תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחרי כמה זמן של עבודה מול המחשב הסמן של העכבר נתקע לי בעוד שהמחשב עדיין מקבל נתונים מהעכבר, אני מתכוון שלמרות שהסמן של הכבר לא זז יותר אני עדיין יכול להשתמש בעכבר ע"י הזזה עיוורת של העכבר והרבה הימורים. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לפיירפוקס 4 יש לי בעיה באתרים של זמנים וקווים של תחבורה ציבורית. הבעיה היא בחלק של ההשלמה האוטומטית - מוצא ויעד. הדפדפן כולו נתקע ואז מראה אופציות של תווים בודדים להשלמה (סימנים ואותיות באנגלית) וגם כשאני מנסה לעבור בין שיטות חיפוש בתפריט - לא עובר ומראה שגיאה. אתר אגד פשוט משתהה ואז מראה איזו הודעת שגיאה לא רלוונטית והאתר bus.gov.il מואיל בטובו וטוען שיש לי בעיה עם javascript/משהו שחוסם את ההפעלה שלו. כמובן שהJS אצלי מאופשר. אני משתמש בAVG בתור אנטיווירוס אם זה רלוונטי. הבעיה לא מופיעה בIE8/9 בווינדוז 7 וגם לא בפיירפוקס 4 באובונטו. תודה רבה ושבוע טוב .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות למחשב הנייח שלי חלונות 10 ותוכנת אופיס. בדגש על רשיונות קבועים ללא הגבלה. באתר GameKeys מצאתי: 1. חלונות 10 פרופשונל OEM במחיר 265 ש"ח 2. אופיס 2019 הום אנד ביזנס במחיר 520 ש"ח א. האם אתר זה בטוח ואפשר לסמוך עליו? ב. האם המחירים הגיונים? אין חנות, הקנייה במייל. בתודה לכל המשיב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מצלמה של אינטרנט שמגיעה עם מיקרופון ביחד, של חברת i-cam 340 ומשום מה המצלמה פועלת במסנג'ר רגיל, והמיקרופון אינו פועל, זאת אומרת שבהגדרות הכל טוב,אבל שמפעילים את המיקרופון במסנג'ר זה לא פועל, אני יודע שהמיקרופון טוב, כי בווינדוס יש רשמקול שבתוכו אפשר להקליט וזה עובד, ובמסנג'ר והווינדוס כל ההגדרות מוגדרות כראוי. מדוע המיקרופון לא פועל? למישהו יש עוד דרך להגדיר משהו שצריך לעשות? תודה מראש...ויום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כבר איזה 10 שנים שאני משתמש ב Nvidia משמע GeForce, אני עומד לקנות כרטיס חדש מסדרת ATI Radeon, ורציתי לדעת איזה דרייבר מומלץ, ראיתי מספר אפשרויות ואין לי כל כך מושג בכרטיסי המסך מהסוג הזה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה יש להכנת עטיפות לדיסקים? והאם מישהו מכיר גם תוכנה להכנת תויות לדיסקטים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש דרייבר לכרטיס סקזי פרללי שהוא גם לרשת , מסוג QLOGIC ISP 1040B שהוא חדש יחסית לא הצלחתי למצוא :s05: אני מאוד אודה למי שימצא את הדרייבר . נ.ב - וינדוס XP כבר מצא חלק מהדרייברים ,אבל לרשת הוא לא מצא . מוזר
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה (הכי טובה) לסידור תיקון שגיאות וכ' במחשב.. לא צריך את כל הדברים מסביב כמו ספייוור אנטי וירוס וכו'. רק סידור ותיקון שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי אז כה כה חבר שלי נכנס לאיזה קישור בפייסבוק ומאז קופצת לו תוכנה בשם security tool שבכלל לא מותקנת אצלו על המחשב כשאני מנסה שהיא לא תפעל עם הוינדוס דרך התוכנה היא מבקשת שאני אקנה אותה ודרך ה MSCONFIG התוכנה בכלל לא נמצאת גם בהוספה הסרה היא לא נמצאת כי היא פשוט לא מותקנת על המחשב אבל עדין קופצת הדברים שניסיתי 1 הפעלתי נוד 32 לא מצא כלום 2 הפעלתי ADWRE וגם לא מצא כלום 3 הפעלתי malwarebyte גם לא מצא כלום 4 ניסיתי למחוק את ה temporary file אבל הוא לא נמחק 5 הורדתי תוכנה כדי למחוק את ה temporary file וגם לא נמחקו הקבצים כל מידע יעזור תודה מראש אליאור
-
- 47 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, כשאני מפעיל וידאו ב-youtube הוידאו עובד אבל לא שומעים כלום. כל קובץ קול/וידאו אחר במחשב עובד טוב מאוד ויש קול. בהתחלה ב-youtube נדרש להתקין flash - עשיתי את זה, ועובדה שהוידאו פלאש עובד אבל הקול לא. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי צורב של ימאה 8X4X24 ואני משתמש בנרו 5. מאתמול שהתקנתי ווינדוס 98 ( היה לי 2000 ) וניסיתי לצרוב 2 דיסקים ב COPY : Empire Earth & RTCW כאשר בווינדוס 2000 הצלחתי לצרוב את Empire Earth האם זה מקריות ? בעייה בצורב \ ווינדוס \ או בעייה בתוכנה, ותנו לי בקשה שם + לינק לתוכנת צריבה טובה ! בתודה, B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
הלוח: P4S800D ציפסט:SIS655FX חברה יש לי מחשב והתקנתי בו כונן SATA אבל כאשר אני בא להתקין את WINDOWS XP SP2 הוא אינו מזהה לי את הכונן. גם בביוס הכונן אינו מזוהה. אני יודע שבהתקנה של ה WINDOWS יש הוספת דריבר לכונן SATA. וניסיתי גם את הדריברים שיש בדיסק של הלוח. אם מישהו יכול להביא לי את הקבצים או לרשום לי איזה קבצים צריכים להיות זה יעזור.. תודה מראש טומי
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג creative live value (זה כל מה שאני יודע), ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר, אבל אחרי ההתקנה לא קורה כלום (זאת אומרת גם אין את הקבצים של הדרייבר, inf או משהו כזה....רק קובץ exe שלא עוזר לי במיוחד...) אני עם win98...יש משהו ?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב שבוע שעבר .. והרצתי מבחן ב3DMark 06 Basic edition 1.1.0 וקיבלתי 13 אלף.. הכרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4870 512MB @ Catalyst 8.5 driver מעבד : E8400 רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם זה בסדר שהמסך שלי נכבה ונדלק מחדש בין CPU TEST 1 ל 2 ואם לא אז מה יכולה להיות הבעיה (בשימוש שוטף במחשב הוא לא נכבה לעולם ..) 2. האם הדרייברים החדשים (8.9) יספקו לי תוצאה יותר גבוהה ? 3. האם זוהי תוצאה סבירה? תודה מראש ושנה טובה =]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את כל השירים שיש לי ב PLAYLIST ישר לדיסק בעזרת התוכנה ויהיה פורמט MP3 ולא WAV, אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אהלן ידידיי המלומדים!!! אני אובד עצות לחלוטין... אני בסה"כ רוצה לצרוב סרט שהורדתי בקאזה (FORMAT- DIVX) על דיסק כדי שאוכל לראותו בDVD. הורדתי FILE CONVERTER מכל הסוגים בערך, ואז גם כל מיני FILE SPLITTER כאילו אין מחר. לבסוף כשהצלחתי להמיר את הקובץ, ה-NERO אומר שזה לא קובץ מוכר (למרות שרשום MPG.) ושהוא ממיר אותו... סבבה. לכשסיים להמיר וגם לצרוב את הסרט, הפעלתי אותו בDVD והנה עולה לי תמונה מזורגגת בלבד... אנא מכם, הושיעו אדם מסכן... אני רוצה לראות את הסרטים בצורה נורמלית, ואין לי מושג מה לעשות... תודה על כל עזרה שתהיה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום אני נדרש מידי פעם לבצע שינויים ותוספות לאתר קיים שלי. האתר נכתב ב html ומכיוון שאיני יודע שפה זו, אני תלוי לחלוטין בשירות חיצוני יקר, ולא תמיד מספק. 1) האם אוכל לבצע בעצמי שינויים בעזרת אחת התוכנות Macromadia Dreamweaver MX FRONT PAGE 2) אם כן, מהי האופציה המועדפת בהתחשב במחיר, מידת הנוחות והקלות, והאם ישנה אופציה נוספת. בתודה אליאס
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
תוכנה מדהימה אבל כל כך מתוסבכת לי.... אני עובדת על מק אבל למיטב ידיעתי התוכנה פועלת גם על פי.סי לא מצליחה להתמצא מחפשת עזרה >
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה ב Movie Maker היה לי את התוכנה כבר, אבל התקנתי בטעות שוב את התוכנה. ומאז שהתקנתי, כל פעם שאני נכנס לתוכנה, זה מראה לי שגיאת מערכת מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל לי ? או למחוק את התוכנה לגמרי מהמחשב כדי להפעיל שוב? בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הולך אבל כבר יומיים שגוגל לא פועל לי לא בפיירפוקס ולא באקספלורר, רציתי לשאול אם זה פועל לכם...?
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה... שיחקתי קצת עם הכרטיס קול והוא נראה לי קצת נדפק לי. אבל אולי זה בעיה בדרייבר או משהו כזה כי הטכנאי[הלכתי לקנות כרטיס רשת ו"על הדרך" שאלתי אותו מה עם זה]הוא אומר שזה משהו בקונפיגרציה לא נכונה או משהו כזה... הנה תמונה של ה device manger http://planet.nana.co.il/dando2004/fuckedup.jpg מה אפשר לעשות?....... להתקין שוב דרייברים או מה? תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם יש מערכת הפעלה WIN7 PRO ללא SP1 עדיין. היה לי מנהל הורדות IDE אחרי שהסרתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש הוא עשה לי את כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה וגם בתוך ההתחל לשם הקובץ רק עם סיומת ILK. אם לוחצים על הקיצור דרך זה פותח לי דף אינטרנט ואז שאלה כאילו אני מוריד משהו לשמור או לפתוח את הקובץ. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת זה לא נותן לי לעשות,גם עם ERD לחלונות לא עוזר. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה והותקן בהצלחה אבל אין עדיין שום שינוי. אשמח לעזרה זה דיי דחוף כי אני מושבת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-