עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עם איזה תוכנה אפשר לפתוח קובץ כזה: nrg. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום. אני משתמש בpowerpoint של office2003 עכשיו עשיתי כמה מצגות ושילבתי קבצי מוזיקה.. כולם עובדים חוץ מקובץ אחד שהמצגת עולה הוא לא משמיע אותו לעומת זאת בwinamp שמנסים לשמוע את השיר סתם ככה הוא משמיע.. מה צריך לעשות...? אני חייב את זה ממש דחוף! (זה לאירוע)

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by SAOD,

מחפש תוכנה ללכידת תמונות במשחקים שלא תומכים. לא בא לי ללחוץ PRINT SCREEN ולצאת כל רגע כמו טמבל... נחמד אם יהיה אפשרות בחירה באיכות התמונה (במידה ולא שתצלם באיכות גבוהה) שם רץ וכו'.. תודה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

מה הוא עושה? על מה הוא מגן בעצם ? ולמה הוא מתמלא פתאום כשבעצם לא מחקתי שום דבר? והאם אני יכול להוריד את הPROTECT מהסל מיחזור, אם זה כדאי בכלל? תודה!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by emperor,

שלום לכולם! מישהו מכיר אולי תוכנה שמקליטה את כל מה שמתרחש על גבי שולחן העבודה כלומר אני אזוז עם העכר והיא תקליט את כל פעולותיי. זה נועד על מנת ליצור מדריך מפורט לאחת התוכנות שאני עובד איתן. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by badatz,

האם GHOST משאיר איזושהם עקבות כאשר אני משכפל דיסקים קשיחים ואם כן איך ניתן להפתר מהם ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. Started by viper_sb,

אני מחפש תוכנה מקצועית שיכולה לתת מענה מלא על ביצועים של כרטיס רשת מול שרתי הDHCP,DNS תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by abudy,

ישלי ויסטה צרוב התקנתי אותו כנראה לא טוב ועכשיו הוא מבקש ממני מפתחות נותן לי תימי ניסיון האלה יש מצב אני פורץ אתזה בלי להתקין מחדש תודה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני מנסה להגביר את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך 8800GT דרך nvidia system tools 6.0.6 אני מנסה להגדיר שכהטמפרטורה של הכרטיס עולה מעל ה70 מעלות אז הוא יגביר את המהירות של המאוורר והוא נותן לי רק שורה CPU CORE http://img338.imageshack.us/img338/6339/12719720504.jpg

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by za-david,

איך אני יכול לשמור הודעות תיקיות והגדרות באאוטלוק שאחרי פורמט יחזור להיות בדיוק כמו שהיה? תודה מראש לכל העונים....!!!!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by exXxTreAm,

למה כשאני מוריד משהו בביטורנט אז אחריי כמה זמן ההורדה פשוט ''קופאת'' היא כאילו נתקעת ולא ממשיכה. אני משתמש בlh-bittorent 3.0. מישהו יודע מה לעשות בשביל שזה יעבוד כרגיל?

12. Started by mrdjmo,

הבעיה שאני לא יכול לפתוח את הלינקים של ההודעות שאני מקבל באיימל של hotmail,וכמובן שאני לא יכול למחוק את ההודעות ולא יכול לכנס לשום תיקייה אחרת באיימל שלי, , ובחלון למטה(בשורת ההערות) כתוב לי javascript error ולפעמים כתוב לי error on page, נא בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by J0n1,

עשיתי דף רגיל שבכל עמודה יש נתון אחר, ופרטים לגבי הנתון, משהו ממש פשוט בלי אף נוסחה, לדוגמא: תל אביב ירושלים 544 12 423 65 וכך הלאה. יש אפשרות שהוא לא יתן לי לכתוב את אותו נתון פעמיים? לדוגמא אם כתבתי מתחת לתל אביב את המספר 123, אז שלא יתן לי לכתוב שוב (בת"א) ויש אפשרות שהוא יסדר לי אוטומטית כל פעם שאני מכניס נתון מA לZ? תודה

14. Started by Inertia,

שלום ברשותי Photoshop 7 me, כמו שאתם בטח יודעים תוך כדי עבודה הוספה של טקסט יוצרת שכבה חדשה והשאלה שלי היא כאשר יש לי הרבה טקסטים ואני רוצה ,נניח, לשנות את גודל הכתב לכולם, איך עושים את זה? עד עכשיו הייתי עובר אחד אחד ומשנה לו את הגודל\סוג כתב או מה שלא יהיה אבל בטוח יש דרך לעשות את זה לכולם ביחד... מישהו יודע? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by kinggil,

הבעיה סודרה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by approx,

המחשב לא זז הוא איטי וגם האינטרנט שלי זז לאט ואני לא יכול עוד מה אפשר לעשות סרקתי וירוסים וגם ספיי ואר

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by mega1234,

מישהו יכול למליץ על שילוב יותר טוב ? האם שימוש בפיירוול של XP ובאנטיווירוס של מקאפי לדוגמא יתן זמן BOOT וכיבוי קצר יותר ? פשוט מאז שהתקנתי אותם המחשב מרגיש ממש כבד.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. קובץ שלא נפתח אני מחפש עזרה כשאני מוריד אותו למחשב קוראים לו attach.walla אם אפשר לקבל עזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה להגיע לתוצאה הבאה: יש לי מסמך שרק אני יכול לשנות אותו. עוד מישהו אחד יכול לראות את כולו. כל השאר יכולים לראות אותו אבל חלק מהעמודות יהיו מוסתרות בלי אפשרות לפתוח אותם. הבעיה היא שבמסמך יש פקדים (RADIO BUTTOM, CHECKBOX ) שמפסיקים להגיב שאני נועל את המסמך. תיכנותית על ידי VB אני עושה שם כל מיני שטויות (חישובים אם מסומן משהו, ניקוי) וזה לא ממש עובד כאשר נועלים את המסמך. מישהו יודע איך לאפשר את זה? ואיך?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by kfirlion,

שלום, אני עושה בימים אלה עבודה ב-word של office 2007 ואני רוצה לדעת איך אני שומר את ההגדרות של הוורד כלומר גודל כתבן התחלתי, סדר אותיות התחלתי.... כלומר איך אני שומר שההגדרות יהפוכו לברירת מחדל מבלי שכל פעם אני אצטרך לשנות הגדרות מתי שאני מתחיל את הוורד שלא תחשבו שהתכוונתי איך אני שומר מסמך. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. windows xp. לאחר הדלקה אני מפעיל את volume control באמצעות אייקון של realtek hd שכבר נמצא בשורת המשימות. עצמת הקול נמצאת במינימום ובמצב MUTE. אני מעלה עצמה למכסימום ומוציא ממצב NUTE. הכל תקין עד לכיבוי והדלקה מחדש. שוב צריך לחזור על כל הריטואל מחדש. נכנסתי להגדרות > בקרה > שמע וניסיתי להפסיק ולהפעיל מחדש את הצגת בקרת עוצמה - אך ללא הועיל. מה לחפש? יש מקום ברגיסטרי ששולט באיתחול בקרת עצמה? האם ייתכן ותוכנה כלשהיא בזמן האיתחול גורמת לתופעה?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. טוב אז תביאו לינק ותפרטו קצת בבקשה לא להגיד חיפוש... + שמיהו יעלה בבקשה התקנה של ff של הגרסא האחרונה לפני 2 (-מששהו כזה?1.5.7)

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by idg83,

יש לי ווינדוס XP. המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא שואל באיזה מצב להעלות אותו (SAFE MODE וכדומה) ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. כולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. נכנסתי ל F8 וגם שם כול האפשרויות לא מאפשרות לי לעשות כלום שוב פעם נתקע אשמח לכל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by berner,

חבריה שלום לאחר שבצעתי ארגון המחשב והעברת תוכנות ודוא"ל לכונן חדש אני מקבל הודעות בדואל אוט לוק בגי'בריש בצעתי קידוד לכל סוגי העברית וגם לקידוד 8 ולא השתפר מה עושים בברכה :s05:

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by gal_zaken,

מישהו יודע איך אני הופכת תמונה לציור קומיקס?? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים