תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לגבות את כתובת המאייל שלי, ואת הדוא"ל שיש לי בתוכנת outlook express ולעבירם לתוכנת ofifice outlook במחשב אחר. איך אני מגבה את הדברים ומכניס אותם בלי בעיות. אני יודע שמאותו מחשב זה לא בעיה הוא עושה לבד. הבעיה היא בגלל שמדובר בשני מחשבים שונים. בתודה רבה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
קורה לי משהו מוזר: כאשר אני עורך שיחות עם עוד משתמש אחד הכל מצויין ואני לא חווה שום תקלות. אבל כאשר השיחה לפחות משולשת... כלומר אני ולפחות עוד שנים אז לאחר כדקה או שתיים אני אעזוב את השיחה... לא אתנתק מהשירות אלא רק אעזוב את השיחה. הערות טכניות: *התקלה מתרחשת בשני מחשבים שונים על אותה רשת אלחוטית ושניהם אחרי פרמוט, אחד עם ויסטה והשני עם XP. *אני משתמש כרגע בגרסה העדכנית ביותר (8.5) וזה קרה גם בגרסא הקודמת *אני חושב... וכמעט בטוח שהכל החל כשהתחלתי לגלוש ברשת אלחוטית, אני כמעט בטוח שעם המודם זה לא היה קורה. *כמו שציינתי אני לא חווה שום בעיות בשירות... אין ניתוקים, ואין בעיה בהעברת קבצים. *עשיתי port forwarding לפורטים הבאים(וגם זה לא עזר): 1863-1863 5190-5190 6891-6900 690…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את הנגן הזה ומשתמש בו הרבה אבל מה שמציק לי שיש לפעמים סרטים של 4:3 או כאלה עם שוליים קטנים בצדדים. האם יש אפשרות לעשות מתיחה חופשית (לא מדבר על להגדיר כל פעם 16:9 כי זה מעצבן) בדומה לMPC?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתכבה לי את הסאונד ואת המסך. מיועד לשלט רחוק. מצאתי קודם תוכנה פה לכבות את המסך אבל אני צריך גם אחת לכיבוי הסאונד. תודה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי רק באתר hwzone אני מקבל את ההודעה הזו http://img403.imageshack.us/img403/5492/20240721uz9.jpg תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? לפעמים (הרבה פעמים!!!) שאני לא בבית והמחשב מוריד,פתאום יש ניתוק,הייתי רוצה תוכנה,שכאשר זה קורה,היא "תחייג" מחדש (יש לי ADSL). מישהו מכיר כזו תוכנה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן, מאחר ומסתבר שבעזרת תוכנה קטנה ניתן בפשטות ובקלות לשחזר היסטוריית מחיקות וקבצים/מידע שנמחק בשיטה הרגילה - אני מחפש תוכנה (כמה שיותר קטנה, קלה, פשוטה ויעילה) שמוחקת קבצים מדיסקים והתקנים שונים לצמיתות. אשמח לשמוע המלצות, בעיקר מניסיון. תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו. למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי. מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המ בזמן האחרון יש לי בעיות בגלישה בפיירפוקס זה מתבטא בזה שהטעינה של דפים מאוד איטית לפעמים (ולפעמים אין בעיות), עד לרמה שמידי פעם אני פשוט מקבל ארור, ולפעמים הוא מפסיק לטעון באמצע (לא טוען עיצוב, לא טוען רקע, דברים כאלה). מצד שני, בתוכנות אחרות (מסנג'ר, מירק) אין שום בעיה, ויש לי פינגים אפסיים (גם במירק וגם במשחקים). באקספלורר גם יש איטיות לפעמים. אינטרנט במהירות 2.5Mb. מה יכול לגרום לבעיה? (AVG סורק כל בוקר וירוסים אוטומטית, לא מוצא כלום עד כמה שאני יודע) גיא.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס הכי טוב מכל דרכים? שלא תוקע את מחשב שלא מפריע לגלוש קל לשתמש איתו
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב . יש לי מערכת הפעלה וינדוס איקס-פי פרו במחשב. ואני לאחרונה התקנתי במחשב תוכנת QTEXT.8 מעבד תמלילים עברי שהיתה ברשותי משנת 1998, מאחר ורציתי להדפיס עבודה שיש לי מהתוכנה והוסיף בה כמה משפטים, בתוכנה קיימים בה מספר גופנים TT עבריים מובנים שעובדים יפה, אבל בעבודה עם גופנים אחרים עבריים TT הכתיבה נהפכת משמאל לימין, למשל: [glow=red,2,300]שלמה[/glow] הופך [glow=red,2,300]המלש[/glow] בדקתי בהגדרת שפה בלוח הבקרה שום דבר לא השתנה. דרך אגב: בוינדוס 98 שהיה לי עבדו יפה מאד כל הגופנים בכל השפות. בבקשה איך לתקן את הבעיה תודה.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה Xvid4PSP ואיתה גם הייתי צריך להתקין את חבילת הקודקים של K LITE. היום אחותי נגעה לי במחשב ושיחקה לי בהגדרות של זה ווידאו מופיע בשחור לבן, ניסיתי מחיקה והתקנה מחדש אך ללא הועיל אם למישהו קרתה הבעיה או שיודע כיצד לסדר אותה אודה מאוד אם יוכל לעזור לי. מחכה לתגובות :s05:
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ברצוני לבצע גיבוי לכל התוספים שיש לי בFF ולשחזר אותם אחרי פירמוט.. האם אפשרי ? כיצד ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום רב . יש לי בעיה במחשב, לאחר התקנה מחדש. כל נסיון להשתמש ב + שבצד ימין פותח על המסך סרגל volume המאפשר להגביר את עוצמת הקול ברמקולים בעזרת המקלדת. זה מאוד מפריע בעיקר בעבודה באקסל. בעבר סילקתי את זה אך אינני זוכר איך אולי מישהו יודע איך לעשות זאת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי את הוידאו הזה ולפי מה שהבנתי הוא פשוט משנה את הזמן שווינדוס מחכה לפני שהוא סוגר את כל התוכניות... השאלה אם זה יכול לעשות נזק... עריכה: ראיתי גם את אלה....מה דעתכם עליהם?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ששומרת כקובץ וידאו (כולל אודיו) את מה שקורה על מסך המחשב (אם זה חשוב זה לא ישומש לשמירת ישומיי 3D). צריך משהו נוח שיעבוד על WIN XP. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הבעיה שאני לא יכול לפתוח את הלינקים של ההודעות שאני מקבל באיימל של hotmail,וכמובן שאני לא יכול למחוק את ההודעות ולא יכול לכנס לשום תיקייה אחרת באיימל שלי, , ובחלון למטה(בשורת ההערות) כתוב לי javascript error ולפעמים כתוב לי error on page, נא בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לצרוב ולעשת BOOT MENU ולבחור איזה תוכנה להעלות קודם התוכנות עצמן נורא קטנות ואני לא רוצה לעשות לכל אחת דיסק בניפרד. יש לי 3 גרסאות 9.3 9.5 9.6 כל אחת תופסת אולי 120 מגה אפשר לצרוב אותן ואחרי זה להעלות כל אחת בניפרד או שכל אחת מהן צריכה דיסק משלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
וגם את ההסיטוריה ב start->run וגם כל מיני כניסות שעשיתי לאתרים ועשיתי שמור סיסמה, וכעת אני צריך להכנס מחדש וזה כל פעם אחרי שאני עושה איתה סריקה ומוחק כל מה שהיא מוצאת מה ניתן לעשות נגד זה?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Lenovo T60 עם WinXP SP3. לאורך זמן רב ניגנתי את כל קבצי הוידאו בתוכנת VLC שעבדה בלי תקלות. לפני כמה שבועות התקנתי את חבילת הקודקים K-Lite ואת BSPLAYER. השתמשי בתוכנה הזאת במשך כשבועיים וגם היא עבדה מצוין. פתאום, בלי שעשיתי אף שינוי נוסף, BSPLAYER וגם VLC סרבו להציג תמונה בכל קבצי וידאו (avi בקידודים שונים וגם WMV), שומעים רק את הצלילים. כך המצב גם בנגן המדיה של וינדואוז. מאז הסרתי והתקנתי את כל התוכנות המוזכרות, אבל המצב לא השתנה. למישהו יש מושג מה קרה לי? תודה מראש, דוד
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אחרי מלא זמן שלא נגעתי בתוכנה, הפעלתי עכשיו את ARES LITE ונראה שהיא לא מתחברת. אם מישהו עדיין עובד עליה אחרי כל השנים הללו, אנא עיזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-