עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bjuo,

אני כבר מאוד הרבה זמן מחפש דרייבר למחשב שלי , ואני לא מוצא , אני תקוע בלי מוזיקה ובלי אודיו מעל חצי שנה , אני פשוט משתגע , אני מחפש בלי סוף , כל דבר שאני שם הוא אומר לי לא תומך ולא הולך לי פשוט! מה שיכול לעזור בבקשה ולעשות טובה , אשמח מאוד. שיביא לי לינק ישיר להורדה של כרטיס קול ,אני נכנסתי למנהל ההתקנים , יש סימן שאלה צהוב במולטמידה משהו.. אני מנסה לבדוק מה הדגם בידיוק של הכרטיס קול , אבל אני לא מצליח. ניסיתי גם דרך dxdiag בהפעלה,אבל גם שם כתוב שבכלל אין כרטיס קול . [ויש,והוא מובנה על הלוח אם] האם קיימת תוכנה חימנית להורדה שאוכל לראות מה הכרטיס קול , אתן לכם סקרינשוט , ותמצאו לי את הדרייבר לכרטיס קול להורדה ישירה? [אם אפשר,גם הורדה ישירה לתוכנה החינמית שאיתה אוכל לבדוק א…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by Shbd,

נראה לי שזה שייך לכאן... הפוטושופ שלי לוקח לי את כל הזכרון וגם מהזכרון הוירטואלי אני צריך איזה 2 ג'יגה ספייס נוספים כדי שהפוטו יעבוד איכשהו. הוא כבד בטירוף, כל 2 דקות של עבודה עם רזולוציות גדולות הוא נתקע וגם בעיצוב פונטים (וחוזר לעצמו לאחר איזה דקה ובעיצובים ברזולוציות גדולות אחרי איזה 5-6 דקות) בהתחלה הפוטו עבד ממש חלק, לדעתי מאז שהתחלתי לשים הרבה פונטים הוא התחיל להתקע...... מה אני עושה? יש לי איזה 3000 פונטים ואין לי עצבים לסדר אותם רק מה שאני צריך. יש איזה אפשרות להפעיל רק חלק מהפונטים או יש תיקייה מיוחדת שהיא רק של פונטים של פוטו? זה פשוט מעצבן לעבוד ככה.... תודה על כל עזרה שתבוא...

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. טוב, אני מחפש בעיקרון שתי חיות, קוף ונמר. אשמח לקבל לינקים ליותר מצורה אחת לכל חיה ע"מ שאוכל לבחור את המתאימים יותר. נ.ב - יש לכם המלצות על אתרים טובים עם צורות חינמיות? מצאתי כמה גרועים במיוחד בגוגל...

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by ShayGTi,

חיפשתי בכל העולם ולא מצאתי (ומה שמצאתי-לא FREEWARE) תוכנה לחתיכת קטעים מתוך קטע MID, או תוכנה חינמית להמיר MID לMP3 כדי שאוכל לעבוד עם הקובץ בSOUND FORGE, תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. היי יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: באחד יושבת מערכת ההפעלה, ה-SWAP, התוכנות, וכו'. בשני - יושבים דברים שהגישה אליהם לא רבה ולא נעשית באופן קבוע. לדוגמה: גיבויים שונים, סרטים, וכו'. עכשיו, סוף סוף (תודה לאל) הבאתי את המחשב למצב של שקט מוחלט. הכוונה בשקט מוחלט היא שכאשר אין שום רעש בסביבה שומעים אך ורק את ההרדיסקים מסתובבים. במצב שהם מנותקים אין אפשרות להגיד אם המחשב מכובה או דולק. איכות חיים. anyway, כאשר שני הכוננים פועלים ביחד, שומעים אותם.. הכוונה היא לא לרעש קריאה\כתיבה, אלא פשוט לרעש הסיבוב. מה שאני רוצה זה לכבות את הכונן השני (לכבות לחלוטין, שיפסיק להסתובב) כל עוד אני לא צריך אותו (וכשאני צריך אותו - פשוט להפעיל אותו חזרה, ידנית, בעזרת תוכנה). אני יודע שיש…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by gal_sh1,

מופיע לי מין סימן כזה ורשום renewal data הבנתי שאני צריך לעדכן משהו ניכנסתי לאתר ובכל זאת לא הבנתי מה צריך לעשות מישהו מוכן לעזור לי לפתור את הבעיה??... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאו כל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבד התקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכי נמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר.... לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעים ואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים.... תוד…

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by overload,

שלשום התחליתי ללמוד להשתמש במאיה. היום הכנתי את זה: עדיין רחוק מלהיות גמור או להיות משהו, אבל זה גם משהו.. זאת צורה פוליגונלית (נראה לי שהמצאתי מילה) עם "החלקה". וכן זה הדמו אל תצחקו.. אני השתמשתי במדריך הזה http://localhost:4451/Maya7.0PLE/en_US/index.html ובמדריך ווידאו שנקרא ALIAS LEARNING MAYA 7 POLYGON MODELING מממולץ מאוד (^), מסביר את הבסיס ושימוש בכמה כלים לעריכת פולגנים

9. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא המומלצת ביותר נכון להיום לא משנה אם חינמית או בתשלום העיקר שתעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר תודה

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שתוכל להציג תמונות כמו מצגת בdvd , הכוונה שתריץ את תמונות אחת אחרי השנייה ברצף . בנוסף יש צורך בתפריטים ,לדוגמא שעל המסך אני אראה : ניו יורק , לוס אנג'לס , סן פרנסיסקו כל אחת מאלו תייצג תיקייה וכאשר אני אלחץ עליה התמונות שבאותה תיקייה יופיעו כSlide Show .

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by [{AMD}],

ניסיתי להפעיל משחק בוואלה אבל הוא אמר שיש בעיה בנגן של SHOCKWAVEחסר קובץ אז הסרתי את הנגן וכשניסיתי להתקין את החדש הוא לא נתן להוריד אותו מישהו יודע למה?????????.. :screwy:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by Shay2111,

שלום ובוקר טוב צהריים טובים אני מחפש נואשות דרייבר לכרטיס איטרנט למחשב נייד 10/100m Fast Ethernet pc card 16bit של Dynamode pcmcia ניסתי את האתר של הם וללא הצלחה למי שיש שה יגיד לי :

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מזהה גבוה אבל האימיול שלי איטי להחריד בשבועיים האחרונים גם עם קבצים עם הרבה מקורות. מישהו יודע אולי מה הסיבה ואולי זה קרה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by Booobb,

תמיד עניין אותי, כאשר צורבים בנרו יש שני פסים של Buffer, מה זה מציין ומה ההבדל בין שני הפסים ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה: אני מפעיל אותה ולא קורה כלום, אני ניכנס ל START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center--Wizard וזה נותן לי ארור: אז אני הולך ל: START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center-->Advanced-->Restart Runtime וזה לא עושה כלום... התקנתי תדרייברים החדשים של ATI 5.9 אבל זה היה בכול הקודמים [5.8 ,5.7]. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. Started by abstract,

hello Gentlemen (and Ladies if present) i'm in quite a pickle... after reviewing your magnificent works in the desktop thread, i've developed a mighty itch to have such a lively looking desktop myself. So , i went and DL'd something called StepLite. i was sure it was nothing more than your average XPstyle, however, as i've discovered and many of you know, it seems to be something else . i have no idea what i'm doing... for starters i can't write in hebrew (heaven know's why) secondly i've lost any ability to control what i really wanted in the first place-the desktop visual preferences... i can do everything (open prog. access files, create files etc.) except controling t…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by [{AMD}],

קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed:

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by snoopyman@,

אולי מיהוא יודע על תוכנה שיודעת לחלק דיסק DVD לכמה דיסקים CD?

20. Started by benamos1,

עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by genia,

/

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה... בתקנתי alchohol 120% ואחרי כמה ימים הורדתי אותה ועכשיו עדיין נשאר לי הכונן הזה שהתוכנה יוצרת ... ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל היא אומרת לי שיש עדיין כמה דריבים שלה על המחשב ואי אפשר להתקין אותה. מישהו יכול עזור לי איך להוריד את הכונן המעצבן הזה??? תודה לכל הקוראים ובמיוחד לאלה שעונים...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Green,

שלום יש לי קובץ שמסרב להימחק מהמחשב (קובץ של סרט לא איזה חלק ממערכת ההפעלה) ניסיתי גם ב"מצב בטוח" ולא עבד לי מה עושים זה משגע אותי ותופס לי 700 מגה על המחשב תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by itaysk,

היי אני רוצה לפרמט תמחשב רק רציתי לדעת איזה קבצים אני צריך לגבות באימיול (הגדרות קרדיטים וכו) יש לי Lionetwort eMule 5.3 אם זה משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by devek,

אני לא יודע מה עשיתי במחשב שלי אבל בכמה ימים האחרונים כל פעם שאני נכנס לאתר שדורש הרשמה אני מוצא את עצמי מנותק.. צריך להתחבר כל פעם מחדש ואפילו אם אני סוגר את האתר ונכנס אליו מחדש אני צריך שוב להתחבר מחדש! יש לזה פיתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים