עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zombie,

יש לי לוח אם של גיגה-בייט ds3l תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by doker,

יש לי בעיה שאני לא כל כך בטוח שהניא בעיה פשוט לא הצלחתי להבין יש את התיקייה programData הורדתי אימיול וזה לא רוצה להוריד כלום אני בטוח שזה שומר את הקבצים שם ומנסה לקרוא את הקבצים בתיקייה האחרת עכשיו יש לי עוד שאלה איך נפתרים מכל השאלות על ההרשאות האלה כל תוכנה שאני רוצה להתקין או כל משהו שאני רוצה לעשות אני נתקל בשאלה האם לאפשר לתוכנית להמשיך.... תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. Started by naoriko,

שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. Started by ran.inc,

היי, עד היום היה לי כרטיס של ATI, ובדרייברים שלהם היה ממש קל לחבר את הטלויזיה שלי ולהעביר אליה תמונה ברזולוציה של 1280X720, עכשיו יש לי NVIDIA 8800GT ובNVIDIA CONTROL PANEL אני לא מצליח לשלוח לטלוויזיה תמונה ברזולוציה מעבר ל1024X768. פשוט בCHANGE RESOLUTION אין לטלויזיה אפשרות לרזולוציה מעבר ל1024X768. הטלויזיה שלי מחוברת עם RGB שמחובר עם מתאם DVI(בטלויזיה יש חיבור RGB), זה אותו חיבור בו השתמשתי בכרטיס הקודם של ATI... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  5. איך אני מגדיר את האימיול בצורה שהוא יעמיס לי פחות על המחשב ועוד שאלה המחשב של הידידה שלי נהרס אני צריך לפרמט לה את המחשב יש לה מחשב מאוד ישן מעבד סלרון ו255 מגה זיכרון הדרייברים שלה הלכו כפות אין לי מושג איזה דרייברים צריך להתקין לה איך אני בודק בהגדרות של המחשב איזה כרטיס מסך יש לה וכרטיס קול ושאר הירקות (-:

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  6. הרכבתי מחשב חדש מחלקים שקניתי.. אני חייב עזרה אני על סף ייאוששש התקנתי XP ואת כל הדרייברים שמתי אנטי וירוס (שגם תוקע את המחשב) ותוכנות מסנגר וכאלו.. הבעיה מתבטאת בזה שהמחשב לא פותח לי שום קובץ של RAR תמיד רושם לי CRC ERROR אף משחק הוא לא מפעיל לי כראוי .. יש לפעמים שאני לוחץ על האייקון של המשחק הוא כאילו מעלה אותו וזורק אותי ישר לשולחן העבודה ללא שום הודעת ERROR וכאלו ואם כבר המשחק עלה אז הוא נתקע ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב .. את רוב המשחקים הוא לא מעלה לי בכלל .. נסיתי כבר 10 פעמים לפרמט אותו וכלום לא עוזר תמיד אותן בעיות אם ה ווינראר והמשחקים .. לא לדבר על זה שהוא אם כבר העלה משחק כמו קרייסיס אז רואים שם צבעים משונים (סגול ירוק וכחול על כל מיני קירות מכוניות וכו') במ…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

שלום נוצר לי הכתובת הבאה בתור דף בית http://www%20huttwalla.co.il/, ולא ניתן לשנות אותה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר סרסר ואיפה אני רואה את זה הבנתי שבאתר יש למישהו מדריך בעיברית ??

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by Anonymous1,

לפני יומיים העלתי בעיה כתובת דף בית שלא ניתן לשנותה. השימוש בתוכנה Hijackthis לא עזר. גם קובץ registry, לשחרור דף בית נעול, לא עזר. יש פתרון נוסף?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. עד שהשגתי אותה לויסטה שעות בעזרת מישהו מהפורום בשם אודי יש לי אותה בעיה אבל הצלחתי לראות בה טלויזה אבל הצבעים הכל ירוק כל מי שיכול לעזור אני יודה לו נורא

• 1 תגובה
    • 399 צפיות
  13. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. לאחרונה תמיד שאני צופה בסרטונים ביוטיוב שאני מחפש,ולא בלינקים או דרך אתר(בהם עובד מצויין),הסרט לא עולה ואם כן אז לאט מאוד(סרטון של 5 דקות לוקח כשעה להטען) ממה זה נובע ? (אין לי ספיוורים ווירוסים)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Vertax,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה. אני עכשיו עובד על בניית אתר בפלאש. אני עובד בפלאש משולב עם HTML כך שהדף מחולק לשני חלקים ( בפריימסט ) אחד לתפריט, ואחד לתוכן. בקיצור, אני צריך כשאני לוחץ על כפתור כלשהו בתפריט ( שמעוצב בפלאש ) יפתח לי הדף בחלקו השני של גיליון הHTML, כתבתי באקשן סקריפט של הכפתור את שם הדף, וב Target כתבתי " body " שזה השם שנתתי לחלק בפריימסט שבו רציתי שהעמוד יפתח. הבעיה היא שכשאני נכנס לעמוד הראשי שלי ולוחץ על הכפתור, נפתח לי דף חדש... הנה תמונה של מה שכתבתי: http://aycu26.webshots.com/image/507...2941887_rs.jpg והנה מה שכתבתי בקובץ HTML: מה צריך לעשות ? בכל המדריכים שקראתי אמרו לי לעשות את זה וזה לא עבד... בתודה, תומר. ד"א, כתבתי את הנושא הזה פה כי…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. יש לי את המקלדת הזאת ואני לא מצליח למצוא את הדרייבר החדש באתר של אייביאם מישהו יכול לעזור??? תודה... המקלדת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4856

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by ofer1928,

אני משתמש בתוכנות פריימיר פרו של ADOBE. התחלתי להשתמש במסך ירוק, יצא לי לראות בסרטונים של אנשים שיש להם ירוק מאחוריהם שלא בהכרח מכסה את כל הרקע שמאחוריהם אלא רק אותם. אז כאשר אני מעלים את הגרין עדין נשאר לי רקע אחר.. נגיד של קיר לבן ברקע.. איך גם אותו אני מעלים לאחר מכן?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by Shay17,

או שצריך קודק אחר ?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  20. איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יש הבדלים בין office 2007 enterprise לבין office 2007, האם יש הבדלים בכלל, אוו שזה אותו דבר למעשה ואני הטמבל פה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. למשל אני כותב את הפונקציה today() אבל אני לא רוצה שביום למחרת הוא יעדכן לי את השדה הזה באופן אוטומטי. אני רוצה לשלוט על העידכון באופן ידני. כיצד?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  23. Started by rotman,

טוב , אז יצאתי דיי טמבל. קיבצתי קובץ RAR עם סיסמא לפני בערך חודש , אתמול רציתי לפתוח את הקובץ והפלא ופלא , שכחתי את הסיסמא יש איזו דרך לשחזר אותה? אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי , זה מידע אישי שחשוב לי מאד ואם אני לא מצליח לפתוח את הקובץ המידע הזה נאבד לצמיתות... תודה על העזרה חברים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Zadu,

שלום, הורדתי את הכלי RootAlyzer (מהמפתחים של Spybot) והרצתי בה Deep Scan בסיום הDeep Scan נמצאו לי 2 Keys ואני רוצה לדעת האם הם roots או לא . אז יש לי את הLog של הRootAlyzer : // info: Rootkit removal help file // copyright: © 2008 Safer Networking Ltd. All rights reserved. :: RootAlyzer Results RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\MS Code Page-?bersetzer\","" RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\Conversor de p?gina de c?digo MS\","" האם הkeys האלה הם roots או דברים לא מאיימים.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 22:48:55 עזרה?? (סליחה על הדאבל פשוט אין תגובות מאתמול ואני לא רוצה שזה יגיע …

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. Started by yossia23,

ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.