עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני משתמש בתוכנת הדואר אווטלוק אקספרס. ברשותי אלפי מיילים שהצטברו בתקיות שונות שערכתי (עבודה, לימודים, חברים וכד'). אני מעוניין לשמור את המיילים בדיסק נפרד חיצוני, ולנקות את התיבת דואר מ 20 גיגה מיותרים. ניסיתי לשמור את דברי הדואר בדרכים שונות ונוכחתי כי אין שום אפשרות לשמור את המיילים שלא בתוכנת הדואר למעט אם אני נכנס דואר דואר ושומר אחד אחד את הקובץ המקושר, דבר שהוא כמובן לא סביר. האם יש דרך לשמור את כל דברי הדואר ובפעולה אחת מחוץ לתוכנה ??? על מנת שאוכל לצרוב אותם לדיסקט דיוידי חיצוני? תודה

2. Started by יוסףש,

יש לי K-LITE רציתי לשאול אם יש חברה טובה יותר, תודה לעוזרים, יוסי.

3. Started by tommyb,

רציתי לדעת בבקשה מי יכול להגיד לי בבקשה מה צריך להוריד\להתקין כדי לראות את הסרטונים שמופיעים ברשת בעיקר אלו שבאתר ynet תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by YAK33,

שלום אני לומד עיצוב גרפי ובניית אתרים. אני לא מצליח לעצב לי MENU לאתר של מאפרת.(אתר לחברה ..) :s05: עזרה תתקבל בשמחה!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by JONathan144,

שלום לכולם כבר כמה ימים אני מנסה להתחבר לMSN שלי וזה רושם לי : 81000314 error מה אני יכול לעשות?

6. Started by DXM,

שלום. בראשותי קבצי PDF אולם כאשר אני שולח אותם להדפסה, מודפס רק חלק מאוד מצומצם שום חלק מהסרטוט לא מודפס, אם מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לו להדפיס את כל הדף אשמח אם תעזרו אני משתמש בADOBE ACROBAT.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש , ראו כותרת. המחשב מגיע עם דיסק מוכן להתקנה של כל הדרייברים אבל הוא תומך רק בוינדוס ויסטה. פירמטתי והתקנתי את ה XP, עכשיו אני תקוע בלי דרייברים. הורדתי חלק מהאתר של LENOVO אבל יש הרבה כמו הכרטיס מסך והכרטיס רשת שלא ניתן להוריד אותם משם. מישהו יכול לעזור ?

8. Started by yyy35yyy,

שלום יש לי תופעה מוזרה. לאחר איתחול המחשב ברגע שאני לוחץ על ה- START של WINDOWS מיד נפתחים לי כל מיני חלונות של תוכנות שמותקנות אצלי במחשב. מספיק שאני לוחץ על START ומזיז את העכבר לכיוון All Programs ומיד מתחילים להפתח חלונות של תוכנות. הדרך היחידה שמצאתי שניתן להפסיק את זה זה על ידי לחיצה על Alt+ctrl+del שמעלה את ה- Task Manager ובאותו רגע התופעה מפסיקה. ניסית להחליף עכבר - התופעה נשארה מותקן לי AVG. עידכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מותקן לי Spy Sweeper. עדכנתי והרצתי - לא מצא כלום. מישהו נתקל במשהו דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. Started by asafgolan,

כרגע אני משתמש בקומודו ויש לו בעיה מאוד מעצבנת. כל התקנה הכי קטנה דורשת 20 אישורים (למרות שנאני מסמן לו לזכור התשובה בעתיד) וזה פשוט מתיש. בעבר הייתי משתמש בביטדפנדר והייתי מאוד מרוצה ממנו. אפשר לתת שם אישור אבסולוטי לכל קובץ לעשות ככל העולה על רוחו וללא הטרדת המשתמש כל 2 שניות. יש משהו חינמי שיתן לי את אותו הדבר?

10. Started by xcalibur,

יש בידי קובץ PDF מסויים שעלי לערוך את הטקסט שבו. יש לי גם את ADOBE PRO. הסתכלתי בקובץ "עזרה" שם נאמר ללכת ל- TOOLS->ADVANCED EDITING->TOUCHUP TEXT TOOL ופשוט לסמן את הטקסט. העניין הוא שזה פשוט לא נותן לי. אני לא יכול לסמן כלום. מה לא בסדר ומה עלי לעשות? האם יש להשתמש בתוכנה אחרת? תודה

11. Started by eladbu,

מחפש תוכנה מומלצת ל OC לכרטיסי ATI 4870 כי ATI TOOL 0.26 תוקע לי את המחשב עם ויסטה אחרי ההתקנה...

12. Started by Rafi921,

שלום אני מחפש תוכנה שמשחזרת את המחשב למצב שלפני הפעלת המחשב שאפשר איתה להגן על חשבון אחד (לא על כל חשבונות המשתמשים) תודה לעוזרים

13. Started by roiei,

הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by shlomo1441,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הארד דיסק SATA. התקנתי עליו WIN XP הכל עבד טוב ויפה. בטעות מחקתי את הקובץ NTLDR יש לי 2 מחיצות. C,D . בכונן D: נישארו 250 גיגה עם מידע. עכשיו אני בא להתקין WIN מעלה את דיסק ההתקנה מהBOOT CD. בהתקנה הוא כותב לי שיש HD 500 GB אבל יש לי רק כונן D שהוא UNPARTITIONED והוא מחייב אותי לפרמט את כל הארד דיסק. הוספתי HD עם 20 גיגה למחשב התקנתי עליו XP ורציתי לבדוק אם אני מצליח לראות מה יש בכונן של ה500GB דרך ה20GB. הוא כותב לי שהכונן לא מפורמט שזהו כונן D: במקור. ואת כונן C: הוא לא מראה בכלל. כל הכוננים על NTFS. בHDTUNE הוא כותב לי שהHDD 500 GIGA הוא בקובץ מערכת של FAT 16 (ראו בתמונות). עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר את הקבצים???.עם WINDOWS RECOVERY אני לא ר…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by coorva,

אני משתמש בתוכנה DBPOWERAMP להמיר קבצי mp3 או ogg ל- wav. לאחר מכן נרו צורבת לי את השירים ומשנה הסיומת ל- CDA. האם נרו עושה המרה נוספת של הקובץ מ- wav ל- cda או שפשוט רק משנה את סיומת הקובץ? אם היא אכן עושה המרה נוספת, מדוע התוכנה dbpoweramp לא מאפשרת לי לעשות המרה ישירה מ-mp3 ל-cda ולדלג על ההמרה ל- wav?

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  16. איך אני מגדיר באי מיול הזה שכאשר הוא מתנתק מסרבר יישר ינסה לחייג לשני ? זה לא עושה את זה לבד לצערי ואחרי חצי שעה שעה ...שעתיים תמיד הוא יתנתק מתי שהוא וכמובן שאני לא בבית בכדי לחבר אותו מחדש לסרבר באי מיול אחר לדוגמא זה אוטומטית יתחבר לסרבר אחר , בגרסא שאני משתמש (כתוב בתמונה למעלה) זה משום מה לא . איזו הגדרה להוסיף והיכן? ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. Started by url,

אהלן, אני משתמש בwin vista ובwinamp 5.541 יש לי תופעה מוזרה שבה חלק מהשירים שלי בעברית מוצגים כג'יבריש בPlaylist או בmedia library למרות שאם אני מסתכל על הInfo שלהם הם מוצגים בעברית. צריך להדגיש שזאת בעיה רק בוינאמפ, לא נתקלתי בבעיות עברית בשום תוכנה אחרת במערכת. גרסת הויסטה היא גרסא אנגלית אבל בהגדרות השפה הכל מוגדר לעברית כולל ההגדרות לתוכנות שלא משתמשות בUnicode (system locale) ניסיתי גם לשנות פונטים בוינאמפ וכל הפונטים האפשריים עדיין מציגים את השירים בג'יבריש. למישהו יש רעיון במה מדובר ואיך אפשר לפתור? תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. Started by nim901,

אני משתמש בחבילת קודאקים של k-lite והצלחתי להגדיל את הפונט בסרטים רגילים [AVI] עכשיו, מכיוון שככל הנראה, המפענח שונה בין הAVI לMKV אז כשאני רואה סרטי MKV הפונט ממש קטן - מישהו יודע איך אני יכול להגדיל אותו?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

משום מה אני לא יכול לראות סרטים ביוטיוב (התחיל היום באופן פתאומי) אני מקבל את ההודעה הזו : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. התקנתי את הגירסה האחרונה של הנגן פלאש וגם וידאתי שהאפשרויות Java מסומנות תחת Tools >Options הבעיה מופיעה גם בכל מיני אתרים אחרים תודה!

20. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול האם האנטי וירוס Avira AntiVir Premium עדיף מKaspersky או NOD32... תודה 8)

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. Started by devek,

אני רוצה שבאקס פי האייקונים של הסרטונים והסרטים יציגו תמונה מהסרט כמו בויסטה במקום להציג את הסמל של המדיה פלייר מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. מישהו יכול להסביר את חלון ההגדרות ששל התוכנה מה ההמלצות לפעולה אופטימלית של התוכנה (המפרט שלי בפרופיל שלי) בכל הקשור לזכרון וגודל סקראצ' אשמח להסבר מקצועי

23. כמו שאתם רואים בכותרת שאני מנסה להכנס לאתרים זה פשוט עושה לי שמירת יעד בשם ולא נכנס לאתר וזה לא קשור לאקפלורר כי נסיתי גם FIREFOX ואותה בעיה

24. שלום. יש לי לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A וחיברתי אליו הארד דיסק אחר ממה שהיה לו. עכשיו אני לא שומע כלום ברמקולים ויש לי סימן שאלה צהוב. אני מחפש דריבר לכרטיס קול מובנה על הלוח, וינדווס XP PRO SP3 בכל מקרה אני מוסיף פה לינק ללוח אם מ"אורסט": http://img352.imageshack.us/my.php?i...9418277np3.jpg [attachment deleted by admin]

25. יש איזה תוכנה חוץ מאוורסט שתראה לי את הטמפ' במחשב בזמן אמת על השולחן עבודה? אם אפשר שתיהיה לי ממש דבוקה לשולחן עבודה בלי צורך כול הזמן להפעיל אותה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.