עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ksesa1,

איזה אנטיוירוס חינמי אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by viper_sb,

יש ברשותי שני סרטי HD שהם ירדו בחלקים והם מאוד מאוד גדולים כול חלק ככה שגודל כול הקבצים מגיעה ל30-35G איך אני יכול לאחד אותם ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by nadav275,

שלום! קודם כל, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים- אם לא - תעבירו לאן שצריך. ולעניין. אני מחפש תוכנה טובה לקידוד מ-dvd לsvcd או פורמטים דומים. חשוב שהתוכנה תהיה קלה לשימוש(זה לקרוב משפחה שלא מתעסק הרבה עם מחשבים) ושתעשה את העבודה כמו שצריך. תודות, נדב

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. פרמטתי את המחשב התקנתי את כל הדריבירים במנהל התקנים הוא מראה לי שהכרטיס קול(מובנה) מותקן במלואו אבל אין לי את האיקון של הרמקול בסרגל ליד השעון ואני לא יכול לשמוע כלום במנהל התקנים מסומן לי בצהוב שלא הותקנו - "התקנים אחרים- PCI" שאני מנסה להתקין דרך הדיסק דריברים המקורי של הלוח הוא נותן לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הדריבר מה לעזעל קורה פה תודה!!

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by netanel1,

שלום, אני מתעניין בלעדכן את הדרייברים של המחשב שלי בעיקר של כרטיס המסך שלי והמעבד וכשחיפשתי בגוגל עדכונים, לא מצאתי אתרים טובים בשביל להוריד אותם, לכן באתי לפה לשאול אם למישהו יש אתר טוב בשביל עדכוני דרייברים ל: NVIDIA GeForce 6100 ו-AMD Sempron Processor 3000+?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Street-Fighter,

חג שמח רציתי לדעת אם יש למישהו פה מדריך לשימוש בתוכנה הזאת, ואם לא אני צריך רק לדעת אם מישהו יודע להישמש בה כדי שאני אוכל לשאול אותו כמה שאלות ספציפיות. תודה, גדי.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. Started by oFiR 22,

שלום, לאחרונה (היום) התחילה מין בעיה של חלונות חדשים שלא נפתחות מספיק בגודל ברירת המחדל שלהם ואני לא יכול לשנות את גודל המסגרת. לדוגמא בקובץ המצורף. תודה מראש, אופיר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. באנטי וירוס של נוד יש אופציה של ללחוץ מקש ימיני על קובץ ושם מופיע אפשרות לסרוק את הקובץ. בחבילת אבטחה אני לא מוצא כזו אפשרות. למה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. שלום לכם חבר'ה. הורדתי איזשהו סרט דרך תוכנת שיתוף קבצים, במקרה הזה Shareaza, והסרט הגיע ל-100% בהורדה, הופיע לי כבר בספריית ה-Downloads, אבל לא יכולתי להריץ את הסרט - קיבלתי את הודעת השגיאה המפורסמת (או infamous...): (דרך אגב, אם זה עוזר אז מספר הודעה השגיאה הוא 0xC00D1199) הבחנתי שבShareaza ב-Downloads מופיע הסטטוס של אותו הקובץ כ-Moving אבל הוא היה על Pause.כול ניסיון לעשות Resume להורדה עלה בתוהו. נתתי לו כמה ימים וכמה וכמה פעמים שניסיתי לתת לו שיסיים את הmoving שלו אבל לא הולך... עשיתי בטל הורדה והקובץ עדיין בספריית ההורדות הגמורות שלי, אבל עדיין לא ניתן כלל להפעיל אותו (מהסיבות הנ"ל). השאלה שלי, האם זה קשור? האם הקובץ פגום בצורה כלשהי בגלל התהליך שכביכול לא הושלם…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. הטופיק אומר הכל לא ? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ברדיו אינטרנט דרך האקספלורר או לראות סרטונים דרך האקספלורר אם זה דרך האקספלורר אני מניח שזה קשור למדיה פלייר איכשהו ניסיתי להתקין מדיה פלייר מחדש וגם גרסה אחרת וזה עדיין לא עובד למישהו יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by st0m,

שלום לכולם ... הורדתי את גירסת הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 ואני רוצה למחוק אותה ולהתקין מחדש את גירסה 6 איך אני עושה את זה לעזאזל ?!?!?!?!?!?! תעזרו לי מהררררר תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by zolder,

כשאני רוצה להוריד משהו ורשום לי כמו עכשיו שהחיבור נכשל אז אני אמור לנתק או שזה מחפש חדש?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות את MSDN Universal ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by liiight,

ומי שיגיד את המילה SYMANTEC מקבל מכות...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

http://gparted.sourceforge.net/ למי שלא מכיר זה LIVE CD\DOK והוא משמש לניהול מחיצות ההרדיסקים ממש כמו פרטישן מגיק לפני כמה ימים שיניתי איתה את מחיצת הויסטה , וכמובן שהויינדוס לא עלה אז עשיתי REPAIR והכל טוב ויפה . אני רוצה עכשיו לשנות מחיצה של ווינדוס XP , לפי דעתכם אחרי השינוי ה REPAIR של XP יתקן הכל כמו שהיה לי עם הויסטה ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by dids22,

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_97.htm

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Aviv C,

איך אני מפעיל קבצים דרך דוס?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by VanGuard,

כשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הסריקה , המחשב חושב לשנייה ומראה את שעון החול אך לאחק כשנייה הכל נפסק והתכנה לא ממשיכה לסריקה. הבעיה הופיעה לאחרונה וכשרק הפעלתי את התכנה לראשונה היא פעלה יופי. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה לא נפתרה. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום יש לי Kaspersky Internet Security 2009 עכשיו הFirewall שלו אוטומטית מעביר תוכנות שאני משתמש תחת קטגוריה של סיכון נמוך בלי לשאול אותי אם לאשר אותו או לא... עכשיו אך אני יכול לעשות שהוא ישאל אותי לפני שהוא מעביר ככה על דעת עצמו. משהו יודע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך 2600XT ואני עובד עם מוניטור + טלויזיה בצורת Extended Desktop ומותקנת תוכנת ה-Catalyst האחרונה. אני מפעיל קובץ וידאו ושם אותו ב-Full Screen על מסך הטלויזיה ומעונין לשחק במשחק Starcraft בצורת Full Screen על המוניטור. הבעייה היא שכאשר אני פותח את המשחק הוא מוצג ב-full Screen על המוניטור והטלויזיה גם יחד. יש איזו אפשרות לנתב את המשחק כך שיוצג רק על המוניטור?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. שלום שלשום רכשתי סופסוף אנטיוירוס כמו שצריך, את ZONEALARM, אחת התוכניות היחידות החוקיות שיש לי במחשב :-). בכל אופן, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר אל המחשב שלי דרך PCAnywhere הוא מצליח להתחבר אבל לא מראה תמונה ולא מצליח להעביר כלום... השאלה שלי איך אני מקנפג את הפיירוול ככה שכל תקשורת שקשורה בתוכנה הן נכנסת והן יוצאת תאושר אוטומטית... לא מצאתי את ההגדרה הזאת... תודה מראש, מקווה שלא טעיתי בפורום :-) חן

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by lordgod,

מה אתם אומרים ? (על מה שיש לי כבר בחתימה) יש משהו שכדאי לשנות או לשפר ? ועשיתי אותו דבר עם מסגרת עבה יותר :

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. אהלן אנשים. יש לי אי סי קיו 2003 a ואני הייתי מבסוט ממנו עד השמיים, עד לפני שבוע ככה שהוא פשוט עבד רק חצי דקה ואז נתן הודעת שגיאה וקרס, והתופעה לא מפסיקה. הנה ההודעת שגיאה: מחכה לתשובה ממכם, תודה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים