עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alianyn,

אני בשוק! לכל מי שהשתמש בגרסאות האלפה האחרונות צפויה הפתעה גדולה - מכמה חלונות מקרטעים יצא אחסן נגן. לא לתקוף - רגע - מדובר עדיין בגרסאת בטא ראשונה, אבל סה"כ אני מופתע לטובה - ההבטחה לוויזואליות שווה התקיימה... מלא אופציות למשחקים עם החלונות השונים - ניתנים לגרירה החוצה, ממשקים נוספים ועוד מלא הפתעות קטנות שאני מגלה כל הזמן... לצעירים ברוחם ( ) והמחפשים הרפתקאות... :-[

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. Started by zoriza,

יש לי קובץ iso ששוקל 700 מגה . כאשר אני פותח אותך דרך daemon tools ויוצר כונן וירטואלי , גודלו נשאר 700 מגה, אבל כשאני מחלץ למחשב גודלו משתנה ל-2 גי'גה . כיצד ניתן לצרוב קובץ שלא יכיל את קובץ ה-iso אלא את החילוץ עצמו ( כ-2 גיג'ה) בדיסק cd רגיל של 700 מגה ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by idanmal,

חברים אני צריך עזרה ......! היה לי פעם תוסף ל-FIREFOX ....תוסף הכי פשוט בעולם,שהיה פשוט שומר לי דפים מועדפים . הוא היה ממוקם ליד כלים למעלה ונקרא Bookmarks . משום מה אני לא מוצא אותו , יש למישהו תוסף כזה פשוט ששומר דפים שאהבתי ???

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. היי אני מנסה עכשיו להתקין את הpestparol וכל פעם שאני מסנ להתקין זה יוצא ממש באמצע ההתקנה... מה אני יכול לעשות? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. Started by yotamoo,

תהיתי איך אני הופך סרט שבמחשב שלי לבעל צליל mp3 (כרגע gspot אומרת שיש לו ac3), מכיוון שבנתי שהתוכנה tmpgenc לא יכולה להסתדר עם צליל היקפי.... הבנתי שב-virtual dub אני בוחר באפשרות save wave ואז אני יכול להפריד את הסאונד מהסרט ולהפוך אותו ל-mp3, ומה שנחוץ לי זה תוכנה שתעשה את ההמרה... אשמח לכל עזרה, זה ממש חשוב לי... תודה בכל מקרה 8)

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. הפיירוול keiro ממש מצויין אני מרוצה ממנו רק שיש לי איתו בעיה אחת קטנה... הוא מונע ממני להריץ תוכנה קטנה בלי תשאול אני יכול לראות אותה רצה ב task manager אבל אני לא יכול להתמש בה... כשאני סוגר את הפיירוול.. חלון התוכנה מופיע... ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות ופשוט לא הצלחתי להתגבר על זה... למשהו יש מושג ?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. איך אפשר לדעת אם שמו אותי באיגנור? יש איזה תוסף או תוכנה שיאפשרו לי לדעת? תודה

8. Started by CyberSpider,

אנשים!! אני משתמש בDC++ וכל ארוץ שאני נכנס אני מקבל: kicked out:PFIUS מה זה ?????????

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by idofr,

חלחח טוב אז לא באמת ידעתי איך לקורא לבעיה אבל כול פעם שאני לוחץ על הגלגת בעכבר במקום לגלגל אותה מייד אחרי שאני עוזב את הכפתור מופיע לי כול פעם אתר אחר והרבה פעמים זה גם אתרים מסויימים ש.....בוא נגיד שהבגדים באתרים האלא נופלים הרבה פעמים (לא נעים שאבא משתמש הרבה במחשב ואין לי כוח למחוק את ההיסטורי כול פעם) הקיצר אם למישו יש מושג מזה ואיך אני יכול לטפל בזה העזרה תתקבל בברכה רבה טוב אני עפתי תודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. יש אופציה כזאת שמובנת במסנג'ר או שדרושה תוכנה נוספת לשם כך ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by Shadowman,

שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. רוצה לשנות ל-xp לא מוצא את כל הדריברים הכל סימני שאלה במנהל התקנים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by ofeky1,

תמיד שאני מנסה להיכנס אני נתקע במסך הזה: משהו יודע מה צריך לעשות? ניסיתי למחור את הפלש פלייר ולהתקין שוב\לאפס את הדפדפן\לנקות קוקי ואת כל החרטות האלה וכלום לא עזר...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by avidan28,

אני מחפש תוכנה לניקוי זיכרון הראם יש לי את ה memturbo 4 אבל היא זז נורא לאט (הממשק שלה פשוט כבד מדי).מקודם עבדתי עם ה גרסא 3 שלה אבל עכשיו עם 3 גיגה צריך תוכנה יותר עדכנית. אשמח לקבל הצעות לפיתרון.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Trol,

שלום לכולם, אני חדש! יש לי בעיה שמרגיזה אותי מאוד! קובץ מרגיז שלא רוצה להמחק, ניסתי להכנס במצב בטוח ולמחוק אותו אבל זה לא עובד, ניסתי ליצור קובץ טקסט אם אותו השם של הקובץ ולאחר מכן לשנות את הסיומת לזו של הקובץ ולהחליף אותו, אבל גם זה לא עובד =\ הינה תמונה של הקובץ: http://img393.imageshack.us/img393/7080/117ve.jpg בבקשה תעזרו לי אם זה לא שייך לפה אני מצטער. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  16. .

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. יש את התרגומים הולכים ככה: {1029}{1064} טקסט {1069}{1134} טקסט ואני צריך להמיר אותם לפורמט שנכתב ככה: 3 00:01:10,003 --> 00:01:13,336 טקסט 4 00:01:17,410 --> 00:01:18,604 טקסט תודה רבה!

18. Started by LP_Fan,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הרשמית של ביטורנט (mainline). עכשיו עברתי ל utorrent איך אני יכול לשתף את הקבצים שכבר הורדו קודם?

19. השתמשתי בתוכנה הזו לחיתוך קובץ וידאו שגודלו 761MB וקיבלתי קובץ שגודלו 12GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by wooper,

היי רק באתר hwzone אני מקבל את ההודעה הזו http://img403.imageshack.us/img403/5492/20240721uz9.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by Nosh,

Show your Firefox - הצג את הפיירפוקס שלך. אשכול סגנון אשכול "תמונות של שולחן העבודה שלכם" רק שכל אחד יתן צילום של הפיירפוקס שלו, הרעיון המקורי הוא של Kidney_stonE מאשכול התוספים ;D שלי: עיצוב מנימליסטי ומותאם לווינדוס 7 (לחצו על התמונה לגודל מלא).

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. לאחרונה קופצים לי כל מיני אתרים להיכריות לרינגטונים וכיוב'. ב GOOGLE TOOL BAR חסמתי את הפופאפים. הרצתי AD-AWARE ו SPY BOOT וכלום לא עוזר ,בדר"כ הלוגו של האתר הוא CID . לפני כ3 חודשים היתה לי בעיה עם תוכנית בשם SVCHOST שהיה רושם לי שהיא ביצעה פעולה לא חוקית , זה נורא הפריע לי בתפעול המחשב עד שבסוף מחקתי אותה. יכול להיות שבגלל זה כל הזמן קופצים לי האתרים האלו? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. ב OUTLOOK יש לי BLOCK SENDER איך אני עושה את זה ב GMAIL ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by Real_Me,

הבנתי שאני יכול לנסות לקודד ישירות ל-MPEG-2 או SVCD בזמן שאני עושה TV-RIP בתוכנת VIRTUALDUBMPG. הבעיה שברשימת הקודקים לא מופיע קודק ל-MPEG-2 וזאת למרות שהתקנתי את זה של ELCARD, למשל. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שהקודק הרצוי יופיע ברשימה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים