עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gunrhah,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של בקר הרשת במחשב חדש מדגם hp pavilion dm4 1065dx ואני לא מצליח. הורדתי את כל הדרייברים באתר של HP וכלום. ניסיתי לזהות את הדגם המדויק על ידי sandra וגם זה לא הלך. יש למישהו רעיון? רק שיהיה ברור אין לי את הדיסקים שמקבלים עם המחשב.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  2. וגם את ההסיטוריה ב start->run וגם כל מיני כניסות שעשיתי לאתרים ועשיתי שמור סיסמה, וכעת אני צריך להכנס מחדש וזה כל פעם אחרי שאני עושה איתה סריקה ומוחק כל מה שהיא מוצאת מה ניתן לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. מחפש תוכנה ששומרת כקובץ וידאו (כולל אודיו) את מה שקורה על מסך המחשב (אם זה חשוב זה לא ישומש לשמירת ישומיי 3D). צריך משהו נוח שיעבוד על WIN XP. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. אני רוצה למחוק שירים, דרך המדייה לייברי ושימחקו לגמריי מהמחשב האם יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. ראיתי את הוידאו הזה ולפי מה שהבנתי הוא פשוט משנה את הזמן שווינדוס מחכה לפני שהוא סוגר את כל התוכניות... השאלה אם זה יכול לעשות נזק... עריכה: ראיתי גם את אלה....מה דעתכם עליהם?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by גד :),

מכירים את זה שמנסים להכנס לאתר ואז כתוב "דף אינטרנט בו אתה צופה מנסה לסגור את עצמו האם ברצונך לסגור את החלון" וכמובן לוחצים על "לא" כי תכלס אנחנו רוצים להכנס . השאלה היא איך מבטלים את זה מראש? ??? שלא תופיע ההודעה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. שלום רב, אני רוצה לגבות את כתובת המאייל שלי, ואת הדוא"ל שיש לי בתוכנת outlook express ולעבירם לתוכנת ofifice outlook במחשב אחר. איך אני מגבה את הדברים ומכניס אותם בלי בעיות. אני יודע שמאותו מחשב זה לא בעיה הוא עושה לבד. הבעיה היא בגלל שמדובר בשני מחשבים שונים. בתודה רבה, עמיר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by IG,

אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by Vaz,

מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by 11moshiko11,

אני מחפש תוכנה שתכבה לי את הסאונד ואת המסך. מיועד לשלט רחוק. מצאתי קודם תוכנה פה לכבות את המסך אבל אני צריך גם אחת לכיבוי הסאונד. תודה

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by wooper,

היי רק באתר hwzone אני מקבל את ההודעה הזו http://img403.imageshack.us/img403/5492/20240721uz9.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. האם יש דבר כזה? לפעמים (הרבה פעמים!!!) שאני לא בבית והמחשב מוריד,פתאום יש ניתוק,הייתי רוצה תוכנה,שכאשר זה קורה,היא "תחייג" מחדש (יש לי ADSL). מישהו מכיר כזו תוכנה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני עובד כבר יותר משנה עם הדפדפן המדהים הזה ללא כל בעיה. לאחרונה אני נתקל בהרבה קריסות שלו,כאשר אני פותח אתרים (לא משנה מה) אני מקבל שגיאה שפיירפוקס הפסיק להגיב והדפדפן פשוט נסגר. אני עובד עם ויסטה SP1 ופיירפוקס 2.0.0.14 גם ב sefemode זה קורה לי.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by KrackeR,

שמעו יש לי 2 דברים שממש מעצבנים אותי ומגבילים אותי... הדבר הראשון יש לי 13 גיגה תפוסים ב C:/ שבקושי יש לי תוכנות מותקנות... רק מה שצריך, פרוגרנ פיילס הוא 1 GB בלבד!! ואין לי מושג איך תפוסים 13 גיגה מה שכן מצאתי תיקיה בשם C:\Documents and Settings\Administrator שמבחוץ היא שוקלת מלא - תמונה פה: http://img136.imageshack.us/img136/4697/59353905gb6.jpg ובפנים סימנתי את כל התיקיות והן שוקלות ממש קצת - תמונה פה: http://img83.imageshack.us/img83/696/22576541ao1.jpg הדבר השני אני מעביר קובץ מכונן E ל D, וזה לא נותן לי למרות שיש ב D 10 גיגה פנוים וזה קובץ של 3 גיגה אבל שזה עובר זה מתחיל להוריד את המקום מ C עד שזה מגיע ל 4 מגה בערך ומראה לי שגיאה כאילו זה תופס את המקום ב C ואחרי זה …

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by slrr,

שאלה פשוטה.. איך עושים שאני יראה את האייקון של התוכנה בסרגל כלים איפה שרואים את כל התוכנות שעובדות כרגע ...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. זה דיסק לא מוגן. אני רוצה פשוט לערוך משהו, איך אני עושה את זה?

17. יש לי תוכנה ghost 10 . נסיתי לעלות בדוס ולעשות ghost. ומשהו מוזר אני רואה בגודל 2 דיסקטים קשיחים אחד בגודל 80GB והשני דיסק קשיח 160GB. נסיתי לעתיק בדוס ghost רואים דיסק קשיח 160GB מראה גודל קטן מאוד בגודל 152GB למה אני רואה גודל קטן,איפה הגודל מלא בדוייק ב- 160GB? לחבר שלי יש לו דיסק קשיח 320GB ועשה אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. וראה שבדוס GHOST רואים גודל 320GB ויצא קטן מאוד 300GB . איפה השאר 20GB?. צריך להיות דיסק קשיח גדול ומלא שיראה גודל 320GB מדוייק. מה עושים,האם יש גירסה יותר חדשה ghost בדוס שמראה גודל דיסק קשיח בגודל מלא ומדוייק? אם יש דבר כזה מה הגירסה של ghost בדוס? מיכאל

18. נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת עריכה והמרה מדי וי די לפורמט אחר כלומר לקחת שיר או חלק מסרט די וי די ולהמיר אותו לאמ פי 4 או 3 צריך עזרה דחופה תודה

20. Started by dudi2002,

איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by israelnba,

קורה לי משהו מוזר: כאשר אני עורך שיחות עם עוד משתמש אחד הכל מצויין ואני לא חווה שום תקלות. אבל כאשר השיחה לפחות משולשת... כלומר אני ולפחות עוד שנים אז לאחר כדקה או שתיים אני אעזוב את השיחה... לא אתנתק מהשירות אלא רק אעזוב את השיחה. הערות טכניות: *התקלה מתרחשת בשני מחשבים שונים על אותה רשת אלחוטית ושניהם אחרי פרמוט, אחד עם ויסטה והשני עם XP. *אני משתמש כרגע בגרסה העדכנית ביותר (8.5) וזה קרה גם בגרסא הקודמת *אני חושב... וכמעט בטוח שהכל החל כשהתחלתי לגלוש ברשת אלחוטית, אני כמעט בטוח שעם המודם זה לא היה קורה. *כמו שציינתי אני לא חווה שום בעיות בשירות... אין ניתוקים, ואין בעיה בהעברת קבצים. *עשיתי port forwarding לפורטים הבאים(וגם זה לא עזר): 1863-1863 5190-5190 6891-6900 690…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

אני מאוד אוהב את הנגן הזה ומשתמש בו הרבה אבל מה שמציק לי שיש לפעמים סרטים של 4:3 או כאלה עם שוליים קטנים בצדדים. האם יש אפשרות לעשות מתיחה חופשית (לא מדבר על להגדיר כל פעם 16:9 כי זה מעצבן) בדומה לMPC?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by Guy King,

שלום, שאני מנסה לפתוח קבצים שבאתרים בדפדפן אני לא מצליח. ה-Pop-up Blocker על off. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by jayz0r,

אהלן, מאחר ומסתבר שבעזרת תוכנה קטנה ניתן בפשטות ובקלות לשחזר היסטוריית מחיקות וקבצים/מידע שנמחק בשיטה הרגילה - אני מחפש תוכנה (כמה שיותר קטנה, קלה, פשוטה ויעילה) שמוחקת קבצים מדיסקים והתקנים שונים לצמיתות. אשמח לשמוע המלצות, בעיקר מניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים