תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הי. יש לי כמה מחשבים בעבודה שהבוס מעוניין שלא יכבו או ירסטרטו אותם (או, לצורך הדיון, יכניסו אותם למצב שינה או hibernate). שמשתמשים לא יוכלו לעשות זאת על דעת עצמם וששום תוכנה או כלי אוטומטי (לדוג' עדכוני ווינדוס) לא ינסו לעשות זאת. אני כן צריך שבמידת הצורך הסיס אדמין שלנו יוכל לעשות ריסטארט באופן יזום. הדבר נדרש היות שעל המחשבים האלה יש אפליקציה שמשתמשים בחברה צריכים לגשת אליה מרחוק, והיא צריכה להיות זמינה 24\7. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרט שיש לי באחד מההרדיסק שלי, איך שאני נכנס לתיקית סרטים המחשב חושב 5 שניות ומעלה לי חלון של כדי לסייע על המחשב שלך וינדוס סגר תוכנית זו מה זה יכול להיות אף פעם לא עלה לי החלון הזה? אחרי שאני סוגר חלון זה הוא עושה לי דוח שגיעות של אקספלולר תודה אני לא יודע איך לגזור את החלון הזה ולצרף אותו להודעה אחרת היתי מראה לכם
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
במידה ואני רוצה למנוע עדכונים (וגישה) של תוכנה לרשת: א. האם INBOUND של FIREWALL לקובץ ההפעלה של התוכנה מספיק - גם כשיש עוד קבצי EXE בספרייה (ובשאר ספריות התוכנה)? או שמוטב לעשות חוק FIREWALL לכל אחד ואחד מהקבצים? ב. האם יש צורך בתוכנה חיצונית או שבמקרה זה ה-FIREWALL של ווינדוז מספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בשביל להתפטר מההודעות האלו שמודיעות שתוכנה מנסה לגשת לתוכנה אחרת? (ראו תמונה) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, יש לחברה שלי הרגל מעצבן ביותר - לכבות לי את המחשב כשאני לא יושב לידו אנחנו גרים יחד כמעט שנה וכל השיחות והמריבות בעניין (והיו הרבה...) לא הועילו. אם תשאלו אותי זאת בעייה פסיכולוגית אצלה שנובעת מחינוך לקוי לקמצנות, אבל את זה נשאיר לפורום פסיכולוגיה ויחסים בהזדמנות אחרת. אני פונה אליכם בבקשת עזרה נואשת :'( חייב למצוא דרך כלשהי כדי למנוע ממנה מלבצע את המעשה הנורא. כל תוכנה ו/או הגנת סיסמה ו/או נעילה ו/או רוטווילר גרמני מורעב יתקבלו בברכה המחשב עובד על WIN XP SP3 תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום למחשב לא להתנתק מהאינטרנט אחרי בערך שעתים ? יש לי yes wow 512 kbps ואני מוריד דברים ואחרי שאני הולך לבית ספר וכשאני חוזר הוא מנותק ! יש לי win xp home edition
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. הקובץ וידאו נמצא בקישור למטה והוידאו הוא מס' 14 ו-15 שנקרא "מכשיר ביתי לגיהוץ פנים" http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=241
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
תראו פעם ראשונה שאני מוריד את התוכנה הזאת כדי לבדוק את ביצועי המחשב הישן שלי שהוא פנטיום 3 וכרטיס מסך GEFORCE 4 440MX אבל סתם רציתי לבדוק כמה אני יקבל כי אני יודע שזה יהיה קצת הורדתי אותה בשביל המחשב החדש שיגיע אלי עוד מעט בכל מקרה עשיתי ישר שהפעלתי את התוכנה RUN 3DMARK ואז הוא מהבהב המסך הוא נהיה שחור ואז זה חוזר לתוכנה ויש שם הודעת שגיאה, הפעלתי מחדש את המחשב גם לא הצלחתי מה זה יכול להיות ? וגם אני רוצה שתכתבו לי איזה הגדרות אני צריך לשים שם לא הבנתי יש שם בדיקת משחקים , בדיקת מעבד תסבירו לי כבר אחרי זה יש תמונה.... :s05: [attachment deleted by admin]
-
כפי שרשום בכותרת, זו פעם ראשונה שלי עם התוכנה עכשיו אין לי מושג איפה אני בודק את הupload שלי
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי מיקרופונים תקינים ואתה גירסה (6.1) אבל זה לא יוצר קשר. ניתקנו שנינו את הפיירוואל (של ה-XP בכלל לא מופעל) וזה עדיין לא טוב. שנינו הגדרנו את האשף לפני זה. לי יש מודם שהוא גם ראוטר,יכול להיות שזה קשור?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סרקתי עם HijackThis וזה מה שקיבלתי כחשודים. אבל מה באמת מזיק?? (כי חוץ משורת 017 שלא הבנתי מה זה, הכל קשור לתוכנות שהתקנתי...) מה להסיר? O2 - BHO: SpearCast BHO - {93AE98A9-E4F6-4F76-BD98-872FA7D45E51} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O3 - Toolbar: Palore - {C44B1312-178E-40A7-8B32-FEC9D6F4A159} - D:\PROGRA~1\Phone\SpearCast Web AddOn.dll - Unknown O8 - Extra context menu item: הורד באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm - Possibly nasty O8 - Extra context menu item: הורד הכל באמצעות פלאש-גט - D:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm - Possibly nasty O16 - DPF: {D79B6F43-F214-4E7A-9ECB-CCC8771F2416} (LauncherV1 Class) - http://www.tapuz.c…
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אנשים הורדתי סרט (חוקי) עם סיומת AVI (זה MPEG DIVX) באתר של ההורדה רשום שזה סרט באיטלקית עם תרגום באנגלית. מה שהיה להוריד זה רק סרט עם סיומת AVI. צרבתי אותו עם כתובית בעברית בתיקייה. כשהפעלתי את הסרט בDVD שלי הנגן מזהה 2 כתוביות (כתובית אחת שאני הוספתי) וכנראה שבתוך הקובץ של הסרט יש אופציית תרגום באנגלית. אפשר לבטל את התרגום "המובנה" - אבל הבעיה היא שאי אפשר לראות את התרגום בעברית שצרבתי בנוסף. ניסיתי באמצעות תוכנות מסוג של DVD RIPPER לעשות RIP לסרט הזה, ולהוציא מהקובץ רק את הסרט בלי תרגום - לא הצלחתי התוכנות רוצות קובץ מקור רק מסוג DVD מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להוריד קובץ ואני מגיע לדף כזה (מצורפת תמונה) - אני מבין שאני אמור ללחוץ על אחת מהאופציות שכל אחת מהן היא פרסומת למוצר מסויים. הבעיה שכשאני לוחץ על אחת מהאופציות אני לא מגיע לשום סקר שבעקבותיו אני אמור להגיע למצב שבו אני יכול להוריד את הקובץ המבוקש. האם מישהו נתקל בדף שכזה? ואיך אני עובר את המשוכה הזו ומגיע להורדה של הקובץ? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה היה לפני 15 שנה בערך, משהו פושטי שעשינו איתו טראקים על ידי מקטעים שבוחרים. אם יש למישהו משהו דומה גם טוב. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים נתקלתי במחשב שלי ב CYBER SECURITY זו תוכנה שמשתלטת על המחשב ומודיעה לך (פיקטיבי) שיש לך וירוסים, מה שלא נכון בכלל, לא הצלחתי להסיר את התוכנה בשום מקרה גם לא מלוח הבקרה מהסר חומרה, אין אפשרות ... מישהו יכול לעזור ? אני כבר אובד עצות, תודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
משום מה התלבש לי על הכרום tool bar ומנוע החיפוש של sweetim הזה בזמן שהתקנתי תוכנה מסויימת. הסרתי את כל מה שקשור לsweetim בהסרה של תוכניות ,אך המנוע חיפוש שלו עדיין מופיע.כנראה מדובר ברוגלה מסויימת. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp4310s probook win7 64 bit 1 מנסה להסיר פוטושופ כל ממשק ההסרה מופיע בג'יבריש 2 מנסה להתקין תוכנה של A+ PAAS4SURE מקבל הודעת שגיאה eroor when opening a regestry key, the key dosent exist. key: hkey_local_nashine\software\javasoft\java runtime environment system eroor massage:??????? ???????????????????????. התקנתי ,הסרתי והתקנתי שוב על מנת להיות בטוח אני חושב שזה קשור איכשהו ל java 64bib תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כונן סי שלי מתמלא ואני מנסה להעביר תוכנות לכנן די , הסרתי את תוכנת המדפסת לקסמרק והתקנתי מחדש ,בשלב ההתקנה אני נשאל היכן להתקין אני בוחר את כונן די אך התוכנה מותקנת בכונן סי ,כאשר על כונן די מצאתי רק קובץ בשם lxdmgrd.dll השוקל 220 K ,יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואני חייב את זה די דחוף. אם למשהו עוזר, המינידיסק שלי זה MZ-N707. איך מעבירים לעזאזל שירים התוכנה המעצבנת הזו?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שצריך להתקין DIRECT X,וקודק K-Lite Codec Pack Full,אז התקנתי את שתיהם,וזה עדיין נותן לי שגיאה. אגב התקנתי את זה: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm [את הFULL]. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תוכנה שמסבירה איך דברים עובדים לילדים... רציתי לבדוק אם זה עדיין עובד ולעשות בזה שימוש ללימוד אבל אחרי שהתקנתי והרצתי הוא כותב "[1058]: the sound decompression software has not been installed properly. please run and try again. this program will now terminate" יש לכם מושג מה לעשות? ניסיתי להתקין שוב אבל אותה בעיה...
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני מנסה להשמיש עבור חברה ענתיקת סלרון שהתייבשה הרבה זמן. לאחר מאמץ וניקוי רציני הצלחתי להעלות אותה והתברר שיש עליה WIN ME. כעת: 1. לכל מאמץ קטנטן (פתיחת אקספלורר,לא הדפדפן .למשל) המעבד מתחיל לעשות קולות של מתאמץ והעננים שברקע (מישהו זוכר?) משנים את צורתם למין אבסטרקט יפה אבל שמראה שיש לנו פה בעיה. 2. שקלתי לעשות לו איחוד דיסק אבל אני לא יודעת עד כמה הוא יעמוד במאמץ.. 3. אולי כדאי לפרמט ולהתקין מחדש? ואם כן, נראה לי שעדיף 98 שיהיה יותר קל... באשר ל- 98 - מישהו בכלל זוכר איך מעלים את התוכנה הזו? 1. יש לי את הדיסק המקורי + דיסקט הפעלה שפעם קיבלתי עם הפאקרד בל הישן שלי. האם זה אמור לעבוד? 2. יש לי גם 98 לא של פאקד בל. האם דיסק ההפעלה של פאקד בל יפעיל גם אותו…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי זאת השגיאה..... הוא נותך את השגיאה בכל פורמט....בשני בגירסאות (1.4/1.5) זה נותך את אותה שגיאה.... מה הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-