עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי בעיה רצינית עם קבצי וידאו. אני מחפש כלי להסרת כל קובץ שנחשב כCodec (אני לא ממש מבין בזה, אבל משהו כמו Codec Remover). אח"כ אני רוצה להתקין את חבילת הCodecs האולטימטיבית, אז בבקשה המליצו לי על החבילות שאתם משתמשים בהן.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. שלום לכולם. שתי בעיות שאשמח לקבל עליהן מענה ושאולי יש קשר ביניהן: 1)לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מחובר לרשת. מדי כמה דקות, אני מקבל הודעה, כל פעם בנוסח שונה, האומרת שיש לי בעיה כזו או אחרת ב-WINDOWS או ב-REGISTERY של ה-WINDOWS, או שהיא מודיעה לי שיש לי SPY על המחשב ושצריך לנקות אותו, ובכל ההודעות יש הפניה לאתר זה או אחר ואומרים ששם אני אוכל להוריד תוכנה שתפתור את הבעיה. ההודעות הן לא של ה-WINDOWS עצמו, מה גם שהן לא מופיעות כשאני לא מחובר לרשת, כך שנראה לי שזה איזה גימיק שיווקי של החברה הזו. כבר ניסיתי כל מיני תוכנות לניקוי SPY ולניקוי ווירוסים אך שום דבר לא מועיל. יש למישהו רעיון? 2)אני משתמש ב-SPY DOCTOR ובאורח פלא כל פעם שאני עושה FULL SCAN, ואני עושה זאת מדי יום,…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  3. 1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  4. תודה...

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלו לכולם יש לי איזה הסרט שנמצא בפורמט של 16/9 אני מעוניין להעביר אותו או לקונברט אותו לפורמט של 4/3 רגיל איזו תוכנה קלה פשוטה ויעילה עלי להשתמש! ברשותי יש את הנרו החדש ביותר! או אולי תוכנה אחרת שאתם צצליצים

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  6. משהו בסגנון הזה: http://www.projectseven.com/products/menusystems/pmm/ אבל חינמי.

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by blackbimer,

אני עובר עכשיו לאחר שנים של נאמנות לנורטון הכבד החלטתי לעבור למשו קליל יותר.. מה עדיף לדעתכם ? אני גם משתמש בזון אלרם והבנתי שקספרסקי לא ממש מסתדר איתו אז אם תוכלולהמליץ לי על השילוב המנצח של פיררואל ואנטי וירוס אבל שיהיו כמה שיותר קלילים תודה@!

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום! אני רוצה להכיר לכם תוכנה שבחנתי במשך חודש שלם ואני רוצה לשתף אותה איתכם. שם התוכנה היא EasyCleaner והיא תוכנה שלפי דעתי היא הכי טובה לניקוי רגיסטרי (ויש לה עוד 11 כלים לתחזוקת המחשב) ובאופן כללי לתחזוקת מחשב נכונה. התוכנה מציגה ביצועים מרשימים ומנקה רגיסטרי מדהים!. יש לה עוד מספר כלים שימושיים. מומלץ בחום. להורדה: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5341

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  9. שיצור איתי קשר באייסי : 165042626 או במסנג'ר : alik38@012.net.il

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by ofirk,

לא מזמן היה לי איזה WORM במחשב שניקיתי אותו עכשיו כאשר אני הולך ל RUN או הפעלה איך שלא תקראו לזה ומנסה להיכנס לפקודות כמו cmd , regedit עולה מסך שחור קטן כזה ונסגר אחרי חצי שניה יש דרך לתקן את זה או לשחזר את זה או משהו? אם כן בבקשה תגיבו

11. Started by vinipyx,

כל הזמן קופץ לי אותה הודעה השאלה איך אני יכול לבטך את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tomer_et,

האם יש דרך לבטל את החסימה של ה-JAVASCRIPT כשמשתמשים בנורטון ? זה ממש סיוט - כל פקודה עם JAVASCRIPT הוא חוסם. ואל תתנו לי בבקשה תשובות בסגנון של "תחליף אנטי וירוס ופיירוול". עזרו בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )

15. מחפש תוכנה אוו מדריך לשימוש בפוטושופ בבקשה דחוף תודה . אף אחד לא עונהההה לייייייייייי

16. הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  17. סגרתי את האי סי קיו דרך ה-task manager דרך הפרוסס ואחרי שהפעלתי תאיי סי קיו מחדש אין יותר תסימן של האישור יעני הוי הזה ולא הספקתי לראות מי זה היה יש דרך לשחזר לחזור אחורה שזה שוב יופיע לא נראה ...שאפשר אה? חשוב לי לדעת מי זה היה פשוט תודה לעוזרים

18. Started by borg,

מה ההבדל בין MPEG-1 ל-MPEG-2? אני מעוניין בנתונים טכניים יבשים, ובהסבר לגבי ההבדלים באיכות התמונה של שני הפורמטים הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יענו שאני יכול לפצל ת2 מסכי עבודה שונים נגיד במסך מחשב לגלוש באינטרנט ובטלויזיה בTV-OUT לראות סרט תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by ktbnus,

אחרי מעמאץ ניכבד של בניית אתר, העלעת תמונות, הורדת תמונות למכשיר( סמסונג 944) אי יכולת צפיה בתמונות, כיווך תמונות, העלה והורדה של התמונות מחדש, סוף סוף הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב למכשיר :yelclap: בכל מקרה - בגלל התעריף המוגזם של אורנג אין לי שום כוונה להוריד משם אנימציות - או מכל חברה אחרת - רוב האנמציות הם חרא בכל מקרה. והשאלה, האם מישהו יודע איך בניות האנימציות - שומרי מסך במכשירים, הם בסך הכל כמה תמונות שרצות ברצף, והאם ישנה תוכנה לבניית האנימציות האלה - שכמובן יעבדו במכשיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by MoSQuiTo,

אני צריך לשחזר מידע שנמחק ממחשב נייד מסויים, אני יודע שקיימות תוכנות שעוסקות בנושא, השאלה אם מחשב נייד צריך תוכנה אחרת מסויימת??? ובכל מקרה, על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. יש לי מחשב די ישן ואני משתמש בקספרסקי אבל המחשב שלי די איטי איתו ביחד, למישהו יש המלצות על אנטי וירוס קצת יותר קליל?

25. Started by nadavpazit,

ישנה טבלה מסוימת שפעם הצלחתי ליבא נתונים ממנה לאקסל ופתאם אני מקבל הודעת שגיאה unable to open ובנוסף רושם connectin was establuished but the data is not avileble חשוב לציין כי בטבלה אחרת מאותו האתר אין בעיה ליבא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים