עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by thedag,

יש לי דיסק קשיח של Maxtor שאני רוצה להוציא ממנו מסמכים ותמונות עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אז ההארדיסק נקלט בביוס אבל כשאני מפעיל את המחשב ונכנס ל "מחשב שלי" אני רואה רק את הכונן הראשון ה Maxtor לא רואים אותו שם עכשיו ניסיתי תוכנת שיחזור מידע וזה עושה כל רגע שגיאה כאילו הסקטור פגום ואני ממש חייב להוציא מההארדיסק הזה קבצים מה לעשות?? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. מכירים תוכנה שתוכל לעזור לי לבדוק שגיאות ולתקן? האפשרות של ווינדווס XP אומרת לי שזה לא מצליח לעשות בדיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by waizman,

ZoneAlarm כל הזמן סוגר לי את האימיול (מתנתק משרתים), Sygate כל כמה זמן מפסיקה לעבוד, Norton כבדה ומסובכת מדי. צריך המלצה לאחת פשוטה כמו 2 הראשונות אבל טובה שתחסום לי את כל מה שאני רוצה. תודה

5. באיזה אמצעי ניתן לראות בברור אם זיכרונות עובדים בדואל :s05: אני לא רואה ב - SiSoftware Sandra Pro Home 2007 :s05:

6. Started by gforce,

לא הצלחתי למצוא בעיברית אלא רק באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי מישהו יודע איפה אני מגדיר ב nero צריבה על דיסק של 8.5GB ? ניסיתי פשוט להכניס את הדיסק ולצרוב אבל זה מוגדר על דיסק של 4.7GB . איפה מגדירים את זה ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by 114508534,

הנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום, דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by sergey_k,

ראיתי שאפשר להגביר את מהירות המאווררים עם זה כדה זה יכול לישרוף אותם או לעשות קצר במיקרה של הגזמה??????????

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. עדיפות גבוהה למשהו עם שימוש נמוך כמה שיותר במשאבים, לא צריך שום דבר מתוחכם עם שמירה של היסטוריית שימוש למאה שנה אחורה וכו תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by avi2014,

בזמן האחרון הסימניות בדפדפן כל הזמן נעלמות לי..אני שומר אותם מחדש ובפתיחה של המחשב מחדש הם שוב נעלמות.. היום זה הגיע למצב שאני אפילו לא יכו לשמור תסימניות.. יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by DarkTesticle,

דבר ראשון, איני מוריד בתוכנות השיתוף שום דבר לא חוקי, בשיא הכנות. דבר שני, לאחרונה הSoulSeek שלי פועל במהירויות מחפירות, יש לי אינטרנט מגה וחצי, יש גם ראוטר (דאגתי לפתוח את הפורטים הדרושים למען הסולסיק). לעיתים קרובות קורה שההורדות פועלות במהירויות אפסיות, ואז לפתע קופצות למהירויות מעולות (15 - 40) לכמה זמן (מועט מאד) ושוב יורדות לסביבות האפס - אחד. לעומת זאת האי מיול לא במצב כזה גרוע, אם הקובץ פופולרי מספיק, המקסימום אליו אוכל להגיע הינו 8 (בהשוואה עם ה0 - 1 של הסול) לפני כמה זמן זה לא היה כך והייתי רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה. תודה מראש.

14. :'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  15. אני משתמש בתוכנה CPUZ כדי לקבל פרטים על החומרה שלי. האם תוכנה זו מספקת גם אינפורמציה לגבי מס' הליבות? (לא מצאתי את הנתון הזה תחת קטגוריית CPU).

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  16. שלום, יש לי מקרה של רשת בייתית עם מחשב נייד ששייך לאחותי. אחותי כל הזמן מזמינה דרכו דברים באינטרנט ואין אפשרות לעצור אותה או לדעת מהי מזמינה ומתי ואמא שלי תמיד מתעצבנת עליה בגלל זה. לכן אני מחפש תוכנת ריגול שתתן לי מידע בLIVE מהמסך שלה ואפשרות לשלוט על המחשב שלה מהמחשב שלי...(כאמור המחשבים ברשת ביתית) השליטה שאני מחפש היא משהו בסיגנון שליטה על העכבר דברים כאלו... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. שאלה בכותרת ואם לא, האם יש קליינט אימייל דומה לINCREDI שקורא RSS ? (חוץ ממוזילה וOUTLOOK)

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by overload,

כמעט חצי שנה עברה מאז העבודה האחרונה אתמול בלילה נכנס בי משהו ישבתי 3 שעות מול המסך בלי לזוז, זה מה שיצא: http://www.deviantart.com/deviation/32694909/ .

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. האם מומלץ או לא מומלץ להשתמש ברשת KAD (קדמליה) באימיול ? מה הסיבות (אם כן או לא) ? תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by ezx,

מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה ניהולית עובדים איתה במספרות זה כמו כרטיסיה ממוחשבת תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. איך אפשר שהMozilla Thunderbird יתריע לי כל פעם שאני אקבל אימייל בזמן אמת? תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. זו ההודעה שזה נותן לי שאני לוחץ על התחבר. כל הפרטים שנתתי הם נכונים כמו שאני נכנס ל-MSN Messenger

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by matan5165,

אהלן. יש דרך מסויימת לנעול תיקייה בווינדוס ? רק תיקיה, אם אני רוצה לעשות קוד לתיקייה מסויימת זה אפשרי ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. Started by gforce,

אני שולח דואר בעברית אבל מי שמקבל אותו רואה ג'יבריש התכנת דואר לא מזהה שזה עיברית והסימון ב encoding הוא על western european לכן הוא צריך לעשות קידוד ל hebrew (logical) השאלה היא איך אפשר למנוע זאת כלומר להגדיר לו שיגיע עם קידוד של עיברית לוגית ??? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים