עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by fish123,

מישהו כאן יודע איך אפשר לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ל30MB ולשמור על איכות גבוהה? אני ניסיתי ולא הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. ברוכים הבאים לתוסף שיקל על ניווט בין דפי הפורום. מה זה עושה ?? כעת כשאתם מסתכלים על רשימת פוסטים, התוסף מאפשר לשנות את הצבע לדיונים חדשים/מעודכנים ולדיונים שאין תגובות בשבילם (אפשר לבחור כל צבע ולמי לשנות). הנה דוגמא שתמחיש את זה (יש 3 צבעים שונים לפוסטים, כמובן שאפשר לשנות רק אחד מהם וכו'): ------------------------ ------------------------ בגרסא 0.2 הוספתי אופציה חדשה שמאפשרת לכם לעבור מהר בין הפורומים השונים באתר, ע"י תפריט שנמצא בצד שמאל למעלה (ראו תמונה): ------------------------ ------------------------ כמובן שלחיצה עם כפתור אמצעי על לינק בתפריט המהיר יפתח אותו ב TAB חדש (כמו כל לינק שיש בעמוד, בשביל ניווט נוח יותר). איך מתקינים ?? בגדול רשום באנגלית בה…

• 32 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. Started by Mr.Angel,

שלום, לאחרונה אני מגלה בעיות אצלי בנורטון סיסטמוורקס 2006. אבל אין לי שום רצון לתקן אותו משום ששמעתי כבר הרבה פעמים שיש הרבה מאוד וירוסים שהוא לא מגלה, ועדיף לעבוד עם תוכנה אחרת. אז השאלה שלי היא איזה תכנה אתם ממליצים לי להשתמש בה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Skippy,

שלום, אני מחפשת את קובץ העברית של דור 5 וחצי הוא נקרא 52G-HEB.EXE ומכיוון שהאתר נסגר קשה למצוא את הקובץ (אפילו באימיול) למישהו יש את הקובץ או שיודע מאיפה אני יכולה להוריד אותו? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ערב טוב אנשים יקרים אתם חייבים לעזור לי לבעיה מוזרה מאוד שלא נראה לי שהרבה נתקלו בה אבל עם מישהו כן ויש לו פתרון אני מבקש בכול לשון של בקשה את עזרתכם אז ככה . אני לא מצליח לראות וידאו באתר של קשת ערוץ 2 כול וידאו חדשות תכניות אמבטיה האח הגדול מצלמות כלום לא נותו אבל בכול האתרים האחרים אני רואה וידאו בלי שום בעיה כול אתר עם וידאו אני רואה חלק רק באתר של קשת עכשיו דיברתי עם הספק של האינטרנט עלינו מול התשתית גם בזק ובזק בין לאומי עשינו כול בדיקה אפשרית איפוסים למודם כלום לא עוזר מבחינת התקנות על המחשב יש לי הכול מותקן פלאש פלייר פלאש אקטיב קודקים למינהם כול דבר אפשרי וזה עדיין לא עוזר אין וידאו באתר של קשת שאני לוחץ פליי על הוידאו הוא רושם מתחבר למדייה ונשאר ככה תקוע ולא זז …

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by multicore,

למי שעדיין לא מכיר את התוכנה המצויינת הזאת מדובר על אחד הכלים הישמושיים ביותר בניהול של multi boot מבוסס BCD. אחרי שנתיים של חוסר עדכונים יצאה גרסא 2.0 שמביא איתה הרבה שינויים חשובים. ניתן להתרשם בפיצ'רים החדשים בעמוד החגיגי ולראות גם תצלומי מסך מהגרסא החדשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי הרבה קבציי AVI שאני רוצה להפוך אותם ל-DVD כולל תפריט כדי שיפעלו על DVD רגיל שלא קורא AVI אם יש תוכנה חינמית שעושה את זה אני אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ex_,

היי אני משתמש בגירסה החינמית של MAIL WASHER שהיא כבר ישנה ולא מתעדכנת אני מחפש תוכנה דומה וטובה לסינון מיילים תודה

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  9. יש אפשרות בווינאמפ שיאני ייראה את כל השירים שאני מנגן בדף איטרנט , מה הקיצור?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by timac,

איך אני יכול להעביר רשימה של אנשים מאי סי קיו אחד לאחר??

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. לפני כמה ימים הורדתי Photoshop CS4 ובהתקנה שלו האנטי וירוס שלי (NOD 32) גילה וירוסים ו232 התקפות... הסרתי את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים, עשיתי סריקה עם האנטי-וירוס שוב על כל המחשב וגם ADAWARE וSPYBOT וזה לא מצא לי כלום. מאז יש לי תקלה חמורה עם הדפדפנים שלי (IE ו-FireFox). הפיירפוקס נתקע אחרי שאני מפעיל אותו, הIE גם אבל שורד קצת יותר.. אני לא מצליח להכנס לאתרים, הוא פשוט מראה לי דף ריק ובכללוית מאוד איטי... ניסיתי להשתמש גם בANTI-MALWARE אבל כשהורדתי עם הפיירפוקס זה בכלל לא הפעיל לי את ההתקנה ועם הIE זה התקין אבל לא הצלחתי להריץ את התוכנה..כל הזמן בהפעלת המחשב וגם בזמן לאחר מכן, מופיעה לי שגיאה שGOOGLE INSTALLER חייב להסגר...נ.ב אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת וממש לא בראש…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  12. התקנתי לפני כמה ימים את הגרסה החדשה והיא פשוט לא עובדת, הפעלתי אותה ואז האינטרנט סקיורטי שואל אותי מה לעשות, 1) לתת לה להתחבר לאינטרנט תמיד. 2) לא לתת לא להתחבר לאינטרנט אף פעם. עכשיו אני עושה את האפשרות הראשונה ואז מחכה, מחכה, מחכה, מחכה ו... מחכה וה-FF פשוט לא מתחבר לאתר, אז ניסיתי אתרים אחרים אבל גם אליהם הוא לא מתחבר, אוקי אז עכשיו תמיד מנסים להתקין מחדש נכון? אז עשיתי את זה וזה עדיין לא עוזר. מה לעשות בבקשה אני ממש מעוצבן מהחרא הזה ואני עכשיו עם ה-IE. תודה מראש slim_shady. תראו תגובה 3

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  13. מחפש תוכנה חינמית וטובה לניגון סרטי בלו ריי באיכות גבוהה. יש לי את vlc. אבל אני מחפש משהו יותר טוב לבלו ריי. חשוב לי חינמית, מאחר ואני לא הולך לשלם חמישים דולר לpower dvd או windvd.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by michaelg,

שלום, ברשותי חלונות 7 HOME PREMUIM 64BIT. ראיתי שניתן ליצור דיסק לתיקון מערכת, אך במחשב הנייד שלי אין כונן דיסקים והמערכת לא נותנת לי ליצור אותו על כונן USB. 1. איך ניתן ליצור את האפשרות הזאת על כונן USB מבלי שימחק התוכן שנמצא בכונן USB? בנוסף אני רוצה ליצור אתחול של לינוקס על כונן USB. 2. איך עושים זאת, ואיך המחשב מזהה את הלינוקס אם יש דברים אחרים על אותו כונן USB? 3. קראתי באינטרנט שיש אפשרות לאתחל מכונן USB כמה מערכות. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by overload,

McAfee VirusScan Professional Edition 7.03 Retail זה אנטי וירוס טוב? שמעתי שהוא ברמה של נורטון אנטיוירוס,זה נכון?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by gmppaz,

שלום לכולם, יש לי את האנטי וירוס המעולה של קספרסקי ובינתיים משתמש בפיירוול של ZA אך שמעתי שהוא טיפה "כבד", האם זה נכון? רציתי לדעת האם מומלץ למחוק אותו ולהפעיל במקום את חומת האש של ווינדוס או לשדרג לחבילת האינטרנט של קספרסקי ולקבל גם אנטי וירוס וגם פיירוול ??? תודה רבה לעונים הנבונים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by sxtomer,

שלום אני מחפש מוד טוב לאימיול שלא מאיט את האינטרנט ומוריד טוב כי הורדתי פעם מוד של אקסטרים וזה עשה לי את האינטרנט איטי אז בבקשה תנו לי מודים טובים תודה sxtomer

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. שלום חברים. אני מחפש תוכנה לבניית תבניות אתר - TEMPLATES אשמח אם תעזרו... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by LazyBoy,

אהלן, פתחתי לפני כמה ימים תיבה בhotmail העולמי וthunderbird הגדיר לבד את החשבון בלי בעיות. אחרי שניסיתי לשלוח מייל עם קבצים מצורפים קיבלתי הודעה שאני צריך להיכנס ידנית לחשבון בשביל לפתור פאזל ולהוכיח שאני לא ספאמר. ניסיתי להיכנס לחשבון אבל לא זכרתי את הססמה אז עשיתי שחזור והורדתי דרך thunderbird את ההודעה עם הלינק ושיניתי ססמה. מאז אני לא מצליח להתחבר בכלל לתיבה דרך thunderbird, לא לקבל ולא לשלוח. בכניסה דרך הדפדפן הכל עובד כרגיל. הכנסתי את הססמה החדשה לthunderbird עשרות פעמים ושום דבר לא עוזר. אפילו מחקתי את החשבון בתוכנה אבל הוא לא נותן לי ליצור אותו מחדש בטענה שהססמה שגוייה. אפילו ההגדרות הידניות לא עוזרות http://support.mozillamessaging.com/en-US/kb/Thunderbir…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  21. השאלה בכותרת^^^ משום מה החיפוש דרך התוכנה הפסיק בISOHUNT תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by dan79,

אני מתעב את ה- explorer גרסה 7 ,אולם מסיבות שונות ,אני נאלץ להשתמש בו לצד- FIREFOX . שאלותיי: 1. האם מעבר ל-explorer גרסה 8 ,מגרסה 7 חף מבעיות,בטוח, ושומר על הגדרות מקוריות כמו המועדפים ,דפי הבית ,הלינקים המהירים,סרגלי הכלים וכל יתר ההגדרות וההתאמות שכל משתמש עושה עם הזמן בדפדפן שלו? 2.האם זה נכון שבגרסא 8 כל טאב רץ כפרוסס ,בפני עצמו ,כך שגם אם טאב\דף מסוים קורס אז הוא לא לוקח איתו את כל הדפדפן (תופעה שחוזרת על עצמה בגרסה 7 ,לעיתים קרובות). 3.האם ב-8 אין מצב של היתקעות טאבים ,כך שאפשר תמיד לסגור טאב סורר שהתחרפן . 4.האם כתוצאה מהעובדה שבגרסה 8 כל טאב רץ בפני עצמו ,צריכת הזיכרון של הדפדפן גדלה בהרבה יותר? 5.האם כתוצאה מכך כמות הטאבים המקסימאלית שאפשר לפתוח בו …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כל אלה שרוצים לתבוע את משתמשי תוכנות השיתוף אז איך הם יעשו\עושים את זה? כאלו הדבר היחיד שמזהה את המשתמש הוא האי פי אז מאיפה הם יקבלו את האי פי של מיי שמשתמש בתוכנות שיתוף הקבצים? כאלו בתוכנות שיתוץ הקבצים מראים את האי פי של מי שאתה מוריד או מעלה ממנו? ד"א לכל מי ששם ללב פתחתי את אותו הדיון בפורום של האינטרנט אבל אף אחד לא ענה לי אז כתבתי את זה גם כאן יש אולי מנהל שיכול למחוק\לנעול תהודעה הקודמת שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122827.0

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מחפש תוכנה טובה לטיפול במערכת ל VISTA אחרי כמה חודשים שאני עובד עם המחשב החדש וVISTA הכוננים שלי מתחילים להתמלא אז אני מנקה אותם משטויות אז במקביל החלטתי לעשות קצת MAINTENANCE כדי שלא יהיו בעיות בעתיד. משיהו מכיר תוכנות או תוכנות ל VISTA שעושה ניקוי מערכת / ריגסט / DEFRAG וכדומה... כמו כן איזה ANTISPYWARE טוב יש היום? תאמת שקצת אחרי XP SP3 הפסקתי להשתמש באחד בכלל אחרי שמספר חודשים לא מצאתי שום דבר במחשב בSPYBOT ותוכנה נוספת שהשתמשתי בה. תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אתמול הופיע לי תוכנה במנהל המשימות בשם NUA.EXE, היא עדיין רצה אצלי במחשב, שעשיתי חיפוש של הקובץ בסריקה הכללית מצאתי אותו ואז עשיתי עליו SCAN של נורטון, הנורטון מצא שהקובץ בסדר בכל מקרה החלטתי למחוק את הקובץ, היום שאני פותח את המחשב שוב הקובץ הזה מופיע לי ועדיין קיים שבתיקיה שמצאתי אותה.. מישהו מכיר תמשימה הזאת ויודע מה אפשר לעשות נגדה? אני מפחד שזה וירוס שמנטרל את הנורטון או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.