עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by No_Man,

יש לי על המחשב HD SATA 2 של 250 GB. . . גיביתי את ה-HD השן שלי (כי לקחו לי אותו), סך כל הגיבוי הוא 57GB . . . ואני שומר אותו בכונן D (ה-Windows מותקן בכונן C). רציתי עכשיו לעשות איזה איחוי קטן לכונן D (ששטחו 116 GB) וראיתי שהרוב שם זה . . . אדום. עשיתי איחוי פעם אחרי פעם אבל האדום עדיין נשאר. מה מומלץ לעשות ? יש תוכנת איחוי חיצונית שתוכל לעשות עם זה משהו משמעותי ? זה ישפיע על המהירות של ה-HD שלי ? אם אני יצור כונן חדש וישחזר את כל הגיבוי לשם האיחוי יראה תוצאה טובה יותר (איחוי של הכונן החדש כאילו). - אין אפשרות למחוק אותו כי אני משתמש בכל מה שנמצא עלי. . . תודה. . .

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. Started by stingeR-,

האם גם בצורב זה בדומה לצורבי הNEC\OPTIARC\SONY יש עידכוני קושחה או דברים דומים שמשפרים את איכות\מהירות הצריבה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. Started by ohmega,

שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by Vega,

אודה לכם מאוד אם תשלחו לי לינק או תגידו לי מאיפה להשיג. **אם ההודעה הזו עוברת על חוקי הפורום אני שולח לכם (המנהלים) התנצלות מראש.

5. היי, המ"ה שלי זה WIN7 64bits ויש לי את המצלמת רשת הבאה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741794 אין לה דרייבר שהגיע איתה וגם לא מצאתי באתר של מיקרוסופט (רק plug & play) והwindows movie maker עושה לי בעיות עם ההקלטה: א. האיכות של התמונה מזעזעת אבל לא על זה רציתי לשאול. ב. הוא לא משתמש במיקרופון של המצלמה למרות שזה מוגדר במערכת שלי. ניסיתי גם עם מיקרופון של הלוגיטק G35 שלי אבל עדיין לא נקלט. בהתחשב בזה, אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלות (בסקייפ רואים טוב יותר) או המלצה על תוכנת יצירת סרטים אחרת. תודה מראש, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Nurit2005,

אני צרכה עזרה אני מייצרת אלבום תמונות פעיל בפלאש ונתקעתי בבעיה אני לא מצליחה לגרום שברגע שילחצו על הכפתור של התמונה הבא הוא יעבור לSECNE הבא משהו יודע איך עושים את זה ואם אפשר גם השמח לקבל עזרה איזה פקודות לכתוב ב- ACTION זה חשוב מאוד

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. שלום אני זקוק לעזרה שלכם המחשב שלי לא מזה את כרטיס הטלוזיה ואני לא מוצא את דיסק התקנה מה שאני יודע זה שיש לו רכיב מסוג philips 713X תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  8. Started by SUBX2,

כאשר אני רוצה ליצרוב את הקובץ בNERO כדי ש ה DVD יקרה אותו הוא מחזיר אותו לMPG 2 מקודד מחדש מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by naoriko,

שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

יש לי טרויני על המחשב וה-Trojan Guarder לא מצליח למחוק אותו אם יש עוד תוכנה שאתם יכולים לתת לי אז בבקשה תרשמו...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. המחשב הוא שלי ויכול להיות שהתקינו לי תוכנה שרושמת את כל המקשים במקלדת והיא חבויה ורק צירוף מקשים מסויים מעלה אותה, תוכנות כאלה גם מוסתרות מהPROCCES LIST. האם יש תוכנה שמגלה כאלה תוכנות? תודה רבה! בדחיפות!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. Started by No_Man,

לאחר פירמוט והתקנת Windows, התקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסקה שקיבלתי (לוח אם של GIGABYTE). משום מה, אני לא שומע כלום. אין לי קול. למרות שהכל מותקן. בדקתי במנהל ההתקנים ואין שום דבר חריג. אין על הקול סימני שאלה או סימני קריאה או שום דבר. מה שכן יש לי סימן שאלה על "Other Devices". ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by udi,

כולנו מכירים את האתרים שמתארים דברים שונים כמו למשל סרטים יש את האתר IMDB עכשיו אני לא מנסה לעשות פרסומת לאתר אבל זה ימחיש את שאלתי שהיא האם יש אתר שבו אפשר להכניס שם של תוכנה והיא נותנת לי מפרט מה התוכנה עושה? תודה על עזרתכם

14. יצרתי מאאוטלוק במחשב א' קבצי EXCEL ו-ACCESS וניסיתי לייבאם באמצעות "ייבוא מתוכנית או קובץ אחרים" במחשב ב'. הוא עושה הכל, מזהה הכל, "מתקין", לכאורה, הכל, אבל בסוף הוא מראה לי רק אנשי קשר בודדים, וגם הם ריקים או שהם רק חלק מפרטיו של איש קשר קיים בקובץ המקור. ניסיתי את אותו דבר גם עם אנשי הקשר מהנוקיה שלי, יצרתי את הקבצים בהתאם לנדרש, אבל בסוף התוצאה זהה- הוא כביכול מזהה ומייבא (ואפילו הסמן בתחתית הרשימה באאוטלוק הולך ומתכווץ, כאילו הוא אכן מתמלא בנתונים), אבל בפועל אין כלום. מה לעשות? למה זה קורה? אנא עזרו, כי זה ממש מייאש וקריטי לי. תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. שלום כולם! מחפש כבר זמן מה תוכנה טובה לסינכרון בין תיקיות בין שני מחשבים ברשת ביתית ז"א אני מתכוון שכל קובץ (בעיקר לתמונות ומוזיקה) ברגע שאני מעביר אותו לתיקיה במחשב הביתי נאמר, הוא יועתק מיד ללפטופ שמחובר ברשת. תודה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  17. Started by ross,

איך אני מוריד תמונות רבות מאתר אינטרנט ? לדוגמה הרקעים של מייקרוסופט לווינדוס 7 http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/personalize/wallpaper-desktop-background יש שם עשרות ואין לי כוח לשמור אחת אחת. יש איזה תוסף לפיירפוקס או כרום? מדובר בתמונות מוקטנות. בתמונות שמופיעות בגודל המקורי שלהם יש לי טריק די פשוט שומרים את הדף ויחד איתו מקבלים את התמונות בתיקיה נפרדת.

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  18. מחפש תוכנה של חסימת תקיות על ידי סיסמאות. תודה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. Started by tintin,

זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.

20. אז ככה לא יודע למה לצערי הרב האימיול פתאום לא מתחבר לי מדובר על אימיול tln ויש לי ראוטר של sweex חיב עזרה בלפתוח פורטים

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  21. טוב אז בעיקרון אני רוצה שהמחשב שלי יעשה ריסטרט בזמנים שאני אבחר בלי התערבות שלי כל פעם.כלומר שאני אגדיר לו נניח לעשות ריסטרט בשעה 16:00,18:00 ו21:00 והוא יעשה לבד ריסט בשעות הללו.

22. שלום, אני מנסה את כוחי ב actionscript רק לגלות שאין לי כוח... ברצוני ליצור לחצן ועיגול שבהרצה יזוז מסגרת אחת ימינה כשלוחצים על הלחצן. שיכבה ראשונה קראתי לה circle, ציירתי עיגול ועשיתי ממנו סמל מסוג movie clip. את ציר הזמן (מורכב מ 10 מסגרות) הפכתי ל: motion tween.סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של circle והקלדתי שם למופע: circle. שיכבה שניה (מעל הראשונה) קראתי לה button, ציירתי מרובע ועשיתי ממנו סמל מסוג button. ציר הזמן של הלחצן מורכב מ 10 מסגרות והוא מסוג none. סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של button והקלדתי שם למופע: button. שיכבה שלישית, מעל 2 השכבות הקודמות, קראתי לה actions. סימנתי מסגרת ראשונה בשיכבה actions ונכנסתי לפאנל actions. רשמתי את הקוד הבא: button.onPress …

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  23. Started by tavor21,

שלום האם אתם יכולים להביא לי תוכנה להפיכת WAVE שנלקח מסרט לAC3 שיהיה בו סראונד למערכת קולנוע ביתי כרגע אני משתמש בתוכנה VEGAS והיא מצויינת אך התוצר הגמור אינו טוב כי הדיבור משתלב בכל הרמקולים ולא אך ורק בסנטר כמו שצריך להיות.

24. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.