עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nmt10,

לאחרונה התקנתי אקספלורר 7 אך באנגלית האם יש אפשרות להפוך אותו לעברית או להתקין חדש ואיך? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by puki,

יש סרטים מסויימים שנראים ממש רע כשאני מנגן אותם במדייה פלייר (9), ב-MV2PLAYER למשל זה בסדר. גם כל הסרטים שיש בוואלה WOW נראים ככה. זה כאילו שיש מעין רשת ירוקה מפוקסלת על הסרט. מצורפת דוגמה מוואלה. ניסיתי להתקין את כל הקודקדים FFDSHOW ואת המדייה פלייר מחדש, עם הקודקים של מיקרוסופט - לא עזר. רעיונות ? מדובר במחשב AMD64, 1G זיכרון, כרטיס מסך 9800 אם זה משנה...וינדוס XP PRO [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. Started by בזיק2,

עם לחיצה על alt enter הנגן הנ"ל אמור להיפתח למסך מלא כך שרואים רק את הסרט. אבל הוא נפתח ככה שרואים מסגרות כחולות למעלה ולמטה. הן לא נעלמות גם לאחר כמה זמן שאני לא נוגע בנגן. מה לעשות?.

4. Started by TubeShack,

היי, רציתי לשתף אתכם בתוכנה חדשה שכתבתי. לתוכנה קוראים TubeShack והיא משמשת להעלאת סרטים ליוטיוב. * התוכנה חינמית לחלוטין, בלי פרסומות, בלי סרגלים. סרטון הדגמה בסיסי של התוכנה: לתוכנה יש כמה פיצ'רים שהופכים את ההעלאה ליוטיוב לעניין נוח ופשוט. מרגע שהיא מותקנת, העלאת סרט מתבצעת בשניות. אלה הפיצ'רים המרכזיים: - העלאת מספר רב של סרטים בלחיצת כפתור. - שיתוף מלא לפייסבוק, טוויטר, מייספייס ועוד רשימה ארוכה של שירותים - שליחת הודעות אוטומטית לרשימת חברים בכל פעם שמעלים סרטון - העלאה אוטומטית מנגן הוידאו ליוטיוב - ניהול רשימות צפיה (playlists) - תמיכה במספר רב של חשבונות יוטיוב במקביל. אין צורך להתנתק מחשבון כדי להעלות סרטים לחשבון נפרד. התוכנה היא גרסת BETA …

5. Started by iakovl,

איך להגדיר בצורה טובה את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. לא כמו הדיון של IMT. לפני כמה שעות, קרו כמה נפילות מתח בהפרשים של שתי דקות וחצי בערך. אני, ברוב גאונותי, לא כיביתי את המחשב. הנזק נעשה, המחשב נדלק, לה לה, לי לי, אך הווינדוס לא פועל. ניסיתי להכנס למצב בטוח, והוא נתקע בקובץ מסויים. ברור לי שהמידע שם נהרס רובו, אם לא כולו, אך תהיתי, האם יש תוכנה כלשהו להציל את מה שנשאר, ללא הפעלת הווינדוס? (היו לי דיסקטוני הצלה של pqmagic, תיכננתי להוסיף עוד מחיצה, להתקין שם ווינדוס או לינוקס ולהציל מה שנשאר, אך עם המזל שלי, הדיסקטים לא עובדים..) בתודה מראש... נעם... נ.ב. אני מקלל את היום שהסכמתי להכניס למחשב הזה ספק ג'נרי. (האחרי שנשרף האנטק בכמה מפתיע, הפסקת חשמל, לפחות הוא לא דפק לי כלום בדרך).... עריכה: אחרי שניסיתי לפרמט ללא הצלחה, ו…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by Ghtm,

היי קניתי היום כרטיס טלויזיה של לידטק [TV2000XP RM]שהגיע עם תוכנת הצפיה שלהם, Winfast PVR. כשאני לוחץ בשלט על כפתור ההקלטה התוכנה קורסת ואני לא יודע למה או איך לסדר את זה. חיפשתי ולא מצאתי תשובות. למישהו יש נסיון עם התוכנה? מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? וחוץ מזה, עם הכרטיס הגיע שלט ששולט בתוכנה: - יש על השלט כפתורי Play, Pause, FF, Stop וכו'... כשאני לוחץ עליהם אין השפעה על התוכנה. איך אני מסדר שיעבדו? - עם איזו תוכנה אני יכול לתכנת אותו שישלוט על עוד תוכנות? תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. Started by icebreak,

http://shareaza.sourceforge.net/ ביקורת ב YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3140536,00.html מישהו ניסה ? יש התרשמות ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  9. Started by sgendelm,

אני משתמש ב windows movie maker בויסטה (גרסה 6.0 המצורפת עם מערכת ההפעלה). הבנתי שבווינדוס 7 תוכנה זאת כבר אינה זמינה ומחליפה אותה תוכנת ה windows live movie maker שעד כמה שהבנתי לא מכילה את כל הפונקציות שמכילה התוכנה הותיקה יותר. השימוש העיקרי שלי הינו הכנת מצגות מבוססות תמונות סטילס בצירוף קטעי וידאו קצרים. אני יודע שישנה אופציה פשוט להעתיק את כל הקבצים הרלוונטים למובי מייקר וע"י רישום קבצי DLL מסויימים התוכנה תעבוד מצויין גם בווינדוס 7. שאלתי היא- האם זהו הפתרון האידיאלי? האם מסתובבות בשוק תוכנות נוספות שיאפשרו לעשות את אותן מצגות והן קלות לשימוש כמו המובי מייקר ומכילות מספר לא מבוטל של אפקטים? תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  10. Started by Bashash,

מסיבה לא ברורה היום פיירפוקס מתחיל להוריד לי דברים שלחצתי להוריד לפני שהוא מביא לי את ההודעה של לשמור או להפעיל עם תוכנה ורק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מביא אתצ החלון הזה ומוסיף את הקובץ שהורד לרשימת הורדות.... זה משפיע גם על הצגת סירטונים - רק אחרי שהוא סיים לגמרי את הטעינה, הוא יציג את הסרט. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש וזה לא עזר... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. כמו שהכותרת מפרטת, אני מחפש תוכנה/תוכנות שיודעות לבדוק איזה חומרה יש למחשב, לבדוק תקינות שלה לנהל ולתחזק את המחשב מבחינת תקינות חומרה, מערכת הפעלה וכו' וניקוי קבצים לא רלוונטים כגון REGISTRY וכו'. מודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  12. Started by StreetRacer,

שלום. קיבלתי דיסק עם מידע מיוחד בקשר לרכב שלי מהמוסך בו אני מטפל (עד כאן זה לא חשוב). כאשר אני מריץ אותו דרך חלונות XP, התוכנה קורסת וחוזרת לחלונות. כאשר אני מריץ אותו דרך DOS ,היא עובדת. ניסיתי לשחק בהגדרות תאימות לחלונות, אך ללא הצלחה. יש למישהו פתרון או לפחות כיוון ? שמוליק

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

14. Started by dash1,

Have a new computer with XP. got from a friend an old pinnacle BlueBox to connect to VCR and convert from analog to digital to my new I7 in order to save to my computer my old family tapes. The computer found and set the driver but the luck stoped here. The picture did not come up on my Adobe premire nor on my Megix 15. My vcr is mono so I tried to connect to the box with RCA jack for video and one for audio.but could not capture. Help please

15. Started by LRa,

שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. Started by guyyug,

אני משתמש בנירו לצרוב ניסיתי לצרוב קצת יותר הדיסק נצרב "בהצלחה" אבל אי אפשר לקרא אותו מה לא הגדרתי נכון

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by satlan1,

הראשונה היא עם הNOD32. התוכנה לא עולה לי עם המחשב..אחרי 2 דקות בערך שהמחשב וכל התוכנות עולים אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה 1) ניסיתי כמה גירסאות. בחלק מהן הסרה מלאה והתקנה עזרה אבל אחרי כמה הפעלות מחדש שוב חזרה השגיאה. אם אני מנסה לסרוק עם האנטיוירוס זה סורק. השגיאה מופיעה רק כשאני נכנס לNOD32 CONTROL CENTER. עכשיו הבעייה השנייה, כל פעם שאני מפעיל תוכנה, משחק או פותח את אחת התיקיות במחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה2) אחרי שאני עושה שלח או אל תשלח אין לי אפשרות לשנות את השפה בסרגל שפות..זה נשאר על השפה האחרונה שבה השתמשתי, עד שאני פותח עוד תוכנה או משהו ואז שוב יש לי אפשרות לשנות שפה עד שאני עושה שלח\אל תשלח. חיפשתי בגוגל וחלק אמרו שם להוריד CTFMON.EXE מהסטארטאפ. הור…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by niki12,

אוקיי אז ככה אני מחשה תוכנה שמסתירה איפי בפניי אחרים באייס או בכל תוכנה אחרת..ועם אתם יודעים אוליי על איזה תוכנה שמחליפה אייפים כל כמה שניות אני גם אשמח תודה.. מיכאל..ובקר טוב

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  19. פתאום אני א יכול לנגן קבצי וידאו מסוג mpg.* או mpeg.* לא רק במדיה פלייר אלא גם קזהה וכל שאר התכונות... משום כך גם ה"מצלמת-אינטרנט" שלי לא עובדת... הצילו!! נ.ב יש לי windows xp home שניגן (בעבר...) קבצי וידאו...

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. שלום לכולם מעוניין לדעת את ה- IP של השרתים החדשים של "משתמשי זהב", כמו כן איזה פורטים יש לפתוח עבורם. משום מה, לא מוצא את כתובת השרת הישן, וכמובן לא את החדשים, וזאת לאחר הודעת השידרוג שרתים שבאתר LioNetwork . האם רק בהתקנת הגירסה "המגוירת" ניתן להגיע לכתובת ה- IP ?? תודה מראש למשיבים ושבת שלום רענן

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. לsis 7012 יש כמה סוגים או שזה דריבר אחד לכל הלוחות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. באקספלורר ו - Firefox ניתן ללחוץ לחצן ימני על כל תמונה מהאינטרנט ולקבוע כרקע מבלי להוריד את התמונה בשונה מ Chrome, שפשוט אין את האפשרות הזאת. ניסיתי לחפש בחנות אם יש תוסף, אבל לא מצאתי אחד כזה למרות שהיה פעם אבל הוא כבר הוסר מהחנות. אני יודע שזה שטותי יחסית, אבל יש איזה פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zurkin1232,

אני משתמש באייסיקיו גרסה 2003a, והוא פשוט לא מסכים לשמור לי הסטוריה. אני אחרי פירמוט. לפני הפרמוט הכל עבד כרגיל, אבל עכשיו אין לי אפשרות לשמור (גם האפשרות Save Message History בחלון ההסטוריה מחוקה). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אבל זה לא עזר. אין לי מושג מה עשיתי שונה מההתקנה הקודמת... למישהו יש עצה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by sgt_flippy,

לחבר שלי מופיע המשפט הבא CLR error:80004005. The program will now terminate מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  25. שלום, קיימת להקה שאני מאוד אוהב, Havia, ורציתי לדעת עם קיימת תוכנה (שם בלבד יספיק) שאני יכול לצור Remix לשירים שלהם? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.