עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yhhx,

זקוק לאתרים בישראל הקשורים ל Emule תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by MBN,

אז ככה הסרתי גירסה ישנה של התוכנה והVirtual Drive עדיין נשאר והמחשב מזהה אותו בתור כונן רגיל... ניסיתי לעשות לכונן Uninstall דרך הDevice Manager אבל הוא כל הזמן מזהה אותו שוב... התקנתי גירסה חדשה יותר של אלכוהול 120% אבל גם היא מזהה את הכונן בתור כונן רגיל... ואת הגירסה הישנה של התוכנה אני לא מצליח להתקין (הוא אומר שאחד הכוננים לא מזוהה כמו שצריך אז אני מניח שזה קשור) איך אני מוחק (לא להעלים, למחוק) את הכונן שהמחשב לא יחשוב שהוא קיים???

3. יש לי אופיס 2003 במחשב השולחני שלי ( עם מערכת XP) ויש לי ווידוס לייב במחשב הנייד שכולל ויסטה הום פרימיום האם אפשר לסנכרן את היומנים באיזו שהיא צורה האם יש לכם רעיון אחר(שאינו גוגל - כי זה לא עובד לי הסינכרון גוגל החדש הזה) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. עשיתי גיבוי למחיצה C של דיסק למחיצה F של אותו הדיסק (מחיצה לאימג') והתהליך הסתיים ללא בעיות ואולם בניסיון לחלץ קבצים מהאימג' מתקבלת הודעת: "The CRC values did not match when restoring this file. The file is corrupted." אני מניח מכך שלא יהיה ניתן להשתמש בקובץ לשחזור המחיצה ולא ברור לי מאיפה נובעת הטעות. חיפשתי ברשת ולא מצאתי אזכור לעניין הזה מה שקצת מוזר. בכל אופן תודה למי שיוכל לייעץ.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by Gnome,

שלום, אני רוצה להמיר סרט מ DIVX ל VCD ואני לא ממש מצליח. המחשב ממיר את הסרט ממש מהר אפילו יותר מהר ממהירות הסרט עצמו אבל הבעיה שבחלק מהסרטים, (ALI G למשל) אין קול. בסרט אחר שהמרתי לר הייתה הבעיה... אני משתמש ב TMPGEnc. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Royz,

אפשר לנעול, פתרון נמצא.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by emperor,

שלום לכולם!! לפני כחודש הורדתי את גירסת הניסיון האחרונה של alcohol 120. לפני כיומיים תקופת הניסיון נגמרה. אני רוצה להמשיך להשתמש בה ולהכניס את הKEY, אבל התוכנה לא נותנת לי בכלל אפשרות. בכל פעם שאני נכנס אליה היא פשוט מודיעה לי שתקופת הניסיון נגמרה ואני צריך לרכוש אותה וזהו אין מקום להזין את הKEY. ניסיתי לעשות UNINSTAL ולהתקין מחדש בעבר זה עבד לי אבל עכשיו כבר לא? אאיך ניתן למחוק את הקובץ שהוא התקין ברגיסטרי של תקופת הניסיון? מה לעשות ??

8. Started by moshon89,

שלום! יש לי נגן iriver 40GB ובמחשב יש לי תיקייה של בערך 20GB של שירים ואני כל הזמן מעדכן אותה ומוסיף שירים וזה מסודר לפי תיקיות וכו' השאלה שלי היא אם אני יכול להעתיק את כל התיקייה לנגן ואז בכל פעם שאני מוסיף כמה שירים לתיקייה שיש לי במחשב, אני אוכל לחבר את הנגן ולעשות איכשהו סנכרון שכל השירים החדשים שהוספתי לתיקייה יכנסו גם לנגן במקום המתאים

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Zilberberg,

שלום יש לי בבית כמה דיסקים של הסדרה חברים, הדיסקים הם דו-צדדים ומלפני כמה ימים המחשב שלי לא מסוגל לקרוא את צד b של הדיסקים. בדקתי את הדיסקים במחשב אחר והם עבדו כראוי (שני הצדדים), הבעיה היא לא בתוכנה של קריאת הדיסקים אלא נראה לי שהבעיה בשלב הקודם של קריאה על-ידי המחשב עצמו. האם קיים פתרון? ד"א אני מקווה שכאן (ולא בפרום חומרה) צריך לפרסם מודעה זו, אם כן אשמח אם מנהלי הפורום יעבירו דיון זה. בתודה מראש Zilberberg

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. אני צריך לדעת מאיפה "לשאוב" דרייברים בשביל הSATA שלי, מהדרייברים האלו: (הראשונים בעמוד). כשאני אומר "דרייברים", אני מתכוון בשביל הדיסק שצריך בהתקנת הווינדוס...... בתודה, גבריאל. המשרשר צודק, התנצלותי..... אכן לא צירפתי קישור: http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/1,1081,722,00.html ומה לא ענייני בכותרת?

11. שלום רב, על הwindows xp sp1 שלי התחלתי לחוות ספייורים ואדוורים למינהם, עד שלפני כמה ימים הכמות התחילה להיות מציקה במיוחד, למרות שתמיד היה לי SPYBOT, עד כדי כך שנפתחים לי חלונות בלי קשר לכלום ועליהם כתוב only the best ואיזה פרסומת מטומטת, בנוסף כל פעם שאני לא יכול לגשת לדף אינטרנט יש לי פרסומות(למרות שאני אמור פשוט לראות דף שכותב לי error. ועכשיו(בזמן כתיבת שורות אלו) קפץ לי חלון(תודה, כמעט שכחתי אותך ) שכותרתו windows security center שמודיע לי אם אני רוצה ללמוד להגן על המחשב שלי מכל מיני דברים... אז בתגובה, הורדתי את ADAWARE SE , spyweeper, windows antispyware, עדכנתי את כולם (כולל SPYBOT) והרצתי בדיקה בכוווווווווולם. לאחר שכולם עשו בדיקה,וכולם כל פעם מוצאים את אותם …

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. יש לי כעת BIT DEFENDER 9 PLUS PROFESSIONAL, גם את האנטי וירוס וגם את הפיירוואל, הבעיה זה שהוא כל הזמן עושה MINIMIZE למשחקים שלי, בתמיכה אמרו לי לכבות את העדכונים האוטומטים כל פעם שאני משחק, עכשיו השאלה שלי, זה ככה גם בKASPERKSY ? כי אני שוקל לעבור בעקבות זאת לאנטי וירוס KASPERSKY ופיירוואל KERIO ובכללי מה עדיף? BIT DEFENDER זכה לאנטי וירוס הכי טוב כאן: http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=anti+virus

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by yotam360,

איך אני יכול להקטין את הרזולוציה של התמונה???

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  14. ניסיתי כמה פורטים ....מה קורה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by DXM,

אני מנסה להכנס לאתר RUNSCAPE.COM אבל כשאני נכנס למשחק הדפדפן ניהיה שחור אני רואה את הסימונים הרגילים של הטפריט וכו' אבל המשחק לא פועל... מה עושים יכול להיות שאני צריך ג'אווה, איזו? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by efod26,

בוקר טוב, מישהו מכיר סימולטור טוב וחינמי למימוש שערים לוגיים? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Raul,

הורדתי ICQ 5 ואני לא מצליח להתחבר... אני משתמש בNIS 2005 ובסיגייט (שזה רק חומת אש), ויש לי מודם (/נתב) Router B-FOCUS 270PR (ואני כמעט בטוח שיש לו גם פירוול)... משהו מוכן בבקשה לעזור לי, אולי אני צריך לשנות פורט בICQ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by assaf990,

איך עושים חוק כזה: הודעות מ יוסי, חיים או הודעות שמכילות את המילה "עבודה" (ממשתמש כלשהו!) העבר לתקייה "עבודות" אני לא יודע איך לעשות OR, אם אני שם וי בתנאים של החוק אז האווטלוק אוטומטים שם and בין התנאים אווטלוק2007

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by FlipM0de,

לפי מה שהבנתי השילוב של Splinter Cell ו Daemon Tools מותקנים יחד יכולים לגרום לכונני ה CD להפסיק לפעול..רק שאצלי המשחק חוקי ב100%. יש איזה פאטץ' שמתקן את העניין??

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by TecNodRom,

שלום! רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף הרבה עמודי בית שכשאפתח את הדפדפן כולם יפתחו יחדיו. לדוגמא, בפיירפוקס, אני שם | בין שלל האתרים והוא נכנס לכולם, באופרה זה לא עובד כך. תודה.

22. Started by Orpaz,

הנוד לא פעל. ניסיתי להפעיל אותו דרך הסמל שלו אך זה עשה איזה ERORR משהו. הלכתי לתיקיה ניסיתי למחוק את הESET לא הצליח למחוק הכל, הלכתי להסרת תוכנות דרך לוח הבקרה, הסרתי את הESET אך עדיין נשארו הקבצים הבאים שלא ניתן למחוק: http://i44.tinypic.com/2567d6s.jpg לאחר מכן ניסיתי להתקין ונתקלתי בשגיאה הבאה: http://i42.tinypic.com/262l0jp.jpg אם אני עושה RETRY זה פשוט אותו הדבר ואם אני עושה IGONE זה נותן שגיאה באותה תבנית רק עם שינוי קל של מילים (אם שוב IGNORE אז שוב אותה שגיאה ממקודם). ניסיתי להוריד את התוכנה UNLOCKER כדי שתוריד את ההגנה מהתיקיה כדי שיהיה ניתן למחוק, התוכנה אומרת שאין הגנה לתיקיה ובכל זאת אי אפשר למחוק. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. ממצלמת וידאו שאין לה יציאה דיגיטלית זתומרת מחוברת בעזרת כרטיס טלוויזיה usb. מחפש תוכנה שגם תוכל לקודד את הסרט תוך כדי, כדי שהסרט המיובא לא יתפוס לי 100 גיגה ויחסום לי את הכונן..

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ? תודה.

25. Started by kikkler,

לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם, מה שגרר החלפת לוח והתקנת win מחדש. מאז יש לי בעיות בפתיחת קבצים גדולים מקווצים (rar ודומיו). כשהקובץ קטן אין בעיה, אבל מעל 1gb בערך הוא נכשל באמצע ומודיע על CRC error ושהקובץ דפוק. אני יודע שהבעיה לא בקבצים, כי הצלחתי לפתוח אותם לפני שהתקנתי מע' הפעלה מחדש, מעבר לעובדה שזה מאוד קונסיסטנטי והוא נופל על כל קובץ בערך. ניסיתי עם winrar ועם 7-zip, שניהם בגרסאות עדכניות. יש למישהו רעיון לדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים