תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר תודה לעוזרים לילה טוב עבודה מחר :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב E6300 עם 512 זיכרון DUAL ברגע שאני מתקין את התוכנה Mcafee Security שיש בו את האנטי וירוס ופאייראול וכל הבלה הזה המחשב נהיה איטי... מה אפשר לעשות שזה לא יקרה ? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היה לי מקאפי מחקתי אותה דרך הסרת תוכנות וכל זה בחיפוש שאני מחפש מקאפי אין אבל במרכז אבטחה של מקאפי רשום שהיא מותקנת ואינה עובדת כראוי וביגגל זה אני לא מצליח להתקין אותה מחדש כי זה עושה לי שלח אל תשלח
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להזיז או למחוק משהו מה( PROGREM FILES (xp , אני מקבל הודאת שגיאה "Access is Denied" Error Message ניסיתי את זה : http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B810881&x=15&y=15 לא עזר אבל, יש למישהו הצעות?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היסתכלתי חדשות בטלויזיה כשחזרתי הדלקתי ווינאמפ הדלקתי שיר וקיבלתי ארור! וזה כול בכול השירים! [attachment deleted by admin]
-
ללא ראוטר , פתחתי את הפורטים ב FIREWALL של ה WINDOWS ואני עושה בדיקה ב EMULE והכל עובד טוב. אני מקל 2 V אך מקבל LOW ID... עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי שלום הבעיה החלה לפני מספר ימים משום מה אני מקבל LOW ID באימיול הענייו הפרדוקסלי בכל הסיפור הזה הוא שכל היציאות (ports) שהתוכנה eMule משתמשת בהן פתוחות אצלי ב-Firewall דבר נוסף כאשר מתחברים מספר פעמים לתוכנה מדי פעם אני מקבל HIGH ID אבל רוב הפעמים אני מקבל low id . משהו יודע מה הבעיה? אני לא מאחורי רשת, לא מאחורי ראוטר ... אולי ישנה תוכנה שמתנגשת? אם כן איך אני בודק זאת? תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אוקי אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להתקין או להסיר את התוכנות Daemon Tools ו Alcohol 120%. זה קרה ביגלל התוכנה Anti Blaxx [המיזדיינת הזאת]. [מישהו אולי יכול לישלוח לי תקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
the application or dll C:\Windows\system32\mmmzkhrx.dll is not a valid windows image please check this against your instalation diskette. במחשב עם חלונות XP. לא מצאתי שום דבר דומה בחיפוש בגוגל והדיסק ממנו הותקן הווינדוז לא מתאים כיוון שגרסתו ישנה יותר מזאת שבמחשב.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל מוצלב, ואנחנו שותפים לאותו חיבור אינטרנט. אצלי האאוטלוק עובד בסדר גמור, ואני מצליח לשלוח ולקבל מיילים מכל החשבונות שלי ב-POP כמובן. הגדרתי את אותן הגדרות אצל אחותי אך אצלה ניתן משום מה רק לקבל דואר מהחשבונות (דוגמת נענע), אבל לשלוח הוא לא מאפשר. מה עוד אני צריך להגדיר? מדוע אי אפשר לשלוח דואר אצלה דרך האאוטלוק? (שנינו משתמשים בויסטה) תודה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני משתמש באמיול פלוס ואני מקבל ממנו הודעה כזאת: "WARNING! You are sharing 60 files. This can be excessive for some servers. Please reduce your share if you have "problemsconnecting or staying connected למה הכוונה בדיוק לא הבנתי, הרי צריך לשתף כמה שיותר לא?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני משתמש בפרוקסי ובזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לחשבון הhotmail שלי, אני רושם את השם משתמש וסיסמא וכשאני לוחץ על sing-in אני מקבל את ההודעה הזאת: רק שאני מבטל את הפרוקסי אני מצליח להכנס וחשבון. מה זאת אומרת "Access denied by access control list" ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי 2 שניות של התחברות זה נותן לי את השגיאות הבאות וכשאני מאשר ה ICQ נסגר אשמח לעזרה,תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי סורק שרשום עליו scanmagic 1200 ub plus לא רשום עליו מאיזו חברה הוא אבל הורדתי דרייברים של חברת mustek http://www.mustek.com/supportdrivers.aspx?model=1200%20UB%20Plus&category=Scanner&series=USB%20Port לא יודע אם צדקתי שהורדתי מהחברה הזו בכל מקרה קיבלתי הודעת שגיאה בהתקנה (והודעת שגיאה אחרת בהסרה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי כמובן את התוכנות הנדרשות, שזה כולל בתוכן K-lite mega codec pack. אחרי התקנת חבילת הקודקים התחילה להופיע על מספר דקות הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). ההודעה נורא מרגיזה, במיוחד כשאני משחק במשחקים והמשחק יורד לסיסטמטריי בגלל ההודעה... איך אני אמור לתקן אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשאני בא להוציא דיסק מהצורב אני מקבל הודעת שגיאה CoreLIOMonitor.exe. בגוף ההודעה רשום: There is ni disk in the drive. Please insert a disk into drive D:. אני מקבל אפשרות ללחוץ על 3 כפתורים: "ביטל", "נסה שוב" ו-"המשך". מה זה ההודעה הזאת ? ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי לכולם. ממש חייב עזרה. בימים האחרונים אני מקבל הודעת שגיאת script ב internt explorer כשאני פותח את ה flashget וכן בכל לחיצה בתוכנה (צירפתי תמונה) . כך שהשימוש בה נהפך לבלתי אפשרי ממש. כל הלשוניות הקשורות לעניין ה script וכד' בinternt explorer כמו שהן אמורות להיות (Disable script debugging, Disable Scipt debugging) התקנתי את התוכנה שוב שוב וכן ניסיתי גרסות שונות של explorer אך הבעיה לא נעלמת... ממש זקוק לעזרה. לא יודע מה לעשות. כמו כן, לעת עתה אשמח להמלצה כעל תוכנה לניהול הורדות מהראפידשר שניתן לקבוע תזמון להורדה ( לא jdownloder) שוב תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחילה לי הבעיה הזאת לפני יום-יומיים- כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו, אני מקבל מסך שחור (אבל יש סאונד וכתוביות) יש לי קודקים (ניסיתי להפעיל גם עם k-lite וגם עם ace) וניסיתי בדי הרבה נגנים (Windows Media Played/Classic, MV2Player, Winamp, RealPlayer, VLC) למישהו יש פיתרון? או אולי קודקים רק לוידאו? X: תודה עריכה: לא משנה, הסתדר אחרי ריסטארט X:
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני בא לפתוח סרט עם המדיה פלייר אני מקבל הודעת שגיאה (יש לי את החבילת מקודדים של K LITE) אבל עם הנגן של ה-DIVX הסרטים נפתחים. יש לי גם את החבילות Gordian.Knot.Rip.Pack ו-Gordian.Knot.Codec.Pack. אני חייב לציין שזוהי בעיה חדשה שקוראת לי גם עם החבילת מקודדים של LH. מה יכולה להיות הבעיה כי נראה לי שיש משהו שמפריע.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו! [attachment deleted by admin]
-
מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש במדפסת וירטואלית שמדפיסה לACROBAT כדי ליצור קובץ תמונה ואז להדפיס בגלל שהמדפסת לא מדפיסה עברית. הכל עבד יופי עד שפתעום הפסיק לעבוד ואחרי שאני "מדפיס" ל ACROBAT אני מקבל הודעת שגיעה: "לא נמצאה מדפסת" אני מקבל את ההודעה כאשר אני מדפיס מתוך ACROBAT למדפסת. המוזר הוא שאת אותה ההודעה אני מקבל ב- OUTLOOK EXPRESS !!! לאומת זאת כשאני מדפיס דרך WORD או דרך KODAK תוכנה להצגת תמונות, הכל עובד מצויין. איך אני יכול לסדר שה - ACROBAT יחזור להדפיס כמו קודם למדפסת? תודה לכולם מראש רביב
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-