תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחול מצגת power point ואני צריך לתרגם אותה לעברית לצרכי עבודה כשאני רואה את הקובץ בעזרת power point viewer הכל הולך חלק כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בעזרת power point 2003 (חוקי כמובן) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת pwoer point cant read c:\blabla\bla.pps הבנתי שהקובץ נעול על מנת שלא יוכלו לערוך אותו אין לי כוח לעשות את כל המצגת מחדש ואני בסך הכל צריך לתרגם אותה לעברית בלי לשנוות בה כלום אין דרך לערוך את הקובץ? אני אאלץ לעשות הכל מהתחלה??
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים וחברי הצוות הנהדר ! אני שומר קבצים ומסמכים בתקיה גדולה המאוחסנת בכונן נפרד ,כונן E , אם אני מוריד נניח קובץ מסמך או כל שטות אני דואג לאחסן בתקיה x בכונן E . מאחר ואני עובד הרבה עם האינטרנט. לאחרונה ניסיתי לפתוח תקיה זו (גודלה 1.9 גיגה מלא) ואז הופיע הודעה : " EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר . אנו מתנצלים על אי נוחות." וכאשר סגרתי תהודעה התוכניות כולם נסגרו ולרגע לא רואים שום איקון על המסך מעין קריסה כאילו סגרתי מתוך אילוץ את התקיה .ולכן ביצעתי בדיקת מאוורים,סריקת וירוסים במצב בטוח עם נורטון 2005 (יש לי אקספי פרו sp2),סריקת ad-aware גם כן,שיחזור מערכת וקבלתי לא בוצעו שינויים לאחרונה,בדיקת כוננים c ו-e עם western digital ז"א diagnostics של יצרנית הכוננ…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://lifehacker.com/software/skype/go-hires-with-skype-video-calls-235443.php
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש אחד טוב...הייתי משתמש ב Download accelerator plus הידוע גם כ DAP. והוא עושה לי בעיות,אני מחפש משהו אחר..יש המלצה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום..יש לי דיסק קשיח של 40 GB במחשב של אבא שלי..בטעות התקנתי לו את הXP על מחיצה של 6GB (איכשהו זה קרה ולא שמתי לב במהלך ההתקנה) בקיצור יש בכונן D בערך 30GB 20 מתוכנם פנויים...ויש עוד 5GB שסתם יושבים ולא בשום מחיצה (רואים בניהול מחשב) יש דרך להגדיל את הנפח של כונן C? בדרך כולשהי? שמעתי על התוכנה.: פרטישן מג'יק..או משהו כזה...יש אפשרות להוריד אותה בצורה חינמית או משהו? אפשר לעשות בלי התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי פיפוקס גירסא 1.5.0.4 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב כל המועדפים נמחקים כל הסרגל כלים וההגדות.. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור אייקונים ולשים אותם במועדפים לפי כל אתר עם האייקון שלו כי לא לכל האתרים יש וכאלו שיש להם הם נעלמים לאחר כמה זמן. 1 איך אני יוצר ? 2 באיזה גודל ליצור אותם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מכירים את זה שמנסים להכנס לאתר ואז כתוב "דף אינטרנט בו אתה צופה מנסה לסגור את עצמו האם ברצונך לסגור את החלון" וכמובן לוחצים על "לא" כי תכלס אנחנו רוצים להכנס . השאלה היא איך מבטלים את זה מראש? ??? שלא תופיע ההודעה!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מחקתי את הספרייה שלו, ניקיתי REG (עם תוכנת נקיון) ועדיין, תמיד חוזר לאותו דבר אני עושה את זה כי יש לי כמה בעיות איתו
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה ששומרת כקובץ וידאו (כולל אודיו) את מה שקורה על מסך המחשב (אם זה חשוב זה לא ישומש לשמירת ישומיי 3D). צריך משהו נוח שיעבוד על WIN XP. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
השיפור במהירות ממש מורגש, ממש משתווה לכרום מהבחינה הזו. להורדה: http://www.mozilla.com/
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הטופיק אומר הכל לא ? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ברדיו אינטרנט דרך האקספלורר או לראות סרטונים דרך האקספלורר אם זה דרך האקספלורר אני מניח שזה קשור למדיה פלייר איכשהו ניסיתי להתקין מדיה פלייר מחדש וגם גרסה אחרת וזה עדיין לא עובד למישהו יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שפניתי לפורום הנכון, ואני מצטער מראש אם לא. האנטי-וירוס שלי גילה וירוס מסוג Backdoor.OptixPro.13 בקובץ norton32.exe שנמצא בספריית Windows. האנטי-וירוס משום מה לא יודע איך להתמודד איתו, למרות שעשיתי לו כבר 2 עדכונים ביומיים האחרונים. יהודים רחמנים עיזרו לי - מה עלי לעשות?! בתודה מראש: שפן כיס
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היה לי וירוס GADCOM.EXE שלא הצלחתי להיפטר ממנו. עכשיו יש לי בעיה חדשה- וירוס השתלט על - SVCHOST.EXE - במנהל משימות יש לי 6-7 כאלה. כשסודרים אחד מהם מופיע לי חלון שמכבה את ה XP תוך 60 שניות (כמו הבלאסטר). יש קספרסקי , יש Malwarebytes' Anti-Malware - כלום לא מזהה ולא מליח להוריד. לא ניתן לגלוש, נסגרים חלונות והמחשב זז כמו פנטיום 1 ישן. שמתי לב שהמערכת עריכה הראשית שלי גם נדבקה בוירוס הזה (העברה של שיר בדיסק און קי) ועכשיו יש בעיות בעבודה ובפרנסה. לא ניתן לפרמט את המערכת משיקולים כלכליים ומקצועיים- איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
חברים שבוע נעים, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית \ שיתופית) טובה להמרת סרטי DVD לפורמט DIVX?! הכוונה כמובן לקבצי AVI,המופצים בP2P תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מנסה להתקין NERO אני מקבל את השגיאה הבאה: CANNOT UPDATE MSI ENGINE PLEASE UPDATE MANUALLY מה זה MSI ? יש לי לוח אם של ASUS בכלל... יש למישהו פיתרון? ניסיתי כמה פעמים וגם ריסטרטים ובלי הצלחה....
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני בשוק! לכל מי שהשתמש בגרסאות האלפה האחרונות צפויה הפתעה גדולה - מכמה חלונות מקרטעים יצא אחסן נגן. לא לתקוף - רגע - מדובר עדיין בגרסאת בטא ראשונה, אבל סה"כ אני מופתע לטובה - ההבטחה לוויזואליות שווה התקיימה... מלא אופציות למשחקים עם החלונות השונים - ניתנים לגרירה החוצה, ממשקים נוספים ועוד מלא הפתעות קטנות שאני מגלה כל הזמן... לצעירים ברוחם ( ) והמחפשים הרפתקאות... :-[
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי קובץ iso ששוקל 700 מגה . כאשר אני פותח אותך דרך daemon tools ויוצר כונן וירטואלי , גודלו נשאר 700 מגה, אבל כשאני מחלץ למחשב גודלו משתנה ל-2 גי'גה . כיצד ניתן לצרוב קובץ שלא יכיל את קובץ ה-iso אלא את החילוץ עצמו ( כ-2 גיג'ה) בדיסק cd רגיל של 700 מגה ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-