תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי עכשיו להתחבר לאיסיקיו עם הסיסמא שלי, ופתאום אני לא מצליח, כאילו מישהו שינה לי את הסיסמא. אולי יש איזו בעיה בשרתים של החברה עכשיו בDATABASE שלהם? מישהו נתקל במשהו דומה בשעות האחרונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! אמא שלי רצת הלדעת האם יש דרך לפתוח את כל הEMAILים שלה מהמשרד מהמחשב בבית. חשבתי לפתוח לה חשבון בGMAIL ולעשות שכל המיילים שהיא מקבלת למשרד יועברו אוטומטית לGMAIL כעותק - משמע יהיה את אותו הEMAIL במשרד ובGMAIL. במשרד היא משתמשת בOUTLOOK. אשמח אם תוכלו להדריך אותי בהגדרות, אם הדבר בכלל אפשרי. אם יש לכם דרך אחרת כדי שהEMAILים ימצאו גם בבית וגם במשרד - אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום!!! האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..? ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ... תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מתלבט בין NERO 7 לROXIO.... אין לי מושג מה יותר טוב אבל נראה לי NERO בגלל הפופולריות שלה... תקנו אותי אם אני טועה המטרות הם לצריבת CD ו DVD
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי קבצי וידאו דיגיטלי ואני רוצה לערוך אותם (בעיקר לחתוך חלקים מיותרים) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תכנה טובה שעושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי אתמול עשיתי שחזור מערכת עם acronis true image ושחכתי לגבות קובץ מסויים בכונן C רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לשחזר את הקובץ הזה , ניסיתי עם הכלי שי tune up אבל לא מצא יש איזה תוכנה מקצועית לדבר הזה ? הקובץ נמחק לפני 14 שעות בערך הסתכלתי בהמלצות לתוכנות אבל אני צריך של 14 שעות אז אני לא יודע אם כולם טובות לזה עריכה: טוב get databack נשמעת לי טובה אבל אני לא יודע באיזה אפשרויות לבחור ואיך לתפעל אותה מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כשאני בא לצפות לדוגמא בסרטון באתר ynet אני לוחץ על פליי ומופיע לי מסך צבעוני בסרטון. ואת הקול שומעים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שמידי פעם המחשב עושה ריסט מעצמו , קרו לי 2 מקרים היום שהמחשב סתם עשה ריסט מעצמו. אני משתמש באקס פי סרביס פאק 2 , חומות האש של הסרביס לא מופעלת כי אני משתמש ב בחומת אש של kerio גרסה 2.1.4 ומשתמש באנטי וירוס נורטון 6 האם כל זה לא מספיק כדי להגן על המחשב שלי ? לא נראה לי שזה עוזר , כי בסוף כל יום , כשאני מריץ את ה ad aware אני מוצא לפחות 5 או 6 תוצאות בצבע אדום.. האם הגרסה של הקריו לא טובה ? פשוט שניסיתי להשתמש בגרסאות אחרות של התוכנה , הם גרמו למחשב שלי להתקע עם מסך כחול ולאבד זכרון dump. יכול להיות שיש לי torjan במחשב ? ובגלל זה יש את הבעיות של האתחול ? ועוד משהו ,אני גולש עכשיו בלי חייגן. וכשגלשתי עם חייגן לא קרה לי אף פעם מקרה כזה , וכמעט אף פעם לא ה…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בסל המחזור בחרתי תצוגת thumbnails, ואני יכול כך לראות את התמונה בצורה מוקטנת. אני רוצה להגדיל או התמונה המוקטנת, או איכשהו לפתוח אותה אבל מאוד חשוב שהיא עדיין תהיה בסל המחזור, ולא משוחזרת. בבקשה אל תציעו לי פשוט לשחזר את התמונות ולצפות בהן, סתם מיותר וחסר טעם. מסיבות שלי אני רוצה לצפות בתמונות כשהם בסל המחזור ולא מחוצה לו, ואם זה אפשרי אז מצויין
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
של בדיקת פיקסלים שרופים ותוכנה של בדיקת מהירות למסך ( 8msec/16msec.........) תודה
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לעקוב אחר הפעילות הכספית שלי, לרשום מהיכן כסף בא ולאן כסף הולך. אני סה"כ משתמש ביתי, כסף בא וכסף הולך..... לא איזה חברה, לכן אני מחפש משהו קטן ונוח, לא כמו התוכנה של מייקרוסופט... שזה לחברות. תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך להוסיר תוספות נבחרות!! מהדפדפן?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
לחצתי ברשימת קשר איפשהו על DOCK RIGHT משהו כזה ומאז אני לא יכול לראות את הרשימה אין לי משוג איפה היא נעלמה לא מצליח לראות אותה למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי סרבר למשחק כלשהו ואני רציתי לדעת איך אני עושה שהוא יופיע בTHE ALL SEEING EYE תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אתמול עברתי מ-IE ל-FF (מזל טוב לעצמי ). התרגלתי שב-IE כשיש לי חלון פתוח ואני רוצה לפתוח חלון חדש (CTRL+N) נפתח לי חלון זהה לקודם. ב-FF נפתח לי החלון של דף הבית ולא של החלון הפעיל. אפשר לשנות את זה? פשוט יש כמה אתרים שפותחים חלונות בגודל קבוע וללא שורת הכתובת (לדוגמה: http://www.fullgaz.co.il/index.php), ועל ידי לחיצה CTRL+N נפתח לי חלון מלא עם כל האפשרויות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מהי הגרסא החדשה ביותר של NOD32 1. WIN 98 2.WIN XP תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
יש לי כעת BIT DEFENDER 9 PLUS PROFESSIONAL, גם את האנטי וירוס וגם את הפיירוואל, הבעיה זה שהוא כל הזמן עושה MINIMIZE למשחקים שלי, בתמיכה אמרו לי לכבות את העדכונים האוטומטים כל פעם שאני משחק, עכשיו השאלה שלי, זה ככה גם בKASPERKSY ? כי אני שוקל לעבור בעקבות זאת לאנטי וירוס KASPERSKY ופיירוואל KERIO ובכללי מה עדיף? BIT DEFENDER זכה לאנטי וירוס הכי טוב כאן: http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=anti+virus
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך עושים חוק כזה: הודעות מ יוסי, חיים או הודעות שמכילות את המילה "עבודה" (ממשתמש כלשהו!) העבר לתקייה "עבודות" אני לא יודע איך לעשות OR, אם אני שם וי בתנאים של החוק אז האווטלוק אוטומטים שם and בין התנאים אווטלוק2007
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
איך אני מגדיר שהתוכנה תפתח תרגום של סרט מסויים אוטומטי ב-MV2Player?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אם היא מופיעה ב HIRENS זה אפילו עוד יותר טוב... תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה ואני מנסה להקליט בעזרתו תוכניות אבל כל פעם הקובץ שנוצר יוצא בratio לא נכון, התמונה נראית "מחוצה". בצפייה בזמן אמת אין את הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחשב חדש. הותקן נורטון מה עוד מומלץ להתקין כדי להגן עליו. אשמח לקבל הסברים על ההבדלים ביון וירוסים לרוגולות ולכל שאר הטפילים תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-