עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by stalbetman,

שלום רב, רציתי לדעת כיצד אני חוסם את האפשרות של כניסת משתמשים אחרים במסנג'ר שלי, כלומר יש לי משתמש של המסנג'ר, וכל הזמן אחותי מתחברת למסנג'ר שלה, וזה מעצבן אותי , איך אני יכול לחסום אותה כדי שרק אני ישתמש במסנג'ר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  2. Started by ביצה,

אהלן! אני שואל אם משהו מכיר תוכנה שמאפשרת לחבר מצלמת וידאו רגילה לחלוטין (כאלה שמצלמות על miniDV) ומתחברת במחשב ב-USB ומזרימה וידאו, לעשות בה שימוש כמצלמת אינטרנט לכל דבר וזה יעבוד במסנג'ר. אם משהו מכיר שם של תוכנה- אני אשמח לקבלה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  3. שלום לכולם יש לחבר שלי בעיה שהיא שהדפדפן[גם האקספלורר וגם הFF] לא מציגים סרטונים באינטרנט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה לכולם, אבי.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. ישנם מספר אתרים בהם אני לא מצליח לפתוח ולצפות בסרטונים. האתרים: "שעת רצון", "מכון מאיר" ועוד אחד של משרד החינוך. עזרה ממשהו???? תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  6. Started by ofir667,

אני צריך תוכנה שתחבר בין שני קבצי מוזיקה שאני יוכל לשמוע את שני הקבצים ביחד (אחד על השני).. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  7. Started by אנדרי07,

שלום לכולם,אני צריך לצרוב מספר תוכנות שיעלו מהBOOT למישהו יש מושג איך עושים את זה? הבנתי שזה משהו דרך BURN IMAGE אבל לא ממש הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. Started by pC gUy,

what is "WINDOWS INSTALLER"? )windows installer 3.0)

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by hagai1,

שלום כשאני מנסה להסיר את visual Studio .NET אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: Setup is unable to determine a valid ordering for the installation. See the error log for further details ניסיתי להתקין מחדש ולהסיר, וניסיתי להסיר במצב בטוח - לא עזר. מצורף קובץ Error-Log של ההתקנה מערכת ההפעלה שלי היא Win xp pro sp2 תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  10. מכירים את המצב הזה שמישהו נותן לכם לינק למשל לראפיד ויש שם מלא קבצי ראר שצריך להוריד? אז אני מחפש שטיטב כלשהי או תוכנה לשאני אוכל להוריד את כל הקבצים האלו בלי כל פעם ללחוץ על אחד אחר ... זקוק לתוכנה שתוריד הכל עד הסוף בקיצור.

11. אני מחפש תונה לניהול עסק לא מסובכת שיהיה בא מלאי זמן עבודה תמכור ותזרים מזומנים תודה על כל העזרה וחסכתם לי הרבה כסף!!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

כשהתוכנה מופעלת על real time protection אז אני לא יכול להיכנס לאתרים איך עושים שאני יוכל עדיין להיות בreal time protection ועדיין לגלוש באתרים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. עד כה השתמשתי ב-MESSENGER גרסת בטה 9 והכל עבד מצוין, השתמשתי בתוכנת פוליגמי (MSN Polygamy) על מנת להפעיל 2 חשבונות מסנג'ר בו-זמנית. היום קיבלתי עדכון אוטומטי מהשרת של מיקרוסופט אודות המסנג'ר החדש (Version 2009 Build 14.0.5027.908) ולצערי אינני יכול / מוצא POLYGAMY ע"מ להפעיל את המסנג'ר החדש בו-זמנית פעמיים. (יש לציין כי ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר שתמיד הכרחיים לפעול בו-זמנית מבחינתי). לצערי הסרתי את הגרסא החדשה של המסנג'ר וחיפשתי בכל רחבי הרשת PATCH להפעיל את המסנג'ר פעמיים ולא מצאתי דבר. אני בטוח שאולי מישהו פה יוכל לתת לי את העזרה שכל-כך נחוצה לי, תודה מראש. סופ"ש מצוין.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 02:05:10 האלן חברים יקרים.לאחר עוד קצת חפירה בגוגל מצאתי פתרון לבעיה,…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by jety,

כרטיס מסך Radeon X1950XT דרייברים מעודכנים (ניסיתי גם להתקין מחדש) DX מעודכן. כשאני נכנס למשחק לא משנה איזה שהרזולוציה שלו גבוהה יותר משל שולחן העבודה, המסך שלי נדלק ונכבה הרבה פעמים ובסוך יוצא בכלל מהמשחק בלי שום הודעת שגיאה. הוא לא מצליח לשנות את הרזולוציה מ 1024x768 (הרזולוציה של שולחן העבודה). אחרי שאני עושה ריסט הבעיה נפתרת לכמה שעות. כאשר אני מצליח להיכנס למשחק והרזולוציה כן משתנה, כשאני ממזער את המשחק הוא לא משנה את הרזולוציה חזרה ל 1024x768. כשאני מנסה לשנות ידנית הוא אומר לי שאני חייב לעשות ריסטרט למחשב כדי שזה ייכנס לתוקף (מה שאף פעם זה לא אמר). אני לא יודע מה לעשות כבר. ושאלה קטנה לא קשורה אבל אם כבר: איך אני מפעיל בביוס את ההגדרות המתקדמות? ב GA-965P-S3.. CTRL…

15. אהלן, יש לי בעיה קטנה, אני רוצה להוסיף דף באמצע סדרת הדפים כדי להמשיך משהו בהתחלה. איך אני מוסיף דף חלק (ריק)?

16. חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור

17. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, השבוע קניתי דיוידי חדש של ימאהה, זה הדגם. http://www.yamaha-hifi.com/products.php?lang=e&country=&idcat1=1&idcat2=4&idcat3=4&idprod=1360&archivset=&newsset= מה שאני רוצה לעשות זה, הרי יש את הסרטים בסיומת AVI, ולמיטב הבנתי הדיוידי הנ"ל אמור לקרוא את הפורמט הזה בלי בעיות, מה שקורה זה, שאני צורב כמה סרטים בסיומת AVI על דיסק DVD-R או DVD-RW והדיוידי רושם NO DISC. אבל כשאני צורב דיוידי מקורי, זתומרת, סרט דיוידי שלם 4.7, אז הוא קורא אותו יופי. השאלה שלי, איך אני אמור לצרוב את ה-AVI הזה בשביל שהדיוידי שלי יקרא אותו, כי רשום על הדיוידי שהוא תומך DIVX ULTRA וכל החרטטה הזאת... יש תוכנה חוץ מנרו שצריך לצרוב בה או שהבעייה בעצם בדיוידי ? איך זה …

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ישאל בכל מקרה =] אז ככה אנ י רוצה להדביק כתוביות על סרט כלשהו...אבל הקטע שאני לא רוצה להדביק את זה על התמונה של הסרט עצמו זה לא מדביק לי את זה למטה כזה כמו שרואים סרט בטלויזיה זה מדביק לי את זה למעלה כזה וזה מפריע לראות סרט ככה.... ואני לא רוצה להשתמש בשיטה של ה VIRTUAL DUB כי זה עושה לי ככה את הכתוביות...יש שיטה אחרת אולי ? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה להדביק כתוביות ואז ליצרוב לדיסק! תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by kikkler,

איך גורמים לטריליאן להפסיק לתת לי הודעות מטומטמות בסיגנון של - *** NOTE: This user is offline. Your messages will be received when he/she logs into ICQ. מדובר בגרסה 3.0 פרו

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by ophir555,

כיון שהמחשב החדש שלי כל הזמן עושה לעצמו ריסט ומתקבלת הודעה(על מסך כחול) כי יש בעיה nv4_disp.dll במחשב מותקן כרטיס gt7600 חיפשתי בגוגל וראיתי שזה דרייבר כיון שאיני אוהב להתקין תוכנות ודרייברים לא מזוהים נכנסתי לאתר של nvidia והורדתי משם את חבילת הדרייברים האחרונה. האפ פעלתי לדעתכם כשורה או יש להתקין את הדרייבר הנ"ל בכל זאת תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

http://www.miranda-im.org/download/what should i choose and why ? Thnx !

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. היי יש לי גירסא של 4 דיסקים (sims 2) ואני מבין שאי אפשר להשתמש ב דימון טולס כי זה לא דיסק אחד זה 4 (לפחות אני לא הצלחתי) ואני לא רוצה לצרוב עכשיו 4 דיסקים כי יש לי צורב חדשדנדש dvd אז איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם . יש לי קבצים שחבר הביא לי והם בראר,ויש לו אותם רק ככה ואצלו זה כבר מחוק ככה שאין סיכוי לשחזור. בקיצור הראר כותב שהוא לא טוב או נפגע,ואני לא יודע מה לעשות כי זה המון זמן חיכיתי לקבצים האלה,וזה שוקל 4.30 גיגה בערך,עכשיו שאני עושה לו מאפיינים הוא כותב שיש שם על הדיסק 4.30 ג'יגה אבל הוא לא פותח..אולי אפשר עם תוכנה אחרת חוץ מWINRAR ? או לעשות משהו ? עריכה:עם תוכנות אחרות זה בכלל לא מוצא אותו בתור כל ARCHIVE נתמך,ושאני מנסה להפעיל עם תוכנה אחרת זה כותב שהוא בכלל קובץ ISO וזה מה שיש בתור הראר אבל זה לא הקובץ בחוץ. עכשיו הבעיה היא שגם שאני פותח עם תוכנות צריבה הוא לא מזהה,אז מה זה DAMN !? עריכה:עכשיו שאני פותח ישירות ולא עם OPEN WITH זה נותן לצרוב אותו בתור קובץ ISO…

25. Started by iz,

הורדתי תוכנה והסיומת של הקובץ היא UHA איך אפשר לפתוח את הקובץ ? [glow=red,2,300]תודה[/glow]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.