עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eli24,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה עם הפקד הנ"ל -(בעייה עם פקדי Activex) יוצא מכך שברגע שאני נכנס לאתר מסויים,לצורך העניין וואלה. אני לא יכול לראות תצוגות בפורמט פלש- וזה מפריע לי. והשאלה-- איך אני יכול לשתף את הפקדים האלה עם האתרים,כך שאני לא יחסם אוטומטית לתצוגות מעיין אילו... ומה הסיכונים??? אשמח לתגובה מהירה בתודה מראש אלי

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  2. שכאילו היא עם הלוח אם? שמתקינים את הדריוור של הכרטיס קול אז זה שואל אם רוצים את התוכנה של השליטה על האבטחה או משהו וזה פיירוול האם כדאי להשתמש בזה? כי שאני מוריד מאימיול או משהו אחרי כמה זמן אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו או להיכנס לאתרים וחוץ מזה משהו חוסם לי את הפורטים של האימיול ואין לי מושג איך לפתוח אותם בקיצור אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה?! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

יש לי יהו אני לא מסוגל לשלוח דרכו קבצים זה קרה למישהו פעם מה הפיתרון?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  4. דוגמא: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש תוכנה שמציגה לי את התווים של קובץ מידי מישהוא מכיר תוכנה כזאת??

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. תודה לכל העוזרים :s05:

7. Started by Imtheman,

יש לי קובץ RAR עם סיסמא עכשיו זכור לי שיש איזה תוכנה שנותנת את הסיסהמה הזו כמו UZP רק ל RAR מישהוא יודע ??

8. Started by massinvallus,

שלום, לפני כחודש בערך פירמטתי את המחשב. השמע לא פעל וגם היתה לי בעיה בהתקן הקול, ואני מניח שאחד קשור לשני. זה לא ממש הפריע לי כי לא שמעתי הרבה מוסיקה במחשב, אבל עכשיו שאני מנסה לראות סרטים במדיה פלייר חלק לא פועלים ואני מקבל את ההודעה הזאת: http://planet.nana.co.il/jw666/vp.JPG חיפשתי במנהל ההתקנים וראיתי שאין בכלל התקן קול. כיצד להתקין אותו? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  9. יש מספר אתרים שאני משתמש בהם והתוסף הזה כל הזמן חוסם את הFLASH מהם. מה שיוצר בעיה מאחר ורוב האתר בנוי בעזרתו. כרגע (עד לפיתרון מכם) אני צריך להשתמש בIE

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by pbl1,

יש לי בעייה עם התוכנה איריס היא לא מנתחת לי את הקבצים שסרקתי אלא רק פותחת לי דף ריק בוורד מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי מתישהו ויודע לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים מראש נ"ב יש לי מדפסת HP PSC 1513 ALL-IN-ONE

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by noam751,

שלום לכולם.אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה לאחרונה.ברגע שאני מנסה להדפיס מסמך בוורד(אופיס אקס פי)ולא משנה כמה שורות,המדפסת מדפיסה לי שורה לכל דף.כלומר,אם למשל רשמתי 4 שורות,היא תדפיס לי 4 דפים שבכל דף יהיה שורה ולא את כל השורות בדף אחד.כל מה שניסיתי לעשות ולשנות לא פתר מאומה.כולל התקנה מחדש של הוורד.אני אודה מאוד אם למישהו יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת.תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, יש ברשותי את התוכנה AutoCAD 2006. לאחרונה קיבלתי תוכניות מאוד חשובות ואני מעוניין לעיין בהן ולערוך אותן..עד כאן הכל בסדר. העיניין הוא שבתוכניות ישנן הרבה מאוד הערות קריטיות בעברית ואינני יודע כיצד אני יכול לראות אותן בעברית..כרגע אני רואה אותןו בתור סימני שאלה... בבקשה תעזרו לי לגרום לתוכנה להציג את ההערות בעברית תקינה.. בתודה ניר

13. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by emailaya,

שלום לכם לאחר עבודה רבה ובדיקות לא קטנות שוחררה גירסה 1.5 של תוכנת הדואר החינמית בעברית יחד עם גירסה חדשה, כם הועלה לאויר האתר החדש של התוכנה רשימת העידכונים לגירסה: * כתיבת שם ובחירת מין בהגדרות התוכנה * חלון הגדרות התוכנה יוצג בהפעלה ראשונה של התוכנה * נוסף splash screen * שונה צבע המסכים לגוון תכלת * אפשרות בהערת יומן, לקבלת תזכורת X דקות לפני הזמן * במסך SMS, הגדרת שליחת הערות יומן לא נשמרה * בסימון תאריכים מסויימים לא ניתן היה לכתוב הערה * קבצי תמיכה ב SSL לא ירדו אוטומטית * טיפול לא נכון בקישור שליחת מייל כשהתוכנה הינה ברירת המחדל * נוספה חלונית אישור סיסמה בהגדרת חשבון * הוספת קבוצה לאנשי קשר השאירה את הסימון קבוצה דלוק * טופלו מספר בעיות בחלון אנשי קשר * ניתן היה …

15. Started by nadav2605,

ערב טוב לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מקלדת אינטרנט פשוטה מאוד של Silver Line בחיבור USB. אני עובד עם מערכת הפעלה XP PRO הבעיה היא שאני עכשיו רוצה להתקין את הדרייבר לכפתורים המיוחדים של המקלדת כמו להעביר שירים קדימה אחורה, עוצמת קול וכו' שקיבלתי בדיסק עם המקלדת אבל כנראה שהוא אבד לי :-\ למישהו יש מושג מאיפה אני משיג את הדרייבר הזה? בתודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי סרטון שהייתי מאוד מעוניין לראות("מה הבאת לערבים" אם מישהו מכיר). יש לי אותו בשתי גרסאות- עם סיומת ASX וASF. הסרטון עובד טוב חוץ מהעובדה שאין לו סאונד, וזה מאוד מעצבן. הוא לא עובד טוב גם על מחשב של חבר שלי. אני מניח שזו בעית קודק, אבל כבר התקנתי מספר של חבילות קודקים והבעיה אינה נפטרה[k-lite,lionetwork ועוד). מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזר.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  18. תודה לעוזרים ואל תביאו לי לינק ל WIDI כי זה לא נותן לשמור את הקובץ MIDI

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני מקודדים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל המקודדים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by oded6188,

ICQ 4 Lite לא מתחבר... כל האייסיקיום האחרים כן מצליחים לעבוד רק אייסיקיו 4 לא אין פייר וול שיכול לעשות בעיה... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by רן.ט,

יש לי שתי קבצים mdf ו- mds מישהו יכול להגיד לי איך צורבים אותם??? יכול להיות שזה כמו bin ו- cue??? כי הקובץ mdf הוא איזה 3 ג'יגה וה- mds הוא כולה כמה מגה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by yosef_yaniv,

הורדתי קובץ התקנה שהסיומת שלו היא DMG. יש למישהו מושג איך אני מריץ את הקובץ / מריץ את התוכנה?

23. מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני דרייברים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל הדרייברים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by pak82,

יש לי סרט וכתוביות תואמות כשהרצתי את שניהם (אחד על השני) הכתוביות היו מדויקות ביותר. ניסיתי להלביש את הכתוביות על הסרט בעזרת התוכנה virtualdub (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר : הפיכת הכתוביות לssa וכ"ו) אבל הפעם הזאת משום מה בזמן ההלבשה יש איזה שניים שלושה משפטים בתחילת הסרט ואז זה מפסיק כאילו אין כתוביות ובנקודה מסויימת פתאום מופיעות הכתוביות והכל כרגיל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים