עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yosef_yaniv,

מדי פעם קופצת לי הודעה מציקה ב-Explorer ורשום בה: "this page provides potentially unsafe information to an AvtiveX control. your current security settings prohibit running controls in this manner. As a result, this page may not display correctly" מה אני עושה כדי להפסיק את זה? זה משגע... תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. שבוע טוב. התקנתי את הpowerdvd 6 אצלי במחשב וניסיתי לצפות בסרט (מודה שהורד מהאינטרנט).הבעיה היא שהתוכנה מריצה את הסרט בהילוך איטי משום מה. יש לי את כל המקודדים ובשאר הנגנים (winamp,media player)זה עובד מעולה. אבל אני רוצה להשתמש בpowerdvd ולא בתוכנות האלה. ועוד שאלה,האם יש אפשרות בתוכנה להריץ סרט או קובץ אודיו באמצעות כפתור קדימה/אחורה בכמה שניות ? זה לא הכי נוח עם העיגול הזה תודה מראש

3. איך אני מצלם משהו שקורה לי בתוך הווינדוס.אמרו לי על כפתור PRT SCR אבל זה לא עובד אולי זה מצלם ושומר באיזה תיקיה שאני לא יודע עליה?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by malior,

סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by tsvika,

איך אני יכול "לקרוע" את האודיו מתוך קובץ AVI/MPEG או כל פורמט אחר, ולשמור אותו כקובץ MP3?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. עד היום תמיד השתמשתי ב BSPLAYER לצפיה בסרטים וVLC לכל מקרה ולמוסיקה WMP11. אני רוצה לעבור לעבוד רק עם WMP11 ו VLC כגיבוי. הבעיה של WMP11 יש חסרון בכל הנוגע לשליטה בסרטים מהמקלדת. דברים בסיסים כמו למטה למלה משה את הווליום ימינה שמאלה מקפיץ את הסרט והמקשים Z,X,C,V,B משמשים להקפצה עצירה וכו... של הסרטון - או בקיצר מה שיש ב BSPLAYER. יש איזה תוסף או משהו שיכול לגרום לWMP11 להגיב באותה צורה? הכי קרוב שמצאתי זה קישור בנעוץ לשידרוג קטן ל MEDIA CENTER http://damienbt.free.fr/index.php

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by maoros,

קיצר יש לי משחק שיש לו קובץ MDS ו MDS בד"כ הייתי פותח את זה עם daemon tools או אלכוהול 120% אבל אף אחד מהם לא עובד... יש למישהו רעיון???

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Shadowman,

שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. אהלן אנשים. יש לי אי סי קיו 2003 a ואני הייתי מבסוט ממנו עד השמיים, עד לפני שבוע ככה שהוא פשוט עבד רק חצי דקה ואז נתן הודעת שגיאה וקרס, והתופעה לא מפסיקה. הנה ההודעת שגיאה: מחכה לתשובה ממכם, תודה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by Imtheman,

שלום , אתם יודעים אולי איך אפשר להפעיל את התוכנה בלי שהעין הכחולה תופיע לי ב TRAY כל הזמן סוגרים לי אותה וזה מ ש ג ע !

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by J0n1,

עד היום עבדתי עם התוסף Download Statusbar הוא עבד בסדר עד לא מזמן שפתאום משהו השתגע, לא משנה כמה אני מוחק ומתקין, או מבטל, אני לא מצליח להוריד תמונות, ולא משנה מה אני מוריד, זה לא מופיע דרך התוסף או דרך החלון המובנה של FF, והוא מוריד ממש לאט... יש פתרונות? :\

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by @guitarsuite@,

אני לא יודע מה היא אומרת...אבל הבנתי שאפשר לבדוק איתה כל מיני ביצועים אז אני מועניין.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by avi9899,

[move]תודה[/move]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מפעיל את Word 2003 במחשב הנייד שלי ואני עושה MAXIMIZE למסך החלון גדל אך לא מכסה את כל המסך. לעומת זאת שאני עושה MAXIMIZE ב-EXCEL או ב-OUTLOOK החלון מכסה את כל המסך. המחשב הניייד שלי הוא בעל מסך רחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? מצ"ב תמונה של גודל החלון ב-MAXIMIZE ב-WORD [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. אני אישית משתמש בתוכנת eMule.0.48a.Razorback3.Next.Generation.v4.11. שהיא אחת הטובות אבל היא לא מורידה בקצב מי יודע מה . אני שומע מחברים אצלי בעבודה שטוענים שהם מורידים סרט שלם של 700 מגה בחבילת גלישה של 1.5 מגה בכמה שעות . יש דבר כזה ?

16. התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by jumper-man,

יש לי בעייה שאני מנסה להוריד מספר קבצים מהאינטרנט שכל אחד מקישור אחר. אני לא יכול להוריד יותר משני קישורים בו זמנית. שאני מנסה להוריד את השלישי אז הוא מציג את חלון ההורדה אבל רק שהקישור אחד מהשניים מסיים להוריד אפשר להתחיל להוריד את השלישי. מה הבעייה? איך אוכל להוריד יותר משני קישורים בו זמנית? תודה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Booobb,

שלום רב, לאחרונה התחלתי להשתמש עם iTunes בשביל ה iPod שלי ואני חייב לציין שהיא לא הכי פשוטה.. בעקרון מה שאני לא מבין זה איך עובד העקרון שלו, אם הבנתי נכון כל מה שאני מעדכן ב Library (מוסיף\מוחק\עורך שירים) מתעדכן מיד עם חיבורו של ה iPod. גם כשאני מוחק משם שירים, השירים נמחקים מה iPod. עכשיו הבעיה שלי היא שעוד כחודש אני אשהה בחו"ל לכמה חודשים, ושם אני אתקין iTunes חדש כמובן - אבל מה יהיה כאשר אני אחבר את ה iPod וה Library יהיה ריק. הוא בעצם ירוקן לי את האייפוד. אני יודע שאני מפספס משהו, פשוט לא הצלחתי להבין מה לעשות.. בעקרון מה שאני רוצה זה שרק שירים שאני מוסיף ל Library או עורך את התגית שלהם, רק אז שזה יעדכן את האייפוד ולא במידה ואני מוחק שיר מה Library. אם מישהו הבין ויכ…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. שלום לכולם התקנתי וינדואוס אקס פי 64 ביט התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם אך את הדרייבר של הכרטיס קול לא ניתן להתקין משום שצריך איזשהו פאטצ' מהאתר של מיקרוסופט ואפילו יש לינק , הורדתי את הפטצ' המבוקש ולאחר סיום התקנתו הוא כותב הודעה שלא ניתן להתקין את הפטצ' משום שהגירסא היא יותר ישנה מהגירסא שכבר יש לי. לאחר מכן התברר שהלינק שהמוצע בדיסק דרייברים מתייחס ל sp 1 ואצלי מותקן sp 2 . האם באמת יש פאטצ' כזה ? אם כן בבקשה עיזרו לי למצוא אותו , כי אני לא הצלחתי . תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by eitanb3,

שלום! רציתי לברר, איזה חברות מציעות חבילת אינטרנט סקיוריטי ל2 מחשבים או יותר ברישיון אחד? (הבנתי שנורטון מציעה 3 ברישיון אחד?) תודה! איתן.

22. לשמור אותם בפורמט pps ???

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. עד שנגמר הסרט... זה קורה אחרי התקנה מחדש שעשו לי ל-XP Pro 2002 SP 3 זה קורה בכל אתר שיש בו וידאו להצגה, כגון אתרי חדשות ו-Skype (אך לא ב-Youtube שעובד כרגיל) ובקבצי סרטים שאני מפעיל. הוא פותח אוטומטית על כל המסך ואי אפשר לעשות כלום (למעט לפעמים סגירת החלון עם alt+f4) עד סיום הוידאו. אם מנסים ללחוץ על המסך אז או שהוא לא עושה כלום או שהוא נתקע ויש לבצע Restart. היכן אפשר לראות מהי התוכנה הדיפולטית שהוא מפעיל עבור וידאו ולשנות אותה למשהו נורמלי כמו Windows Media Player? (זה ב-File Types? - אם כן אז איזה Extensions?) המון תודה כי לי אין כבר מושג, ערן

24. Started by nnati,

האם המערכת דורשת דריבר מיוחד לכרטיס רשת ? מותק אצלי במחשב מספר מערכות הפעלה IMAGE ורק במערכת זו האינרנט לא עובד... נתי

25. Started by idoyi,

האימיול שלי הפסיק לחפש מה עושים??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים