תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משום מה יש לי בעיה מוזרה היום, כשהדלקתי את המחשב - הוא קרטע בצורה מאוד רצינית לפי הTASK MANAGER, המעבד על 100% ללא כל סיבה היישום הבעייתי - EXP למה זה קורה? (אני מתנתק - ומתחבר שוב.. - וכך הבעיה נפתרת באופן זמני) מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הפיתרון לה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הבעיה קוראת בשני מחשבים שונים שניהם עם xp pro בראשון כאשר מפעילים ישומים כמו outlook וword אחרי כמה זמן המעבד מתחיל לעבוד על 100% כאשר שני הישומים האלו לוקחים הכל אם סוגרים רק אחד השני משתלט על המשאבים הנותרים. מדובר בoffice 2002. במחשב השני זה קורה עם הfirefox אבל אם סוגרים את tabs ומשאירים אתו פתוח זה יורד. בשני המחשבים ניסיתי להגדיר עדיפות נמוכה לישומים האלו וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני משתגע אני מדליק תמחשב, הכל סבבה וכו'... אחרי כמה שעות ככה, אני קולט שהמחשב עובד איטייייי כמו לא יודע מה, אני בודק בביצועי מערכת במנהל המשימות, ואני רואה 90%-100% שהמעבד מנוצל, והעבודה שלי במחשב היא בסה"כ רק מסנג'ר אייסיקיו קצת פיירפוקס ברקע וזהוו... אני בטוח כמעט שאין וירוסים, כי הרצתי נוד 32 שלא מצא כלום, והרצתי קספרסקי שעכשיו אני איתו, וגם שום וירוס ! בדקתי עם AD AWARE , ועם SPYBOT תוכנות ריגול, גם שום דבר לא מצא, ואני כבר לא יודעעע מה הבעיה, יש למישהו מושג מה לעשות ? זה משגע אותי לעשות ריסט כל איזה שעתיים שלוש... אגב אני עם ויסטה 64 .
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כן אני יודע מדובר בענתיקה-אבל זה מה יש! יש לי מחשב פנטיום 4 שמשמש רק לגלישה באינטרנט,בעיקר לאחרונה באתרים מסוימים (בעיקר כמו אלה שיש הרבה פרסומות מקפצות.בנרים HWZONE/TOREC) הCPU עובד על 100% CPU כל הזמן האם ניתן לבצע משהו? האם יש למשהו מעבד פנטיום שהוא לא צריך יותר חזק --הלוח אם שיש לי הוא MSI שלא תומך בפרסקוטים למנהם תושבת 478 תודה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם Word של Office היא תוכנה מקצועית להקלדת ספר, ויש בה את כל המרכיבים הדרושים לספר ממש (ולא רק למסמכים ועבודות קטנות)? ואלו עוד מעבדי תמלילים יש? מה מומלץ להקלדת ספר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מעבד תמלילים שיעבוד בדוס ויעבוד גם במערכת חלשה 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני ממש לא בתחום,אבל קראתי כי זה מענין אותי.ואני לומד קצת על זה. הייתי רוצה קצת לקבל הסבר על הקשר בין שלושת הדברים שבכותרת כי אני מבולבל. "ערוץ 10 הפקות" ידידנו אומר בכמה מקומות שיש חשיבות לכרטיס המסך,שאם לא עבודת הרינדור מתארכת כי הרידור הוא בתוכנה ולא בחומרה מפאת חוסר בכרטיס מסך.(אני מתנצל מראש אם טעיתי,הטעתי,או לא הבנתי נכון). בפורום אחר נאמר שאין שום קשר בין הכרטיס מסך לרינדור,למעט אם זה REAL TIME.מה ההבדל בניהם? ואז,אם אפשר לסכם בכמה מילים את "שרשרת" ההיררכיה של עבודת הרינדור,כלומר ניח לומר ש: לרינדור דרוש מעבד X כרטיס מסך ATI(את זה הבנתי מיד ממנו). דרוש כונן Y. ומה הקשר והחוליה החלשה בכל דבר ודבר,כי אני רואה המון ת'רדים ושאלות שחוזרות על עצמן עם הכרטיס מסך,וכן תשובו…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין שיהיה מעבר אוטומטי בין visual plugins בלי שאני יצטרך לגעת במחשב. אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
סיימתי סתם איזה ניסיון באפטר אפקטס, ניסיתי להעביר אותו לסוני ווגאס בשביל כמה דברים שם. כל רינדור שניסיתי לעשות איבד קצת מהצבעים שהיו בקובץ המקורי [של ה250 מגה] הכי קרוב שהצלחתי להגיע זה עם wmv בהגדרות שלי. אין דרך להעביר את הסרטון בסוני ווגאס בלי לאבד מאיכות הצבע? איך בכלל אמורים לכווץ סרטון כזה? [מאפטר אפקטס הגדרות רגילות 1024X768] [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעבר בין שפות (Alt+Shift) עובד בכל מקום חוץ מ- IE. כשאני ב- IE7 הקיצור הזה פשוט לא עובד. האם למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שעושה מעברים בין תמונות כמו בקליפ הישן של מייקל ג'קסון (black or white) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתעב את ה- explorer גרסה 7 ,אולם מסיבות שונות ,אני נאלץ להשתמש בו לצד- FIREFOX . שאלותיי: 1. האם מעבר ל-explorer גרסה 8 ,מגרסה 7 חף מבעיות,בטוח, ושומר על הגדרות מקוריות כמו המועדפים ,דפי הבית ,הלינקים המהירים,סרגלי הכלים וכל יתר ההגדרות וההתאמות שכל משתמש עושה עם הזמן בדפדפן שלו? 2.האם זה נכון שבגרסא 8 כל טאב רץ כפרוסס ,בפני עצמו ,כך שגם אם טאב\דף מסוים קורס אז הוא לא לוקח איתו את כל הדפדפן (תופעה שחוזרת על עצמה בגרסה 7 ,לעיתים קרובות). 3.האם ב-8 אין מצב של היתקעות טאבים ,כך שאפשר תמיד לסגור טאב סורר שהתחרפן . 4.האם כתוצאה מהעובדה שבגרסה 8 כל טאב רץ בפני עצמו ,צריכת הזיכרון של הדפדפן גדלה בהרבה יותר? 5.האם כתוצאה מכך כמות הטאבים המקסימאלית שאפשר לפתוח בו …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט עם לא מעט קלסרים שאני ממלא עם הזמן. הייתי רוצה לעבור לשימוש מלא במחשב בלבד. יש ברשותי לוח כתיבה שאיתו אני כותב היום ישירות אל המחשב אל תוכנת WORD . אני רוצה לסרוק את כל הקלסרים שלי ולהעביר אותם אל הוורד כדי שאוכל להמשיך לכתוב באותו הקובץ. הבעיה שלי היא שאני יכול לסרוק בקבצי בתמונה למיניהם, אבל אני לא ידוע איך אפשר להעביר אותם אל תוך הוורד מבלי לאבד מאיכות התמונה. ניסיתי העתק הדבק ולפרוש את התמונה על כל הדף, זה ממש לא טוב. בנוסף, יש לי לא מעט קלסרים כך שאני רוצה למצוא שיטה שתהיה יעילה וזריזה שבה אוכל להעביר את הסריקות ישירות אל הוורד. אני פתוח להצעות ואם יש תוכנה שאיתה יותר כדאי להחליף את הקלסרים אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לעבור לאופיס 2007, האם ידוע למישהו מה הם הדרישות של תוכנה זו מהמחשב על מנת שתעבוד כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לא בטוחה שזה המקום לשאול בו, אבל נעזרתי בפורום אחר כאן בעבר ואשמח להיעזר שוב, אם אפשרי. מאז שקניתי מחשב, המעבר מאנגלית לעברית וחזרה באמצעות alt+shift אינו זורם חלק באופיס. באינטרנט, זה דווקא עובד סבבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שרובנו חווינו על בשרנו - עיברית קשה שפה... כל פעם שמנסים להעתיק דף בעיברית ויזואלית לתוך מסמך, אי מייל או כל דבר אחר, הכתב מוצג הפוך. פה מוסבר למה: http://www.pcphobia.co.il/hebcomp/ אז אני יודע למה זה קורה - אבל השאלה היא איך הופכים את זה בחזרה? פעם היה אתר שנקרא הפוך. היה בו תיבה שבה היית מזין את הכתב ההפוך והוא היה מיישר אותו! לאחרונה אין זכר לאתר הזה לצערי ואני מחפש בנירות (וגם באינטרנט) תחליף. מישהו? כבר ניסיתי פה: http://www.evrit.co.il/center.htm לא עובד ב XP וגם התוכנה הזו לא עובדת: http://rconvert.hypermart.net/drop/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום פעם ראשונה שלי בפורום הזה... המצב הנתון - קיים אתר, יש בתוכו לינקים לדפים חיצוניים. אני רוצה שכשמישהו ילחץ על לינק שמוביל החוצה מהאתר, המעבר יתבצע עם אפקט אש, כלומר הדף הנוכחי כאילו נשרף מלמטה למעלה, ומתחתיו מתגלה הדף החיצוני. התוכנה הקיימת כרגע היא פלאש 8 של מקרומדיה, אבל אפשר גם להשיג CS3 (הבוסים שלי יקנו - מה איכפת לי?) בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם ניתן ליצור מעברי שקופיות בpowerpoint בגירסה כלשהי כמו המעברים שיש בphotostory? תודה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום! השוואה שערכתי בין 12 תוכנות ההגנה המוכרות הנתונים מעודכנים למאי 2013 הנתונים נאספו מהאתר המ צויין av-comparatives.org תהנו!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם אני יכול לגבות את המעודפים שלי ב - FireFox עם Export כמו שיש ב - Explorer אם כן איך אם לא אז אם יש שיטה אחרת תודה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רק שורת פקודה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי פקסיס על המחשב וכאשר אני מקבל מייל עם קובץ מצורף של הפקס אני מעוניין להדפיס ע"י קליק ימני הדפס ומה שקורה זה שהקובץ נפתח במקום להדפיס. פעם נתקלתי בבעיה הזו אבל לא זכור לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-