עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rk666,

יש לי בעיה עם מוזילה הוא לא עולה זה כאילו הוא מפעיל את עצמו וסוגר אותו מיד עם FIREBIRD אין תבעיה הזאת זה קרה אחרי שהתקנתי את הWINDOWS מחדש, לפני זה מוזילה עבד מצויין יש רעיונות למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by bizs,

שלום יש לי במחשב קבצי avi שאני רוצה להמיר אותם למפאג כדי לצפות בטלוויזיה וניסיתי לעשות את זה אם התוכנהtmpegen ולא הצלחתי אתם מכירים איזה תוכנה או דרך אחרות לעשות את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by dids22,

אני יודע שכבר דברו על זה אבל בכל דיון מדברים על תכנת אחרת אז מה התכנה שאתם ממליצים עליה? אפשר מדריך בשבילה (בעברית)-כמובן אם יש . אם אין אז באנגלית ועוד דאלה מה ההבדל בין vcd ל svcd??איפה רואים יותר טוב ??שומעים יותר טוב?? ואם אני יפעיל תתכנה זה יפגע לי במהירות הורדה??כמו ב אימיוול ביטורנט ועוד?? ד"א ראיתי שתי תוכנות שהמליצו עליהם בסטיקי אבל אני צריך מדריך והיו עוד עוד כמה שאלות אז פתחתי תרד

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by IG,

נדפק לי הקובץ cw3220mt.dll ועכשו אני לא יכול להריץ את רוב התוכנות שלי ... תשלחו לי בבקשה עותק למייל igal_galper@walla.co.il. תודה. (למי שמתכוון לכתוב הערות בנוסח שכולל את GOOGLE, אז זה לא עוזר, חיפשתי.)

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by MBN,

אז ככה הסרתי גירסה ישנה של התוכנה והVirtual Drive עדיין נשאר והמחשב מזהה אותו בתור כונן רגיל... ניסיתי לעשות לכונן Uninstall דרך הDevice Manager אבל הוא כל הזמן מזהה אותו שוב... התקנתי גירסה חדשה יותר של אלכוהול 120% אבל גם היא מזהה את הכונן בתור כונן רגיל... ואת הגירסה הישנה של התוכנה אני לא מצליח להתקין (הוא אומר שאחד הכוננים לא מזוהה כמו שצריך אז אני מניח שזה קשור) איך אני מוחק (לא להעלים, למחוק) את הכונן שהמחשב לא יחשוב שהוא קיים???

6. Started by arik100,

איך להוסיר תוספות נבחרות!! מהדפדפן?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי פתאום עושה כמה בעיות מוזרות 1. מסרב להוריד קבצים 2. לחיצה על כפתור ימני של העכבר לא עושה כלום (אמורה לפתוח תפריטים) 3. אי אפשר לגזור ולהדביק גם בעזרת המקלדת (מה שכן אפשרי בWORD מסנג'ר וכו) 4. לא נותן להוסף אתר למעודפים בנוסף כשאני מנסה להדפיס המדפסת טוענת שהיא לא מוגדרת והכל נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AVP) וחיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין מחדש את המדפסת וכלום! בבקשה אני משתגע! עוד שנייה אני מפרמט הכל!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני מחפש תוכנה שלא מאפשרת מחיקת קבצים ספציפיים אלא אם אני יכניס סיסמא תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני חווה כרגע בעיה מאוד מוזרה: המרתי סרט מAVI לDVD בעזרת WINAVI. הסרט הומר לVOB ללא בעיה, ובמחשב אני יכול לראות אותו בעזרת הPOWERDVD. כשאני צורב את הסרט בעזרת הנרו, אני רואה בDVD הבייתי מסך ירוק עם פסים מוזרים, ואת הסאונד אני כמעט ולא שומע... הבעיה אינה בDVD הביתי(פיוניר שקורא ואוכל הכל). סרטים אחרים אני צורב ורואה ללא בעיה. נראה לי גם שהבעיה אינה בהמרה - אפשר לראות את הסרט במחשב. הרסתי כבר 2 מדיות על העניין הזה. יש למישהו מושג במה מדובר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by aleminio,

חיברתי את הכרטיס טלויזיה, התקנתי את הדרייבר וכל התוכנות שבאות עם הדיסק. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס היא WinTV, איתה אני מצליח לעשות RECORD, אבל זאת תוכנה די דפוקה שעושה מלא בעיות. לכן הורדתי והתקנתי את WinDVR3, אבל כאשר אני לוחץ לעשות RECORD קופצת לי שגיאה; "the specified capture format is not supported on hardware" למישהו יש מושג על מה מדובר? ועוד משהו, השלט שאני מקבל עם הכרטיס, שולט רק על התוכנה WinTV, יש דרך להפוך את WinDVR3 כברירת המחדל? אף על פי שלשלט אין ממש שימוש, אני משתמש רק בשלט של הממיר.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. רציתי לשאול האם יצא פלאגין שמתקן את הסימני שאלה שרואים באוואי של האנשים שמשתמשים באייסי 4 ................ ועוד שאלה (הדבר הכי מציק לי נניח ויש לי 5 אנשים ששהכינוי שלהם מתחיל באות א' אז אני לורץ ברשימת אנשים על א וזה בא לי נניח ל"אהרון" אני לוחץ עוד פעם זה עובר ל"אדיר" ונהיה באג של צבע צהוב בסוף השם אדיר .. באג נוסף באותו עניין הוא שאם אני לוחץ עוד פעם הוא חוץ ל"אהרון" ולא לכינוי הבא באות א' ... התוכל לענות לי בבקשה על 3 השאלות..תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by moshon89,

שלום! יש לי נגן iriver 40GB ובמחשב יש לי תיקייה של בערך 20GB של שירים ואני כל הזמן מעדכן אותה ומוסיף שירים וזה מסודר לפי תיקיות וכו' השאלה שלי היא אם אני יכול להעתיק את כל התיקייה לנגן ואז בכל פעם שאני מוסיף כמה שירים לתיקייה שיש לי במחשב, אני אוכל לחבר את הנגן ולעשות איכשהו סנכרון שכל השירים החדשים שהוספתי לתיקייה יכנסו גם לנגן במקום המתאים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by yahalom,

יש לי בעיה עם ה MSN Messenger 7.5 שלי אני מקבל שוב ושוב את בעית ההתחברות 81000306 ואחרי כמה ניסיונות הוא מתחבר בהצלחה ונופל שוב בשלב מסויים ... השמח מאוד לשמוע פתרון

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by shilok,

שלום לכם.. רציתי לדעת, האם יש מצב בתוכנה uTorrent לשנות את עידכון ה-RSS לפי זמן מוגדר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לצרוב ולעשת BOOT MENU ולבחור איזה תוכנה להעלות קודם התוכנות עצמן נורא קטנות ואני לא רוצה לעשות לכל אחת דיסק בניפרד. יש לי 3 גרסאות 9.3 9.5 9.6 כל אחת תופסת אולי 120 מגה אפשר לצרוב אותן ואחרי זה להעלות כל אחת בניפרד או שכל אחת מהן צריכה דיסק משלה. תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Started by assaf990,

שאלה שניה: האם יש בזה תקן עולמי? כלל מקובל?

18. Started by Raul,

הורדתי ICQ 5 ואני לא מצליח להתחבר... אני משתמש בNIS 2005 ובסיגייט (שזה רק חומת אש), ויש לי מודם (/נתב) Router B-FOCUS 270PR (ואני כמעט בטוח שיש לו גם פירוול)... משהו מוכן בבקשה לעזור לי, אולי אני צריך לשנות פורט בICQ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. שלום יש לי בעיית זיהוי MP4 שאני מחבר למחשב שלי את הנגן לצורך העתקת שירים, המחשב בכלל לא מזהה לי את הנגן למרות שאני מחבר מנתק כמה פעמים מה -USB, וכאשר אני מנסה את הנגן במחשב אחר הוא מזוהה ללא בעיה!. למה זה קורה? אולי חסר לי איזה עדכון ל XP שיש אותו במחשב ששם עובד MP4. בבקשה עזרו לי.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by glik2,

שלום לכולם . אני מחפש מדריך לעריכת וידאו .חלק שני . שאלתי אם הוא קיים ? ואולי למי שהוא יש מדריך טוב בעיברית איך לערוך סרט וידאו ?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by Vaz,

מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by kikkler,

לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם, מה שגרר החלפת לוח והתקנת win מחדש. מאז יש לי בעיות בפתיחת קבצים גדולים מקווצים (rar ודומיו). כשהקובץ קטן אין בעיה, אבל מעל 1gb בערך הוא נכשל באמצע ומודיע על CRC error ושהקובץ דפוק. אני יודע שהבעיה לא בקבצים, כי הצלחתי לפתוח אותם לפני שהתקנתי מע' הפעלה מחדש, מעבר לעובדה שזה מאוד קונסיסטנטי והוא נופל על כל קובץ בערך. ניסיתי עם winrar ועם 7-zip, שניהם בגרסאות עדכניות. יש למישהו רעיון לדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. כמה UPLOAD KBPS SYKPE לוקח בשימוש רגיל ? או שיש איזה נוסחה לפי כמות אנשים? אם אני מעוניין להשתמש בטלפון SKYPE , הוא כאילו זולל לי את האינטרנט ? יש איזה פתרון שאפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

שלום, מצורפת תמונה של איך נראה הסרט בניגון עם VLC. ניסיתי גם להתקין מקודדים של CCCP ולנגן עם תוכנות אחרות, וזה עדיין נראה ככה. יש לציין כי חלק מהסרטים עובדים טוב. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים