עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sergey_k,

מישו יודע איך אני יעשה את זה לסאונד AC3 ? עשיתי חיפוש אין תשובה לזה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. שלום רב יש לי אפשרות לשדרג את הדפדפן, מגרסה 6 ל- 7 דרך אתר מיקרוסופט. מה ההבדל בניהן והאם כדאי לשדרג? האם מישהו יכול לצרף תמונת מסך מאקספלורר 7 והאם אחרי שאני משדרג לגרסה 7 אני יכול למחוק אותה ולחזור ל- 6? תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by nim901,

המחשב של אחותי איטי בצורה לא רגילה (P4, 512MB, XP SP2) בהתחלה חשבתי זה וירוסים אז הורדתי קספרסקי ואכן היו 4 וירוסים אבל הוא הסיר אותם. אבל המחשב עדיין איטי ויש תוכנות שלא עולות\אי אפשר למחוק (לדוגמא DAEMON Tools, כשאני מפעיל אותו הוא תוקע את המחשב וכשאני מוחק ... כלום לא קורה) או למשל אני מגדיר את FF בצורה מסויימת אז אחרי כל סגירה ופתיחה הדפדפן כאילו מתעלם ממה שעשיתי וגם כשאני שומר מועדפים, אי אפשר לשמור עם שם, זה נשמר רק בלי שם o_O במחשב יש רק FF והרצתי גם Ad-Aware והוא לא מצא כלום לוג של HIJACKTHIS - Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:54:24, on 26/11/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ? תודה.

5. Started by chmmr,

כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כל הצבעים נראים מעוותים. יש לציין שבכל תוכנה אחרת התמונה הנ"ל נראה עם צבעים רגילים והיא מוצגת בלי סינון בפילטרים וכו'. אם אני שומר את התמונה ופותח אותה בתוכנה אחרת שוב רואים אותה טוב הבעיה היא רק ב Photoshop תודה מראש על העזרה. עריכה : OK פתרתי את הבעיה, אני יודע שלא אוהבים לדבר על זה באתר הזה אבל הבעיה היתה CRACK לא מתאים.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. כמה UPLOAD KBPS SYKPE לוקח בשימוש רגיל ? או שיש איזה נוסחה לפי כמות אנשים? אם אני מעוניין להשתמש בטלפון SKYPE , הוא כאילו זולל לי את האינטרנט ? יש איזה פתרון שאפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by The Dom,

האתר נותן לי את האותיות בהיפוך ואין ENCODING כמו ב IE7

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש איזה תוכנה שתראה לי מה מהירות ההורדה שלי\והעלה...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. Started by IG,

אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. איך אני צורב משחק חינמי לXBOX ? בדיוק כמו ל PS2 ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by mironm,

שמעתי שיש תוכנה שבה אני יכול להראות דמואים של משחקי קלאנים ויש כל מיני אפשרויות להעברי קדימה אחורה וכ'ו אני רוצה לראות דמואים של הטירה הנאצית מישהו יודע על התוכנה הזו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by BrAvE_HeArT,

יש לי כמה קבצים מהסוג VMT.* ואני לא יודע איך לפתוח אותם??? כול אחד לוקח איזה 15 מגה אבל יש כמה חריגם ויש אחד גדול בגודל 142 מגה, אז אם מישהו יודע איך לפתוח אותם שיעזור בבקשה ??? דרך אגב נסיתי עם WINRAR זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. Started by pringles,

המיקלדת שלי יצאה מכלל פעולה ואני חושב זה אזה וירוס או משו אםמישו מכיר דרך לבדוק מה זה אז תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by huber,

שלום. היום התחילה לי בעייה מוזרה. פתחתי את ה FF וכשניסיתי לגלוש לאתרים המשלבים פלאש הוא טוען שלא מותקן לי התוסף. ניסיתי לבצע התקנה דרך האשף של ה FF אך ללא הועיל. ניסיתי גם להוריד פיזית והתקנתי את הקובץ מהאתר של אדובי בקישור שלמטה, אך עדיין ה FF לא מזהה שמותקן פלאש. מה עושים? אני באמת לא רוצה לחזור ל IE אבל בלי פלאש לא תהיה לי ברירה. http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash [br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 12:06:45 הבעייה נפתרה - תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by e.t,

http://www.sisoftware.net/index.html?dir=news&location=2007_release&langx=en&a=

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

אני צריך עזרה כמה שיותר דחוף. אני מכין עכשיו דף קשר לכיתה שלי, עם שלוש עמודות: שם, נייד ומייל. הבעיה שלי היא שנגמרו לי השורות בטבלה קיימת, השאלה שלי היא איך אני מוסיף עוד שורות בלי להתחיל הכל מהתחלה? איך אני יוצר עוד קו בטבלה בין השמות?

17. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! התקנתי את התוכנה גוסט, העלתי אותה בדיסק איתחול , ומה שעשיתי יצרתי לי קובץ image בכונן אחר במחשב , אחריי שהוא סיים ליצור את ה- image , העלתי את מערכת ההפעלה שלי , וניגשתי לכונן ששם שמרתי את הקובץ גוסט. מה שהוא אראה לי שם , זה לפחות 10 קבצים של image שכולם אותו גודל. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם אני יכול לכווץ אותם לקובץ אחד , שמשקלו יהיה ממש קטן, כי המשקל שלהם כרגע הוא 30,000gb, אם כן אחריי שאני אקבץ אותו , ואז נגיד אני אצתרך לעשות שיחזור , אז השאלה שלי היא, האם אני צריך לפתוח את הקיבוץ אוו לא ? 2. איך זה עובד למעשה שיש המון קבצים של image וכולם אותו דבר, הריי שקובץ image הגדול שלו אמור להיות קטן. אם יש איזה מדריך מפורט, יעזור גם. בתודה מראש בר לוי

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by nissim_y,

איך ניתן למצוא בתיקיה של קבצי word, קובץ או קבצים המכילים מחרוזת מסוימת?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. יש לי אימיול(NEO MULE),ומשום מה התחילו לי להיות איתו כמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שמשום מה הוא לא מתחבר לשרתים,אבל את הביעה הזו רשמתי בכותרת נפרדת(אם אתם יכולים תנסו לעזור שם). הסיבה שאני רושם על הבעיה הנ"ל היא שאולי היא קשורה לבעיה הזו: עכשיו הוא הצליח להתחבר לשרת(או כך הוא רושם),ובסטטוס של הKAD,הוא רושם OPEN,אבל כשאני מנסה לחפש משהו בKAD ,הוא מראה את הסימן הזה של ה"מחפש"(סימן קריאה) למשך פרק זמן די ארוך ואז הוא מפסיק בלי להראות שום תוצאות. חשבתי בהתחלה שאולי הוא לא מצא שום תוצאה לערך שהזנתי,אז אמרתי לו לחפש משהו שבטוח צריכים להיות לו אלפי אם לא עשרות אלפי תוצאות(תנחשו מה זה יכול להיות ),והוא לא מצא כלום. ד"א ביטלתי את הפיירוול(של וינדוס) כשעשיתי את כל זה,אז הוא לא …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by shai265,

שאני מתקין את 3DMark05 הוא רושם לי שגיאה: מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. הורדתי סרטון קטן בפורמט EOS. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי אתר שמדבר על הפורמט הזה אבל לא מצאתי שום תוכנה להפעלה שלו. מישהו יכול להביא לי תוכנה ישירה שיכולה להפעיל את הסרטון הזה שבורמט EOS?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. Started by Kiddo,

אנשים, אני לא כל כך סגורה על איך למחוק את ההיסטוריה של ה Auto fill, אבל משהו ספציפי ולא את כל מה שיש... HELP!!!!! :s05:

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by ali_baba,

שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  24. מאיפו אוכל להוריד את KASPERSKY 6.0 כי לא מצתי באתר של החברה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. ברצוני לבצע גיבוי לכל התוספים שיש לי בFF ולשחזר אותם אחרי פירמוט.. האם אפשרי ? כיצד ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.