תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היייי לכולם שבת שלום אז הבעיה היא כזאת עשיתי חומר בפוטושופ וכשהכנסתי אותו הוא יצא בהיר מידי ואין לי מושג איך אני הופך אותו לכהה יותר (דרך המקס ולא דרך הפוטושופ...) אם מישו בבקשה יכול לעזור לי....
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין בתוכנה שאפר לדבר לפחות 4 אנשים במיקרופון ביחד כאילו שיחת ועידה אודה לכם עים תימצאו לי את התוכנה הזאת גיא .
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחבר אך אני רואה בטלויזיה את המסך בשחור לבן.. כיצד לסדר ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי קובץ pdf באנגלית ואני מעוניין לקחת את הטקסט שלו ולתרגם אותו בעזרת תוכנת תרגום השאלה שלי היא (כשניסיתי לעשות לטקסט העתק הדבק אז יצא לי בוורד כל שורה מילה אחת) איך אני יכול להעתיק את הטקסט מהpdf לקובץ וורד רגיל שאני יוכל לעשות איתו מה שאני רוצה ? (יש ברשותי את התוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME Professional)
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הקאזה שלי לא מתחבר אני חושב שניסיתי כמעט כל קאזה כולל את הכחול לבן ואת ה6.1.4 וכלום לא עבד לי אה וגם את הK++
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מדי פעם קופצת לי הודעה מציקה ב-Explorer ורשום בה: "this page provides potentially unsafe information to an AvtiveX control. your current security settings prohibit running controls in this manner. As a result, this page may not display correctly" מה אני עושה כדי להפסיק את זה? זה משגע... תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום שלשום רכשתי סופסוף אנטיוירוס כמו שצריך, את ZONEALARM, אחת התוכניות היחידות החוקיות שיש לי במחשב :-). בכל אופן, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר אל המחשב שלי דרך PCAnywhere הוא מצליח להתחבר אבל לא מראה תמונה ולא מצליח להעביר כלום... השאלה שלי איך אני מקנפג את הפיירוול ככה שכל תקשורת שקשורה בתוכנה הן נכנסת והן יוצאת תאושר אוטומטית... לא מצאתי את ההגדרה הזאת... תודה מראש, מקווה שלא טעיתי בפורום :-) חן
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא כזאת לפני שבועיים ככה הSHOCKWAVE לא פעל ולא נתן להריץ משחקים ברשת אז עשיתי לו UNINSTALL כדי להוריד גירסה חדשה שתעבוד ובFIREFOX הוא פשוט לא יורד וגם דרך האתר עצמו הוא לא יורד מה לעשות אני לא יכול להתקין אותו
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך X300 לא חזק במיוחד וגם אני לא מיתכוון להישתדרג.. השאלה היא: כאשר אני מכבה את הLCD כשהמחשב עדיין דלוק ובא להשתמש בו לאחר כמה שעות אני מזיז את העכבר והמסך לא נידלק אני נאלץ לעשות ריסט למשב כדי לחזור להשתמש בו.... מה שניסיתי זה: 1, הגדרות צריכת חשמל - בכל המצבים, שמתי: לא לכבות כלום 2, שומר מסך כבוי 3, הגדרות כ.מסך ב- ATI CATALIST לדעתי תקינות 4, המחשב מחובר עם כבל DVI TO HD
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מסלקום את הסלולרי ולא קיבלתי דיסק עם תוכנה Mobile Phone Tools אני רוצה להעביר צלצולי MP3 למכשיר ואני לא יכול לעשות את זה בלי התוכנה. כל מקום שחיפשתי התוכנה בתשלום ואין תקופת נסיון. ד"א יש לי גם בעיה עם תוכנות הP2P שלי... סתם בלי שום קשר. אני צריך עזרה דחופה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
זה מחשב חדש. שאני גולש בו דרך נתב של אדימקס. הפכתי ל DISABLE ן את הפיירוול שלי של מקאפיי ואת את הפיירול של הנתב.\ למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם.! היה לי XP על Lenovo 3000 n100 והכל פעל נהדר. התקנתי ויסטה ופתאום הקול לא עובד והמצלמה המובנת לא מזוהה.. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים וזה עדיין לא עובד, המצב הוא כזה שזה מראה כאילו הכל תקין והדרייברים מותקנים היטב ורואים במיקסר את הסאונד עולה ויורד אבל אין בפעול קול מהרמקולים.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קיצר יש לי משחק שיש לו קובץ MDS ו MDS בד"כ הייתי פותח את זה עם daemon tools או אלכוהול 120% אבל אף אחד מהם לא עובד... יש למישהו רעיון???
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי אי סי קיו 2003 a ואני הייתי מבסוט ממנו עד השמיים, עד לפני שבוע ככה שהוא פשוט עבד רק חצי דקה ואז נתן הודעת שגיאה וקרס, והתופעה לא מפסיקה. הנה ההודעת שגיאה: מחכה לתשובה ממכם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה זה ?!?!? האייסיי מראה כאילו שהוא מחובר אבל אין אף אחד באוןלין ... והרשימה שלי לא נימחקה או משהו ... אני רואה את כל הרשימה כלא מחוברת (יש לי המון אנשים ותמיד יש לפחות40 מחוברים) אז זה לא הגיוני עשיתי סריקה של וירוסים עם מקפי .... סריקה עם Ad-AWARE ועשיתי ריסטרט אך שום דבר לא עוזר ... ניסיתי להריץ גירסא אחרת של האייסייקיו ,וגם אותה תופעה האם זה אצל כולם ? משהו בשרתים של האייסיי ? או שזה רק אצלי ? מה לעשות ?????????????????? בתודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי את קצב ההעלאה,קצב ההורדה בזמן שוטף .תוכנה שאולי גם תוכל להגביל קצב העלאה \הורדה של תוכנות מסויימות,או של הראוטר
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב קבצי avi שאני רוצה להמיר אותם למפאג כדי לצפות בטלוויזיה וניסיתי לעשות את זה אם התוכנהtmpegen ולא הצלחתי אתם מכירים איזה תוכנה או דרך אחרות לעשות את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי 2 בעיות. 1. האימיול מתנתק לי מהשרת ( ובזמן האחרון לא מתחבר בכלל) ורשום את ההודעה :שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה. אבל מה שמשונה זה שהאינטרנט עובד כרגיל כמו כן גם ICQ ומסנגר ואבל לעומת זאת למשל FEAR COMAT (משחק אונליין) לא מצליח להתחבר לשרתים. בקיצור יש דברים שעובדים ויש כאלו שלא. 2. יש לי דפדפן אקספלורר ובזמן האחרון כאשר אני כותב בדפדפן (כמו למשל בפורום הזה) אז יש ג'יבריש אבל למשל בתיבת הכתובות שלמעלה (איפה שמכניסים את כתובת האינטרנט) אפשר לכתוב בעיברית כרגיל. אם אתם שואלים את עצמכם איך אני כותב עכשיו אני מעתיק את זה מדף WORD. אני לא בטוח אם זה ג'יבריש אבל ככה זה נראה: ה?‗???טח'/י???ג????ד,וךז?א??ב? (חלק מהאותיות מתחלפות עם…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
על המחשב מותקן הארדיסק של SAMSUNG HD160JJ ACSI אני צריך את הדרייבר של הכונן בשביל לטעון אותו כשאני מתחיל את הפירמוט, ואני כבר קרוב לשבוע מחפש את הדרייבר ברשת. אני כבר מיואש.. :-\
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
של בדיקת פיקסלים שרופים ותוכנה של בדיקת מהירות למסך ( 8msec/16msec.........) תודה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם... יש לי את התוכנה ויז'ואל אינטר דייב שהיא כלי עזר מצויין לעשיית דפי ASP בקיצר יש לי אותה ואין לי שרת על המחשב כי הסתבכתי עם כל העניין הזה כי יש לי גם XP אז אני רוצה לדעת איך ליצור פרוייקט מבלי לציין את השרת .. מכיוון שהוא דורש שרת ... אז האם מישהו יכול להסביר לי איך ... ואם אין דרך אז אשמח לקבל הסבר מפורט בקשר להפוך את המחשב לשרת... תודה מכל הלב. :-*
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-