תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני יודע מה ההבדלים ביניהם והייתי רוצה לדעת מה הסוג שלו תודה מראש לעוזרים..... ושבת שלום......
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס לדעתי גרסת חברות למעט הסרה מלאה של התוכנה איך ניתן להפסיק את פעילות האנטי וירוס? ניסיתי הכל ללא הצלחה כולל נסיון בעצירת האנטי וירוס משורת התהליכים גל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 4 הרדדיסק. אחד מהם מכיל בתוכו חומר חשוב ודווקא הוא עושה סימני קריסה... כאשר אני מנסה להעתיק מהדיסק המדובר חומר מופיע אותה הודעת שגיאה "לא יכול להעתיק CRC" השאלה שלי ,אם יש איזה דרך להתמודד עם התקלה הזו, למשל איחוי או תיקון שגיאות או איזו תוכנה או פעולה שצריך לעשות כדי להימנע מלפרמט את הדיסק או להחליף אותו... אודה לכל תגובה...
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הדריבר של הלוח ולהתקין שוב מאיפה למחוק מהמנהל התקנים או מהסרה והתקנה של תוכניות?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
התקנתי Kaspersky לפני כמה ימים ועכשיו אני מנסה להיכנס לכמה אתרים, והKaspersky חוסם לי אותם. אני מקבל הודעה כזו: Kaspersky Internet Security 7.0 The requested URL http://www.torrentleech.org/ is forbidden איך אני עושה שKaspersky יכיר את האתר כאתר בטוח?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגבירים במחשב נייד את עוצמת הקול רואים קווים על המסך מישהו יודע איך קוראים לזה לינק ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
ב XP הייתי משתמש ב ZONEALARM ,בויסטה הגרסה שהשמשתי לא נתמכת ואני לא רוצה להתקין גרסה אחרת . יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים כשאני גולש באינטרנט בעזרת הפיירפוקס כל הזמן אני נתקל ב2 בעיות: כשאני צופה בתמונות, בעיקר בכמות גדולה של תמונות שנטענות ביחד [אשכול תמונות וכד'..] חלק מהתמונות נטענות בסדר וחלק מן התמונות מקבלות עיוות כלשהו, צבע שונה, חציה באמצע ודברים דומים.. גם כשאני פותח את התמונה בחלון חדש ומנסה לרענן זה נשאר אותו דבר וגם כשאני מוריד את התמונה למחשב זה אותו דבר. [דוגמא בתמונה למטה] את אותו עמוד בדיוק פתחתי עם הIE 6 והכל היה בסדר, מזה אני מבין שהבעיה היא בFF. הבעיה השניה היא ביוטיוב: חלק מהסרטונים שאני צופה בהם פשוט נעצרים באמצע, למרות שהסרטון טעון עד הסוף. נגיד והסרטון באורך 2 דקות, כל הפס האדום של הטעינה מלא אבל בדקה ו14 שניות פתאום הסרטון נגמר. ולכל האחרים זה ממ…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? היו לי פעם כמה טובות וחינמיות, שכחתי את השם :\ תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של לוג'יטק אחת האפשרויות במקלדת היא שליטה על המדייה פלייר דרך המקשים הנוספים לה. האם יש אפשרות לשלוט גם על הווינאמפ דרכם? (נכון לעכשיו כלומר בברירת מחדל - אין) נ.ב. אין לי את הדרייבר של המקלדת. האם בד"כ דרייברים של מקלדות מהסוג הזה נותנות אפשרות לשנות את ההגדרה כפי שביקשתי?
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך עזרה לגבי בעיה שנבעה מהחלפת כרטיס מסך וכמובן דרייבר (CATALYST)של ATI . הבעייה היא כזו שכאשר אני ניכנס לראות חדשות באינטרנט אז אני רואה תמונה מרוחה בצבע אבל עם קול ותזוזה,לעומת סרטים רגילים שאותם אני רואה ברור. בעיה זו לא הייתה לי בעבר ולכן אני חושב שזה קשור בצורה כלשהי לדרייבר ולהגדרות בו. ועוד משהו מוזר כל פעם שאני מנסה לראות חדשות באיטרנט אז מופיע לי פתאום קובץ dxva_sig על שולחן העבודה,אם זה קשור ואיך אני נפתר משני הבעיות הללו. אשמח לעזרה אלי
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
מדי פעם יוצאות גרסאות חדשות של תוכנות , כגון: ccleaner ; glary utilities ;registry booster . האם עדיף להתקין גרסה חדשה על הגרסה הקודמת ? או , שעדיף קודם להסיר את גרסת התוכנה הקודמת ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
לוידאו המועבר דרך flash player של castup ? תודה עריכה: סליחה, העכבר לחץ על הפורום הלא נכון
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש שתי תוכנות הראשונה, תוכנה להקלטת סאונד למחשב באיכות שאני קובעה מכניסת מיקרופון שבכרטיס סאונד. התוכנה השנייה, תוכנה להמראה של קבצי PDF לקבתי DOC, שהתוכנה תוכל להמיר גם קבצי PDF שהם סרוקים. בתודה מראש, עמיר
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלוםם יש לי אברסט בשביל לראות את הטמפרטורות של הרכיבים והכלל אבל אני רוצה לדעת כמה המחשב מתחמם במשחקים במאמץ וזה..רציתי לדעת איך ועם מה אני יכול לעשות את זה? תודהה =]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני פותח את MKVMERGE מכניס לשם את קובץ הכתוביות מסוג SRT, בוחר בLANGUAGE: HEB וגם בFORMAT SPECIFIC OPTIONS אני בוחר SUBTITLES CHARSET: HEBREW. ובכל זאת כשאני מנסה לנגן את הסרט אין כתוביות בכלל. וכשאני מחלץ את קובץ הכתוביות בעזרת MKVEXTRACT אז הקןבץ שהכנסתי קודם, עכשיו במקום תווים עבריים יש שורות ריקות. יש לציין שעם כתוביות אנגליות זה כן עובד, אז אני מניח שיש בעיה כלשהי עם עברית. איך ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אתרים נשבע לכם, כל דבר מוביל אותי לאתר של מייקרוסופט...
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב AVG והתקנתי במקביל את COMODO FIREWALL PRO גרסה 3. שמתי לב ש-COMODO עושה בדיקת ל-MALWARE לאחר ההתקנה. בבדיקה באתר של COMODO הם מגדירים MALWARE בתור וירוסים ורוגלות. האם מדובר בתוכנת אנטיוירוס? כדאי להוריד את ה-AVG?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-