תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים אני נדרש לעזור לאנשים מרחוק ואני עושה שימוש בתוכנות ניהול מרחוק כמו VNC או RADMIN. הבעיה היא שישנם דברים שאני לא מצליח לראות מרחוק. למשל את תוכנת NASA WORLD WIND או משחק שח או סרט שמתנגן או כל דבר שאינו סטנדרטי. כלומר ישנם דברים שתוכנות אלו לא מסוגלות לקלוט ולשלוח למחשב המרוחק. אולי זה קשור לדרייברים מיוחדים או ל OVERLAY או DIRECTX או השד יודע מה. האדם שזקוק לעזרה מפעיל תוכנה מסוימת ואני לא יכול לראות אותה ולעזור לו. האם ידוע לכם ואולי מנסיון על תוכנה לניהול מרחוק שקולטת ומעבירה אחד לאחד את כל מה שרואים במחשב המרוחק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתוכנה אימולטור אז ככה: דבר ראשון התקנתי את התוכנה אימולטור עשיתי את windows XP professional לקובץ iso וצרבתי אותו, עכשיו עשיתי מחשב וירטואלי בתוכנה אם ההגדרות האלה: בהתחלה עשיתי את האפשרות Typical אחרי זה Microsoft windows אפשרות windows XP professional אחרי זה בחרתי את התיקיה הזאת לשים בא את המחשב C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Windows XP Professional לאחר מכן.. את האפשרות הראשונה ב Network connection אחרי זה נתתי לו 20 ג'יגה ולא סימנתי וי כלשהוא אחרי זה שיניתי את ההגדרות ב Edit Virtual machine settings הכל כמו שצריך עשיתי ואז כמובן שעשיתי ריסט הוא אומר לי את השגיאה הזאת (שאני עושה power On): "Unable to open kernel device …
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי כולם ניסיתי להתקין השני מחשבים תוכנות צריבה פורטבליות על מחשב אחד רץ xp home (ולפחות כרגע מותקנת .net) על השני רץ 7 (כרגע 32) ובינתתים לא מתוקנת הסביבה (ייתכן ובהמך, לא כעת) ניסיתי להריץ על שתי המערכות את ה- infraRecorderPortable (שהורדתי מכאןhttp://portableapps.com/apps/utilities/infrarecorder_portable) למרות שעושה רושם שמדובר בתוכנה חביבה, משום מה במקרים לא מעטים היא נתקעה לי אפשהו בתחילת הצריבה (גם CD, תמיד DVD) כאשר היא עשתה זאת ב- XP (שכרגע גם כך ייתכן ויש בעיות מסויימות עם הצורבים שלו - דיון בנושא בפורום) הדיסק זוהה אחר מכן כצרוב ולא בר שימוש. ניסיתי להריץ אץ אותה תוכנה (פורטבילית כאמור) במערכת עליה מותקנת ה- 7, גם שם היא נתקעה אולם שם עשה רושם שהדיסק אינו צרוב.…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני יודע להשתמש קצת אבל אני רוצה לדעת נגיד איך לעשות איש הולך אבל חלקקקק כאילו סטיקמן איש מקל הוא בכלל אני לא יודע איך לעשות שמהשו יזוז חלק
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי XP חדש על כונן C כמו כן יש לי את כונן D שבו אני משתמש לגיבוי למוזיקה לסרטים לתוכנות ועוד... לאחר כמה שעות שהתקנתי תוכנות רגילות כמו תמיד אחרי פרמוט,שמתי לב שנעלמה לי תקיית הסרטים תקייה של כ 40 GB הבעיה היא שהיא נעלמה אבל לא נמחקה כלומר חסרים כ40GB שרשומים כמשומשים אבל לא מופיעים בפועל כמו כן בדקתי אם במקרה היא מוסתרה - ולא. ביצעתי חיפוס של הקבצים שאני זוכר את שמם ולא מצאתי כלום האם ישנה אפשרות להציל את הקבצים ע"י תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר לי למשל לשנות איכות של קובץ mp3 מ 192 kbps ל128 kbps... תודה. נ.ב יש לי את creative media source שקיבלתי עם המוב2 שלי. יש אפשרות לעשות את זה דרכה?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תמיד ההורדות שלי ממש ממש איטיות ביו טורנט.. האם יש דרך מסוימת להמהיר את ההורדות?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני שולח דואר בעברית אבל מי שמקבל אותו רואה ג'יבריש התכנת דואר לא מזהה שזה עיברית והסימון ב encoding הוא על western european לכן הוא צריך לעשות קידוד ל hebrew (logical) השאלה היא איך אפשר למנוע זאת כלומר להגדיר לו שיגיע עם קידוד של עיברית לוגית ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחפש את הגירסה הכי אחרונה של Windows Media Player 11 להורדה ישירה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי המלצה לאנטי-ווירוס טוב אשר תומך בווינדוס 64 ביט? תודה מראש
-
הי. אני מחפש נואשות crack או patch ,לתוכנת... net detective 8.0 ניסיתי כל מיני סיריאלס,אך הם לא יעילים.(חיפשתי באסטלויסטה וכו'). אני מיואש ... ???
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP עם כונן DVD לא תקין. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקנה של מערכת הפעלה על המחשב ללא כונן DVD? כלומר באמצעות כונן נייד? יש לי כונן נייד USB? אם כן איך אני שופך את הדיסק על הכונן שיהיה BOOTABLE? תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחר החיתוך (קבצי WMV) הסאונד נדפק ונהיה חלש באיכות נמוכנה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה Xvid4PSP ואיתה גם הייתי צריך להתקין את חבילת הקודקים של K LITE. היום אחותי נגעה לי במחשב ושיחקה לי בהגדרות של זה ווידאו מופיע בשחור לבן, ניסיתי מחיקה והתקנה מחדש אך ללא הועיל אם למישהו קרתה הבעיה או שיודע כיצד לסדר אותה אודה מאוד אם יוכל לעזור לי. מחכה לתגובות :s05:
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אולי זה חדשות של אתמול כבר, אבל משהו יודע אם בגרסה החדשה 5.5 תיקנו את הפרצה שדיברו עליה לפני שבוע בערך?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות חיפוש בשורת פקודה של הדפדפן אני מקבל את ההודעה הבאה: (חיפשתי 30 Rock) קובץ לא נמצא Firefox לא מצא את הקובץ ב־jar:file:///C:/Program Files (x86)/Mozilla Firefox/omni.jar!/chrome/he/locale/browser-region/region.properties30+Rock. מישהו יודע איך גורמים לדפדפן לחפש באמת ולא בדיסק הקשיח שלי או מה שהוא עושה? תודה מראש. בדוק ששם הקובץ אוית נכון, שנעשה שימוש נכון באותיות רישיות ושאין שגיאות הקלדה אחרות. בדוק אם הקובץ הועבר, שינה שם או נמחק.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ויחד איתו גם הכוננים האופטים הפסיקו לקלוט (DT) כשאני מכניס CD לתוך הכונן, הכונן נפתח ונסגר אבל המידע לא נקרא.. :-X
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-