תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש די הרבה זמן בסרגל קיצורי הדרך של Office XP, ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות. יש בסרגל קיצור דרך לחיבור ADSL, שעד השבוע האחרון פעל בלי בעיה. לפני בערך שבוע הקיצור התחיל לעשות בעיות.... כשאני לוחץ עליו כשאני לא מחובר לאינטרנט הוא לא עושה כלום, ואם אני כן מחובר לאינטרנט - הוא מנתק אותי. הבעיה קיימת רק בסרגל, וכשאני מנסה להשתמש בקיצור דרך רגיל לחיבור אז אין שום בעיה. יש לציין שיש לי עוד חיבור לאינטרנט (dialup), שפועל בלי שום בעיה. מישהו מכיר את הבעיה, או שיש לו הצעות? דרך אגב, הדבר היחיד ששיניתי במחשב בשבוע האחרון הוא שהפעלתי את ה-ICS...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בFF כבר זמן רב ועוד לא נתקלתי בדבר שכזה אני כרגיל נכנס לEMAIL שלי בWALLA רושם כתובת+נושא ועוד טקסט או מצרף קובץ ולא משנה מה אני עושה הקובץ לא נשלח יש לציין שאין ERROR אלא פשוט מעיין קו אדום כזה ליד הכתובת.. אני התקנתי את הFIREFOX כבר פעמים ו(כל פעם מחקתי והתקנתי מחדש) ועדיין לא הצלחתי לשלוח מייל וגם כך היה באימייל של אחי בNANA.. צירפתי תמונה בתיקוה שמישהו יפתור את הבעיה כאשר אני משתמש בIE כדי לשלוח אימיליים וגולש בFF.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום השאלות שלי הם 1. מישהו יכול להזכיר לי מה הם הקיצורי דרך בשביל עכבר במקלדת ולא החמש פעמים שיפט 2.האם יש תוכנה שאני יכול לצרוב איזה data disc ויהיה לו aotorun ולמי שלא יודע מה זה זה אומר שאני ייכניס את הדיסק התוכנה תתחיל לפעול בלי שאני ייעשה משהו 3.האם יש תוכנה שמראה את הדרייברים שלך ונותנת לך את ההורדות המעודכונות שלהם? אשמח עם ייענו לי על השאלות בברכה איתי
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה ה-windows update מבקש להוריד איזשהו "עדכון אבטחה מצטבר" מסויים (cumulative security update for internet explorer for windows xp (KB896688 אחרי שהעדכון הורד, זה מנסה להתקין אותו - ואז אני מקבל את ההודעה: Initializing installation... done! Installing Cumulative Security Update for Internet Explorer for Windows XP (KB896688) (update 1 of 1)... FAILED. Updates were unable to be successfully installed. חיפשתי בקשר לזה ומצאתי כל מיני בעיות דומות, אבל לא בדיוק הבעיה הזאת... והפתרונות תמיד היו לעשות boot נקי מ-msconfig וכאלה, אבל אלו הדברים הראשונים שניסיתי... וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה - PCTV Vision, תוכנה עימה אני יכול יכול לחבר את הממיר למחשב ולראות טלוויזיה. בתוכנה יש אופציה להקליט את מה שהטלוויזיה מציגה, והקובץ המוקלט נשמר בקובץ MPG. ברשותי גם צורב DVD, ואני רוצה לצרוב את מה שהקלטתי במחשב לדיסק DVD ולראות אותו במכשיר ה-DVD שלי בסלון, שאני ישר אכניס את הדיסק והוא יתחיל להריץ את מה שהקלטתי. יש לי את התוכנה NERO 6 שעימה אני מעוניין לצרוב, אך אני פשוט לא יודע איך. אני אודה לכל מי שיעזור לי בבעיה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני בנתיים משתמש באימיול הרגיל והמהירויות הם על הפנים. עשיתי חיפוש לאימיול של ליונטוורק, הגירסה הכי חדשה ברשת האימיול עצמה, אבל מצאתי לינק רק לגרסאות הישנות! אז בבקשה למי שיש את קובץ ההתקנה של LHemule הכי חדש, תעלו את הקובץ לאתר הבא ותביאו קישור הורדה. תודה http://rapidshare.de/
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו ב95% מהפעמים ההורדה יוצאת פגומה... תמיד יש איזה חלק אחד או יותר שהוא פגום וצריך להוריד אותו מחדש הבעיה היא שגם אחרי שאני מוריד את החלק מחדש ומחלץ את הקובץ הרצוי מהראר ומנסה לתקין , ההתקנה עצמה גם פגומה אחרי שהראר חולץ בהצלחה כביכול יש איזה קובץ פגום בהתקנה עצמה הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן בניגוד לאימיול שבו ההורדות לוקחות יותר זמן אבל אף פעם בלי בעיות כל שהם ניסתי כל מיני גרסאות ומודים וזה חוזר על עצמו (BitComet \אזרוס) למישהו יש פתרון ? אני כבר מיואש מזה
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיצר לא יודע מה הולך נירא לי איזה מישהו שלך לי משהו שפשוט התלבש לי על כל דבר שקשור בgoogle אם זה להיכנס לאתר לgmail הכל !! כשהוא מתחיל לטעון את העמוד הוא מראה אתר בשם dutty.de מזה החרא הזה !!!! רציתי לבדוק אולי זה איזה שהוא מסכה שדומה לגווגל ?! בדקתי את המקור של התמונה שיש באתר של גוגל וכיבלתי את זה ! http://www.dutty.de/images/logo.jpg לא יודע מה הולך פה !!! אבל אני משתגע !!! עזרה בבקשההה@@@
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אני צריך שאני שם תמונה שהכל יהיה בצבע כחול את הכתב אני יודע איך.. אבל תמונה אין לי מושג איך בבקשה זה די חשוב לי איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תראו למשל שאני נכנס ל YNET ווואלה שופס ועוד כמה אתרים לא הרבה.. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img288.imageshack.us/img288/9040/help4ga.jpg בבקשה אפשר עזרה איך אפשר להעיף אותה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ככה כבר הרבה זמן אני מחפש פיתרון לבעיה והחלטתי לפנות אליכם, ככה אני יודע שקיימת אפשרות לנעול את הקובץ WORD כלומר, שתוכל להיכנס אליו אבל לא תוכל להעתיק ממנו שום דבר (לא תמונות וחומר כתוב) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך אני עושה את זה ואם בכלל זה אפשרי (בלי תוכנות נוספות) אז כל מי שיודע איך אני יכול לעשות את זה (לנעול את הקובץ WORD לשימוש אלה רק שיוכלו לקרוא אותו) אשמח לקבל ממנו תשובה בהודעה פרטית או פה באשכול אם יש לכם איזה מדריך או משהו שיכול לעזור גם טוב ואודה לכם (ואפשר ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר) *לנעול את הקובץ הכוונה שלי היא שתפתח אותו רגיל ולא תוכל להעתיק ממנו כלום* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום אני חדש בעניין ומעוניין להכיר איזה כלים (תוכנות) למחשב בייתי מאפשרות עריכת אודיו, טיפול והוספת אפקטים ויצירת מיקס. כל מידע או קישור יתקבל בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי לפני בערך 10 דקות עשיתי restart למחשב... ופתאום kapersky כותב לי הודעה מוזרה בקשר לעדכון....ואומר לי שפשוט צריך לעדכן... אבל זה לא נותן לעדכן... עכשיו פשוט הkaspersky לא עובד!!!!!!! הרשיון שלי הוא עד ה8.6.06..............כך שאני לא מבין מה הבעיה......... אם אתם צריכים תגידו לי ואני אצלם את ההודעה שהוא נותן לי... הגיסא שלי היא 5.0.158 חייייבבבב עזרה!!!!! תודה מראש instalL עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הבעיה נפתרה לאחר שהצלחתי לעדכן את הKAV!!! (דבר שלא היה אפשר לפני כן)
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
האימיול שלי עבד ללא שום בעיה והתחבר מהר לכל שרת, אבל בזמן האחרון התחילה תופעה שכשהוא מתחבר לכמת מקורות מסוימת הוא מתחיל לאבד אותם בהדרגה ואז מתנתק מהשרת ,ולאחר מכן הגישה לאינטרנט נחסמת לגמרי וצריך להתנתק ותהתחבר מחדש. אני בטוח ב-90% שמה שמפריע לו זה האנטי וירוס שלי KASPERSKY (אני שומע את הרעש שלו שהוא חוסם דברים שאני מפעיל את האימיול). בפיירוול הוא מאושר (אפילו כיביתי את הפיירוול כדי לוודא שהוא לא זה שחוסם ועדיין הבעיה קרתה). כנראה לאחר אחד העדכונים האחרונים הוא החליט לחסום את האימיול כיש הרבה ניסיונות התחברות או משהו כזה...השאלה איך אני מבטל את ההגנה הזאת של האנטיוירוס לגבי האימיול( כי הקספרסקי לא שואל כלום ולא מעלה שום התראה למרות שהוא כנראה חוסם את האימיול) ? או אולי…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי שני קבצי PDF נפרדים, ואני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד. במילים אחרות, אני רוצה להוסיף לקובץ הראשון את הקובץ השני (כלומר, ליצור קובץ אחד עם שני עומדים). נשמע פשוט מאוד, אבל אין לי מושג איך עושים את זה :-\
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לדעת איזה חלקים יש לי במחשב. אני רוצה תוכנה מדויקת.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אחרי כמה זמן של עבודה מול המחשב הסמן של העכבר נתקע לי בעוד שהמחשב עדיין מקבל נתונים מהעכבר, אני מתכוון שלמרות שהסמן של הכבר לא זז יותר אני עדיין יכול להשתמש בעכבר ע"י הזזה עיוורת של העכבר והרבה הימורים. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני עושה עם הקבצים האלה לאחר שהורדתי אותם... איך אני צורב אותם, על איזה דיסק וכו' וכו'.... תודה אלון
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חברה תקשיבו אני לא מבין באנטי וירוסים אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה אנטי וירוס לשים במחשב שלי..!???
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי ידע ב html וידע בPHP וידע גדול ב photoshop . אני הכנתי עיצוב לאתר ניסיוני כדי לבדוק את קישוריי ואני רוצה לדעת כיצד ניתן שהעיצוב יהיה דינאמי ושיהיה אפשר לשנות חלקים, ולשלב בתוכם HTML . תודה למי שיעזור לי ואם אפשר אז בבקשה לתת ישור למדריך כזה בעברית. תטדה מראש :-*
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-