עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bigdady,

יש לי קובץ ape ואני לא מצליח לפתוח אותו. אם משהו יודע איזו תוכנה פותחת אותו ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by alianyn,

אני בשוק! לכל מי שהשתמש בגרסאות האלפה האחרונות צפויה הפתעה גדולה - מכמה חלונות מקרטעים יצא אחסן נגן. לא לתקוף - רגע - מדובר עדיין בגרסאת בטא ראשונה, אבל סה"כ אני מופתע לטובה - ההבטחה לוויזואליות שווה התקיימה... מלא אופציות למשחקים עם החלונות השונים - ניתנים לגרירה החוצה, ממשקים נוספים ועוד מלא הפתעות קטנות שאני מגלה כל הזמן... לצעירים ברוחם ( ) והמחפשים הרפתקאות... :-[

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. Started by chenc,

שלום! אני משתמש בשתי התכנות הללו (גרסאות 0.3E ו4.5 פרו) ו... יש לי בעיה עם מה שנכנס בינהם ; האייסיקיו (בכל הגרסאות, כולל 2GO) כל הזמן, אבל כל הזמן מתנתק.. נאמר לי שהמיול מעמיס על ZA כך שZA נאלץ להעמיס על החיבור, ולכן מתנתקות לפעמים תכנות אחרות. כן, זה גם קרה לי עם תכנות אחרות - האמת רק קאזה (אני לא משתמש באחרות חוצ מאקספלורר כמובן). לכן, רציתי לשאול אם מישהו כבר נתקל בבעיה דומה, ומה לדעתכם יכול לפתור את הבעיה המעיקה? בתודה לכל מי שיעזור ויענה, חן.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. Started by Shbd,

Norton דפוק. ב- Panda צריכים להירשם עם CD-KEY , כנ"ל עם AVG מישהו יכול לתת לי המלצה למשהו חינמי וטוב????

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by liiight,

אני יודע שיש מלא תוכנות, אבל לא נתקלתי באחת שנותנת מה שאני מחפש. אני רוצה שיהיה אםשר לשלוח לפקס ישר מתוך הקובץ עצמו שאני מתעסק באופיס. יש לי מדפסת משולבת HP OFFICEJET 551 שאני מתחבר אליה דרך הרשת, כלומר היא מחוברת למחשב אחר בUSBו המחשב הזה גם מחובר דרך הרשת. בהדפסה רגילה, אין שום בעיה, הכל רץ חלק. אבל כשאני מנסה לשלוח פקס, הוא מקפיץ את החלון עם הפרטים של הפקס במחשב שמחובר ישירןת למדפסת, ולא ישירות במחשב שלי. ניסיתי להתקין את התוכנה של HP שבאה עם המדפסת, אבל היא לא מצליחה בכלל לגשת אל הפונקציה של הפקס במדפסת דרך הרשת. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? וניסיתי כבר את WINFAX (אני חושב שהגרסה האחרונה), ולא ראיתי שאפשר לעשות את זה שם.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

שלום יש לי בעיה בתוכנה. כאשר אני מנסה להוסיף אפקט כלשהו לסרטון או להוסיף משהו לא משנה מה, התוכנה יוצאת לי בלי שום סיבה. אפילו לא צץ לי שום דבר שיגיד לי איך כמה ולמה. מה לעשות? ואם אין דרך לפתור את זה איזה תוכנה טובה אבל באמת שעושה את אותו הדבר כמו ה-MM2?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. איזה שרת אני שמה במקום PWS ב WINDOWS XP אני רוצה לנסות את הASP שלי על המחשב כמו שיכולתי בוינדו 98 היה לי PWS איך אני עושה את זה עם וינדו XP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by RayZ,

מישהו כאן אולי מכיר תוכנה שמתאימה משחקים ותוכניות ישנות שלא תומכות במערכות ההפעלה האחרונות (XP,2000,ME וכו') למערכת ההפעלה? כלומר,יש לי XP ואני צריך שאיזה משחק שלא תומך ב XP יפעל עליו ע"י התוכנה. (שמעתי על תוכנות כאלו,אבל אף פעם לא מצאתי.) אודה למי שימצא לי.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by iakovl,

מישהוא עבד פעם אם התוכנה? ראיתי את התוכנה באינטרנט אבל לא הבנתי לגמרי מה היא עושה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by sausage,

היי, אני מחפש תוכנה אשר מציגה את רוחב הפס (uploadו-download) של כל פרוסס במחשב. כמו הtask manager -> processes, אבל עם עמודה של רוחב פס (כלומר מהירות ולא כמות תעבורה). אני מכיר את הנט לימיטר אבל אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by wow,

קידדתי סרט ל-SVCD ואני רוצה ליצור קבצי קיו ובין אז המרתי את הסרט ל-ISO עם התוכנה WINISO ואז המרתי ל-קיו ובין ושאני בא לראות אותם בדיוידי זה לא פועל. אני כנראה ממיר אותם בצורה לא נכונה(לצרוב אני יודע ועשיתי את זה המון פעמים). מישהו יכול בבקשה להסביר לי במפורט איך אני יוצר קבצי קיו ובין מהקובץ היחיד שיש לי (SVCD)??

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by Jack_g,

אהלן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הספציפי הזה פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול. העניין הוא שיש לי שניי קבצי ווידיאו זהים באורכם בדיוק, שניהם אותו סרט באחד האיכות ווידיאו טובה ופס קול לא. ובשני ההפך אני מעוניין להעביר לקובץ עם האיכות ווידיאו הטובה את הפסקול הטוב. אם איזו תוכנה או כמה תוכנות ניתן לעשות זאת? פורמט קבציי הווידיאו זה DIVX . בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. היי יש לי מחשבון גרפי מסוג tu 82 ואני יודע שאפשר להעבר אליו תוכנות ומשחקים רק שאין לי אתר שאפשר לעשות את זסה דרכו... אז אם אפשר בבקשה קישור לאתר כזה אני ממש אשמח... (את הכבל כבר יש לי) תודה מראש אור חן...

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by zobi12,

יש לי בעיה מבאסת בכול פורם שאני נכנס שאני כותב משהו זה מה שאני מקבל ?ג??ג???? עכשיו אני מצליח לכתוב בגלל שאני כתוב בadress של האינטרנט

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

יש לי מקלא IR שמתחבר לUSB של חברת SMARTCOM. רשום: USB A-IrDA Infrared Adapter. אני מחפש תוכנה אליו... דרך אגב הנה תמונה: ועוד שאלה.. אפשר להשתמש בזה עם שלט כדי לשלוט במחשב איתו?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. ביומיים האחרונים אני חווה בעיות דיי קשות עם האינטרנט. הבעיה היא פשוטה מאוד, אתרים לא עולים. לדוגמא, אם אני נכנס ל-HWzone ואז נגיד ל-ESPGuitars.com אז אני לא מצליח להתחבר לאתר השני (ESP..). זה קורה פחות כשאני מנסה להתחבר לאתרים ישראליים, אבל גם להם זה קורה לפעמים (Ynet). ניסיתי גם עם IE6 וגם עם FF, ב-2 המקרים הבעיה קיימת. סרקתי את המחשב עם Adaware, SpybotS&D, Microsoft AntiSpyware ושום דבר לא פותר את הבעיה. אני מחובר ישירות לראוטר (עוד 2 מחשבים מחוברים אליו בצורה אלחוטית) והחיבור הוא 1.5mbit של 012. למישהו יש רעיון מה קורה פה? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by yaron10,

שלום שמי ירון ויש לי בעייה שהיא דיי נדירה רוב האנשים אומרים שאין להם את זה שמעו אני בא להכנס לאתרי הורדות שלא אפרסם את שמם רושם לי את ההודעה הבאה :This server does not accept known web page mining tools like Custo. powered whit Protector System ולכן זה לא מכניס אותי ויש לי נורטון 2003 ותוכנת רוגלות חלק אמרו לי שזה פייראוול פליז אנשים מי שיודע מזה אומר ואיך לפתור בבקשה

18. Started by Yaron-Cohen,

הוא מודיע לי שאני מקבל אימייל...אבל איך אני קורא אותו??..איפה הוא בכלל נמצא...מצורפת תמונה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה לעקוב אחר הפעילות הכספית שלי, לרשום מהיכן כסף בא ולאן כסף הולך. אני סה"כ משתמש ביתי, כסף בא וכסף הולך..... לא איזה חברה, לכן אני מחפש משהו קטן ונוח, לא כמו התוכנה של מייקרוסופט... שזה לחברות. תודה לכם

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by tsvika,

איך אני יכול "לקרוע" את האודיו מתוך קובץ AVI/MPEG או כל פורמט אחר, ולשמור אותו כקובץ MP3?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by domuzy,

קניתי השבוע מחשב עם החלקים הבאים (שהומלצו לי פה): Sempron 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5500 256MB TV ,DVI 128bit 80GB (8MB) SATA הרכבתי הכל לבד ולכאורה הכל עובד, אבל... כמעט כל תוכנה שאני מנסה להתקין, ישר קופצת לי הודעה שאומרת (בכל מיני וריאציות) שאי אפשר להתקין/לפתוח/למצוא את הPATH וכד'. ההודעות מיידיות ולא רק באמצע ההתקנה. בנוסף, הבעיה נוצרת באופן חלקי ולא ברור- חלק מהתוכנות הותקנו בהצלחה אבל לאחרות (שכבר הותקנו בהצלחה על מחשבי השני בעבר מאותו דיסק) לא מתאפשרת שום גישה שהיא! אני חושש שאולי זה משהו שקשור להתקנת החומרה/ווינדוס, אפילו שווינדוס הותקן על ידי למעלה מ-30 פעם (!!! היה לי מחשב דפוק בעבר...) ואף פעם …

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by chmmr,

איחוד M2V ו- WAV ל VOB איזה תוכנה עושה את זה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by creek,

תוכנות לא מוצאות לי כלום כבר הרבה זמן, וזה כבר חשוד נ.ב תעשו אולי איזה סטיקי של hijackthis, עדיף מאשר שכל אחד יפתח ת'ראד משלו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by eladbu,

כבר שבוע אני שובר תראש למה msn suite לא עובד ניסית הכל התקנתי את זה אולי 10 פעמים והיום עליתי על זה האם-אס-אן סוט לא עובד עם וינדואו בלינד 4.4 אז רק שתדעו!!!!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להכניס כתוביות לסרטים בקובץ אחד אני ישמח למדריך בנושא

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים