תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא יכול לפתוח קבצי מדיה ב-Gmail אלר רק אחר הורדה ושמירה, אשמח לשמוע עצה - תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך תוכונת שעושים את הדברים הבאים: 1. חסימת גישה לאתרים מסויימים שאני יבחר (נגיד סקס או אתרים אם משחקי פלאש וכו') 2. הורדת הקובץ מהמחשב תתבצעה אך ורק אם סיסמא נגיד ואני רוצה להוריד קובץ כלשהוא אז בשביל להוריד אותו או להפעיל אותו צריך סיסמא 3. הגבלת אפשרויות למשתמשים שהם לא האדמין במערכת וינדוס XP PRO 4. אנטיוירוס על רמה שבודק כל קובץ שנכנס למחשב אבל כל קובץ אפילו אם זה קובץ שהולך ל temporary folder וגם קוקיז. 5. פיירוול טוב שחוסם גישה לאינטרנט לתוכנת שלא הגדרתי שמותר להם לגשת לאינטרנט. 6. תוכנה נגד ספייואר וטרוינים. זה הכל לבנתים אני מקווה שתעזרו לי כי זה חשוב לי מאוד! (על תשאלו למה זה סיפור מעצבן) תודה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמתבקש מהכותרת, הבנתי שיש תוכנות שאחרי שהם נסגרות עדיין משאירות עקבות של DLL בזיכרון, איזה תוכנה מומלצת לניקוי DLL?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי ב USB מדפסת HP feskjet 3650 מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate הווינדוס מזהה אותה לבד ומוריד את הדרייבר המתאים אבל מתי הוא מנסה להתקין הוא נתקל בבעיה: http://img215.imageshack.us/img215/9094/printkn4.jpg נכנסתי לאתר החברה HP לחפש אולי דרייבר אחר אבל שם כתוב להשתמש בדרייבר שיש בויסטה עצמה ואין דרייבר חלופי. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חלחח טוב אז לא באמת ידעתי איך לקורא לבעיה אבל כול פעם שאני לוחץ על הגלגת בעכבר במקום לגלגל אותה מייד אחרי שאני עוזב את הכפתור מופיע לי כול פעם אתר אחר והרבה פעמים זה גם אתרים מסויימים ש.....בוא נגיד שהבגדים באתרים האלא נופלים הרבה פעמים (לא נעים שאבא משתמש הרבה במחשב ואין לי כוח למחוק את ההיסטורי כול פעם) הקיצר אם למישו יש מושג מזה ואיך אני יכול לטפל בזה העזרה תתקבל בברכה רבה טוב אני עפתי תודה מראש עידו
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לפני כמה זמן כשה ניסיתי להתקין 2 משחקים בסיום ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיעה מהתוכנה " instalshiel" ובה הופיעה מספר השגיעה- 1628 מישהו יודע למה זה קורה???
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם.! היה לי XP על Lenovo 3000 n100 והכל פעל נהדר. התקנתי ויסטה ופתאום הקול לא עובד והמצלמה המובנת לא מזוהה.. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים וזה עדיין לא עובד, המצב הוא כזה שזה מראה כאילו הכל תקין והדרייברים מותקנים היטב ורואים במיקסר את הסאונד עולה ויורד אבל אין בפעול קול מהרמקולים.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה זה ?!?!? האייסיי מראה כאילו שהוא מחובר אבל אין אף אחד באוןלין ... והרשימה שלי לא נימחקה או משהו ... אני רואה את כל הרשימה כלא מחוברת (יש לי המון אנשים ותמיד יש לפחות40 מחוברים) אז זה לא הגיוני עשיתי סריקה של וירוסים עם מקפי .... סריקה עם Ad-AWARE ועשיתי ריסטרט אך שום דבר לא עוזר ... ניסיתי להריץ גירסא אחרת של האייסייקיו ,וגם אותה תופעה האם זה אצל כולם ? משהו בשרתים של האייסיי ? או שזה רק אצלי ? מה לעשות ?????????????????? בתודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אם אני רואה את הCONTACT אוןליין, סימן שאני נימצא בallow list שלו? אני שואל זאת כי יש לי כמה אנשים חדשים ברשימה שפשוט לא עונים(וגם לא לאימייל שלי...) אבל אני רואה אותם מתחברים מדי פעם. אם הם היו שמים אותי בblock list לא היתי רואה אותם בכלל מחוברים?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
עד היום עבדתי עם התוסף Download Statusbar הוא עבד בסדר עד לא מזמן שפתאום משהו השתגע, לא משנה כמה אני מוחק ומתקין, או מבטל, אני לא מצליח להוריד תמונות, ולא משנה מה אני מוריד, זה לא מופיע דרך התוסף או דרך החלון המובנה של FF, והוא מוריד ממש לאט... יש פתרונות? :\
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחסום תוכנות שאני יבחר לחסום ותמנע מהם גישה לאינטרנט, אבל לא תוכנה כמו FireWall, אני לא רוצה גם הגנה מפני פורצים אלא רק לחסום תוכנה מסוימת. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כל פעם שאני שולח הועה באחד הפורומים או לפעמים סתם לפי קריזה מןפיעה לי הודת שגיאה ושהתכנה צריכה להיסגר ! יש למישהו מושג למה זה? הורדתי את כל העידכונים של windows ואין לי וירוסים . אנא חברים עזרה !
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה מציקה שפתאום יש לי התקן של Orbit-Explorer במחשב... זה מעצבן לאללה ואין לי מושג איך מסירים את הזבל הזה! בכל מקרה השאלה איך מסירים את החרטא הזה?? תודה.. 8)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי 2 בעיות. 1. האימיול מתנתק לי מהשרת ( ובזמן האחרון לא מתחבר בכלל) ורשום את ההודעה :שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה. אבל מה שמשונה זה שהאינטרנט עובד כרגיל כמו כן גם ICQ ומסנגר ואבל לעומת זאת למשל FEAR COMAT (משחק אונליין) לא מצליח להתחבר לשרתים. בקיצור יש דברים שעובדים ויש כאלו שלא. 2. יש לי דפדפן אקספלורר ובזמן האחרון כאשר אני כותב בדפדפן (כמו למשל בפורום הזה) אז יש ג'יבריש אבל למשל בתיבת הכתובות שלמעלה (איפה שמכניסים את כתובת האינטרנט) אפשר לכתוב בעיברית כרגיל. אם אתם שואלים את עצמכם איך אני כותב עכשיו אני מעתיק את זה מדף WORD. אני לא בטוח אם זה ג'יבריש אבל ככה זה נראה: ה?‗???טח'/י???ג????ד,וךז?א??ב? (חלק מהאותיות מתחלפות עם…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל משחק בוואלה אבל הוא אמר שיש בעיה בנגן של SHOCKWAVEחסר קובץ אז הסרתי את הנגן וכשניסיתי להתקין את החדש הוא לא נתן להוריד אותו מישהו יודע למה?????????.. :screwy:
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עד עכשיו כשהייתי לוחץ על הלינק אז היה נפתח חלון חדש של ג'ימייל. פתאום זה פסק והתחיל להיפתח חלונות של וורד. התקנתי מחדש את ג'ימייל נוטיפייר וזה הסתדר ליום-יומיים אבל שוב פעם נפתח לי דווקא וורד. מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה הסרתי גירסה ישנה של התוכנה והVirtual Drive עדיין נשאר והמחשב מזהה אותו בתור כונן רגיל... ניסיתי לעשות לכונן Uninstall דרך הDevice Manager אבל הוא כל הזמן מזהה אותו שוב... התקנתי גירסה חדשה יותר של אלכוהול 120% אבל גם היא מזהה את הכונן בתור כונן רגיל... ואת הגירסה הישנה של התוכנה אני לא מצליח להתקין (הוא אומר שאחד הכוננים לא מזוהה כמו שצריך אז אני מניח שזה קשור) איך אני מוחק (לא להעלים, למחוק) את הכונן שהמחשב לא יחשוב שהוא קיים???
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס TV במחשב ויש לי בעיה בתוכנה של בכרטיס TV כשאני נכנס לתוכנה של הכרטיס TV זה רושם לי ככה: cannot find any video capture device והכרטיס TV של winfast ((DLEADTEK דגם: winfast TV 2000 xp והיום בבוקר זה עבד לי..! תודה מראש לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי רק באתר hwzone אני מקבל את ההודעה הזו http://img403.imageshack.us/img403/5492/20240721uz9.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קובץ דיסק עם נרו, אבל אני לא מצליח אפילו להגיע לחלון של הבחירה בפעולה הזאת. נרו נתקע איך שאני מדליק את הSTART-SMART. ניסיתי להפעיל את BURNING ROM, אבל גם הוא נתקע אחרי שאני מכבה אותו דרך מנהל משימות אני מקבל הודעת שלח אל תשלח: עריכה ניסיתי לצרוב עם אלכוהול 120 (גרסת הטריאל האחרונה והמעודכנת ביותר), אבל גם כאן, לא צורב!!! :bash: הוא נתקע על 0% ואחרי כמה שניות נותן לי הודעה שהוא לא הצליח לצרוב לוג של אלכוהול מצורף למטה עריכה 2 הבעיה של נרו נפתרה אחרי מחיקה של VMWARE, הבעיה של אלכוהול עדיין קיימת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-