תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קיבלתי לפני יומיים את המצלמה החדשה שלי מאיביי קנון HF10 שמצלמת ב FULL HD כאשר אני מוריד את הסרטים למחשב ומריץ אותם דרך התוכנה שקיבלתי מקנון הסרטים נתקעים אחת ל 5 שניות והסאונד לא תקין ניסית מספר תוכנות MPLAYER BSPLAYER וכו מותקן אצלי KLITE PACK FULL התקנתי DIVX PLAYER וגם את נגן ה HDTV כלום לא עוזר! יש פתרון??? אגב מהמצלמה לTV זה עובד מעולה...
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו JAVA וFLASH דרך האתר של MOZILLA, אבל IAF.org.il לא עולה לי... עם IE הוא כן עולה, אבל לא מותקן לי על המחשב IE. תנסו אצלכם בפיירפוקס... תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי POWERDVD, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב שמחובר דרך יציאה קואקסילית לרסיבר. משום מה כשאני מפעיל סרטים בתוכנה עם פסקול DD התוכנה מעבירה את הסאונד אנלוגית ואני שומע סטריאו. כשאני נכנס להגדרות ומשנה בSPEAKERS ל USE SPDIF, ובכן, לא קורה כלום. כיצד אני גורם לתוכנה לעבוד עם פילטר AC3? או להזרים את המידע דרך היציאה הדיגיטלית? ושאלה 2: התקנתי בשעה טובה כרטיס מסך איכותי RADEON 1900XT. נכנסתי להגדרות של התוכנה וראיתי שיש שם סעיף ENABLE HARDWARE VIDEO ACCELERATION - ATI AVIVO. סימנתי אך אני לא בטוח שיש הבדל, מה בעצם אמור להשתנות/להשתפר? כמו כן, כשאני נכנס ללשונית INFORMAION רשום לי כך: Video Accelerator: DirectX VA not in use Multispeaker Audio Device: SB Audigy 2 Aud…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לכולנו מותקנת במחשב תכנת הצייר של מיקרוסופט (MS Paint) . מדריך זה מראה מספר טריקים שימושיים ולא ידועים עבור תכנה זו. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס TV במחשב ויש לי בעיה בתוכנה של בכרטיס TV כשאני נכנס לתוכנה של הכרטיס TV זה רושם לי ככה: cannot find any video capture device והכרטיס TV של winfast ((DLEADTEK דגם: winfast TV 2000 xp והיום בבוקר זה עבד לי..! תודה מראש לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצאו ת'תוכנה הזאת recoveryv1.5 שמשחזרת סיסמאות של ההאייסיקיו הפחתי ת'עולם ולא מצאתי מקום שאפשר להוריד אותו תודה מראש לעזורים...! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי ב USB מדפסת HP feskjet 3650 מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate הווינדוס מזהה אותה לבד ומוריד את הדרייבר המתאים אבל מתי הוא מנסה להתקין הוא נתקל בבעיה: http://img215.imageshack.us/img215/9094/printkn4.jpg נכנסתי לאתר החברה HP לחפש אולי דרייבר אחר אבל שם כתוב להשתמש בדרייבר שיש בויסטה עצמה ואין דרייבר חלופי. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האנטי וירוס AntiVir Personal עם הסמל של המטריה הוא חינמי?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שנגיד אני מגדיר לה לעשות משהו והיא עושה נגיד שתפתח את הפורום הזה ותיכנס לפורום הזה ותפתח הודעה! או כול פעולה שונה בלחיצה על נגיד t8 סתם לדוגמא. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני משתמש ב Subtitle Workshop היא קצת מסורבלת כל פעם שאני צריך שורה חדשה צריך ללחוץ על העכבר להוסיף אני מחפש משהו אחר, אולי עם קיצור דרך למקלדת מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שישה MINI DVD שאני רוצה לאחד לכמה שפחות DVD רגיל. איזה תוכנה מומלצת למטרה זו?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר שבועות התקנתי FireFox 3, ובכל פעם שאני מפעיל את הדפדפן, לאחר מספר שניות של עבודה רציפה הוא נתקע למשך מספר שניות גדול עוד יותר. הדבר קורה במחזוריות וללא הפסקה, כך שאני מבלה יותר זמן מול מסך קפוא, מאשר מול דפדפן עובד. (יש לציין כי אני יכול להמשיך לעבוד במקביל בתוכנות אחרות. רק ה- Process של ה- FireFox קופא...) ניסיתי לבצע מספר הסרות והתקנות מחודשות, וכן התקנות בשפות שונות (עברית, אנגלית...), אבל בכל המקרים הבעיה חזרה על עצמה. גם גירסא 3.0.1 לא פתרה את הבעיה. מבחינת צריכת זיכרון RAM, אין נתונים חריגים במיוחד (50 MB +-)... מפרט המחשב: CPU: Intel Pentuim 4 3.0 GHz RAM: 512 MB DDR HD: Western Digital SATA 120 GB 7200 RPM אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בחיי שיש רגעים שאין לך כותרת מתאימה לכתרר בפורום וזה אחד מהם שאלתי היא כדלקמן: נניח ואני בא להוריד קובץ ענק של 4GB מלינק בודד כאשר הוא מראה לי שיש עוד יום נניח לסוף ההורדה... ונניח כי בדיוק קופץ לי החשמל בבית אזי => הלכה ההורדה => כמה דברים שבורים נוספים בבית... :'( האם יש דרך בכל זאת ע"י תוכנה כלשהי להוריד פשוט במנות פנימיות של חלוקה בפיירפוקס או משהו כזה.. כך שאם נפל הפקק אז ההורדה תמשיך מאותה הנק' בדיוק אבל לא תפגע ולו בביט אחד מה- FILE שלי כי אז זאת תהיה בעיה..... תודה
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידידה שלי במשהו במחשב שלה אבל בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.. שהיא מכניסה שם משתמש וסיסמא לאימייל שלה ולמקושרים שלה ועושה "התחבר" זה פשוט עושה REFRESH לאותו דף.. ולא נכנס לאתר! האתר היחידי שכן נכנס לה זה פייסבוק מישהו יודע מה זה? אם יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום כל משחק שאני מתקין ומריץ הוא רושם שהוא לא מצליך למצוא את D3DX9_34.DLL מה הבעיה ? עריכה : לא משנה תודה זה הdirectx
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחפש מדריך לעריכת תמונות בphotoshop עדיף בעיברית אם יש ועדיף לגירסה האחרונה אם יש מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד אותה מהאינטרנט הוא שאל אותי אם אני מכיר אותה מכיוון שאין לי מושג, כי לא שמעתי עליה רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 19.12.2007 בשעה 17:42:57 מישהו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אבא שלי שיחק עם התיקייה "פריטים שנמחקו" ובטעות מחק את כל ההודעות שהיו לו שם (הודעות שהוא צריך) כשאני נכנס לתיקיית ההודעות של האוטלוק: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{080200C1-86F3-43DA-964E-7258C6A758C1}\Microsoft\Outlook Express יש לי את הקובץ הבא: "פריטים שנמחקו.dbx" והגודל שלו הוא: 2,097,128 KB האם זה אומר שההודעות עוד לא נמחקו לגמריי? אם כן איך אפשר להחזיר אותם? אם לא איך בכל זאת אפשר להחזיר אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מותקן לי xp sp2 עם office2003(hebrew. עשיתי את כל העדכונים האפשרים מהאתר של מיקרוסופט. הבעיה היא שכשאני עובד עם מסמך וורד, הוא לא מדפיס בעברית. אחרי שאני לוחץ על הספייס-בר, פתאום כן אפשר להתחיל לכתוב בעברית. עם אנגלית אין את הבעיה הזו.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש את התרגומים הולכים ככה: {1029}{1064} טקסט {1069}{1134} טקסט ואני צריך להמיר אותם לפורמט שנכתב ככה: 3 00:01:10,003 --> 00:01:13,336 טקסט 4 00:01:17,410 --> 00:01:18,604 טקסט תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.disc-tools.com/download/daemon תודה!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הרשמית של ביטורנט (mainline). עכשיו עברתי ל utorrent איך אני יכול לשתף את הקבצים שכבר הורדו קודם?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מוריד ב azureous לפעמים זה מוריד מהר אבל בדרך כלל פחות מ-10 קילובייט התקנתי את utorrent וגם שם מוריד לי מאוד לאט מה גם שאין מצב שלהורדה אין מקורות כי זה טורנט פרטי חשבתי אולי נורטון 07 חוסם או ווינדוס פיירוואל כיביתי את שניהם ולא ממש מראה על שינוי כולשהוא
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-