עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי קובץ טקסט , עם מלא משפטים, אני רוצה לדעת אם יש משפטים שחוזרים על עצמם.... האם קיימת האפשרות לחיפוש משפטים זהים ב WORD ?(כי לא מצאתי) או על ידי תוכנה אחרת? חשבתי אפילו לעשות תוכנה קטנה במיוחד בשביל זה אבל אני מעדיף תוכנה קיימת.... רועי

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לאתר אנשים לפי כתובת ה i.p שלהם ? הסיבה לכך היא שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב ,אני מקבל את ה אי.פי שלו אבל הפיירוול לא מאתר אותו. אני יודה לכם אם תעזרו לי זה מתחיל לעצבן אותי

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום נתקלתי מספר פעמים בקובצי RAR שסגורים עם סיסמא. כמובן שזה מתברר רק לאחר ההורדה ואין אפשרות לפתוח אותם. האם ישנה דרך/תוכנה שיכולה למצוא/לחלץ את הסיסמא כדי שניתן יהיה לפתוח את הקבצים? תודה.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי קובץ RAR שאני הכנתי בזמנו ונתתי לו סיסמא , עכשיו הבעיה היא שאני לא זוכר את הסיסמא ואני ממש צריך את מה שבתוכו. הגרסא של הסיסמא היא : RAR 2.9 - Extraction Password, AES Encryption האם יש תוכנה בשוק שתוכל למצוא לי את הסיסמא בזמן סביר? אגב , כמו שאני מכיר את עצמי הסיסמא היא לפחות 7 תוים ויותר... תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ZorD,

שלום לכולם. יש לבן דודי מחשב שבו לא השתמש זמן רב, ושכח את הסיסמה ל-WIN שלו. יש לו WIN XP PRO, ברצותי לישאול אם יש איזו דרך קלה ופשוטה לגילוי הסיסמה? אולי משהו בסיגנון, להעתיק את הקובץ ששומר את כל הסיסמאות ב-WIN ואז עם תוכנה שמפצחת\מפענחת לימצוא את הסיסמה המתאימה.? ולנושא השני,זה יהיה אתגר לא קטן, בבית סיפרי ישנה מעיין רשת מחשבים שבה כל תלמיד יכול להיתחבר אך ורק כ guest, לא מדובר ברשת תרתי משמע אלא תוכנת פיתוח חדשה שממחשב אחד (מארז אחד) מתחברים שישה מסכים ולכל אחד יש את היוזר שלו, אבל המידע כולו נישמר על המחשב היחיד.. עכשיו, ליוזר הרגיל (הguest) יש הרבה מיגבלויות ורק דרך חשבון הAdministrator אפשר לשנות דברים מסויימים במחשב, המורה שאחראי על המחשבים שכח את סיסמת האדמין …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  7. כותרת קצת מסובכת, אבל מיד אסביר. מדובר ב-Adobe Acrobat, גרסה 4. תחת לשונית "Document" ו-"Header & Footer" ניתן ליצור תבניות קבועות, שניתן לפתוח כל פעם מחדש, על מנת ליצור כותרות עליונות ותחתונות. לאחרונה המחשב שלי שבק חיים, ואני כרגע משתמש במחשב חדש, תוך שימוש בדיסק הקשיח של המחשב הישן בצורה חיצונית. במחשב החדש נאלצתי להתקין את כל Adobe מחדש, אבל כמובן שאין לי את התבניות שיצרתי במחשב הישן. הדרך היחידה היא לשלוף את התבניות מהדיסק הישן ולהעתיק אותן למחשב החדש להתקנה החדשה. שאלתי היא באיזו תיקיה נשמרות התבניות ותחת איזה שם.

8. Started by Falcon4g3,

שלום יש לי במחשב איזה 4 תיקיות ראשיות של שירים בכוננים שונים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה, או שיטה/דרך בה אוכל למצוא שיר במהירות על פי הקלדת שמו תוכנת קיטלוג מה שנקרא תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by stalbetman,

רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה

10. בכוונה שמתי גם את השני (שהוא פתוח בצייר) בשביל שתראו את ההבדל, זה שטיפה מוסתר בטעות צילמתי ככה אבל לא חשוב. בכל מקרה, הבעיה היא שיש צהוב כזה במציג תמונות של Windows. מה יכולה להיות הסיבה? התקנתי דרייבר, לפני זה לא היה את זה. הבעיה בדרייבר? :-\

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. חיברתי שני מסכים במקביל כדי להרחיב את שולחן העבודה.. הבעיה היא שבעד שבמסך הרגיל רואים מצויין בטלוויזיה רואים רק שחור-לבן. איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אולי חלקכם כבר יודעים אבל הגירסא החדשה ל Forceware של Nvidia ממש זוועה לי אישית זה גרם ל Restart חוזר בזמן משחק. הגירסא ממש לא יציבה וגורמת הרבה בעיות תתרחקו ממנה עד ש Nvidia תשחרר משהו יותר נורמלי

13. Started by rollita,

קורה לי דבר מוזר ביותר באתר הבא: www.bursacenter.co.il לחלק מהפורומים אני יכול להיכנס ולחלק לא. לפורומים: "שוק ההון" ו- "תמיכה והצעות יעול" אני לא מצליח להיכנס ולכל השאר מצליח מצ"ב התמונה שאני מקבל כשאני מנסה להעלות את שני הפורומים הנ"ל. לא מצליח להכנס גם בפיירפוקס וגם ב-IE מחקתי את המטמון בכל דפדפן ואין שיפור. אגב, במחשב השני שיש לי זה לא קורה. לא מצליח להבין למה וזקוק נואשות לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. Started by orit212,

ראיתי פה קישורים לדרייבר שלו אבל זה לא עובד לי למישו יש אתה התוכנה על דיסק לעזור לי .. ראיתי של mikkez[ מיכה ] משו יש יכולים לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה? [בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה] תודה

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by alon4256,

קניתי מחשב נייד ProBook 4530s ויש בו מצלמה מובנית ואני לא יודע לאן להכנס כדי להשתמש בה.. אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by 1,

בעיה עם מצלמת אינטרנט מדגם CS120 של אינטל יש לציין שהמצלמה מחוברת, דרייבר עדכני, המצלמה עובדת תקינה ורואים תמונה כשאני נכנס ל"אשף כוונן השמע/הווידאו" רואים את המצלמה ורואים את התמונה והכל עובד תקין. אך כשאני נכנס ל "הגדרת מצלמת אינטרנט" אני מקבל את השגיאה הבאה: "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת" שום תוכנה אחרת לא פתוחה חוץ מהמסנג'ר ויש לציין שבעבר המצלמה עבדה מצויין במסנג'ר. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה זה דיי דחוף כי אני מתגייס יום חמישי לצה"ל ואני רוצה שהכל יהיה מסודר 8)

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by bizcom,

שלום אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט 2 ערוצים(2 מצלמות) להארד דיסק עם אפשרות הגדרת גודל קובץ לכל ערוץ (לדוגמא: 20גיגה לכל ערוץ הלוך חזור) ואם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע תודה לכולם biz

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. יש לי את המצלמה Genius VideoCAM Series V2 כבר מעל לשנה. אני זוכר שהיא עבדה לי לפני חודש בערך, אבל מאז היא בארון ולא השתמשתי בה. היום נזכרתי בה אז התקנתי את הדרייבר המתאים מהדיסק שבא איתה והפעלתי את התוכנה שלה אחרי זה. אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). יש לכם מושג מה הבעיה? דרך אגב, אני צריך להתקין את התוכנה REAL PLAYER בשביל שהמצלמה תפעל? כי מצורפת עם הדיסק של המצלמה התוכנה REAL PLYER, ולא נראה לי צירפו אותה סתם. אבל שוב יש כאן בעיה, כי כשאני מנסה להתקין את התוכנה REAL PLYER יוצאת לי הודעה של "MISSING UNINSTALLER" ואז אחרי כמה שניות הודעת שגיאה נוספת שהתוכנה לא יכולה להמשיך בהתקנה. עריכה: תוכנת REAL PLAYER, הגירסה האחרונה, הותקנה בהצלחה. אז אפשר לשלול אותה כגורם לבעיה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם ברשותי מצמת אינטרנט של סמסונג מדגם פליאומקס pwc-7000x במערכת ההפעלה הקודמת מסוג xp היא פעלה מצוין במערכת ההפעלה הנוכחית מסוג -vista premium אינני מצליח להשיג את כל האפשרויות הכלולות בתוכנה-כלומר תוכנת המעקב שמפעילה את המצלמה עם גילוי תנועה האם יש מישהו שיכול לעזור בנושא הנל? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. http://www.logitech.com/index.cfm/480/3396&cl=roeu,en שימו לב מה כתוב למטה. This Camera will not work with Windows Vista מה זה השטיות האלה..?? יש למישהו רעיון איך להפעיל אותה בויסטה?

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by ran_s,

שלום, יש לי מצלמת סוני ששומרת את התוכן שמצלמים על דיסק ויש לי 2 בעיות איתה.. 1. לא תמיד התוכן שבדיסק עובר למחשב 2. כאשר התוכן עובר למחשב הוא נשמר כקובץ vob ואי אפשר לערוך אותו וגם לא לראות אותו במחשב.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by shabis,

לאחרונה התקנתי מצלמת רשת ההתקנה נעצרה באמצע עם הודעה שהדריבר המצורף לא מתאים לSP2 בכל רחבי הרשת לא מצאתי דרייבר למצלמה נא עזרתכם פניתי גם לחנות אני מניח שפה אקבל תשובה מהירה יותר TEAC MX-6 מצלמה 1.3 מגה פיקסל AMD 5200 , 2GB, 250GB, ASUS M2N-X WIN XP SP2 PROFESSIONAL

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

למה אני לא מצליח לראות תמונה של המצלמה שלי בתוכנה NETMEETING ובתוכנה המצורפת למצלמה אני כן מצליח לראות

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.