תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הICQ החדש נכבה אחרי כמה זמן עם הודעת שגיאה של שלח אל תשלח... הוא גם נכבה אם שולחים כמה הודעות בבת אחת... ולמה אחרי כמה פעמים שאני מתנקת ומתחבר הוא רושם לי 30 דקות עד שאני יוכל להתחבר פעם הבאה?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צפיתי בסרט כלשהו דרך האינטרנט (לא הורדתי את הסרט, אלא כמו שצופים באתרים עם סרטוני וידאו) ובטעות לחצי על הלחצן back ושחזרתי אז הייתי צריך להתחיל ולראות את הסרט מחדש אבל לצערי נתקלתי בהודעה שמופיעה בתמונה שהוספתי http://img213.imageshack.us/my.php?image=46679801qr6.jpg אין אפשרות לצפות בסרט שוב. מה עלי לעשות? תודה מראש יגאל
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אם יש לי קיר בחדר 2.5 מטר גובה ו 2 מטר רוחב איזה רזולוציה אני צריך בשביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שיש מלא תוכנות, אבל לא נתקלתי באחת שנותנת מה שאני מחפש. אני רוצה שיהיה אםשר לשלוח לפקס ישר מתוך הקובץ עצמו שאני מתעסק באופיס. יש לי מדפסת משולבת HP OFFICEJET 551 שאני מתחבר אליה דרך הרשת, כלומר היא מחוברת למחשב אחר בUSBו המחשב הזה גם מחובר דרך הרשת. בהדפסה רגילה, אין שום בעיה, הכל רץ חלק. אבל כשאני מנסה לשלוח פקס, הוא מקפיץ את החלון עם הפרטים של הפקס במחשב שמחובר ישירןת למדפסת, ולא ישירות במחשב שלי. ניסיתי להתקין את התוכנה של HP שבאה עם המדפסת, אבל היא לא מצליחה בכלל לגשת אל הפונקציה של הפקס במדפסת דרך הרשת. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? וניסיתי כבר את WINFAX (אני חושב שהגרסה האחרונה), ולא ראיתי שאפשר לעשות את זה שם.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקודד סרט (שצילמתי)...לXVID ולהוסיף לו תרגום בשפה האנגלית....את התרגום יש לי( )...אני עכשיו רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד.. אגב אני רוצה לשמור את אותו היחס בין הגובה לרוחב אבל להוסיף שוליים שחורים ועליהם התרגום...משמע שהסרט יהיה קטן יותר אבל עם שוליים שחורים... תודה רבה...רוב הבעיה שלי היא בקידוד הסרט לXVID....
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב עם החלקים הבאים (שהומלצו לי פה): Sempron 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5500 256MB TV ,DVI 128bit 80GB (8MB) SATA הרכבתי הכל לבד ולכאורה הכל עובד, אבל... כמעט כל תוכנה שאני מנסה להתקין, ישר קופצת לי הודעה שאומרת (בכל מיני וריאציות) שאי אפשר להתקין/לפתוח/למצוא את הPATH וכד'. ההודעות מיידיות ולא רק באמצע ההתקנה. בנוסף, הבעיה נוצרת באופן חלקי ולא ברור- חלק מהתוכנות הותקנו בהצלחה אבל לאחרות (שכבר הותקנו בהצלחה על מחשבי השני בעבר מאותו דיסק) לא מתאפשרת שום גישה שהיא! אני חושש שאולי זה משהו שקשור להתקנת החומרה/ווינדוס, אפילו שווינדוס הותקן על ידי למעלה מ-30 פעם (!!! היה לי מחשב דפוק בעבר...) ואף פעם …
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לגבות את כתובת המאייל שלי, ואת הדוא"ל שיש לי בתוכנת outlook express ולעבירם לתוכנת ofifice outlook במחשב אחר. איך אני מגבה את הדברים ומכניס אותם בלי בעיות. אני יודע שמאותו מחשב זה לא בעיה הוא עושה לבד. הבעיה היא בגלל שמדובר בשני מחשבים שונים. בתודה רבה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בתוכנה Partition Magic 8, ובחרתי באפשרות של איחוד מחיצות בכונן (Merge). בעוד התוכנה עושה את עבודתה, המחשב החליט משום מה לעשות לעצמו הפעלה מחדש. כשפתחתי את "המחשב שלי" בכדי לראות מה קרה, גיליתי להפתעתי ש-2 הכוננים פשוט לא נמצאים שם. לאחר שפתחתי את התוכנה Partition Magic, ראיתי כי הם מופיעים שם כ- "unformatted". עכשיו , אם אעשה להם פירמוט אזי המידע יימחק סופית. לכן, אני פונה אליכם בבקשה קטנה שתעזור לי מאוד!! האם ישנה דרך לשחזר את המידע מאותם כוננים? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל בדיוק כמה שעות לפני המקרה דאגתי ברוב חוכמתי לבטל את ה- system restore. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ישנו איזה toolbar שמוסיף את תיבת החיפוש של firefox, עם כל המנועי חיפוש שאני הוספתי אישית, לtaskbar של windows xp.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך אימיול נורמלי ולא אחד שמוריד בבתים, אם יש לכם המלצות אז בבקשה פרסמו פה את הלינק..
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך מידע מאיפה ניתן להוריד דיסקט איתחול 98 ???? יש לי WINXP ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול 98 אז אני צריך דיסקט איתחול 98 אני רוצה לדעת מאיפה ניתן להוריד תשלחו קישורים בבקשה ואל תשאלו למה אני צריך ונ.ב לחברים שלי יש גם XP אז ניסיתי להשיג מהם ואין להם
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אז תביאו לינק ותפרטו קצת בבקשה לא להגיד חיפוש... + שמיהו יעלה בבקשה התקנה של ff של הגרסא האחרונה לפני 2 (-מששהו כזה?1.5.7)
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
העברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש ואני רוצה להעביר את ההודעות הישנות ואת רשימת אנשי הקשר לOUT LOOK במחשב החדש , איפה אני יכול למצוא את הקבצים האלו .
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הורדתי גירסה שלא מתאימה והיא עשתה לי בעיות. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה דיסק לא מוגן. אני רוצה פשוט לערוך משהו, איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה להיכנס אני נתקע במסך הזה: משהו יודע מה צריך לעשות? ניסיתי למחור את הפלש פלייר ולהתקין שוב\לאפס את הדפדפן\לנקות קוקי ואת כל החרטות האלה וכלום לא עזר...
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניקוי זיכרון הראם יש לי את ה memturbo 4 אבל היא זז נורא לאט (הממשק שלה פשוט כבד מדי).מקודם עבדתי עם ה גרסא 3 שלה אבל עכשיו עם 3 גיגה צריך תוכנה יותר עדכנית. אשמח לקבל הצעות לפיתרון.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה שהוא Plug-in לנגן Sonique שיאפשר תמיכה בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה התוכנה הזאת עושה ? http://www.flmsdown.net/Computer-User-Magazine-November-2006-plus-all-issues-2006-4397.html תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לפרמט הבעייה שאיבדתי חלק גדול מהדיסקים עם הדרייורים של כל החומרה עכשיו מצאתי תוכנה בשם aida32 והיא מוצאת כל הדרייורים במחשב שלי השאלה שלי זה שעם אני ייגבה הכל שם וייצרוב את זה זה יהיה תקין על מחשב מפורמט?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מדפיס בצורה דו-צדדית ידנית מתווסף לו דף הסבר להדפסה, חץ גדול המסביר לי כיצד להכניס חזרה את הדפים למדפסת לשם הדפסה על הצד השני. אני רוצה לבטל את הדף הזה (אחרי שנה בערך אתה כבר מבין את העניין), ואני לא מוצא שום הגדרה כזו בדרייבר. המדפסת הינה Lexmark E232 מותקנת על Windows Vista. לדעתי דף זה מגיע מתוך ה-Windows שכן זה אותו דף בדיוק גם בהדפסה דרך הדרייבר של מיקרוסופט וגם דרך הדרייבר של לקסמארק. מישהו יודע איפה אפשר לבטל את הדף הזה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם... יש לי את התוכנה ויז'ואל אינטר דייב שהיא כלי עזר מצויין לעשיית דפי ASP בקיצר יש לי אותה ואין לי שרת על המחשב כי הסתבכתי עם כל העניין הזה כי יש לי גם XP אז אני רוצה לדעת איך ליצור פרוייקט מבלי לציין את השרת .. מכיוון שהוא דורש שרת ... אז האם מישהו יכול להסביר לי איך ... ואם אין דרך אז אשמח לקבל הסבר מפורט בקשר להפוך את המחשב לשרת... תודה מכל הלב. :-*
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-