תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי חבר שמשתמש בתוכנה ישנה, שמבוססת על ממשק דוס. הוא שאל אותי איזה מדפסת צריכים על מנת להדפיס משהו מהתוכנה, מכיוון שכנראה המדפסת USB לא מצליחה. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל זה היה נראה לי הכי קרוב לבעיה שלי. אני מנסה לראות סידרה בBS PLAYER ואני גוררת אליה כתוביות בעברית. הבעיה היא שהם מופיעות כג'יבריש. בדקתי את כל הכתוביות שהורדתי וכולן בג'יבריש. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
לאח שלי יש נורטון (מה לעשות אני מנסה לשכנע אותו לעבור לקספרסקי אבל הוא לא רוצה....), ובמנהל המשימות של החלונות (2000), כתוב שהנורטון צורך רק 1.2 מגה בייט....אצלי, כתוב שקספרסקי צורך 860 קיי....זה בכלל יכול להיות? תמיד חשבתי שהאנטי-וירוסים צורכים כמות רבה יותר של זיכרון....אז איך יכול להיות שנורטון צורך רק 1 מגה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי אני תרגמתי מסמך בעזרת google translate מאנגלית לעברית מה שקורה זה שאם אני מדפיס זה מדפיס רק את העמוד הראשון לכן ניסיתי שיטה אחרת לעתיק את כל מה שתרגם לוורד אבל בהדפסה מופיע גם המילים באנגלית וגם התרגום שלהם בעברית הצעות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לכולנו מותקנת במחשב תכנת הצייר של מיקרוסופט (MS Paint) . מדריך זה מראה מספר טריקים שימושיים ולא ידועים עבור תכנה זו. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי. אני מחפש נואשות crack או patch ,לתוכנת... net detective 8.0 ניסיתי כל מיני סיריאלס,אך הם לא יעילים.(חיפשתי באסטלויסטה וכו'). אני מיואש ... ???
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחרי שבועיים בצבא, חוזר למחשב מנסה להפעיל אימיול וכשאני עושה חיפוש הוא אומר לי בתיבת החיפוש שהקלינט שלי יותר מדי ישן ואני צריך להחליף/לעדכן אותו, אין לי מושג איך ומה אני עושה, ואם זה כלול בלהחליף לאימיול חדש כי אני משתמש ב 4.2 שהוא לדעתי יותר טוב לפחות אצלי במחשב... מה עושים פה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזה עוד תוכנה לשינויי מהירות המאוורר יש חוץ מ Speed Fan???
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני משתמש כבר תקופה ארוכה Norton Systemworks, הבעיה שהתוכנה כבדה ואיטית מדי, אני מחפש תחליך טוב לאנטי וירוס, ותוכנה שתוכל להחליף את ה-one button scan (מי שמכיר) שמבצע סריקת רג'יסטרי... תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה לפתוח קבצים שבאתרים בדפדפן אני לא מצליח. ה-Pop-up Blocker על off. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בוקר טוב, למישהו יש מושג איך אני מגדיר באווטלוק כתיבה מימין לשמאל כברירת מחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת שעכשיו שאני נכנס למחשב יש לי שתי אפשרויות. הבקשה שלי היא בקיצור איך לתקן גם את 1 וגם 2, תודה לעוזרים. נ.ב מערכת הפעלה windows xp ואם יש צור…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ויחד איתו גם הכוננים האופטים הפסיקו לקלוט (DT) כשאני מכניס CD לתוך הכונן, הכונן נפתח ונסגר אבל המידע לא נקרא.. :-X
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
רציתי לשאול. עכשיו שחררו את הגרסא של Catalyst 7.9. אני היחיד שכל פעם אחרי שאני מוריד את ההתקנה הוא מעלה שגיאה ואומר שהקובץ פגום או שזה קורה לעוד אנשים?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום! לאחר חיפוש נרחב בגוגל והורדה של כמעט כל תוכנה שיכולתי למצוא שכביכול טוענת שניתן להקליט עימה שידורי קויקטיים, התייאשתי. המפתחים פשוט משקרים במצח נחושה ושום תוכנה לא עובדת כמו שצריך, לכן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה. בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעצב קולות שאני מקליט מהמיקרופון !!! תוכנת עריכת קולות כמו שיש בסטודיו להקלטות וכול זה אני מחפש את השם שלה או איפלו את הגירסת דמו שלה !!!!! תודה לכול מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה הוא עושה? על מה הוא מגן בעצם ? ולמה הוא מתמלא פתאום כשבעצם לא מחקתי שום דבר? והאם אני יכול להוריד את הPROTECT מהסל מיחזור, אם זה כדאי בכלל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מכירים את זה שמנסים להכנס לאתר ואז כתוב "דף אינטרנט בו אתה צופה מנסה לסגור את עצמו האם ברצונך לסגור את החלון" וכמובן לוחצים על "לא" כי תכלס אנחנו רוצים להכנס . השאלה היא איך מבטלים את זה מראש? ??? שלא תופיע ההודעה!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התקנתי את internet Explorer 7 ואני רוצה להתקין את הexplorer 6 ואני לא יכול.. כתוב לי: תוכנית התקנה זיהתה גירסא חדשה יותר של explorer המותקנת כבר במחשב זה. אין אפשרות להמשיך בתהליך התקנה.. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עשיתי אקספורט לקובץ Comma Separated Values ב Outlook וכאשר עשיתי אימפורט בOutlook Express בספר כתובות קיבלתי רק שמות בלי דואר אלקטרוני ,בלי מספרי טלפון,בלי כתובות.אבל באימפורט עשיתי "map text fields in the .csv file to appropiate address book fields" תעזרו לי,בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-