תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היה לי וירוס GADCOM.EXE שלא הצלחתי להיפטר ממנו. עכשיו יש לי בעיה חדשה- וירוס השתלט על - SVCHOST.EXE - במנהל משימות יש לי 6-7 כאלה. כשסודרים אחד מהם מופיע לי חלון שמכבה את ה XP תוך 60 שניות (כמו הבלאסטר). יש קספרסקי , יש Malwarebytes' Anti-Malware - כלום לא מזהה ולא מליח להוריד. לא ניתן לגלוש, נסגרים חלונות והמחשב זז כמו פנטיום 1 ישן. שמתי לב שהמערכת עריכה הראשית שלי גם נדבקה בוירוס הזה (העברה של שיר בדיסק און קי) ועכשיו יש בעיות בעבודה ובפרנסה. לא ניתן לפרמט את המערכת משיקולים כלכליים ומקצועיים- איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני יכול לסדר את הארדדיסק מחדש? משהו בסגנון FDISK ... פעם אני זוכר נתנו פה לינק להורדה...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד איזה קובץ מאתר מסויים למשל מ GAMERSHELL ,והוא לוקח הרבה מקום ,אז אני אומר לו להוריד ל כונן אחר שבו יש לי מקום , והוא בהתחלה מוריד ל כונן C להבנתי ,ואחרי שהוא מסיים הקבצים ב C נמחקים וזה עובר ל כונן המבוקש , מה ניתן לעשות במקרה כזה ?אין לי הרבה מקום פנוי ב כונן C וכתוצאה מכך ההורדה לא מסיימת להוריד ,גם עם DOWNLOAD ACCEL+ הוא עושה לי אותו דבר .
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברה אני קצת מודאג לגבי החום של המעבד שלי בגלל שבטעות הורדתי תמשחה טרמית כמו איזה אידיוט ( ) אז אני מאוד מאוד מאוד אודה למי שיביא לי לינק להורדה של תוכנת טמפ' של מארז מעבד וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של windows live ובסוף ההתקנה מתקבלת השגיאה הבאה: ניסיתי לבצע ניקוי קבצי מערכת ותיקון רג'יסטרי באמצעות ccleaner ועדיין לא הסתדר.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה נגיד אני רואה בGAMESPOT איזה ביקורת. הסירטון נתקע לי אחרי כמה שניות(2/3/5/וכו'), והדרך היחידה לסדר את זה, זה ריסט למחשב. זה לא קורה תמיד פעם ב.. אבל זה מעצבן. מישהו מכיר? יודע מה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים! תוכלו להמליץ לי על חבילת מקודדים עדכנית, שיוכלו להריץ לי את כל הקידודים החדשים גם? אשמח לקבל שם, וגם מקור הורדה. תודה רבה מראש, תומר.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר הקודם ע"י התוכנה שיש באתר. כשאני מנסה להתקין את החדש, הוא אומר שנוצרה טעות בפתיחת קובץ. כשאני אומר התעלם והוא ממשיך הוא אומר לי בעליה של הסט אפ שיש לי שגיאה. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
התוכן בכותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
יש לי כמה תוכנות בזון אלארם שנתתי להם גישה חופשית לאינטרנט ולהתנהג כסרבר כי חשבתי שהם חלק מחבילת הווינדווס. כדי להיות בטוח ורגוע אני מעדיף לשאול אתכם. התוכנות הם: Application Laayer Gateway Service Generic Host Process for Win32 Services ואחד שקיבל רק גישה לאינטרנט: Spooler SubSystem App התוכנות האלו ביקשו גישה ישר לאחר התקנת הפירוול ולכן קיבלו אישור ממני. מקווה שתבדקו ותוכלו לאמר לי מה זה כל אחת מהתוכנות והאם היא ראויה לגישה לאינטרנט ו/או להתנהג כסרבר.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה Error Killer והאם היא טובה או שיש יותר טובה? ומה בדיוק היא עושה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קיצר יש לי משחק שיש לו קובץ MDS ו MDS בד"כ הייתי פותח את זה עם daemon tools או אלכוהול 120% אבל אף אחד מהם לא עובד... יש למישהו רעיון???
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
נעלם לי האפשרות של "מחיקת" דיסקים מתוך תוכנת הצריבה שלי תוכנת הצריבה שאני משתמש בה היא ULEAD..... מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה שהוא Plug-in לנגן Sonique שיאפשר תמיכה בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר לי קבצי סאונד (MP3,WMV[את הסאונד שלו] וכ"ד...). לWMA. חשוב שהיא תתמוך בריבוי ערוצים, כלומר סראונד. מישהוא מכיר כזו תוכנה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני לא יודע מה היא אומרת...אבל הבנתי שאפשר לבדוק איתה כל מיני ביצועים אז אני מועניין.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה קטעי ודיו שצילמתי ואני רוצה להכניס אותם לדיסק DVD וליצור להם תפריט שיאפשר לי לבחור איזה קטע אני רוצה לראות... עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?ואם אפשר בלי לקודד מחדש זה רצוי(אם יש דבר כזה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 במחשב השולחני שלי ( עם מערכת XP) ויש לי ווידוס לייב במחשב הנייד שכולל ויסטה הום פרימיום האם אפשר לסנכרן את היומנים באיזו שהיא צורה האם יש לכם רעיון אחר(שאינו גוגל - כי זה לא עובד לי הסינכרון גוגל החדש הזה) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-