עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kyyle,

איך אני משתמש ב-AD AWARE6? יש לי פרסומות שקופצות איך שאני פותח את האינטרנט,איך אני נזהר שלא למחוק דברים חיוניים?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  2. מישהו מכיר תוכנה להצמדת כתוביות לסרט , כי AVI ReComp עושה לי מלא בעיות היא מקצרת לי סרט שלם ולא מסיימת אותו עד הסוף .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי. אז ככה, 1: מזה כמה ימים שחלק ניכר מהורדות שאני עושה מרפידשר(דרך FDM, שככל הנראה הוא לא הבעיה): או שיורדים לי קבצים מלאים אך פגומים (corrupted rars) ,או שפשוט הדפדפן מוריד קובץ ריק(כ-47KB), גם כן פגום(כנראה הודעת שגיאה מRS). 2: בנוסף לזה שמתי לב שכל כמה שעות/ימים(כנראה כל סשן חדש)- אתרים שאני שומר Cookies שלהן (הן בכרום והן ב IE8) נמחקות, ואני נאלץ להכניס את השם משתמש והססמה מחדש בכל האתרים הדורשים זאת. מה ככה"נ לא גורם לזה- וירוס או רוגלה(המחשב נסרק באופן שוטף). אשמח לעזרה בנושא. נ.ב- 3: עוד משהו בנושא אחר שגם אשמח לקבל עזרה - בכרום התקנתי בזמנו "אד בלוקר" ו "אד סוויפ". אחרי שראיתי שקשה עד אי אפשר לקנפג את ההגדרות הרצויות החלטתי להסיר את שתיהן "ולסבול". הקטע הוא שהכר…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by shloosh,

כל פעם שאני שולח מייל, הוא שואל אותי הודעות מפגרות בקשר לכתב שאני שולח ואם להפוך את זה ל-html או Plain text או משהו כזה... חוץ מזה כל פעם גם הודעה אם קידוד UTF-8 משהו כזה. מה אני עושה עם השטות הזאת??? נראה לי שבכלל אני שולח סימני שאלה. התוכנה הזאת מעולה אבל אם אני לא מסדר את ההודעות האלה אני מעיף אותה נראה לי. ??

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. Started by sd1,

אני צריך תוכנת הורדות של משחקים מישהו יכול להביא לי תוכנה חוץ מאמיול סבבה דיסי וקאזה משהו טוב אבל בבקשה ממכם ומה הדרייבר הכי חדש לג'יפורס 8800GTS 640MB תנו קישור בבקשה תעזרו תודה.

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by Prometheus,

מה ההבדלים בינו לבין Office XP? כדאי לעבור ל 2003?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  7. Started by ofergpr,

שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום! עברתי לעבוד עם מחשב אחר ואני מעוניין להעביר את כל ההיסטוריה של האיסיקיו מהמחשב הקודם למחשב הזה. איפה היא שמורה? לדוגמא במסנג'ר יש תיקייה "השיחות המתועדות שלי" שנמצאת במסמכים שלי. איפה אני מוצא תיקייה כזאת של האיסיקיו? תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by .AloN,

היה לי פעם תוכנה שמרכזת בתוכה את כל החברות (פלאפון, סלקום ..) וניתן היה לשלוח SMSים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ???

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  10. Started by etay34,

היי חברים, בתקווה וזה קשור לפה, יש לי חשבון בGMAIL ויש לי שם רשימת אנשי קשר. לחלקם אני מצליח בלי בעיה לשלוח מייל... יש כאלה שאני לא מצליח לשלוח כלומר אני כותב את הכתובת, כותרת, תוכן וברגע שאני עושה שלח אני מקבל את ההודעה: "הכתובה ****@**** בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה" יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? תודה מראש איתי.

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by avishaiar17,

יש לי מערכת הפעלה של ויסטה 32 ביט כל פעם שאני מנסה להתקין את דמון טולס הוא מתחיל להריץ את ההתקנה ואז אומר שהמחשב חייב לעשות ריסטרט כדי להמשיך..אני עושה ריסטרט ואז שוב שהוא מגיע לאותה נקודה שוב הוא דורש ריסטרט ככה זה כל פעם...הוא לא נותן להתקין...ממש מעצבן. ניסיתי עם הגירסה שתומכת בויסטה נוניסיתי עם הפרו בקיצור התיאשתי מה אתם אומרים ?? מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lumi,

ברשותי מספר מערכי שיעור שהורדתי באימיול, הבעיה שאין לי מושג איל להפעיל אותם. חיפשתי בגוגל ומצאתי שם תוכנה בשם vcx30 אבל לא נראה לי שהיא קשורה. תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Oranl,

שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה ??? צץ אצלי וירוס/spyware עקשן שאני לא מצליח להיפטר ממנו. הוא חוסם לי את השימוש בתוכנת האנטי-וירוס והאנטי-ספייוור, אני לא יכול להפעיל את המחשב ב-Safe mode והוירוס מאתחל את עצמו בכל פעם. הצלחתי לזהות פחות או יותר באיזה קבצים מדובר אבל אני לא מצליח לראות אותם (הם לא מוצגים בתיקיות גם כשמצב הראייה של קבצים נסתרים מופעל) ובטח שלא למחוק אותם. לפי מה שראיתי דרך רשימת הקבצים הפועלים ב-Process Manager מדובר בשני קבצי EXE בתיקיית c:\windows\system32 והם: vse432.exe ו-avgrdam.exe וכמובן שהם מפיצים קבצים ב-Registry אי אפשר להסיר אותם חוץ מהרישומים ברג'יסטרי שצצים בכל פעם מחדש. סימפטום נוסף הוא הופעת השורה c:\RECYCLER ועוד המשך ספרתי ארוך ברשימת האיתחו…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  16. Started by ishai82,

שלום לכולם אני רוצה לשנות את ה-IP שלי מכיוון שיש אתר שחוסם אותי מה ניתן לעשות? ד"א אני מחובר דרך כבלים!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  17. שלום יש לי תחנה אחד בעבודה שאני שיש לה בעיה מוזרה. לפני שבוע שידרגתי את התחנה מאופיס 2007 ל2013. עכשיו המשתמש טוען שחלק מהמאיילים שהוא מקבל הטקסט מתקבל בפונט ברקוד. וממש ניתן לראות את הברקוד ומתחת רשומה מילה. הפכתי את הכול שיניתי פונטים וכו.... ולא עוזר כלום. האם עוד מי שהוא נתקבל בבעיה כזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום, היום ניסיתי לצפות בסרט בעזרת ה-Tv out שלי(מה- GeForce4), את הסרט נגנתי - Windows Media Player(הישן והטוב) אבל על הטלוייזיה ראו את החלון של הסרט שחור ובמחשב ראו, אני זוכר שכאשר ניסיתי עם Windvd ראיתי כמו שצריך ועם PowerDVD ראיתי שחור אצלי במחשב וטוב בטלוייזיה. מישהו יודע אם אפשר לתקן את זה כדי שאני אראה את הסרט גם בטלוייזיה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by tdknight,

יש תוכנה כלשהי שמשמשת לצילום הפעולות שלי על המחשב? ואני מדבר על צילום כסרט ולא על סקרין שוט.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259084.0 תעזרו לי באמת אני לא יודע מה לעשות... תשימו לב שזה קרה במקרה באותו זמן שגם לפותח התראד.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Force,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהפעלת ה-JAVA. אני זקוק ל-JAVA VM כלומר (virtual machine), אני מוריד את הגרסא מהאתר שלהם שהיא גירסא 6 עדכון 12 אך עדיין הבעיה שלי לא נפתרת. אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור להתקנת JAVA VM .

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Burkey,

שלום, מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין לראשונה חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שרכשתי. זו פעם ראשונה שלי עם חלונות 7 ועם 64 ביט, אז רציתי להתייעץ אתכם איזה אנטי וירוס (חינמי) כדאי לי להתקין. קראתי הרבה ברשת, וכל פעם ממליצים על משהו אחר, הרבה אנשים אוהבים את Avira, יש כאלה שאת AVG ויש שדווקא את Avast. שמתי לב שלאף אחת מהתוכנות אין גרסת 64 ביט...חבל. איזה אנטי וירוס כדאי להתקין ואם אפשר לדעת למה ? המון תודה !

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  24. אנשים יש לי מלא תמונות שאני רוצה לצרוב לדיסק ולראות את זה אחרי זה בדי וי די יש איזה תוכנה שעושה את זה? למה ניסיתי בנרו וזה לא הצליח...

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.