עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kojack,

1. לא ניתן לצפות ב YOUTUBE : בעת הכניסה לאתר אני מקבל הודעה לקונית שעלי להתקין את ADOBE FLASH PLAYER החדש - עשיתי זאת ולא עזר. 2. פיספסוס תווים בעת הקלדה ב IE8 : בעת הקלדת בחלון כלשהו - YAHOO MAIL, HOTMAIL או כל חלון אחר, חלק מהאותיות לא מופיעות כאילו יש תקיעה כלשהי. בעת עבודה על WORD או כל תוכנה מקומית אין בעיה כזאת. 3. ICQ 6.5 : נתמך ב WIN 7 או שלא ? התקנתי, אבל לא ניתן לנהל שיחות או לשלוח SMS . 4. בבילון 7 : הותקן, עובד OFFLINE מצוין. אבל נראה שלא אוהב את ה IE8 . אשמח לשמוע פתרונות אם יש למישהו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by zeroone,

שלום א. היכן אני מאפשר למערכת להציג SYSTEM FILES (לא HIDEN?) ב. ביטול מסנג'ר איך? ג. יש דרך באוטלוק אקספרס לקבוע שפה עברית, ימין לשמאל כברירת מחדל?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  3. מסומן לי סימן שאלה צהוב במנהל התקנים controller i simple communications מה זה? ואיזה דרייבר אני צריך להתקין כדי שהוא יותקן?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by the king2006,

אני רוצה לדעת מה הפורט של המסינגר אני רוצה לפתוח אותו מישהו יודע?. תודה

5. Started by mx-3,

אחרי חיפוש קל, מצאתי תוכנה מצוינת שמסירה את כל הפרסומות והבאנרים מאייסיקיו 6 (BUILD 5400.. -שזה הגרסא הנוכחית). אפשר אפילו להעיף את שורת החיפוש של גוגל, והטלפון המציק למטה, שתופס חצי מסך. מי שמעוניין, בקשה: http://www.murb.com/download/icq/icq_6.0_build_5400_banner_remover.zip

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by vexlerr,

שלום אני מחפשת דרייבר למסך aoc תואם לxp. אני מוצאת רק תואם ל95-98 ומטה. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן. יש לי בעיה שבעליית המחשב, במקום אוטומטית להכנס ליוזר שלי, הוא נשאר במסך ה LOG IN ומבקש ממני לבחור כאילו איזה יוזר אני רוצה לפתוח במחשב (למרות שיש רק אחד, את שלי), זה התחיל לפני כמה ימים. איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by MoMo-P,

יש לי בעיה שהתחילה לפני חודש בערך... כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב או פשוט מדליק אותו מופיע לי מסך שכדי להמשיך אני חייב ללחוץ F1 או F12 (ראו תמונה). זה התחיל אחרי שפעם אחת קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה על הדיסק הקשיח (D) ואתחלתי את המחשב ואז התחילה להופיע ההודעה הזאת, חשבתי שזה משהו חד פעמי.. החלונות עלו, נכנסתי למחשב שלי ואין שם כונן D ! כאילו מת.. שוב אתחלתי ובפעם הזאת D חזר למצב נורמלי תקין.... אני לא יודע אם יש קשר ישיר בין השניים אבל אני לא מאמין בצירוף מקרים. קיצור השאלה שלי. מה אני יכול לעשות כדי להעיף את המסך הזה ושהמחשב יעלה אוטומטית ללא לחיצת כפתור?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by yotamavi,

עשיתי בדיקה בwinDbg זה רשם ככה: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז החלפתי דרייבר ל93.81 ועדיין יש את הבעיה..מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by yotamavi,

בדקתי עם התוכנה "Debugging Tools for Windows" וזה מה שייצא: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז ניסיתי להחליף דרייבר להכי חדש (93.81 )ועדיין יש את הבעיה..מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  11. הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by nir_sela9,

לפני כמה ימים התחילו להופיע לי מסכים כחולים עם השגיאה 0x00000116 כאשר אני מנסה להפעיל משחק מחשב כלשהו ולפני זה לא הייתה לי את הבעייה הזאת. חפשתי בגוגל וראיתי שזה משהו עם הדרייבר של הכרטיס מסך כנראה. מחקתי והתקנתי שוב אבל לא עזר כלום. תודה לעוזרים הינה המערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64bit שני כרטיסי מסך מערךati hd3870x2 crossfire זיכרון: 4gb 1066mhz kingston מעבד: intel qx6850 3ghz

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eladdb,

לחברי הפורום היקרים שלום! לאחרונה (לפני שלושה ימים) נתקלתי בבעייה מרגיזה , החלו להופיע לי מסכים כחולים באופן רנדומלי (לפחות כך אני חושב) , ביצעתי סריקת וירוסים מקיפה במחשב (NOD32) , וניסיתי מספר אפשרויות בדיקה שונות שהמליצו עליהם בכל הפורומים (הישראלים ולא הישראלים) שדובר בהם על הנושא להלן הפעולות שניסיתי: -צריבת הביוס (כיוון שהבנתי שרוב המסכים הכחולים הללו נגרמים עקב בעיות אי תאימות זיכרון, לאחרונה החלפתי לוח אם [ASUS P5G41T-M LX] הלוח תומך זיכרונות עד תדר של 1333 MH/s לוחות הזיכרון שלי הם 1666 MH/s ושיארתי שצריבת הביוס תביא לפתרון הבעייה- כידוע התבדתי. - קראתי בפורום מסויים בחול שהבעייה עלולה להיווצר בגלל דרייברים דפוקים הרצתי בדיקה ב Everest המחשב נמצא תקין. -בדקתי את …

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  14. באמצע המשחק זה מראה מסך כחול עם הודאה שיש שגיאה בקובץ NV4_DISP.DLL האם זה אומר שהמשהו בכרטיס מסך לא טוב? הדרייבירים מעודכנים, זה עובד בסדר במשחקים אחרים אבל בAC אחרי איזה 10-15 דקות זה מגיע למסך הכחול מה זה הקובץ הזה וכיצד ניתן לתקן אותו? תודה רבה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by בזיק,

אם אני מפעיל את התוכניות usdownloader ו- MAtlab המחשב קורס, והתוכנית windbg מציינת שזו בעיה עם הדרייבר שציינתי. זה דרייבר שייך לavg. הקריסה קורית רק אם אני מעלה את התוכניות לאחר שהמחשב פעל זמן מסוים. אם אני מעלה אותן מייד זמן קצר לאחר עליית המחשב (לאחר שעלה הavg) אז אין קריסה. הסרתי את הavg והתקנתי מחדש. לא עזר רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by zrori,

בעייה קטנה אבל מעצבנת: בכל פעם שאני מנסה להפעיל את פרו אבולושן 2008 או 2009 אני מקבל ישר מסך כחול עם הודעה של DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך ושל הסאונד, אבל הבעיה ממשיכה. במשחקים אחרים, כמו פיפא 2009, אין שום בעייה. יש למישהו רעיון? מפרט מחשב: לפטופ HP intel C2D t5500 כרטיס מסך nvidia geforce 7400 1gb ram לא מפלצת אבל אמור להריץ את המשחקים בלי יותר מדי בעייה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by Shay17,

איך מסדרים את הבעיה ? Unable to load image ati2cqag.dll, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ati2cqag.dll ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e7fce894, 0, bf08e116, 1} Could not read faulting driver name Probably caused by : ati2cqag.dll ( ati2cqag!aPM4_Microcode_R400+224e ) Followup: MachineOwner --------- 2: kd&g…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by lfc4ever,

אהלן, לאח שלי יש כל הזמן מסכים כחולים במחשב. יש לו מערכת הפעלה של Vista Home Premium SP1 בדקתי ב-WINDBUG מה הבעיה, וזה כותב ש-Probably caused by : Mpfp.sys ( Mpfp+7412 ) אפשר בבקשה הסבר למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומאוד מטרידה. כאשר אני נתקל במסך כחול (יותר מידי פעמים :-\) המחשב מאתחל את עצמו, וכשהוא עולה, ההגדרות של תוספי הפיירפוקס (Adds On) מתאפסות. ואז אני מוצא את עצמי מגדיר את הכל מחדש. יש פתרון זה? אגב, הFF התחיל לעבוד בצורה גרועה, וקורס לעיתים קרובות (בנוסף להיותו זולל משאבים מטורף). יכול להיות שהFF שלי פשוט דפוק?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  20. בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. שלום לכולם, לא בטוח אם זה מתאים לתקלות תוכנה או חומרה. ניסיתי פה. אשמח לעזרה עם מחשב נייד שמריץ ויסטה ופעם ביומיים-שלושה נותן מסך כחול או פשוט נתקע ומתרסק. המחשב עדיין באחריות. אתחיל ואגיד שאני חושב (לא בטוח ולכן פונה אליכם) שהבעיה התחילה בערך בזמן שטכנאי של DELL החליף לנו זכרון RAM שנדפק. אני לא משוכנע לחלוטין שזה מאז ולכן הייתי שמח לשמוע מכם. המחשב עוד באחריות, פשוט ב DELL אמרו לי קודם כל להריץ את הכלי בדיקות של DELL (שלא מצא תקלה). קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהגיד לי משהו מוחשי יותר שאוכל להגיד לDELL (או שאולי זה בכלל לא הזכרון אלא משהו שאני יכול לפתור) בדיקה של קבצי ה DMP מעלה כל פעם משהו אחר. צירפתי העתק שלהם בקובץ TXT, יש בתוכו כמה קבצי DMP. תודה מראש על כל עזרה שתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tomyem,

יש לי על המחשב את המשחק ג'ז הארנב 2, ובכל פעם שאני יוצא מהמשחק, מופיע מסך כחול עם הפרטים הבאים: (STOP: 0x00000050 (0x803CB000, 0x00000000, 0xBD21942F, 0x00000000 nv4_disp.dll-Adress BD21942F base at BD012000, DateStamp 4a2fc14b אשמח לדעת מה הבעייה, ואיך ניתן לפתור אותה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by tgen,

נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by elad1,

הרבה פעמים בעת גלישה אני מקבל מסך כחול עם שם הקובץ passthru.sys כשחפשתי במחשב את שם הקובץ הנ"ל מצאתי אותו בתקית C:\WINDOWS\system32\drivers לאיזה דרייבר שייך הקובץ הפגום הזה?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  25. שלום רב. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מנסה לכבות את המחשב אז פתאום מופיע מסך כחול ובו הודעת שגיאה. דומה למשהו כזה stop 0*000000008e...... Win32k.sys(....) אין לי מושג קלוש ממה זה יכול לנבוע, לא התקנתי שום חומרה מיוחדת לאחרונה וגם לא תוכנות אשמח אם למישהו יש פתרון יותר יצירתי. בברכה, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.