תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי vista ושאני פותח את הסרט (שלא מועתק אלא עשו בבית מצגת על DVD) ב windows media player 11 הוא לא מראה אבל ב BSPLAYER הוא מראה . מה זה יכול להיות ולא קודקים כי הורדתי וזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מבקש המלצה לתוכנה חינמית טובה שביכולתה לאחד מספר קבצי וידאו לקובץ אחד. (קבצים מאותה איכות שמע וקול). אם אין חינמית ראוייה, אשמח להמלצה על אחת בתשלום. תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי בקושי זז... יענו כל פעולה רגילה נניח להכנס למחשב שלי.. לוקחת איזה 20 שניות. אז סרקתי עם נורטון ועם nod32 ועם עוד כל מיני תוכנות נגד ספייורים וזה.. (הסריקות היו במצב בטוח) ולא עזר.. קיצר עשיתי סריקה עם hjckthis, ואלה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:08:04, on 31/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WIN…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני צריך את זה בגלל הוא חוסם לי רשת בין שני מחשבים, ורק זה פותר את זה..
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HeadAC3he אבל כשאני פותח אותה אני מקבל איזה הודעת שגיאה COULD NOT GET VORBIS INTERFACES וכשהמשכתי ובחרתי את הקבצים לפי המדריך גם שם היו בעיות. מה זה בדיוק? המדריך:http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בלי להרשם וכול השטויות האלו,רק רוצה תוכנה פשוטה עם ממשק נוח,שתראה לי את הנתונים של כ.מסך שלי,ובעיקר את הטמפרטורה שלו. אשמח לקבל תגובות.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי ראוטר חדש, והאינטרנט עובד מצוין, גם לגלוש, גם מיילים גם טורנט וכד'... אבל המסנג'ר לא מתחבר, האם זה בעיה כללית במסנג'ר או אצלי ברשת?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, בהתקנה יצרתי תיקיה לתוכנה בשם "hijackthis" בprogram file, בסיום ההתקנה , הרצתי את התוכנה ובחרתי באפשרות הראשונה " do sysrem scan and save log file" כדי שאני יכול לאחר מכן לנתח את הממצאים של התוכנה באתר לאחר שבחרתי את את האפשרות הראשונה קיבלתי הודעת שגיאה, ניסיתי להתקין מחדש הפעם אני לא מקבל את המסך הראשי אבל שאני בוחר באפשורות scan אני מקבל את ההודעה שוב, בתמונה שהעלתי, ניסיתי גם לפעול לפי ההודעה שקיבלתי הגעתי לתיקיה hosts אני פשוט לא יודע מה לעשות שם? http://www.siz.co.il/my/hymjmznn1zzd.jpg מישהו יודע איך אני מעלה את התמונה אני לא מצליח?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי avi ואני רוצה לחבר אותם כדי לצרוב אותם על דיסק dvd אני מתכנן גם לשים להם תרגום ואני צריך את כל ההמלצות שלכם, איך להמיר? עם איזו תוכנה להמיר? ועוד תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתקנתי את כרטיס המסך, (והוא גם אתקין משהו שנקרא hdmi audio driver) לא שמעתי ברמקולים הימני קדמי והשמאלי קדמי. הסרתי את ההתקנה והתקנתי את הדרייברים מחדש (מהדיסק של לוח האם) וכעת איני שומע בכלל בכל הרמקולים. (יש לי 5.1) כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס קול מהאתר של אסוס (יש לי לוח P5Q PRO) קובץ ההתקנה נותן לי הודעה does not support this operaing system: WNT_5.1P ?? אני על XP SP3
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מעביר סרט שצילמתי בקלטת דיגיטלית, באמצעות firewire לכרטיס Geforce GT220 1gb. כשאני פותח את הסרט ב-Windows Media Player הוא נראה באיכות טובה, אבל כשאני פותח אותו ב-Roxio Creator 2011 או ב-Power Director 8 או אפילו ב-Adobe Premiere Pro CS5, איכות התמונה בעייתית. התנועות נראות כאילו ישנם פסים על האיברים, ישנה "עודף" חדות והכל נראה מגורען. ביצעתי את הלכידה עם כל התוכנות הנ"ל וגם עם \Windows movie Maker והתוצאה זהה: ב-Windows Media Player התוצאה תקינה, אך בתוכנות ובצריבה על דיסק האיכות גרועה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
לחבר שלי יש קובץ וידאו שכשהוא מפעיל אותו הוא פותח מין חלון כזה וצריך בשבילו סיסמא. מישהו יודע אם אפשר לעקוף את הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
היי השאלה כזו: בתוכנה winamp יש אפשרות להוסיף תמונה (artwork). כאשר אני בוחר בתמונה - הוא מצרף את קובץ התמונה לתיקייה בה הטראק נמצא. ברגע שאני מוחק את הקובץ (או מעביר לתיקייה אחרת) - התמונה גם כן נמחקת. איך אפשר בעזרת ווינאמפ להפוך את התמונה לקבועה ולמחוק את הקובץ (וכמובן, שהתמונה תישאר)? טיינקס
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אוקיי הנה הלוג מה צריך להוציא מפה? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:32:38, on 25/10/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\System32\sstray.exe C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe C:\…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הי לכולם לאחרונה התחילו להיות לי מדי פעם בלו סקרינים, שאחריהם או שהמחשב עושה ריסטרט... בבלו סקרין מופיעה הודעה כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUALאין לי מושג מה זה אומר. בנוסף מופיע מדי פעם הודעת שגיאה בווינדוס, ואני לא יודע מה היא אומרת, אז צירפתי אותה כדי שתסתכלו ותגידו לי מה לעשות.... הבעיה האחרונה שאתמול התחילה - המחשב עולה, הדסקטופ מופיע ואז כל הסמלים נעלמים וגם הסרגל כלים למטה(כולל ה-start). למזלי מופיע המסנג'ר, דרכו אני יכול להיכנס לאינטרנט ואז אני כותב בשורת כתובת desktop, ומשם אני יכול להגיע לזה. מה אני עושה לשם פיתרון קבע אני לא יודע אם השגיאות קשורות, מה אתם אומרים איך לפתור אותם?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
אודה לחוות דעת . אני משתמש בגרסה המשולבת כבר שבוע , אבל אולי אני מפספס משהו , סך הכל עושה רושם מאוד מקצועי , אמינה ולא שואבת משאבי מיותרים מהזכרון והמעבד. :s05:
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
מיזוג שתי קטעי אודיו וחיתוך קטעים לא רצוים איזו תוכנ האתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
חברה שמעתי שיש מדריך טבו לבטטורנט שמקפיץ תמהירות ל100-200 בבקשה תביאו לי חברה..!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
שלום היתקנתי תוכנה Malwarebytes 2.00 גירסה חדשה. בעליה חלונות XP בסרגל משימות יש סמל התוכנה Malwarebytes 2.00 פעילה . אני רוצה לבטל את התוכנה פעילה Malwarebytes 2.00. נסיתי לגשת בכל הגדרות ומישם ביטלתי סריקה פעילה. ויש הודעה בסרגל משימות שהתוכנה הזאת אומרת לי המחשב שלך לא מוגן. אבל כשאני מפעיל מחדש. עולה חלונות XP. הסמל בסרגל משימות מבוטל הגנה של תוכנה Malwarebytes 2.00 אבל כל פעם הודעה אומרת לי שהמחשב לא מוגן. אני חיפשתי בהגדרות בכל מקום לבטל תוכנה פעילה של Malwarebytes 2.00. ולא מצאתי. מה חסר לי בהגדרות שאני רוצה לגמרי לבטל אותו פעילה? אני רוצה שעולה חלונות XP לא רוצה שיהיה פעילה וגם שהוא מבוטל. איך מבטלים אותו לגמרי? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-