תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ ape ואני לא מצליח לפתוח אותו. אם משהו יודע איזו תוכנה פותחת אותו ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי בוטאייבל שעבד לי היום בכ30 מחשבים בלי שום בעיה...כולל התקנת וונדוס 7 \ לינוקס או סתם לינוקס לייב לבדיקת בעיות או שינוי מחיצות. בשבוע האחרון על שני מחשבים הוא פשוט עשה רסטארט מיד אחרי שהוא ניגש לדיסק און קי [לפני מסך הGRUB] ברציפות. זה קרה על שני מחשבים ישנים אבל הוא עובד עדיין על כל שאר המחשבים שניסיתי. יש איזו הגדרה במחשבים ישנים שתגביל הפעלה מדיסק און קי? אפשרתי את כל מה שקשור בביוס. [ד"א אם זה לא קשור לפורום תוכנה מצטער...לא ידעתי לאן לשייך את זה]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שתראה לי מה מהירות ההורדה שלי\והעלה...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך אני צורב משחק חינמי לXBOX ? בדיוק כמו ל PS2 ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בעיה מוזרה באימיול: פתחתי את הפורטים בראוטר (wrt54GL Tomato) והאימיול מאושר ע"י הפיירוול. כשאני פותח את האימיול השרתים כותבים לי שאין תשובה מהפורט שלי. בעזרת ההגדרות באימיול בדקתי האם הפורטים שהגדרתי פתוחים (הבדיקה נעשית באתר של התוכנה) ואכן הפורטים פתוחים. איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הטורנט עובד מצוין למרות שהוא נמצא על פורט שלא פתחתי.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בOUTLOOK 2003 בלוח שנה אני לא רואה את הפגישות שלי בתצוגה של יום/חודש/שנה ואני רואה רק בתצוגה מקדימה מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה ניהולית עובדים איתה במספרות זה כמו כרטיסיה ממוחשבת תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות גדלים של תמונות להקטין במיוחד תודה לעוזרים :please:
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלח לי לינק לסרט ושם כתוב שזה KVCD מה זה? ומה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהתקנתי אליו לפני כמה חודשים Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 ועשיתי לו עדכונים עם הזמן אני רוצה להתקין את Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 על מחשב שפירמטתי הבעיה היא שהגירסה שיש לי היא מעודכנת ללפני כמה חודשים אני מעוניין שהתוכנה במחשב שאני מתקין תהיה הכי עדכנית שיש לפני שאני מתחבר לאינטרנט יש איזו דרך להוריד את העידכונים מהגירסה שכבר רצה אצלי כמה חודשים או מהאינטרנט? (ולהתקין דרך דיסק על המחשב החדש)
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי גירסה 2 בטא של תוכנת הדואר emailaya שוחררה המטרה היא שב 1.5.2006 (בדיוק שנה לאחר שיחרור גירסה 1.0.0) להוציא את גירסה 2.0.0 התוכנה כוללת ה-מ-ו-ן דברים חדשים ולכן אשמח אם עוד אנשים יקחו חלק בבדיקה מדובר בגירסה עובדת ויציבה אני בטוח שיהיו בעיות והמטרה היא כמובן לגלות את כולן או לפחות את רובן (ואולי גם למצא רעיונות לשיפור לגירסאות הבאות) מדובר בתוכנה חינמית בגירסה עברית וגירסה אנגלית רשימת שינויים לגירסה החדשה ניתן לראות פה: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 מכיוון שמדובר בבטא לא ניתן עדיין להורידה מאתר התוכנה מי שמעוניין, בבקשה לשלוח מייל ל support@emailaya.co.il ואני אשלח חזרה את קובץ התוכנה (אין צורך בהתקנה כלשהי) מומלץ לציין עם איזו גירסה (עב…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. היום התחילה לי בעייה מוזרה. פתחתי את ה FF וכשניסיתי לגלוש לאתרים המשלבים פלאש הוא טוען שלא מותקן לי התוסף. ניסיתי לבצע התקנה דרך האשף של ה FF אך ללא הועיל. ניסיתי גם להוריד פיזית והתקנתי את הקובץ מהאתר של אדובי בקישור שלמטה, אך עדיין ה FF לא מזהה שמותקן פלאש. מה עושים? אני באמת לא רוצה לחזור ל IE אבל בלי פלאש לא תהיה לי ברירה. http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash [br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 12:06:45 הבעייה נפתרה - תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום מתי שאני מתחבר לאתרים אז explorer שומר לי את שם המשתמש אז רציתי לדעת אך אני מוחק את שמות המשתמשים שנשמרו אבל שהוא ימשיך לשמור(פשוט למחוק אותם מדי פעם) והוא גם שומר לי ערכי חיפוש וזה נהיה קצת ערוך אז יש אפשרות לסנן את זה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, בהמלצת הפורום, אני משתמש בתוכנה SPYBOT כבר למעלה משנה. פעם בשבוע אני מקפיד לבצע עדכונים וסריקה למציאת בעיות. במשך כל התקופה הזו, משך זמן הסריקה היה לפחות חצי שעה. לעומת זאת בזמן האחרון, התוכנה מסיימת את הסריקה תוך 2 דקות, אולי אפילו פחות. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם משהו השתבש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן דרייבר לכרטיס טלוויזיה שלי ואני לא מוצא אם מישהו יכול בבקשה להביא לי תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קיימת להקה שאני מאוד אוהב, Havia, ורציתי לדעת עם קיימת תוכנה (שם בלבד יספיק) שאני יכול לצור Remix לשירים שלהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QT באינטרנט פיירפוקס מחליט שנמאס לו וקורס. בעבר היה מספיק שבהגדרות של QT הגדרתי לו שלא ישתמש בDIRECT X (שמתי על SAFE MODE(GDI ONLY) ) נראה שעכשיו גם זה לא מספיק... פיירפוקס עדיין קורס. יש משהו שאפשר לעשות עם זה, או שאני צריך לחכות שאפל יוציאו גרסה חדשה של QT?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש אפשרות לשים כמה שירים , קליפים לדוגמה אני מסמן כמה שירים ורק שיר אחד מתנגן אי אפשר להפעיל כמה שירים כמו ב-Windows Media Player הרגיל ? זה באפור (לא ניתן ללחוץ)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני מקטין גודל תמונה,יש מצב לראות אותה בגודל שהוקטן על -ידי? פשוט,הקטנתי תמונה לגודל תמונת פספורט ,אני רואה אותה גדולה יותר מהמימדים שהגדרתי. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעייה בגלישה לאינטרנט. פעם בחצי שעה מופיע לי הודעת שגיאה מאת מייקרוספט ואז מופיע לי 2 אופציות "שלח דו''ח שגיאות..." או "אל תשלח" כשאני בוחר " אל תשלח" הוא מייד סוגר לי את דף האינטרנט בו הייתי גולש. בהקשר לזה גם מופיעי לי מדיי פעם ההודעה הזאת: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. יש למישהו מושג מה עושים?? זה פשוט מטריף אותי. אם נניח אני אמחוק את האינטרנט אקספולרר ואתקין במקומו נניח אינטרנט אקספולרר גירסה אחרת יותר חדשה האם זה יעזור? או שפשוט צריך לפרמט את כל ה-XP מחדש? ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הורדה שלי נעצרת ב99.9 אחוז ואז מורידה שוב ושוב את החלק האחרון... זה מראה שנשאר למשל 30 קילובייט של מידע, ואז זה מוריד אותו, וזה חוזר ל30 כל פעם(לא מגיע אף פעם ל0, כל פעם כמעט) לפעמים זה גם מתחיל מכמה מגה אחרונים... ואין קשר למספר מקורות, יש קבצים של גם 2000 מקורות מלאים, שאת 99.9 האחוז הראשונים זה מוריד תוך כמה שעות אבל את האחוז האחרון זה לוקח לו ימים בלולאה כמעט אינסופית כזאת, עד שלבסוף זה מסתיים... מישהו יודע אולי מה הפתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר ל-icq6 והכל בסדר (מבחינת מסירת הודעות). הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותי גם אם רושמים את השם המלא שלי (ותאמינו לי שאני יודע איך לחפש). יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שפעם הייתי רשום רק בשם הפרטי שלי, אבל הקטע זה שגם שעשיתי חשבון חדש שיש בו גם את השם הפרטי וגם את שם המשפחה שלי זה בכל זאת ממשיך להתעלם ולא מוצא אותי בחיפוש לפי השם. אפשר למצוא אותי רק אם רושמים את המספר שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא מצליח ליראות את שידורי הוידאו בווי-נט גירסת אחרונה של פיירפוקס
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-