תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לקנות?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2008 בשעה 20:47:44 KASPERSKY נראה טוב על פי הדברים שקראתי עליו ברשת. יש למישהו נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
בשעות האחרונות אני מצליח לקבל לוח שידורים רק של ערוצי YES, בערוצים 10\22 אני מקבל הודעה של no data available למרות שעשיתי גם עדכון ידני של ה EPG והוא הסתיים בהצלחה, ובאתר yestvguide.tv2day.co.il כן מופיעות התוכניות בערוצים האלו. אתמול (ונדמה לי שגם היום בבוקר) הכל עבד בסדר. אשמח לשמוע איך המצב אצלכם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה להמיר כל סרט שאני אכניס לכל פורמט אחר באיזו רזולוציה שאני רוצה מה התוכנה הכי טובה בשביל זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים, מדיסק DVD-RW. היה לי מידע על הדיסק, צרבתי עליו משהו חדש ואני חייב לשחזר מה שהיה- מדובר בדבר חשוב ויקר. יש לי תוכנת שחזור ,שמשחזרת תמונות מכרטיסים דיגיטליים של מצלמות, ניסיתי אותה, היא משחזרת רק קבצים קטנים של 2KB. והרבה. קיים משהו כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות של המחשב. ובנוסף אני גם מחפש תוכנה לבדיקת הביצועים של המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה בVOBSUB להגדיר לו שיקרא את הכתוביות מתקיה ספציפית ומכל הSUB FOLDER שיש שם...האם זה אפשרי?... אני אני רושם את זה כתניב? תמונה לדוגמא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי קבצים שחבר הביא לי והם בראר,ויש לו אותם רק ככה ואצלו זה כבר מחוק ככה שאין סיכוי לשחזור. בקיצור הראר כותב שהוא לא טוב או נפגע,ואני לא יודע מה לעשות כי זה המון זמן חיכיתי לקבצים האלה,וזה שוקל 4.30 גיגה בערך,עכשיו שאני עושה לו מאפיינים הוא כותב שיש שם על הדיסק 4.30 ג'יגה אבל הוא לא פותח..אולי אפשר עם תוכנה אחרת חוץ מWINRAR ? או לעשות משהו ? עריכה:עם תוכנות אחרות זה בכלל לא מוצא אותו בתור כל ARCHIVE נתמך,ושאני מנסה להפעיל עם תוכנה אחרת זה כותב שהוא בכלל קובץ ISO וזה מה שיש בתור הראר אבל זה לא הקובץ בחוץ. עכשיו הבעיה היא שגם שאני פותח עם תוכנות צריבה הוא לא מזהה,אז מה זה DAMN !? עריכה:עכשיו שאני פותח ישירות ולא עם OPEN WITH זה נותן לצרוב אותו בתור קובץ ISO…
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
מה צריך להתקין כדי שהMEDIA CENTER יכיל את הEPG המעודכן לפי HOT?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת עריכה והמרה מדי וי די לפורמט אחר כלומר לקחת שיר או חלק מסרט די וי די ולהמיר אותו לאמ פי 4 או 3 צריך עזרה דחופה תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהמון אנשים מדברים.....ככה בזווית של האוזן שיש דבר כזה שצוברים ratio בתוכנות הטורנט השונות וככה מגיעים לדאונלוד גבוה אז אני לא חקרתי וקראתי מדריכים על הנושא....כי אין לי זמן לזה תקופת מבחנים אבל עדיין חובב סדרות מסויימות (זה לא נקרא גניבה כי הם גם בטלוויזיה) בל מקרה......כל מה שעשיתי זה לפתוח את השיתוף.....זתומרת מלא דברים שירדו כבר השארתי בתוך התוכנה בסטטוס שיתוף ופתחתי באפלואד 50 kb כל הזמן כי הבנתי שאם תשתף ישתפו אותך סבבה יש לי 900 kb דאונלואד ואני בקושי עובר את ה250 והמון פעמים אני סתם מציץ ורואה אפילו 50 לשנייה מה העולם כל כך כפוי טובה??הם בוכים שבישראל אין אפלואד??? בכל מקרה.....מישהו מכיר את ההגדרות?? איך בעצם צוברים ratio? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
חסר לי דריבר של usb במנהל התקנים.איזה דריבר אני צריך להתקין כדי שהUSB יותקן? של הצ'יפסט או של GSATA?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתשפר את מהירות ההורדה/גלישה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
לאחר התקנת adobe acrobat 8 pro אפליקציות אופיס 2002 לא עובדות כראוי לדוגמא: בעיות הדפסה, לא ניתן לצרף קבצי GIF למצגת (לוקח המון זמן)
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
היה לי דיסק קשיח אחד אותו הוא קורא הכל טוב ויפה לאחרונה הוספתי עוד דיסק והוא לא מצליח לתמוך בו, הוא מראה נתונים של הדיסק הראשו בטאב של הדיסק השנין ולא מראה את הטמפרטורה..מה אפשר לעשות? אני מצרף תמונות: הדיסק הראשון: http://img403.imageshack.us/img403/8929/18638135hd8.gif הדיסק השני: http://img509.imageshack.us/img509/7500/72654257pi0.gif
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הסרט נפתח בעזרת RealPlayer. אני מעוניין להמיר את הקובץ הזה לפורמט שייפתח ע"י המדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-