תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לאחרונה (היום) התחילה מין בעיה של חלונות חדשים שלא נפתחות מספיק בגודל ברירת המחדל שלהם ואני לא יכול לשנות את גודל המסגרת. לדוגמא בקובץ המצורף. תודה מראש, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צהריים טובים.. היום פירמתתי את מחשבי ושדרגתי מXP ל7 עכשיו בXP היה לי 4 כוננים להמחשה ..: E D F C ..כונן המערכת היה F .. עכשיו עשיתי כרגיל הSETUP פירמתתי את F וסימנתי אותו כהתכנת המערכת .. עכשיו שהוינדוס עלה רשום לי ש C זה כונן המערכת וF הוא בכלל כונן דיסקים .. ואני שם לב גם שחסר פחות או יותר 30 ג"ב בכוננים .. ואני מודאג מאוד כי זה היה כונן המוזיקה שלי!!! כל האוספים שלי 80 90 70 ! !! הלכו?!!?! ???בבקשה עזרה דחוףף! תודה רבה רבה רבה לעזרים!
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב עם החלקים הבאים (שהומלצו לי פה): Sempron 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5500 256MB TV ,DVI 128bit 80GB (8MB) SATA הרכבתי הכל לבד ולכאורה הכל עובד, אבל... כמעט כל תוכנה שאני מנסה להתקין, ישר קופצת לי הודעה שאומרת (בכל מיני וריאציות) שאי אפשר להתקין/לפתוח/למצוא את הPATH וכד'. ההודעות מיידיות ולא רק באמצע ההתקנה. בנוסף, הבעיה נוצרת באופן חלקי ולא ברור- חלק מהתוכנות הותקנו בהצלחה אבל לאחרות (שכבר הותקנו בהצלחה על מחשבי השני בעבר מאותו דיסק) לא מתאפשרת שום גישה שהיא! אני חושש שאולי זה משהו שקשור להתקנת החומרה/ווינדוס, אפילו שווינדוס הותקן על ידי למעלה מ-30 פעם (!!! היה לי מחשב דפוק בעבר...) ואף פעם …
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני משתמש ב Subtitle Workshop היא קצת מסורבלת כל פעם שאני צריך שורה חדשה צריך ללחוץ על העכבר להוסיף אני מחפש משהו אחר, אולי עם קיצור דרך למקלדת מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לגבות את כתובת המאייל שלי, ואת הדוא"ל שיש לי בתוכנת outlook express ולעבירם לתוכנת ofifice outlook במחשב אחר. איך אני מגבה את הדברים ומכניס אותם בלי בעיות. אני יודע שמאותו מחשב זה לא בעיה הוא עושה לבד. הבעיה היא בגלל שמדובר בשני מחשבים שונים. בתודה רבה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חברים שבוע נעים, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית \ שיתופית) טובה להמרת סרטי DVD לפורמט DIVX?! הכוונה כמובן לקבצי AVI,המופצים בP2P תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק שירים, דרך המדייה לייברי ושימחקו לגמריי מהמחשב האם יש דרך לעשות את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני סורק דף והוא ייצא לי בדיוק באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בבית רשת בין שני מחשבים, באמצעות כבל בלבד, כאשר לאחד המחשבים מחובר המודם. באותו מחשב שמחובר המודם שזה המחשב הראשי בבית, התקנתי פיירוול של zone alarm משום מה אני לא מצליח במחשב השני לגלוש באינטרנט, ניסיתי בהגדרות של התוכנה ללכת ל-zone ולהגדיר שם את הכתובת איי פי של המחשב השני זה לא עוזר, וגם במחשב הראשי שהפיירוול עולה בהתחלה עם המחשב ואני מנסה להתחבר לאינטרנט זה גם לא מתחבר הוא רושם לי שגיאת איי פי. מה ניתן לעושת כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כשאני לא נוגע במחשב המסך נכבה לאחר דקה. אבל כשאני מדבר בסקייפ בשיחת קול המסך מסרב לכבות איך מגדירים את הסקייפ או את המחשב שיכבה לאחר דקה אפילו שאני מדבר בשיחת קול ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמוחקת את כול הקוקיס\קבצים אחרונים שנפתחו וכו' לXP אני יודע שקיימות הרבה תוכנות כאלה, יש למישהו המלצה למשהו ספציפי? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי חייבת עזרה דחוף! יצרתי אנימצית עיגול מסויימת באפטר אפקט : ראשית לחצתי על SHIFT ועל צורת האליפסה ולא ניהיה לי עיגול שווה אלא נישאר לי אליפסה . שנית, שיניתי ידנית את הצורה לעיגול וביצוא הקובץ למדיה האוביקט נראה שוב אליפסה אשמח לעזרה?! תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרטיס עריכה dv500 ואני לא מצליח להעביר סרטים בצורה אנלוגית שאני מעביר סרטים ב-dv אין לי בעיה הבעיה רק שאני מחבר RCA אני לא רואה כלום אם משהו יודע אך אני יכול להשיג את הטלפון של תמיכה טכנית או יוכל לעזור לי אני יודע לו מאוווווווווווווווווווודדדדדדדדדד
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה אשר מציגה את רוחב הפס (uploadו-download) של כל פרוסס במחשב. כמו הtask manager -> processes, אבל עם עמודה של רוחב פס (כלומר מהירות ולא כמות תעבורה). אני מכיר את הנט לימיטר אבל אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא כזאת לפני שבועיים ככה הSHOCKWAVE לא פעל ולא נתן להריץ משחקים ברשת אז עשיתי לו UNINSTALL כדי להוריד גירסה חדשה שתעבוד ובFIREFOX הוא פשוט לא יורד וגם דרך האתר עצמו הוא לא יורד מה לעשות אני לא יכול להתקין אותו
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש תוכנה ליצירת וצריבת קובץ image לDOK. בעיקרון, אני מחפש משהו בסגנון של usb-imagewriter של לינוקס, עבור Windows, שיודע גם ליצור קובץ image וגם לצרוב קובץ image. מישהו מכיר משהו כזה? :
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
העברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש ואני רוצה להעביר את ההודעות הישנות ואת רשימת אנשי הקשר לOUT LOOK במחשב החדש , איפה אני יכול למצוא את הקבצים האלו .
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין מה הבעיה עם הקודק הארור הזה.. ב-BSPlayer יש שגיאה בפתיחת קובץ Ogm.. ב-Media Player Classic יש וידאו אבל אין סאונד... וזאת למרות שהתקנתי קודקים DivX ו-Ogg Vorbis... (מהאתר הרשמי של DivX ושל Illiminable) כשאני בודק את הקובץ ב-AVICODEC רשום לי: Video : 215 MB, 1393 Kbps, 23.976 fps, 576*432 (4:3), DX50 = DivXNetworks Divx v5, Unsupported Audio : 17.34 MB, 112 Kbps, 48000 Hz, 2 channels, 0x674F = Ogg Vorbis (mode 1), Unsupported וזאת למרות ש-VLC מנגן את הקובץ בצורה מושלמת (אך לא טוען את הכתוביות - לכן אני מנסה שיפעל על לפחות אחד משני הנגנים הנ"ל..). מה לעשות? (התראד הקודם לא רלוונטי כי בו דובר על שילוב של VLC ושל VobSub, פה מדובר על בעיית קודקים)
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש אופציה כזאת שמובנת במסנג'ר או שדרושה תוכנה נוספת לשם כך ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-