עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yarivot26,

אבא שלי שיחק עם התיקייה "פריטים שנמחקו" ובטעות מחק את כל ההודעות שהיו לו שם (הודעות שהוא צריך) כשאני נכנס לתיקיית ההודעות של האוטלוק: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{080200C1-86F3-43DA-964E-7258C6A758C1}\Microsoft\Outlook Express יש לי את הקובץ הבא: "פריטים שנמחקו.dbx" והגודל שלו הוא: 2,097,128 KB האם זה אומר שההודעות עוד לא נמחקו לגמריי? אם כן איך אפשר להחזיר אותם? אם לא איך בכל זאת אפשר להחזיר אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by creed111,

מותקן לי xp sp2 עם office2003(hebrew. עשיתי את כל העדכונים האפשרים מהאתר של מיקרוסופט. הבעיה היא שכשאני עובד עם מסמך וורד, הוא לא מדפיס בעברית. אחרי שאני לוחץ על הספייס-בר, פתאום כן אפשר להתחיל לכתוב בעברית. עם אנגלית אין את הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. יש את התרגומים הולכים ככה: {1029}{1064} טקסט {1069}{1134} טקסט ואני צריך להמיר אותם לפורמט שנכתב ככה: 3 00:01:10,003 --> 00:01:13,336 טקסט 4 00:01:17,410 --> 00:01:18,604 טקסט תודה רבה!

4. http://www.disc-tools.com/download/daemon תודה!

5. Started by LP_Fan,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הרשמית של ביטורנט (mainline). עכשיו עברתי ל utorrent איך אני יכול לשתף את הקבצים שכבר הורדו קודם?

6. יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by nazgull,

שלום לכולם ! כשאני מוריד ב azureous לפעמים זה מוריד מהר אבל בדרך כלל פחות מ-10 קילובייט התקנתי את utorrent וגם שם מוריד לי מאוד לאט מה גם שאין מצב שלהורדה אין מקורות כי זה טורנט פרטי חשבתי אולי נורטון 07 חוסם או ווינדוס פיירוואל כיביתי את שניהם ולא ממש מראה על שינוי כולשהוא

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by Shizel,

יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שלום הוא מגביל אותי עד 4 ג'יגה ולא יכול יותר מזה. איך אני מגדיר בההגדרות של האימיול לעד יותר ומעבר לכך? חיפשתי בלי סוף, ולא מצאתי :-X :-\ תודה.

10. Started by davidz85,

יש למישהו מושג למה האימיול לא מצליח למצוא לי מקורות לקבצים ולא משנה איזה קובץ אני מחפש? התוכנה מצליחה להתחבר לשרת לפי מה שרשום לי, אבל זה לא מוצא כלום. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  11. ניסיתי כמה פורטים ....מה קורה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. האם ניתן למזער את Winamp לשורת המשימות שישמש כ-Toolbar? אני יודע שב- Windows Media Player יש אפשרות כזו.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  13. בחיי שיש רגעים שאין לך כותרת מתאימה לכתרר בפורום וזה אחד מהם שאלתי היא כדלקמן: נניח ואני בא להוריד קובץ ענק של 4GB מלינק בודד כאשר הוא מראה לי שיש עוד יום נניח לסוף ההורדה... ונניח כי בדיוק קופץ לי החשמל בבית אזי => הלכה ההורדה => כמה דברים שבורים נוספים בבית... :'( האם יש דרך בכל זאת ע"י תוכנה כלשהי להוריד פשוט במנות פנימיות של חלוקה בפיירפוקס או משהו כזה.. כך שאם נפל הפקק אז ההורדה תמשיך מאותה הנק' בדיוק אבל לא תפגע ולו בביט אחד מה- FILE שלי כי אז זאת תהיה בעיה..... תודה

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by ofer1928,

אני מנסה לעזור לידידה שלי במשהו במחשב שלה אבל בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.. שהיא מכניסה שם משתמש וסיסמא לאימייל שלה ולמקושרים שלה ועושה "התחבר" זה פשוט עושה REFRESH לאותו דף.. ולא נכנס לאתר! האתר היחידי שכן נכנס לה זה פייסבוק מישהו יודע מה זה? אם יש פתרון לזה?

15. אני מנסה לצרוב קובץ דיסק עם נרו, אבל אני לא מצליח אפילו להגיע לחלון של הבחירה בפעולה הזאת. נרו נתקע איך שאני מדליק את הSTART-SMART. ניסיתי להפעיל את BURNING ROM, אבל גם הוא נתקע אחרי שאני מכבה אותו דרך מנהל משימות אני מקבל הודעת שלח אל תשלח: עריכה ניסיתי לצרוב עם אלכוהול 120 (גרסת הטריאל האחרונה והמעודכנת ביותר), אבל גם כאן, לא צורב!!! :bash: הוא נתקע על 0% ואחרי כמה שניות נותן לי הודעה שהוא לא הצליח לצרוב לוג של אלכוהול מצורף למטה עריכה 2 הבעיה של נרו נפתרה אחרי מחיקה של VMWARE, הבעיה של אלכוהול עדיין קיימת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. התקנתי עכשיו JAVA וFLASH דרך האתר של MOZILLA, אבל IAF.org.il לא עולה לי... עם IE הוא כן עולה, אבל לא מותקן לי על המחשב IE. תנסו אצלכם בפיירפוקס... תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by t d,

שלום, אני מנסה להאזין למוסיקה בSTREAMING מאתר NAXOS (עם מנוי). כל הזמן מקבל הודעת שגיאה: "cannot play these tracks! error number: 1072885352 error description: windows media player cannot connect to the server. the server name might not be correct, the server might not be available or your proxy settings might not be correct." ... אני משתמש בNEDIA PLAYER 11 . תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. הנה המפרט: AMD 2500 @2.8Ghz epox 8rda+ 528RAM ATI Radeon 9800 (full) WD 80GB w/8MB cache אין לי מושג למה זה קורה, נגיד עכשיו, שההארד דיסק עשה איזה 15 דקות של hashing לקבצי אימיול, הוא נרגע, מנורת הLED שלו לא עבדה, ואז אני בא לעבור לחלון של האקספלורר ולוקח לו כמה שניות של תגובה, אני לוחץ על כפתור ימני על תיבת הזבל, לוקח לו עוד כמה שניות לחשוב (אני לא עושה הכל במכה אחת) למה לעזאזל מחשב כזה חזק וחדש (יחסית) איטי אחרי שהוא עובד?!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. Started by Gremlin,

הי. אני מחפש נואשות crack או patch ,לתוכנת... net detective 8.0 ניסיתי כל מיני סיריאלס,אך הם לא יעילים.(חיפשתי באסטלויסטה וכו'). אני מיואש ... ???

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

שלום קיבלתי הודעה כזאת.scripr eror. the callee is not avaliabel and disappeared all conections are invalid the call did not execute. מה אני עושה? אני צריך לציין שיש לי דפדפן avant וההודעה מופיעה לי כהודעת שגיאה של האקספלורר.תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  21. הטופיק אומר הכל לא ? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ברדיו אינטרנט דרך האקספלורר או לראות סרטונים דרך האקספלורר אם זה דרך האקספלורר אני מניח שזה קשור למדיה פלייר איכשהו ניסיתי להתקין מדיה פלייר מחדש וגם גרסה אחרת וזה עדיין לא עובד למישהו יש הצעות ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by iakovl,

איזה פורמט וידאו הוא הכי טוב ביחס של איכות/גודל ועל איזה תוכנה אתם ממליצים בכדי להעביר את הקבצים לפורמט אחר וגם איזה פורמט MP3 הכי מומלץ? איזה תוכנה קיימת בשביל לשנות את עוצמת הקול שלהם לרמה אחידה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by zobi12,

יש לי בעיה מבאסת בכול פורם שאני נכנס שאני כותב משהו זה מה שאני מקבל ?ג??ג???? עכשיו אני מצליח לכתוב בגלל שאני כתוב בadress של האינטרנט

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים