עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amir85,

:'( :'( :'(

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. יש לי HDD עם חיבור IDE בגודל של 40 GB והבאתי היום HDD בחיבור SATA בגודל של 80 ג'יגה ואין לי כח לפרמט כי פירמטטי בדיוק לפני שבועיים והוינדוס נכון לעכשיו פועל מצויין כל מה שאני צריך זה להעתיק את כל התכולה של הHDD שלי מהישן לחדש כולל הBOOT שלו ואם יש דרך לסדר את זה?!!

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by tombraider,

שלום, האם יש תוכנה טובה שיודעת לתקן קיבצי RAR פגומים שנותנים CRC לאחרונה קורה לי שאני מוריד משחק בכמה חלקים וכל פעם שאני עושה פריסה הוא מתריע על קובץ פגום אחר הורדתי כבר כמה פעמים פעמיים כל קובץ ואני מיואש כבר אבל בבדיקה הוא נותן תוצאה שהכל בסדר מה קורה פה ??? גם ב WINRAR וגם ב 7-ZIP האם יש מצב שתוכנת אנטי וירוס אחראית על זה כמו אוירה פרמיום? יום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. על מנת להשיג מקסימום מהירות הורדה יש צורך להשתמש בתוכנת הורדה מתקדמת, ולא פחות חשוב -להצטייד ב-firewall שמאפשר פתיחת פורטים , כך שמצד אחד אין חשיפה רבה מדי לאיומים חיצוניים ומצד שני מהירות ההורדה של תוכנת שיתוף הקבצים לא נפגעת . על מה אתם ממליצים מניסיון אישי ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

שרק משתשמים שהתנסו בשניהיים או מכירים את שניהם איך שהוא יענו.. אני כרגע משתמש ב Grisoft AVG Professional והוא מספק אותי אבל טיפה פחות ממה שאני רוצה וראיתי ביקורות טובות על Kaspersky אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  6. מידי חודש אני מחבר כונן נוסף למחשב ומעתיק אליו את מה שקיים בכונן הקבוע (לצורך גיבוי). רוב רובם של התיקיות והקבצים כבר קיימים ולכן כשאני מעתיק זה גם פוגם בכונן וגם לוקח המון זמן. בעבר ניסיתי תוכנה אבל או שלא ידעתי להשתמש בה או שהיא לא עשתה את העבודה כמו שצריך, ולכן אני מבקש המלצה לתוכנה שמישהו פה משתמש בה ולא משהו שעלה בחיפוש בגוגל. תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Liran_a,

האם אפשרי להוסיף ידנית שירים ל Media Library ? התוכנה לא הוסיפה לי את כל השירים בעברית ל Media Library.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. יש לי סרט וידאו שצולם ע"י אדם שיציבות ידיו היא לא מתכונותיו החזקות, צפייה בסרט הנ"ל לא רק לא נעימה אלא גם זה מעוררת מחלת ים. ההגיון שלי אומר שאפשרי תיאורתית לבטל את הרעידות האלו ע"י ביטול אחוזים מסויימים מהתמונה (למעשה קורפ אקטיבי). יש תוכנה שתעשה דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by ZenMaster,

יש לי מק ואני רוצה לבדוק את היכולות שלו, מישהו מכיר תוכנת באנצ'מרקינג למק ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by nim901,

התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. שלום לכולם! כשאני נכנס לאתר www.Deviantart.com או Winmatrix.com הדפדפן פשוט נסגר! ניסיתי התקנה מחדש, ניסיתי לשנות הגדרות פה ושם, ניסיתי לבטל חלק מהתוספים, כל פעם אחד אחר, או כמה ביחד. אבל, הבעיה עדיין נמשכת. אני אובד עצות! אז מה עושים? תודה לכולם! אלעדיקו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by slim_shady,

יש לי וירוס שכל תוכנה שאני פותח הוא מוחק לה קבצים והיא מפסיקה לפעול, עכשיו הוא מחק גם את הnod 32 ועכשיו כל אטניוירוס אחר שאני מתקין הוא ישר משבש אותו! מישהו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  13. Started by mz155,

מה השימושים שיש לתוכנה matlab? תודה רבה mz15

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. התקנתי עכשיו JAVA וFLASH דרך האתר של MOZILLA, אבל IAF.org.il לא עולה לי... עם IE הוא כן עולה, אבל לא מותקן לי על המחשב IE. תנסו אצלכם בפיירפוקס... תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by duduis,

שלום אנשים, אני כבר לא יודע איפה לבקש את זה סליחה מראש אם לא המקום המתאים, כבר הרבה זמן שאני מחפש הזמנה לטורנטליץ ואני לא יודע איך משיגים אם מישהו יודע איך אפשר להשיג שיעזור לי במייל tramonett@gmail.com תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. כמה שיותר מפורט אם אפשר. תודה רבה וחג שמח.

17. ברשותי התוכנה של מיקרוסופט, windows movie maker אבל היא לא מספקת את הסחורה חותכת את מה שמצולם לקליפים קצרים של עשרות שניות וגם זה לא באופן קבוע אני צריך לצלם הרצאות במשך שעה לפחות לכל סשן, לא מצאתי שום דבר בהגדרות לא נכון (ההגדרה היא לא לצלם יותר משעתיים ,שלוש) ובפועל אחרי צילום של שעה נוצרים עשרות קליפים קצרים וזה ממש לא מתאים אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר, תודה עמוס

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. משהו בסגנון הזה: http://www.projectseven.com/products/menusystems/pmm/ אבל חינמי.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  19. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Or94,

אוקיי שנה שעברה קניתי קספרסקי והיום בדיוק נגמר לי התאריך שלו אז נאלצתי למחוק אותו ולהתקין אנטי וירוס חינמי. התחלתי במחיקה של הקספרסקי והכל עבד טוב ואז פתאום באמצע המחיקה הופיעה מסך כחול עם שגיאה. עשיתי ריסט למחשב ואז כשניסיתי למחוק הופיעה לי ההודעה הבאה: This action is only vaild for products that are currently installed ואני לא מצליח למחוק. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני מחפש דפדפן שהוא לא קשור לIE לא כול מני מודים שלו בגלל שיש לי בו בעיה וכול מה שקשור בקצת לאיו זה גם בו. אבל אני לא רוצה את מוזילה בגלל שהוא עורס לי אתרים מסוימים כמו את האתר שלי שהוא עורס לי את כול הלוגו(אני באו נכנס לאתר שלי דרכו ואני מגלה שהלוגו הוא על כול המסך ויותר)

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  22. יש לי איזה דיסק, שאחד הקבצים עליו אני לא מצליח להעתיק אותו עד הסוף למחשב, אני זוכר שהייתה תוכנה כזאת שוקראת דיסקים שרוטים משהוא מכיר את השם?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by IMT,

אני מחפש מקודד לסרטי 4D. כגרע יש לי את אוסף המקודדים של LH אבל הוא מקרטע בסרטי 4D, הם רצים בקפיצות קטנות ומעצבנות.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. ולא כמו גוגל או בבילון שהתרגום שם על הפנים. אולי ישנה תוכנה נוספת שאתם מכירים מנסיונכם האישי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. רצוי תוכנה אמינה לעבודה יום יומית מול שרת . כמו כן אם ישנם כמה סוגים שונים . תודה לעוזרים .0

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.