תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ במחשב שאשמח שיפעל דרך System ולא דרך המשתמש הרגיל שלי. כפי בתמונה שהוספתי, שהקובץ יפעל תחת System. http://www.ufu.co.il/files/au8wvhtf5jngkqpez0nb.jpg חרשתי את הנט בפתרון לבעייה ולא מצאתי, אשמח אם מישהו מכם יוכל להסביר לי איך ניתן לעשות זאת. גם שיעבוד תחת Local Service יהיה סבבה, אבל עדיף System. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי מספר פעמים להשתמש בכונני USB דרך VIRTUALBOX ניסיתי את מזלי דרך הVMWARE אך אותה בעיה איך ניתן לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא מעוניין בתוכנה שמבוססת על קוד.. משהו גרפי יותר , Drag & Drop . משהו בסגנון CoffeeCup אם מישהו שמע עליה. יש לכם איזו עצה? אני צריך תוכנה יחסית פשוטה מצד אחד, ללא צורך בידע מודע בכתיבת קודים, אבל גם שתיהיה מלאה באופציות ולא בסיסית מידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מעצב לוגו לאפליקציה לאייפון. עכשיו, אני די תקוע על הטקסט. בינתיים זה מה שעשיתי : רעיונות אחרים יתקבלו בברכה [=
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
וגם תוכנה שעושה ההיפך לקובץ מוזיקה, כלומר ממהירה את מה שמושמע. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או איזשהיא דרך לעשות זאות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
האם אווטלוק 2010 יכול לעבוד גם עם ווינדוס XP? והאם בשביל לשדרג לאווטלוק 2010 צריך לשדרג את כל האופיס? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי אלבום שירים בקובץ flac. האלבום הוא רצועה אחת שלמה של 80 דק'. ו15 השירים שבו נמצאים בפנים ,שוב כטראק אחד. האם ישנה תוכנה שתדע לחלק לי את האלבום השלם לטראקים יחידים? מקווה שהסברתי נכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש אפשרות להוריד את הגירסא היותר ישנה של סקייפ? הורדתי את החדשה ולא אוהב אותה יש שם כול מיני אפשרויות שהורידו איך אני יכוך ךהשיג את הישן? והאם אני בכלל יכול להתקין את הישן יותר?
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד עם Firefox 3.6.3 תחת Windows 7. אתמול הסוגריים התחילו להופיע הפוכים כלומר (XXX) במקום )XXX(. למישהו יש רעיונות איך לחפש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צורב בImgBurn ושזה מגיע ל50 זה ניתקע חבר שלי אמר לי להתקין את התוכנה SPTDinst-v169-x86 אני מתקין עושה update וממשיך לתהיקע אני מסיר את ההתתקנה ממשיך להיתקע מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל שאני מפעיל משחקים של ווינדוס במחשב (סוליטר עכביש וכל שאר השטויות ) מופיע לי הודעה שאומרת "המשחק פועל במצב עיבוד תוכנה האצת חומרה אינה זמינה או שמנהל ההתקן של כרטיס המסך שלך אינו תומך בה,וכתוצאה מכך עשויה להיות האטה בביצועי המשחק ודא כי מותקן אצלך מנהל ההתקן העדכני ביותר של כרטיס המסך ושהאצת חומרה מופעלת" החלפתי כרטיס מסך וההודעה לא השתנתה חלק מהמשחקים עולים אבל עובדים נורא לאט מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם בהפעלה של אימולטור Ps2 למחשב, האם יכול להיגרם נזק כלשהו (בעיקר בלתי הפיך) למחשב? מדובר במחשב Intel Core Duo E7300 2.66Ghz -Nvidia 9800GEFORCE GT
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אז ככה היה לי XP והחלטתי לשדרג קצת נמאס לי ממנו ועברתי ל VISTA ULTIMATE והמעבד מגיע ל 50 - 100 אחוז ! בלי לעשות כלום ואז עושה טובה שהוא חוזר ל 0-5 אחוז מאמץ למה ? למה הוא כל כך כבד ? יש לי מעבד יחסית חדש E5200 ו 4GB זיכרון כל פעם שאני נכנס למנהל משימות אני רואה מעבד מתאמץ יש גאדגט שמראה כמו " ספייד מעבד " והוא על האדום רוב הזמן , הלוח אם שלי לא תומך WIN7 הוא ישן גם ב XP המעבד התאמץ שהפעלתי תוכנות ברקע אבל בויסטה בלי להפעיל תוכנות הוא כבד , דווקא מערכת הפעלה יפה . - אני חייב לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה 35- 45 מעלות הוא נקי מאבק ומרחתי לפני חודשיים-שלוש משחה טרמית מחדש . - בדקתי זיכרון כמה שעות ב MEM TEST ועבר 3 לופים ויצא תקין - בדקתי כונן קשיח תקין כמה פעמים עם תוכנ…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע אבל הנה הסיפור מאחורי זה - קניתי מנורת LED שפועלת דרך חיבור USB, עכשיו אני רוצה שהיא תהיה מחוברת קבוע אבל לא רוצה שהיא תהיה פועלת קבוע. אז רציתי להפוך את החיבור USB ללא זמין דרך המנהל התקנים אבל אין את האפשרות הזאת. כי אני לא רוצה לחבר כל פעם ולנתק כל פעם - מסורבל ומעצבן.. יש איזו דרך של כמה לחיצות כפתור להדליק/לכבות את חיבור ה-USB - דרך המחשב עצמו..? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שם התוכנה : Purchase x3Player מערכת הפעלה : win 7 64 bit תאור : נגן סרטים או מקודד ( לא יודע ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלום לכולם ! הורדתי ת'סרט Robin Hood 2010 [Eng.] Telesync Ac3 XviD-MAXSPEED מותקן לי במחשב מקודדים וכול מה שטוב ל WIN 7 וכשלוחצים להפעיל ת'סרט הוא מראה תקציר כזה מהסרט ואומר שאתה צריך לראות ת'סרט בתוכנה x3Player אפשר בבקשה תתוכנה הזאת כי מכול החיטוטים הגעתי לאתר התוכנה וזה עולה כסף :s05:
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות סינון תכנים בגלישה באקספלורר או ב-WIN 7?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי ערוץ ביוטיוב עם שיעורים בתלת-ממד בעברית, השיעורים הם ב Autodesk 3ds max, כרגע יש בערוץ סדרה למתחילים באורך של 3 שעות, לימוד סדרה זו לא מצריך ידע קודם, בנוסף לכך יש סדרה למתקדמים באורך שעתיים, בסדרה זו לומדים דיגום דמות בפוליגונים. הנה קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p מתוכנן עוד הרבה תוכן להמשך, תהנו, עודד אראל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט. כאשר אני מעלה סרט AVI רגיל באמצעות התוכנה SUBTITLE WORKSHOP , הכול פועל כשורה. אבל כאשר אני רוצה לעבוד עם סרט בפורמט MKV שומעים רק את הקול אבל אין תמונה. התקנתי את חבילת המקודדים SHARK 07 (כולל החבילה שמותאמת ל-64 ביט, אבל זה לא עזר) הסרתי את חבילת המקודדים, והתקנתי רק את המפצל HAALI וכן את FFDSHOW העדכני ביותר, גרסה 3483. גם זה לא עוזר, למרות שניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציע פיתרון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-