תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה לפתוח קבצים שבאתרים בדפדפן אני לא מצליח. ה-Pop-up Blocker על off. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מקים עמדת מחשב עם מצלמה ומחפש תוכנה/תוכנות שיעשו את הדברים הבאים: 1. ישמרו סרטים וינהלו ארכיון על ההארד דיסק - נגיד כל 6 שעות שומרת קובץ חדש עם שם שמתאר תאריך וזמן, ודואגת למחוק סרטים ישנים (נגיד סרטים בני חודש ומעלה) 2. ישדרו את הסרטים על גבי האינטרנט. 3. יוכלו לרוץ במקביל על אותה מצלמה (אם מדובר על כמה תוכנות) 4. יוכלו לרוץ באופן אוטומטי עם כל ההגדרות עם ההפעלה של המחשב. תודה מראש לכל העוזר, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://lifehacker.com/software/skype/go-hires-with-skype-video-calls-235443.php
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחפש אחד טוב...הייתי משתמש ב Download accelerator plus הידוע גם כ DAP. והוא עושה לי בעיות,אני מחפש משהו אחר..יש המלצה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום..יש לי דיסק קשיח של 40 GB במחשב של אבא שלי..בטעות התקנתי לו את הXP על מחיצה של 6GB (איכשהו זה קרה ולא שמתי לב במהלך ההתקנה) בקיצור יש בכונן D בערך 30GB 20 מתוכנם פנויים...ויש עוד 5GB שסתם יושבים ולא בשום מחיצה (רואים בניהול מחשב) יש דרך להגדיל את הנפח של כונן C? בדרך כולשהי? שמעתי על התוכנה.: פרטישן מג'יק..או משהו כזה...יש אפשרות להוריד אותה בצורה חינמית או משהו? אפשר לעשות בלי התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לשאול. עכשיו שחררו את הגרסא של Catalyst 7.9. אני היחיד שכל פעם אחרי שאני מוריד את ההתקנה הוא מעלה שגיאה ואומר שהקובץ פגום או שזה קורה לעוד אנשים?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לפתוח קובץ כזה: nrg. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה סרטי DVD במחשב על פורמט גמור של DVD (שיטת שידור שלהן לא ידוע לי). הם נמצאים בקיבצי VOB וכל שאר הקבצים שיש כאשר יש DVD מקורי. אני מעוניין להפוך את השיטת שידור של הסרט ל NTSC בשל שליחה לחו"ל של הדיסק (ארה"ב ) ושזה יוכל להקרא שם. אשמח לדעת איך לעשות זאת , ניסיתי ב Nero Vision אך זה מקודד גם את התפריט המקורי בדיסק וכל שאר הצ'פטרים שאי אפשר לשלוט בהם לאחר מכן (לדוגמה בתפריט של הדיסק להפעיל את הדיסק , לראות תוספות שניתנו בדיסק וכו' אי אפשר לזוז עם החצים ובצדק). אשמח לדעת איך לעשות זאת , תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כאשר נוצר קובץ מתוכנת WINDVR איני יכול לפותחו בתוכנת פינקל סטודיו 9,מדוע? יש פטנט כלשהו? בדקתי עם תוכנת GSPOT לראות במה מקודד הקובץ וזה מה שהופיע: MPEG-2 Demultiplexer מדוע לא ניתן לפתוח קובץ MPEG?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי שתי וורסיות של Kaspersky .... והן: Kaspersky 6.0 ו 5.0.931 personal Kaspersky - מה עדיף? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
"קיים איזשהו סיכון ביצירת מחיצה נוספת בעזרת partition magic? (למטרת גוסט)" מחשב XP עיברית ללא SP עם מלא מקום פנוי (אחרי פירמוט) אני מעוניין ליצור גוסט כי לעיתים קרובות המשתמש דופק את המחשב וחשבתי שזה יכול להיות פיתרון טוב. מה דעתכם על השיטה הזאת? נ.ב NORTON GHOST תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות לתמונות מסגרת יצירתית שתשמש כמסכה. ואני לא מצליח לעשות את זה. אני לא מבין איך מדביקים תמונה כמסכה על תמונה אחרת. כשאני מדביק את התמונה נפתחת שכבה חדשה ולא מסכה. אם מישהו יכול להגיד לי איך אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי מסך שחור ושום דבר לא זז אז אמרתם לי להתקין את הקודק ffdshow-rev1953_20080504_xxl התקנתי ועכשיו אני רואה Bluray אבל מידי פעם יש קירטועים כאלה והוא לא זז חלק יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מידי או שצריך עוד איזה קודק ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
http://www.megagames.com/news/html/software/microsoftrevealsinternetexplorer8details.shtml
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אנשים יש לי מלא תמונות שאני רוצה לצרוב לדיסק ולראות את זה אחרי זה בדי וי די יש איזה תוכנה שעושה את זה? למה ניסיתי בנרו וזה לא הצליח...
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום כל משחק שאני מתקין ומריץ הוא רושם שהוא לא מצליך למצוא את D3DX9_34.DLL מה הבעיה ? עריכה : לא משנה תודה זה הdirectx
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שישה MINI DVD שאני רוצה לאחד לכמה שפחות DVD רגיל. איזה תוכנה מומלצת למטרה זו?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-