תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש תוכנה שלא מאפשרת מחיקת קבצים ספציפיים אלא אם אני יכניס סיסמא תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי (ברוב טיפשותי) את חלון המבזקים של ואללה. עכשיו, כאשר איני מעוניין בו יותר, אני לא רואה שום דרך להוריד אותו. אין כלום במסגרת add/remove programs או אפילו בסיפריית ההתקנה שלו. למישהו יש מושג מה עושים איתו?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש אחת טובה שיש בה את כל האפשרויות של מירנדה כמו שאני יוכל להתחבר דרכה גם ל ICQ וגם למסנג'ר, ושאני יוכל לראות איזה איסיקיו יש לכל אחד והכי חשוב מי קורא לי את האווי!! הורדתי כמה גרסאות ולא היה בהם את כל אלה משהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיה בדיסק הקשיח מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמוצאת שגיאות בדיסק? (אבל לא של ווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני מחפש תוכנה שדומה מבחינת הכלים והאפשרויות לתוכנות שהזכרתי אך תיהיה יותר קלה לשימוש ותאפשר לי לרכוש ניסיון ולהתקדם אליהן
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקי אני משתמש בתוכנה over net אני לא אוהב את האימול הוא מציק ,עכשיו לבעיה מראש אני מודה לכם על העזרה. הבעיה היא שמתי איזה 16 הורדות דברים שאני צריך וכנראה לא היה לי מספיק מקום אז הוא קיצר לי קמתי משנה אני קולט 7 הורדות במקום 16 שלפני שהלכתי לישון הוא הוריד אותם אבל פתאום הם נעלמו לגמרי מהתוכנה אני רואה אותם בהtemp אבל לא בתוכנה אז באמת לא היה מקום בדקתי אבל עכשיו אך אני מחזיר את ההורדות האלה לתוכנה .
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום! תמליצו לי בבקשה על תוכנה לניקוי ותיקון הרג'יסטרי. אם אפשר, אז עם עדיפות לתוכנות המיידעות את המשתמש איזה דברים בטוח למחוק מהרג'יסטרי ואיזה לא. תודה מראש
-
אני די חדש בנושא http://img373.imageshack.us/my.php?image=sincity3rd.jpg ואני לא יודע איך עושים מסגרת אם למישהו יש מדריך שיביא לי
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר או יודע, אשמח להמלצה... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אז ככה הפיירפוקס גירסה 1 התקנתי את הadblock המתאים ובהתחלה הוא עבד טוב ועכשיו הוא חוסם לי הכול!!! פשוט הכול ! כדי לראות את הכפתור בפורום של ההוספת הודעה חדשה כדי לכתוב את זה הייתי צריך לנטרל אותו!!!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום .. מי יכול להמליץ לי על תוכנת uninstaller טובה ?? תודההההה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פתח בשבילו ערוץ במירק בשביל אתר שני בונה עכשיו הבעיה שיש לו הופ קבוע ואנכנו לא יודעים אך לעשות שגם לי היה הופ קבוע מהוא יכול להסביר לי אך אני עושה שהיה לי הופ קבוע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, התעוררתי הבוקר לגלות שכרטיס הקול החליט להפסיק לעבוד , מציג הודעת שגיאה על הדרייברים או משהו בסגנון .. בדקתי בEVEREST בקשר לכרטיס קול וזה מה שיצא הורדתי דרייברים מהאתר של ה SiS האלה, אך אני לא מצליח להתקין אותו אשמח לעזרה, תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אם אני מוסיף כפתור דרך ה- components איך אני שם לו לינק?? תודה מראש RISBO
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא מזמן הציעו לי את התוכנה Pocket DivX Encoder כדי לקודד לפורמט Divx סרטים לנגני Mp4. כעת אני זקוק לתוכנה פשוטה שבה אני יכול לקודד סרטים שאני מקליט מנגן ה-Mp4 שלי למחשב ל-Divx. למשל: הקלטתי על גבי הנגן שלי תוכנית של חצי שעה והיא שוקלת 450 מגה. אני רוצה להוריד אותה למחשב ולקודד אותה ל-Divx. באיזה תוכנה אניע יכול להשתמש? רצוי שתהיה עם ממשק פשוט. אני לא צריך תוכנה מפוצצת. תודה, שי.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היתקנתי את המשחק 18 WoS Pedal to the Metal אני ניכנס למשחק ואז מופיעה לי אתה זה בבקשה תעזרו לי ( יש לי פנטיות 4 וגיפורס 5200 fx ) תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם יש מהירות צריבה מסויימת שבה אני צריך לצרוב את ה VCD שלי?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום. זה קורה לי בעיקר בתוכנות לצפיה בתמונות. במערכת יש את כל השפות ולה אין בעיה עם הקבצים, למשל ל-Windows picture and fax viewer אין בעיה לפתוח הכל. אולי אפשר איכשהו לגרום לתוכנה להעזר בוינדוס בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
באקספלורר 7 יש את האפשרות הזאת, איך אני מתפעל את זה ב-8?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2009 בשעה 21:12:07 מישהו יודע? זה די דחוף לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-