תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עשיתי לתוכנה עידכון, היא מצאה מה לעדכן אך לא הורידה את הקבצים. היא רשמה לי לידם: !!bad checksum! למה? http://img73.exs.cx/img73/930/6823.jpg
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאת VBR ואני לא יכול לטעון את הסרט לTMPGEnc... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לקליק הימני encoding יש מצב לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אם יש לי קיר בחדר 2.5 מטר גובה ו 2 מטר רוחב איזה רזולוציה אני צריך בשביל זה ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שמגבילה את זמן השימוש לאינטרנט- נגיד אני קובע שכל יום המשתמש יוכל לגלוש ולדבר בהודעות מיידיות שעתיים בלבד, ואחרי שהוא גלש שעתיים התוכנה תחסום את הגישה לאינטרנט עם סיסמא. מדובר באינטרנט ברשת ככה שזה לא יכול לנתק את החיבור- זה צריך לנטרל את הרשת. מישהו מכיר תוכנה כזו? אני זוכר שבימים שהיה אינטרנט 56K אז היה תוכנה כזאת שקראו לה ביילי אני חושב. אני ממש ישמח לעזרה- תודה!
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן הייתי צריך להתקין מחדש את ה-WIN. בזמן ההתקנה (לא התקנה מחדש אלא Repair) שמתי לב שלא קפצה שום הודעה על הדרייברים של הלוח אם, מה שבדרך כלל היה קורה. המשכתי להתקין כרגיל, ובסוף ההתקנה לאחר כל הסידורים הדרושים אנוכי בה להפעיל את הרשת, ואני מגלה שאין באפשרותי לעשות זאת. ב-Network Connections אין את Local Area Connection וגם אין אפשרות ליצור אחד.. באותו הרגע נזכרתי בדרייברים של הלוח, אשר היה בדיסק גם התקנה של הכרטיס רשת (OnBoard) האם זאת הבעיה? אם כן, תוכלו בבקשה להפנות אותי למקום בו אני יוכל להוריד את הדרייבר הדרוש? (לא מצאתי את הדיסק התקנה שבה עם הלוח) דגם הלוח הוא: Gigabyte GA-K8NS תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מפעיל סרטים מסוימים (לא HD) על הBsplayer ו Media classic הסרט עובד בפריימים איטיים זאת אומרת כאילו הילוך איטי אך רק בכמה סרטים מסויימים . כאשר אני מפעיל את הסרט בתוכנה של NERO , SHOWTIME הסרט עובד חלק אין לי את הבעיה הנ"ל בסרטי HD מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לבטל באיזה צורה את דו"'ח השגיאה של ווינדוס שקובץ שתוכנות קורסות (הדו"ח שששואל אותך אם לשלוח את הודעת השגיאה למייקרוסופט) 2. אני זוכר שפעם היה איזה משהו ברג'יסטרי נראה לי בשביל להעיף תמסנג'ר שבא עם הווינדוס מהמחשב אפשר בבקשה?... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה אשר מציגה את רוחב הפס (uploadו-download) של כל פרוסס במחשב. כמו הtask manager -> processes, אבל עם עמודה של רוחב פס (כלומר מהירות ולא כמות תעבורה). אני מכיר את הנט לימיטר אבל אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שאני כותב כתובת לא נכונה אני מקבל במקום הודעה רגילה של לא נמצא העמוד, הודעה של מנוע חיפוש XPDC משהו כזה... שקשור לCOMMONNAME?... מזה?? ואיך אני מבטל את זה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
או אם אפשר בכלל להעיף את האופציה של הדפדפן המובנה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום!!! האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..? ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ... תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הבעיה בעיקרון היא במירנדה. הייתה לי מירנדה והתחילו להיות לי בעיות בחיבור.כשניסיתי להתחבר לאייסי הפרח היה הופך לירוק ואז תוך חצי שניה ממש אפור. נסיתי למחוק מהמחשב מהלוח בקרה את כל התוכנות של המירנדה ולהתקין, וניסיתי מכל מיני אתרים וקישורים שונים ולא הלך והייתה את אותה בעיה. :s05: דיברתי עם ידיד שלי והוא אמר לי שכנראה יש בעיה ב רגסטרי או מה שזה לא יהיה =\ וצריך למחוק משם לנקות אותה או משהו ויש תוכנות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי? לשלוח לי תוכנה מתאימה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מחפש את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי הנ"ל לWINDOWS 7 X64 . כל הבעיה היא שבאתר יצרן יש רק גרסה לXP וויסטה שזה לא מתאים, המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר של ויסטה. ובאינטרנט לא מצאתי כלום בקשר לזה. אני כבר בפעם שניה נתקע עם זה בפעם ראשונה הייתי צריך ללכת לשכן ולעשות עם המחשב שלו רשת חוטית ואז להוריד דרייבר מWINDOWS UPDATE. אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד אני אשמח מאוד.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם אני רואה את הCONTACT אוןליין, סימן שאני נימצא בallow list שלו? אני שואל זאת כי יש לי כמה אנשים חדשים ברשימה שפשוט לא עונים(וגם לא לאימייל שלי...) אבל אני רואה אותם מתחברים מדי פעם. אם הם היו שמים אותי בblock list לא היתי רואה אותם בכלל מחוברים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
היי חברה!! אני מעוניין לחבר את הוידאו למחשב על מנת להעביר חומר מקלטות וידאו ישנות ולצרוב אותם על דיסק בפורמט AVI. איך אני מחבר את הוידאו למחשב? האם אני צריך כרטיס עריכת וידאו (ואיזה מומלץ)? ובאיזה תוכנה אני משתמש... תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הייתה לי הורדה באזוראוס ואחרי שעשיתי שחזור מערכת ההורדה נעלמה זה ממש מבאס כי אני לא רוצה לאבד את ההורדה הזאת בגלל שזה היה כבר 6 מתוך 8 ג'יגה. יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה...אני מחפש איפה ההגדרות משתמש והמועדפים יושבים פיזית על המחשב...כי אני רוצה להעתיק אותם למחשב אחר..... תודה,
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לגזור ממנו רק חלק קטן, חשוב לי שהתוכנה תיהיה פשוטה לתפעול, מינימלית כזאת... אבל בכל זאת שתוציא את החלק באיכות קרובה למקור ושלא תהרוס לו תאמא... תודה (:
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמשת בתוכנת Outlook Express גירסה 6 אינני מצליחה לקבל מיילים (מצליחה לשלוח בלבד). הודעת השגיאה שמתקבלת אצל הנימענים שלי: This report relates to a message you sent with the following header fields: Your message cannot be delivered to the following recipients: Reason: Over quota כיצד אוכל לטפל בבעיה זו? בתודה מראש א.א.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נסעתי לבסיס ליומיים והשארתי את המחשב פתוח חזרתי וראיתי את הארור שמופיע למטה... לחצתי אוקי ואז האינטרנט פסק לעבוד למרות שמופיע הסימן למטה שאני עדיין מחובר.. וכשאני לוחץ על הסימן אמור לי להיפתח חלון איפה שמופיע ההקלדה של שם משתמש וסיסמא אבל החלון הזה מיד ניסגר עם פתיחתו וגם כאשר אני לוחץ על אוקי בארור הזה זה עושה לי מין רפרש מהיר כזה לזים שלי יש למישהו הסבר בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי להשתמש עם iTunes בשביל ה iPod שלי ואני חייב לציין שהיא לא הכי פשוטה.. בעקרון מה שאני לא מבין זה איך עובד העקרון שלו, אם הבנתי נכון כל מה שאני מעדכן ב Library (מוסיף\מוחק\עורך שירים) מתעדכן מיד עם חיבורו של ה iPod. גם כשאני מוחק משם שירים, השירים נמחקים מה iPod. עכשיו הבעיה שלי היא שעוד כחודש אני אשהה בחו"ל לכמה חודשים, ושם אני אתקין iTunes חדש כמובן - אבל מה יהיה כאשר אני אחבר את ה iPod וה Library יהיה ריק. הוא בעצם ירוקן לי את האייפוד. אני יודע שאני מפספס משהו, פשוט לא הצלחתי להבין מה לעשות.. בעקרון מה שאני רוצה זה שרק שירים שאני מוסיף ל Library או עורך את התגית שלהם, רק אז שזה יעדכן את האייפוד ולא במידה ואני מוחק שיר מה Library. אם מישהו הבין ויכ…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מקלדת אולי הכי פשוטה של QUANTUM כזאת אפורה שחורה הכי פשוטה ויש לה למעלה מעל הF7 F8 F9 וכו' יש כפתורים נגיד לכיוון של הווליום או לאימייל ועוד עכשיו איבדתי את הדיסקט של המקלדת והדרייברים שמצאתי באינטרנט לא היו טובים לי בכלל :\ מישהו יודע מאיפה אני משיג תוכנה שמפעילה את הכפתורים האלה (או דרייבר?) תודהה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-