדפק..הכל!!!!!!!!!אבלי המדיה מובי מייקר!!! אין לי מושג למה.. אמרו לי לשים קובץ אחד כי כנראה יש קובץ פגום אז שמתי!..אבל לא השתנה.. עזרו לי פליז!! מה שאומרים לי שאני מנסה לפתוח קובץ זה- your application or dll c:\windows\system32\sensapi.dll is not a vaild windows image.please check this against your installastion diskette. יש לי עוד בעיה..כל פעם מחדש אני צריכה להתקין את המדפסת hp 3600 כי יש לי מצלמה דיגיטלית אז אני מחליפה כבלים...החוטים האלה..אז נגיד סיימתי להדפיס אני מוציאה את החוט יום אחרי אני מחזירה ואני צריכה להתקין מחדש!ויש את זה במחשב..זה בעיה תודה לכולם...

7. Started by semi-t,

עבור הפלאפון שלי.. מישהו מכיר תוכנה חינמית ופשוטה? תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. למבינים בינכם ולאלה שקצת מבינים ולכולם אני רוצה לדעת איזה תוכנה (ואפילו מה יותר טוב בה ומה היא עושה ) הכי טובה לצריבה והמרה של סרט AVI לפורמט DVD ולחיבור תרגום יצירת תפריטים וכו'. NeroVision Express 3 WINAVI CyberLink DVD \PowerProducer\CyberLink MakeDVD \PowerEncoder MPEG-4 AVC Edition VirtualDub (והאם CyberLink DVD Menu Templates מכינה תפריטים) אם יש עוד תוכנות אשמח לקבל את שמותיהם שיהיו פה בת'רד אני יודע שיש הרבה דיונים בנושא אך דיונים אלו מפוזרים ולא מובנים וחלקיים, אז ת'רד זה יהיה מרכזי בקשר לנושא אפשר לשים בנעוץ compman112

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. האם מישהו יודע איך מסנכרנים תרגום של סרט בפורמט XVID שיהיה מסונכרן לפורמט HDTV? אם איזה תוכנות או שיש למישהו מדריך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  10. השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by LIOR42,

התקנתי קלון סידי ובאמצע ההתקנה החלטתי לבטל את ההתקנה עכשיו תמיד שאני פותח את המחשב מופיע חלון ההתקנה שבוא שואלים אותי אם אני רוצה לחפש התקן לכונן הוורטואלי איך אני נפתר מיזה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  12. שלום. יש לי כרגע דיסק קשיח אחד שמחולק ל 2, על המחיצה האחת מותקן לי ה Windows ותוכנות ומשחקים ועל המחיצה השנייה יש לי את ה My Documents, ככה הטכנאי עשה. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף - השאלה שלי היא כזו: שחכתי את שם התוכנה שאיתה עושים מחיצות או להפך - מבטלים מחיצות (משהו עם Magic) האם מישהו יוכל להסביר לי בצורה דיי טובה האם ניתן לאחד את שתי המחיצות שוב לדיסק קשיח אחד שעליו יהיה ה Windows והתוכנות והמשחקים והדיסק קשיח החדש יהיה ל My Documents? אני מאוד מקווה שהנושא קשור לפה תודה רבה מראש על העזרה

13. Started by psxr,

לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. Started by gildoron,

שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. Started by overload,

תמיד רצתי לעצב קומיקס. אז הנה העטיפה של הגיליון הראשון של GOTHAM CITY. לא השתמשתי בתמונה בשביל הציור, חוץ מזאת: http://funweb.epfl.ch/images/photo_eagel.jpg והתמונה ברקע, THE CITY של CUBEMONSTER מ DA http://www.deviantart.com/view/6901680/ .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by blackbimer,

אני עובר עכשיו לאחר שנים של נאמנות לנורטון הכבד החלטתי לעבור למשו קליל יותר.. מה עדיף לדעתכם ? אני גם משתמש בזון אלרם והבנתי שקספרסקי לא ממש מסתדר איתו אז אם תוכלולהמליץ לי על השילוב המנצח של פיררואל ואנטי וירוס אבל שיהיו כמה שיותר קלילים תודה@!

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  17. כבר כמה חודשים שאינני מצליח לעדכן כי אינני מוצא את הלינק לדף העידכון שלהם...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by ofirk,

לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו

19. קודם כל שלום לכולם, אני חדשה פה. עכשיו, כמו שהבנתם מהכותרת, קצב ההורדה בביטורנט איטי מאוד אצלי. בד"כ כמה מאות בייטים לשניה (ופעם בכמה זמן הוא עולה לקילובייט שלם! אבל רק אם מתחשק לו) ורק שתדעו שאני לא המבינה הכי גדולה במחשבים, אז אם אפשר להסביר מה הבעיה במושגים פשוטים זה יעזור. או קיי, אז ככה, חקרתי קצת בעזרת נפלאות האינטרנט, והצלחתי להגיע להישג מסויים, הבנתי שיש לי SP2, ושהfirewall מפריעה לביטטורנט, אז השתמשתי באתר הזה: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2977858,00.html עשיתי כל מה שביקשו ממני שם, אבל עדיין הביטטורנט זז בקצב זחילה... (אה, ואם זה משנה, זה של azureus) בכל מקרה, זו הבעיה, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו למשך שארית חיי ואזכר בגדולתו בכל הורד…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by Jack_g,

כל פעם שאני לוחץ על ה IE בשביל לפתוח אותו אז ישנה השהייה של איזה 5 שניות . מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D CORSAIR PC3200 C2 512*2 6200GT(זמני) ספק 480 THEMALTAKE 250GB SATA II 16MB WD 200GB WD 8 MB ATA המערכת ללא OC הוספתי כבר מתח לזיכרון עד ל 2.8 ולא עוזר. תודה.

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  21. כל יום אותה התקלה, התוכנה מתחילה אחרי זמן מסויים של שימוש, לקחת 100% כוח מהמעבד! החלפתי לגרסאות ישנות ולחדשות ולא עזר, בדקתי ווירוסים ותוכנות ריגול ולא עזר, עשיתי פירמוט והתקנת XP מחדש ולא עזר, ניקיתי את כל המחשב מזבל ולא עזר, עשיתי שהתוכנה תאחסן רק 2MB של CACH וכו' ולא עזר...התוכנה נהייתה ממש גרועה וכבר אין סיבה שאמשיך להשתמש בה רק בגלל השם! לא משנה מה הנסיון שלכם איתה, אז בבקשה אל תתחילו להתווכח כי לא לזה פתחתי את ההודעה. אני רק מעוניין שתמליצו לי על דפדפן אחר (לא אופרה) שתומך במרבית האתרים לפחות, כמו הפיירפוקס, ויש לו יכולת TABS שזה הכי חשוב. שמעתי שיש דפדפן שהוא בדיוק כמו אינטרנט אקספלורר רק עם TABS. אם הוא טוב אז תביאו לי קישור בבקשה. תודה

• 123 תגובות
    • 9.5k צפיות
  22. ואני לא מדבר על המקש PRINT SCREEN כי אי אפשר להעתיק איתו

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. ok אז בהתחלה היה לי את האזרוס שהיה לו את באג ה 100% שכל הזמן הוא לא היה מצליח לסיים את ההורדות אחרי זה המליצו לי לעבור ל BitComet אבל עדיין יש את הבעיה השנייה שאחרי שזה סיים להוריד הקובץ יוצא פגום , נאמר לי שזה בגלל שיש מלא אנשים ששולחים פאקים פגומים בכוונה וזה מה שדופק את זה עכשיו מה הטעם בלהוריד על 200k אם בסוף ההורדה יוצאת פגומה ? באימיול זה היה מוריד לאט אבל כשזה היה יורד היתי יודע שזה יעבוד לפחות מישהו מכיר ביטונרנט בלי בעיות ? כאלו לפחות...

24. Started by borg,

מה ההבדל בין MPEG-1 ל-MPEG-2? אני מעוניין בנתונים טכניים יבשים, ובהסבר לגבי ההבדלים באיכות התמונה של שני הפורמטים הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום יש לי בעיה די מוזרה... שמתי מיקרופון במחשב והתוכנה שאחראית לרמקולים זיהתה אותו אממ התוכנה של הדריבר REALTEK ואם אני מגביר את המיקרופון בהגדרות אז אני גם יכול לשמוע אותו דרך הרמקולים ישירות כשאני מדבר... אבל כשאני לוחץ על הקלטה לדוגמא בתוכנה של הוינדוס זה לא מקליט כלום כאילו אין מיקרופון וכך זה גם בכל התוכנות האחרות עם מיקרופון הייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות אהה ועוד דבר אחד אממ בתוכנה הזאת אני רואה כאילו את החיבורים ואת מה שמחובר אליהם (כלומר של הכרטיס קול) כאילו AUDIO WIZARD ויש לי שם FRONT PANEL שבו מופיעים לי שני חיבורים שאליהם לא מחובר כלום ו BACK PANEL שבו מופיעים שלושה חיבורים והדברים שמחוברים אליהם.... אז השאלה היא איפה לעזאזל החיבורים האלה נמצאים פיסית כ…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים