תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע את התוכנה moblie edit 1.97 התוכנה היתה מעלה קבצים לפלאפון בלי בעיה עד שיום אחד היא לא רוצה יותר להעלות קבצים הכל עובד חוץ מהאפשרות הזאת יש לי כרגע מוטורולה C380 אם מישהו יודע איך לסדר את זה או שיש תוכנה טובה יותר שמתאימה לפלאפון שלי שלא יתבייש לספר לי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
ניסיתי כמה פורטים ....מה קורה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר RUNSCAPE.COM אבל כשאני נכנס למשחק הדפדפן ניהיה שחור אני רואה את הסימונים הרגילים של הטפריט וכו' אבל המשחק לא פועל... מה עושים יכול להיות שאני צריך ג'אווה, איזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
בבקשה BIOS motherboard is p4p800e deluxe cpu Intel Pentium 4, 3200 MHz
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לאחרונה כל מיני אתרי טריילרים,ובראשם GAMETRAILERS לא נותנים לי לראות סרטונים.בGAMETRAILERS מופיעה הודעת שגיאה שאומרת XML MALOFORMED,אתרים אחרים פשוט מראים ריבוע שחור במקום בו אמור להיות סרטון(לא רואים גם את החלק למטה עם PLAY וכו)התקנתי את הנגן פלאש כמה פעמים מחדש.ולא עזר,הבעיה תופסת הן באקספלורר והן בדפדפן של גוגל. למישהו יש מושג מה הבעיה או שיכול להציע כוונים לפתרון? בתומ"ר
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בוקר טוב, מישהו מכיר סימולטור טוב וחינמי למימוש שערים לוגיים? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני יעשה את זה לסאונד AC3 ? עשיתי חיפוש אין תשובה לזה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
איך אני מגדיר שהתוכנה תפתח תרגום של סרט מסויים אוטומטי ב-MV2Player?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם היא מופיעה ב HIRENS זה אפילו עוד יותר טוב... תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. זה קורה לי בעיקר בתוכנות לצפיה בתמונות. במערכת יש את כל השפות ולה אין בעיה עם הקבצים, למשל ל-Windows picture and fax viewer אין בעיה לפתוח הכל. אולי אפשר איכשהו לגרום לתוכנה להעזר בוינדוס בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שום דפדפן לא עובד חוץ מהאקספלורר אני פשוט משתגע!! הפורטים פתוחים הכול בסדר אבל שאני בא להיכנס הוא מראה לי כאילו האתר מנותק.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
על פי מה בודקים את האיכות בקבצי MP3 קצב סיביות ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להוריד קבצים גדולים?? (8GB)?? אני לוחץ להורדה,אבל זה פשוט לא מוסיף אותם לרשימת ההורדות.... גירסה 0.47c
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
לידידה שלי הייתה בעיה במצלמה שהיא לא הייתה יכולה להשתמש בה בכלל, אז הפעלנו סיוע מרחוק ועזרתי לה להוריד תדרייבר ולהתקין.. קיצר סיימנו להתקין, הפעלנו תמחשב מחדש.. בודקים אם יש תמונה וואללה יש, אני מתכוון בתוכנה של המצלמה.. אבל כשהיא מנסה להפעיל את המצלמה דרך המסנג'ר (שיחת וידאו) רואים פשוט מסך כחול, הכל כחול, ואין תמונה אין כלום.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המצלמה שלה אבל כלום.. זה הטריף אותי, יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
uTorrent 1.8.1 http://www.utorrent.com/download.php Opera 9.6 http://www.opera.com/ OpenOffice 3.0 http://www.openoffice.org/ Winrar 3.80 http://www.rarlab.com/download.htm
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך האנטי ויריוס של AVG 8 החדש יש למישהו התרשמות עליו?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לשיתוף הדברים שרשמתי בכותרת... עד היום אני משתמש במשרד בתוכנת public share folder אם מישהו מכיר... אבל היא מעצבנת ועושה יותר בעיות מאשר מועילה במשהו... לגבי exchange אל תציעו לי כי הבוס שלי נגד זה...... אשמח לתוכנת שעושות את העבודה אם מישהו מכיר... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
משום מה כל הקבצים שהורדתי עם התוכנה נעלמו אבל הם נשארו לי ב-temp folder יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם להורדות??
-
אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הורדתי וישבתי על הנושא המון זמן אני מקבל הודעה לגבי ה ROXY מישהו הצליח לדבר?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שמעו יש לי אזה משהו שיש לו סיסמא כמו בתמונה: איך אפשר ליפרוץ אם יש אפשרות כזאת בכלל?! אם יש תעזרו לי! תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-