תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מפקסס עכשיו משהו למישהו בפעם הראשונה עם FLASHFXP ופרטי השליחה לא מופיעים בשום מקום. רואים רק מה הזמן שעבר. האם יש אפשרות לדעת את כל שאר הפרטים כמו מהירות ומה כבר עלה? יש תוכנית שעושה זאת? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני כמה שנים עשיתי קובץ RAR עם כל מיני קבצי WORD חשובים בפנים ואני לא זוכר את הסיסמא ששמתי יש דרך לגלות את זה עם תוכנה מסוימת? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
טוב, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לצרוב קבצי ISO Cue Bin וזה לא נותן לי! כל פעם שאני אומר לו דרך ה: Copy And Backup ---> Burn Image To Disk לצרוב קובץ Cue מסויים שה BIN שלו באותה תיקייה אפילו, זה אומר: "Cannot Open The File C:\ Blablablabla\moreblablabla.bin" באדום ואז עוד הודעה בצהוב: An eror accurd while loading the cue sheet file" c:\blablablabla\blablabala.cue (line 1) " וזה קורה לכל קובץ לא משנה איזה! תוכנות אחרות כמו ISO buster אין בעיה... אבל אני רוצה לצרוב את זה... מישהו יכול לעזור לי? אוליי אני צריך לשנות משהו בהגדרות של Nero או משהו... תודה.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! האקספלורר שלי (גרסא 6) לא מציג רקעים וצבעים. בנוסף הפונטים גדולים מידי. הבעיה הזאת חוזרת בכל אתר. החזרתי את ההגדגות לברירת המחדל (default), אפילו ניסיתי את גרסא 7 בטא (הבעיה חזרה גם בגרסא 7) ואח"כ מחקתי וחזרתי לגרסא 6. הציעו לי לבדוק שאין שום סימונים בלשונית "נגישות" (Accessibility) באפשרויות. בדקתי - אין שום סימונים. הוספתי תמונה להמחשה + תמונה מפיירפוקס כדי להראות איך האתר אמור להיראות.. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי כולם ניסיתי להתקין השני מחשבים תוכנות צריבה פורטבליות על מחשב אחד רץ xp home (ולפחות כרגע מותקנת .net) על השני רץ 7 (כרגע 32) ובינתתים לא מתוקנת הסביבה (ייתכן ובהמך, לא כעת) ניסיתי להריץ על שתי המערכות את ה- infraRecorderPortable (שהורדתי מכאןhttp://portableapps.com/apps/utilities/infrarecorder_portable) למרות שעושה רושם שמדובר בתוכנה חביבה, משום מה במקרים לא מעטים היא נתקעה לי אפשהו בתחילת הצריבה (גם CD, תמיד DVD) כאשר היא עשתה זאת ב- XP (שכרגע גם כך ייתכן ויש בעיות מסויימות עם הצורבים שלו - דיון בנושא בפורום) הדיסק זוהה אחר מכן כצרוב ולא בר שימוש. ניסיתי להריץ אץ אותה תוכנה (פורטבילית כאמור) במערכת עליה מותקנת ה- 7, גם שם היא נתקעה אולם שם עשה רושם שהדיסק אינו צרוב.…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
uTorrent 1.8.1 http://www.utorrent.com/download.php Opera 9.6 http://www.opera.com/ OpenOffice 3.0 http://www.openoffice.org/ Winrar 3.80 http://www.rarlab.com/download.htm
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי מדייה פלייר 10 (בעברית) עכשיו אחרי שאני סוגר אותו ומסיים להשתמש בו הוא נזכר שיש איזשהיא שגיאה.... מה הוא אומר בעצם?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הורדתי משחק לפלייסטיישן והמשחק מפוצל לכמה קבצים עכשיו אני רוצה לחלץ אותם וכשאני מחלץ אחד אז הוא לא נותן לי הוא אומר שהקובץ פגום ? איך מנטרלים את זה???
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ברצוני לדעת מהוא קובץ APE ואיזו תוכנה פותחת אותו ?לעונים תודה מראש! ;D
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כשהוינדוס עולה, המסך לכמה שניות הופך לעפור וסתם רצים כמה צבעים... וגם בפאנל בקרה השליטה בעוצמת המאוורר לא ניתנת לשינוי... (זה לא חשוב, אני רק אומר..) מה לעשות ? ויש רשימה של מה שזה משפר ( FPS במשחקים) אז השיפור הזה זה רק ב VISTA או גם ב XP ?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הנה המפרט: AMD 2500 @2.8Ghz epox 8rda+ 528RAM ATI Radeon 9800 (full) WD 80GB w/8MB cache אין לי מושג למה זה קורה, נגיד עכשיו, שההארד דיסק עשה איזה 15 דקות של hashing לקבצי אימיול, הוא נרגע, מנורת הLED שלו לא עבדה, ואז אני בא לעבור לחלון של האקספלורר ולוקח לו כמה שניות של תגובה, אני לוחץ על כפתור ימני על תיבת הזבל, לוקח לו עוד כמה שניות לחשוב (אני לא עושה הכל במכה אחת) למה לעזאזל מחשב כזה חזק וחדש (יחסית) איטי אחרי שהוא עובד?!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מה עושים, כשאני מדליק את פוטושופ עוד לפני תחילת העבודה הוא כבר מנצל את כל המעבד, מזל שיש לי פנטיום D אז זה יוצא רק 50 אחוז. אבל מה עושים? בדקתי רולות ווירוסים, ולא מצאתי כלום. לפעמים הוא עומד על 20 אחוז ולפעמים על 50 אחוז. נתקלתם בזה פעם? איתחול לא עוזר התקנה מחדש של פוטושופ לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הבעיה צצ הועולה כאשר אני מקבל קבצים במייל אשר כוללים רוסית או שפה זרה אחרת שהיא לא עברית. פתיחה של קובץ וורד כזה תגרום לקריסת הוורד. במחשבים אחרים אין לי את הבעייה הזו. יש לי רעיון לנקות ספריה בשם olk18a אשר נחבאת לה במחשב היכן שהוא. האם אני בכוון?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב Mixed Mode CD הכולל קבצי אאודיו וקבצי דטא. בסיום הצריבה מתגלה שרק קבצי הדטא נצרבו. ע"פ סרגל הנפח למטה, לא נראה שקיימת בעייה כי כל נפח הדיסק מלא. ניסיתי גם ב-CD EXTRA ללא שינוי הייתכן שיש הגדרות חיוניות לביצוע המשימה? האם קיימת שיטה אחרת לביצוע המשימה? שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי. אני מחפש נואשות crack או patch ,לתוכנת... net detective 8.0 ניסיתי כל מיני סיריאלס,אך הם לא יעילים.(חיפשתי באסטלויסטה וכו'). אני מיואש ... ???
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, קיימת להקה שאני מאוד אוהב, Havia, ורציתי לדעת עם קיימת תוכנה (שם בלבד יספיק) שאני יכול לצור Remix לשירים שלהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני משתמש כבר הרבה זמן בנגן MPC, לאור העובדה שהתוכנה פשוטה ונוחה, ועושה טוב את העבודה. הבעיה היחידה שלי איתה זה שאין דרך איתה ליצור סוג של ספרייה, כך שצריך לטייל בכל המחשב כדי לנגן משהו, במקום שתהיה ספרייה והתוכנה תדע איפה נמצא כל קובץ. מישהו אולי מכיר תוכנה דומה (פחות או יותר) שיש לה אופציה לספריית מדיה? נ.ב: OS: WIN 7 x64 תודה..
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בתוכנה ++DC כבר לא מעט זמן, לאחרונה התוכנה עושה קצת בעיות, אני לא יכול לחפש כאשר אני במוד אקטיבי. מישהו יודע למה זה? ואיך אני יכול לפתור את זה ? אני יודע שזה קשור איכשהו לפרוטוקל UPD תודה!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שאני רוצה לראות סרט או לשמוע מוסיקה הכול עובד אבל שאני נכנס ליוטיוב אני לא שומע כלום
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני משתמש כבר תקופה ארוכה Norton Systemworks, הבעיה שהתוכנה כבדה ואיטית מדי, אני מחפש תחליך טוב לאנטי וירוס, ותוכנה שתוכל להחליף את ה-one button scan (מי שמכיר) שמבצע סריקת רג'יסטרי... תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא מערכות אני רוצה לדעת איך אני פורץ למערכות ואיך אני מגלה פירצות אבטחה באתרים שונים וגם לשרתים למש כמו אתר ios שיש להם שם פריצות אבטחה באתר אז בבקשה לכל מי שמוכן לעזור אז אני מבקש תשלחו לי או האימייל שהוא:****** או באיסיקיו ******* אז בבקשה תעזרו ??? [move][/move][color=Navy]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מקים עמדת מחשב עם מצלמה ומחפש תוכנה/תוכנות שיעשו את הדברים הבאים: 1. ישמרו סרטים וינהלו ארכיון על ההארד דיסק - נגיד כל 6 שעות שומרת קובץ חדש עם שם שמתאר תאריך וזמן, ודואגת למחוק סרטים ישנים (נגיד סרטים בני חודש ומעלה) 2. ישדרו את הסרטים על גבי האינטרנט. 3. יוכלו לרוץ במקביל על אותה מצלמה (אם מדובר על כמה תוכנות) 4. יוכלו לרוץ באופן אוטומטי עם כל ההגדרות עם ההפעלה של המחשב. תודה מראש לכל העוזר, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם ניתן דרך נרו הכי חדש לעשות מסך פתיחה שיוכל לנווט דרך קבצי תמונות ומוזיקה עי תפריטים כמו העניין של לעשות סרט DVD עם מסך מעוצב! יש לי את הגרסה הכי חדשה של נרו עם נרו אקספרס וכמובן צורב DVD אשמח אם תסבירו לי כי אני יודע שאפשר או סרט וידאו או תמונות עם מסך פתיחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני שעדכנתי את הפיירפוקס מתי שפתחתי את הסימניות מימין....יכלתי ללחוץ על הגלגלת ואז הוא היה מקפיץ לי את הסימניה יש לתוך לשונית גלישה חדשה....עכשיו הוא לא עושה את זה....זה בעיה רק אצלי???
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-