תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אמא שלי הלכה למוד שם גראפיקה לפני חודש ככה זה עולה משו כמו 12000 שקל (80 שעות\יום או משו כזה) עכשיו הם לומדים FREEHAND ומהמורה הביא לכולם FREEHAND אם CRACK והכל .. ניראה לי מוזר ... מישו שמע על המכללה הזאתי היא בסדר ? או שסתם ?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלטתי להכנס לתחום בנייה ועיצוב של אתרי אינטרנט. בקורסים שעניינו אותי שולבו מספר תחומים כגון: פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור. אני מתלבט בין מספר מכללות, למי שמכיר או יודע ברצוני לשמוע את חוות דעתו על אחת המכללות הללו: 1. תילתן-חיפה. 2. ESP-חיפה. 3. מנטור-חיפה. אם אתם מכירים מוסדות לימוד אחרים ממולצים אתם מוזמנים להעלות אותם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו דיוני הראשון בפורום יש לי מלא בעיות עם האימיול: 1). מסך כחול אחרי 10 דקות הוא כותב ללי שגיעת ווינדוס ואם אני לוחץ על איזשהו כפתור הוא מפסיק את כל ההורדות ולמוריד יותר עד שאני עושה RESTART למחשב איך אני יכול לעשות שלא תופיע יותר הודעת השגיעה של הווינדוס? 2). יש לי מהירות נמוכה באימיול אני שם אותו נגיד לכמה זמן בערך 4- 8 שעות ויש לו מהירות בערך 3.5 KB איך אני יכול לעשות מהירות גדולה יותר? דרך אגב הבעיה ה-1 לא תמיד נעשת. 3). מהי שיטת קדמיליה ואיך היא עוזרת או איך אפשר להשתמש בה כדי שהאימיול יפעל יותר מהר? מקווה שתעזרו לי : אם זה יעזור לכם אז יש לי: emule 0.42b 142 שרתים ידועים באימיול אני מפעיל את האימיל בנפרד עם הקאזה ההגדרות של ה download שלי זה 1…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחילו בעיות מלא בעיות מחשב איטי,באינטרנט לא רואים תמונות (למרות שכל פעם אני מחזיר את show picture) תמונת רקע של השולחן עבודה לא מופיעה פופאפ של איזה אתר של שומר מסך קופץ מדיי פעם.עשיתי כבר מלא סריקות עם קאספרסקי ועידכונים ולא עוזר ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור לתאריך של לפני שבועיים וזה לא נותן בטענה ששום דבר לא השתנה במחשב. רצוי לציין שקאספרסקי מוצא מלא מלא וירוסים ותקלות עד כה כבר 1000 כאשר לפני שהתחילו הצרות האלה לא הייתה לי בעיה אחת.הוא כביכול מתקן או מוחק את כולם אבל תמיד חוזרים עוד ועוד וזה לא מפסיק,כבר נואש נורא.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הייי חבר מסדר לי כנראה עבודה בלבנות פרסומות פלאש למסך ענק.. הבעייה שאני לא יודע כלוםם בזה בבקשה אני צריך תוכנה מומלצת ומדריכים איך להתחיל כמו לפרסם פיצה או חנות מסוימת
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברה, זה כבר מתסכל אני צריך ממש ללכת מכות עם ALT SHIFT ומדי פעם אני מנסה את CTRL, במקרים שזה לא עובד אני מתחיל להעתיק ולהדביק ממקומות אקראיים אררררר זה פשוט לא מחליף שפה, וזה כל פעם לוקח יותר זמן עזרו לי בבקשהההה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם(התגעגעתי אפילו!) אז ככה, אני אוהב מאוד את פיירפוקס ואת כל התוספים שלו, יש לי כמה קבועים שאני לא יכול בלעדייהם הבעיה החלה עם פייסבוק שלא איפשר לי להעלות אלבומים בצורה טובה, הכפתור "שתף או פרסם "(לא זוכר) לא הופיע ולא יכלתי להעלות אלבומים. הפתרון היה IE TAB אבל גם מזה נמאס לי, אז עברתי לקרום - אותה בעיה. בנוסף לכל זה חבר הציע לי לנסות את WATERFOX שהוא פיירפוקס ב64BIT - ניסיתי, בהחלט מהיר אבל אז התחילו הבעיות האמיתיות! יוטיוב נשמע אצלי בECHO זה אומר שגם אם אני בפאוז אני עדיין שומע את הסרטון ממשיך ברקע. ובכלל יש לי 4GB זכרון והפיירפוקס תוחן לי את כל המשאבים, אני מגיע כמעט ל80% זכרון כשאני גולש... בקיצור אני חייב דפדפן נורמלי שיוציא אותי מכל החרא הזה! שיתמו…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת.. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה יהי ניתן לצפות בסרטים כאשר מצמידים להם כתוביות.. הדרישה הנוספת היא שאני אוכל להגדיר רשימת השמעה ובה לכל סרט אני אוכל להגדיר מראש כתובית מסויימת... יש תוכנה שכזו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דריבר לכבל מrs232 לusb עכשיו חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי חשבתי אולי מישהו יכול לעזור לי פה דרך הגב מערכת הפעלה ויסטה אולטמיט 64 ביט בתודה מראש מור בן
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שתוכל לקודד לי AAC תקני . אם מישהו ראה , או מכיר תוכנה כזאת , אודה על יחוס לאתר או לשם של התוכנה . תודה יאבל
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. אני לא מוצא אף אחד מוצלח בגוגל, כולם או בתשלום או בחינם אבל עם הגבלות מטומטמות.
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שיכול להמיר כתוביות בפורמט של idx ו sub, שאלה כתביות שה IDX מכיל מידע לגבי הכתוביות וה SUB מכיל את הכתוביות(בדרך כלל בכמה שפות) והוא גם תופס בין 6-60 MB בערך. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני דווקא משתמש בתוכנה דיי טובה acala dvd ripper תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם ממיר USB - COM ,דגם U232-P9 . אני לא מצליח לתקשר איתו .ניסיתי להתקין את הדריבר שקיבלתי עם הממיר .זה לא עזר. ניסיתי לחפס דריבר תואם באינטרנט (ומצאתי כמה כאלו) .עדיין לא הצלחתי. אבקש לציין שמנהל ההתקנים מזהה את החומרה .רק שמשום מה העסק לא עובד. אשמח לקבל רעיונות מכם, מה עלי לעשות ע"מ להצליח לתקשר איתו. תודה,רונן. נ.ב. להלן תצורת המחשב שלי:P4,XP,SP3
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע משתמש בany video converter להמיר סרטים וב- any audio converter להמיר אודיו. שמתי לב אבל שכשאני ממרי אודיו התגיות של הקבצים ( זמר- אלבון שנה וכו') נמחקים ולא נמצאים בקבצים שהומרו. השאלה שלי אם אפשר לתקן את זה. ואם לא האם יש תוכנה אחת שממירה גם סרטים וגם אודיו ( מורידה גם מיוטוב) ושומרת על התגיות של המוזיקה הכל בתוכנה אחת? זה לא חייב להיות חינמי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כמות קלטות גדולה שאני רוצה להעביר לDVD ואני לא מצליח למצוא תוכנה או אפילו כמה תוכנות שעושות את זה בצורה נורמלית. ההקלטה מתבצעת באמצעות וידאו רגיל שמחובר לכרטיס טלויזיה Hauppauge PVR150-MCE. חשוב שתישמר איכות כמה שיותר גבוהה ולכן קידוד של הוידאו יותר מפעם אחת לא בא בחשבון, כל קידוד לוקח המון זמן ומוריד מהאיכות. בעצם מה שאני צריך זו תוכנה כלשהיא שתלכוד את הוידאו מהכרטיס כבר בפורמט שמתאים לDVD ככה שלא יהיה צורך בקידוד, לאחר מכן אני צריך תוכנה שחותכת את הוידאו כדי להוריד חלקים שלא צריך (שוב, ללא קידוד), ולבסוף תוכנה שתצרוב את הוידאו ככה שיתנגן במכשיר DVD סטנדרטי ללא קידוד. עד עכשיו היו לי ניסיונות חצי מוצלחים, בעיקרון את הוידאו לכדתי באמצעות SAGETV קיבלתי וידאו בפורמט M…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על WINDOWS 2000 PRO. לא לגעת בתוכנה הזאת, הייתה לי את גרסת PRO ואת ניקוי הREGISTERY היא עשתה בסדר, וגם את הניקוי של הTEMP וCACHE של האינטרנט, אפילו הPOPUP BLOCKER עבד סביר ביותר. אחרי זה, ניקוי של קבצים שכביכול "לא צריכים" "טפילים" או קבצי TMP\TEMP אחרי הפעולה הזאת של מחיקות ואיחוי שבא ביחד, פשוט זה דפק את כל הDIRECTORIES לזיכרון ולVIRTUAL MEMORY כי זה מחק קבצי MEMORY DUMP נחוצים, ועוד כל מיני. למזלי ניסיתי לתקן עם RECOVERY של כל הקבצים שזה מחק וסידור, שזה גם, פעל רק דרך SAFE MODE כי רגיל הWIN לא עלה. תאמינו לי מזל, תוכנה עם טעות בסיסית. תאמינו לי עדיף תוכנות קטנות שדואגות רק למשהו מסויים כמו תוכנות ניהול REGISTERY ומציאת SPYWARES... (או לבד, ממליץ לא להתעסק אם לא …
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מתחבר לאיטרנט חינם שאני קולט מהסביבה קניתי במיוחד לזה אנטנה ב 100 שקל שקולטת חזק ואני שם אותה על אדן החלון וממנה אני מריץ כבל אינטרנט שנכנס לי למחשב הבעיה היא שבכל הבית קולטים חלש מאוד רק בחלון טוב זה אומר שאם אני רוצה אינטרנט בספארטפון שלי אני צריך ללכת לחלון עכשיו הורדתי תוכנה אחת שמקפיצה את האות שנקלט ומשדרת אותו מחדש דרך הכרטיס רשת שלך עכשיו אותה אנטנה על החלון לא רק שקולטת את האינטרנט אלא גם משדרת אותו בכל הבית ויש לי איכות קליטה 100% אם קודם היה 30% והמהירות אותה מהירות עכשיו אני יכול להסתובב בבית חופשי עם אינטרנט בטלפון אפשר לראות בתמונה המצורפת שהאדום זה הרשת שבניתי המוקפצת והיא מקפיצה את הרשת בצבע לבן TP-LINK תוכנה בשם connectify http://www.connectify.m…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להמליץ על GIMP (התוכנה חינמית לגמרי) אני התחלתי לישתמש קצת בגירסה 2.2 ואני חיב להגיד שהתוכנה טובה ומהירה אומנם לוקח זמן ליתרגל כי יש הבדלים מהממשק של פוטושופ אבל לפי דעתי למי שאוהב תנושא חיב לנסות תתוכנה חוץ מיזה לפי מה שהבנתי יש תוספים לתוכנה אז אני רוצה לדעת איזה תוספים מומלצים? ואיך מתקינים אותם ? תיתנו גם לינקים בבקשה וקבלו תלינק של GIMP - http://www.gimp.org/ ותמונה אחת מהאתר של התוכנה- (מיצתער על הגודל) דרך אגב יש כמה גירסאות לכל מיני מערכות הפעלה ועם קובץ התקנה ובלי אז תורידו את מה שטוב לכם
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש במקסטון כבר שנתיים שלוש ומאוד מרוצה ממנו יש לו טונה אפשריות כבר מרגע ההתקנה החלטתי שבא לי לנסות את פיירפוקס העניין הוא שהתוכנה מגיע עירומה אין לי מושג מאיפה להתחיל וידוע לי שיש טונה תוספים אבל למה לא להתקין ישר מקסטון ולחסוך את הזמן לתוסף הנכון? בכל מקרי תנו לי קצת פרטים
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-