תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתר אינטרנט מסוים, מתקבלת ההודעה שבקובץ המצורף. יש לי vista האם תוכלו בבקשה לומר לי מה אני צריכה לעשות כדי לאפשר את עליית האתר? תודה, מיכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מישהו משתמש בה (2006!) ויכול להגיד איך היא??? אני קונה אותה בערך בעוד שעתיים ו54 דקות.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי קובץ ape ואני לא מצליח לפתוח אותו. אם משהו יודע איזו תוכנה פותחת אותו ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
אני כרגע משתמש באמולטור ePSXe האמולטור מצויין אבל אפשר לשחק בו רק לשתי שחקנים 1.האם אתם מכירים אמולטור אחר שאפשר לשחק בו עם ארבעה שחקנים? 2. האם אתם מכירים אמולטור יותר טוב מה ePSXe? תודה. בן-אור
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שבה אני יכול להראות דמואים של משחקי קלאנים ויש כל מיני אפשרויות להעברי קדימה אחורה וכ'ו אני רוצה לראות דמואים של הטירה הנאצית מישהו יודע על התוכנה הזו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז הנה לכם פלאג-אין שהמנורות במקלדת זופצות כמו בVU METER... ממש ממש יפה! http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744&download=yes&url=http%3A%2F%2Fdownload.nullsoft.com%2Fcustomize%2Fcomponent%2F2002%2F5%2F26%2FP%2FKeybVis_alpha.exe
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך האנטי ויריוס של AVG 8 החדש יש למישהו התרשמות עליו?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך למשחק מחשב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. שישלח לי לינק או את התוכנה תודה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, אני לא מצליח לראות עליו סרטי DVD. בתחילה זה לא ממש הפריע לי, אבל מכיוון שיש לי עבודה קטנה לסיים בUlead Visual Studio, וגם בו אני לא מצליח לראות מה אני עושה, החלטתי לפנות לעזרה. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, אני יותר מסתם אודה לו. תודה רבה! אגב, המפרט בצד ימין, ועדכנתי דרייברים לכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לשמור על הקידוד של 5.1 ושאני לא יהיה חייב להפוך לסטריאו???? קניתי מערכת קולנוע ביתית אבל אין לי צורב DVD אז אני חייב לצרוב את הסרטים כSVCD תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי תכונן WD 250gb 16mb buffer עכשיו זה לא ממש קשור אבל התקינו לי ווינדוס במעבדה עכשיו התקינו לי רק כונן אחד והוא :C אין לי כונן d: זה משנה משהו? מה אפשר לעשות עם זה? :\ צריך לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. היום התחילה לי בעייה מוזרה. פתחתי את ה FF וכשניסיתי לגלוש לאתרים המשלבים פלאש הוא טוען שלא מותקן לי התוסף. ניסיתי לבצע התקנה דרך האשף של ה FF אך ללא הועיל. ניסיתי גם להוריד פיזית והתקנתי את הקובץ מהאתר של אדובי בקישור שלמטה, אך עדיין ה FF לא מזהה שמותקן פלאש. מה עושים? אני באמת לא רוצה לחזור ל IE אבל בלי פלאש לא תהיה לי ברירה. http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash [br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 12:06:45 הבעייה נפתרה - תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי את winamp 2.76 כל פעם שאני רוצה להפעיל שיר התוכנה מראה שהוא מתנגן אבל בלי סאונד רק אם אני הולך לאייקון של ה- volume בשורת משימות ונוגע בעמודה של ה- wave יש סאונד אבל כשעובר שיר שוב אין סאונד וככה זה נמשך עד שאני מתעצבן :AR15: בתוכנות אחרות זה לא קורה אבל אני קשור לווינאמפ. למישהו יש עצה ?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שמצלמת תמונות מWEBCAM ומציגה אותם נגיד דרך HTTP אבל שיש לה אפשרות להיות מוסתרת בWINDOWS?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת חינמית?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי המלצה לאנטי-ווירוס טוב אשר תומך בווינדוס 64 ביט? תודה מראש
-
שלום לכם חבריי הפורום!!! התקנתי את התוכנה גוסט, העלתי אותה בדיסק איתחול , ומה שעשיתי יצרתי לי קובץ image בכונן אחר במחשב , אחריי שהוא סיים ליצור את ה- image , העלתי את מערכת ההפעלה שלי , וניגשתי לכונן ששם שמרתי את הקובץ גוסט. מה שהוא אראה לי שם , זה לפחות 10 קבצים של image שכולם אותו גודל. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם אני יכול לכווץ אותם לקובץ אחד , שמשקלו יהיה ממש קטן, כי המשקל שלהם כרגע הוא 30,000gb, אם כן אחריי שאני אקבץ אותו , ואז נגיד אני אצתרך לעשות שיחזור , אז השאלה שלי היא, האם אני צריך לפתוח את הקיבוץ אוו לא ? 2. איך זה עובד למעשה שיש המון קבצים של image וכולם אותו דבר, הריי שקובץ image הגדול שלו אמור להיות קטן. אם יש איזה מדריך מפורט, יעזור גם. בתודה מראש בר לוי
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי אימיול(NEO MULE),ומשום מה התחילו לי להיות איתו כמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שמשום מה הוא לא מתחבר לשרתים,אבל את הביעה הזו רשמתי בכותרת נפרדת(אם אתם יכולים תנסו לעזור שם). הסיבה שאני רושם על הבעיה הנ"ל היא שאולי היא קשורה לבעיה הזו: עכשיו הוא הצליח להתחבר לשרת(או כך הוא רושם),ובסטטוס של הKAD,הוא רושם OPEN,אבל כשאני מנסה לחפש משהו בKAD ,הוא מראה את הסימן הזה של ה"מחפש"(סימן קריאה) למשך פרק זמן די ארוך ואז הוא מפסיק בלי להראות שום תוצאות. חשבתי בהתחלה שאולי הוא לא מצא שום תוצאה לערך שהזנתי,אז אמרתי לו לחפש משהו שבטוח צריכים להיות לו אלפי אם לא עשרות אלפי תוצאות(תנחשו מה זה יכול להיות ),והוא לא מצא כלום. ד"א ביטלתי את הפיירוול(של וינדוס) כשעשיתי את כל זה,אז הוא לא …
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה להמליץ עליה לקריעת IFO לAVI, פרט לFlaskMPEG ולAutoGK? בתודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-