תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
נגיד יש לי תיקיה אחת שאני רוצה להצפין איך אני עושה את זה ? (אבל שזה יהיה הצפנה שאי אפשר לבטל בלי סיסמא ) תודה tnx
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ עם ווינדוס 8 שכאשר הורדתי סרט ואני מוצא את התרגום שלו בTOREC לצורך העניין הוא מראה לי בג'יבריש עם VLC או KODEC PACK וזה כן מראה לי טוב עם כל מחשב אחר. מה יכול להיות הבעיה?????????? הורדתי כל נגן וידאו שבעולם וזה לא עוזר רשימה של נגני וידאו חינמיים: http://ninite.com/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעונין לחסום את מספר ה-IP בזמן הגלישה באינטרנט, אני מחובר בADSL. איזה תוכנה מומלצת לכך?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכוונה שממש ישאיר את הדקסטופ, לא רק תמונה שלו.... כלומר אני מרוצה שומר מסך שיראה לי שינויים בזמן אמת..... מצדי שכל מה שהוא יעשדה יהיה רק להפוך צבעים... בשביל לשמור על המסך.... אז נראה לכם שיש דבר כזה??
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הקטנתי קובץ avi של fraps לm4v בXMedia Recode בגלל שקובץ avi גדול מדי כדי להיכנס ליוטיוב (MAX 60GB or 1200min) בנוסף הייתי רוצה להוסיף שיר בלופ ברקע ויצרתי קובץ mp4 בmovie maker נוסף של קרדיט לשיר ולשחקנים בBF4. פרטי קבצים: AVIגודל 88.2GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 ביטרייט (קצב נתונים) 449321kbps בופר 0 מצב צבע 4:2:0 12bppקצב מסגרות 120fps פורמט שמע pcm 16bit ביטרייט שמע 18432kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHzערוצי שמע 7.1 M4Vגודל 1.62GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 פורמט וידאו mpeg-4 avc / h.265 רמה 4.0 מצב צבע 4:2:0 12bpp ביטרייט (קצב נתונים) 7990kbps קצב מסגרות 120frs פורמט שמע ac3 32bit ביטרייט שמע 640kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHz ערוצי ש…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. מקווה שבחירת הפורום מתאימה. אני מעונין לסרוק תמונות בעזרת הסורק שלי (מכשיר משולב HP5610) זה הרבה תמונות שאני רוצה לסרוק ולשמור אותם, ובנוסף לשלוח אותם לפיתוח. התמונות בעלות ערך סנטימנטלי רב ואני מעונין לבצע את הסריקה בצורה הטובה ביותר, שתשמר את האיכות של התמונות. איך סורקים בצורה המיטבית? באילו הגדרות להשתמש? איך לכוון את הבהירות, הקונטרסט, ה"גמה", ושאר האפשרויות? אני משתמש בסריקה בתוכנה של HP. אנא - הדריכו אותי כיצד להגדיר את אפשרויות הסריקה כדי שתתקבל איכות מקסימלית תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם אפשר ליצור בה ציור\שירטוט תלת מימדי..? אם אפשר מישהו יכול להסביר לי איך.? ואם לא אז אולי יש איזושהי תוכנה אחרת שבה אפשר לעשות את זה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל הגעתי לזה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.thd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kainy.client איזה מהם עדיף? יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה? מדובר על hearthstone המשחק לא תובעני מבחינה גרפית זה משחק קלפים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום . במקרה פתחתי את פתיחת תוכניות "הפעלה" ומצאתי את הקובץ הזה . C:\WINDOWS\system32\mslatest_updt.exe מסומן ב-V מה זה ומה תפקידו? תודה למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ההה... הפיירפוקס משתגע!! בין 90 ל100 מעבד WTF?? בידקו לי את ההיג'אק.. ואם זה לא שם.. עזרו לי לפתור את הבעיה!! כבר התקנתי את הדפדפן שוב.. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:59:05, on 16/08/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\ALURIA~1\asKernel.exe C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe C:\WINDOW…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יכול לעדכן ביוס כי הביוס לא מזהה את כונן USB שבו הביוס העברתי את כל הביוס להגדרות החברה לא עזר כל האופציות ל- USB פתוחות כונני USB נראים במחשב רק לא שרוצה לעדכן ביוס הוצאתי בטריה מהלוח לא עזר שינתי לכניסות אחרות USB לא עזר הביוס מסרב להתעדכן , למה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרייברים ללוח אם gigabyte GA-945GZM-S2 בעקבות שדרוג מערכת ההפעלה שלי אני מחשב דרייברים ללוח האם. 1. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 32bit 2. מחפש דרייבר לכרטיס רשת ודרייבר לכרטיס קול . 3. אין לי מושג מה זה אבל שאני ננכס למנהל ההתקנים במחשב שלי מופיע סימן שאלה צהוב גם על בקר אפיק sm. אז גם לזה אני צריך איזשהו דרייבר. עכשיו משהו כללי יותר, באתר gigabyte מופיע שיש שלוש גרסאות ביוס ללוח האם שלי 2.1, 3x, ו6.6 כך שאין לי מושג איזה גרסה שלי. אני מניח שזה עדכוני ביוס. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3 זה מה שכבר הורדתי- לא עוזר, לצערי. הדברים כתובים בעברית ולא מצליחים להיקרא בוורד 2010 שמותקן על חלונות 7. הקבצים הומצאו בוורד 2003, כשעוד עבדתי עם חלונות XP. מקווה שיהיה פתרון, מאחר ויש לי המון כאלו ויש גם מידע אוניברסיטאי חשוב שם. תודה ויום מקסים (:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי... למישהו יש רעיון מה התקלה?!? אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע! תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי פנקס רשימות (notepad) עם ממשק ברוסית. כתבתי טקסט בעברית, ושמרתי בדיסק און קי וגם בקשיח. בזמן זה היתה הודעה שהאמת לא קראתי בעיון, אך הופיע שם משהו באנגלית על קידוד.. כאשר פתחתי בקשיח, זה הוציא לי סימני שאלה. 1. אם אני אגש עם המסמך ב-DOK למחשב בעברית, זה יהיה קריא? 2. איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
אהלן! אני משתמש בגירסה של תור שהורדתי מהאתר של פיראט ביי https://piratebrowser.com/ מהסיבה הפשוטה שהאינטרנט שלי מצונזר וככה אני יכול לגלוש באתרים בצורה כמעט רגילה, החיסרון שזה די איטי, השאלה איך אני יכול לגרום לדפדפן לעבוד יותר מהר? הבנתי שאחת הסיבות לאיטיות של תור היא שהדפדפן מסתיר את הפעילות שלי, למשל אני יכול לראות שלאתר הזה אני מחובר דרך גרמניה ומשם לשוודיה ומשם לקנדה ומשם למחשב שלי... לא חבל? בניגוד לרוב משתמשי תור שמשתמשים בדפדפן בשביל להסתיר את עצמם, אני משתמש בו רק בשביל לעבור את הצנזורה של האינטרנט שלי, ככה שאין לי בעיה לוותר לחלוטין על האנונימיות לטובת מהירות הגלישה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני משפר את המצב, אפילו בקצת. תודה! נ.ב. ניסיתי לעבוד עם פרוקסים וVPN…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי בהורדת הקטע הבא (בנוסח ספרדים מסורות המזרח -> בבל -> יה רבון עלם / בבל / ג'הרכא -> בביצוע אלעד גבאי,יאיר הראל,ערן צור): http://web.nli.org.il/sites/nlis/he/Song/Pages/song.aspx?songid=48# תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברוב המקרים לא פועל לי ורשום לי : An error occurred, please try again later מעט מאוד מהפעמים זה מנגן לי. הבעיה רק אצלי או אצל רבים?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-