תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני גורם למצב כזה שאני יוכל לראות גם במסך של המחשב וגם במסך טלויזיה????? אני חייב לדעת כי יש לי בעיה.מתי שאני מעביר לטלויזיה אז אני צריך ללכץלטלויזה כי היא מרוחקת מהמחשב.לראות מה אני רותה לשנות ואז לחזור שובלמחשב ולכוון עם העכבר ואחים שלי מכוונים אותי לאן אני צריך ללכת עם העכבר בגלל שאני לא רואה את זה במסך מחשב. עוד שאלה קטנה:שאני מעביר ממסך מחשב למסך טלויזיה.איך אני מחזירלמצב של מסךמחשב????אני מחכה עד שזה יחזור לבד חחחחחחחחחחחחח.. כי אני לא יודע איך מעבירים בחזרה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב ועדיף? נוד 32 שקיבלתי על המחשב ויש לי אותו שנה כבר.. או נורטון 2007 מקורי שקיבלתי בדיסק+סריאלים שרשומים על הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי אני מתכנן מודינג ואני צריך תוכנה שאוכל לסרטט איתה מידות את המחשב מיקום של מאוורים אורות וכדומה...
-
שלום א. היכן אני מאפשר למערכת להציג SYSTEM FILES (לא HIDEN?) ב. ביטול מסנג'ר איך? ג. יש דרך באוטלוק אקספרס לקבוע שפה עברית, ימין לשמאל כברירת מחדל?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה לניקוי דואר זבל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס, גרסה 1.5.0.7. מדי פעם, כשאני רושם הודעות בפורמים ומנסה ללחוץ על המקש ' במקלדת (איפה שהגרשיים, רק בשפה האנגלית), יוצא בתחתית החלון סרגל מעצבן, שלא נותן לי להקליד את הסימן ' בהודעה, אלא בתוך הסרגל. אי אפשר לעשות העתק/הדבר לסימן שנרשם בתוך הסרגל, אז בעצם מדי פעם אני בכלל לא יכול להשתמש בצורה תקינה בסימן הזה! צירפתי תמונה לסרגל שמופיע. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן כי נמאס לי מהתקלות של IE, עכשיו זה דיי מסובך לי ודי חדש לי 1. הורדתי את תוספת IE TAB והבנתי איך משתמשים בה, הורדתי Add to search bar וניסיתי להוסיף את YOUTUBE וזה עשה שגיאת JAVASCRIPT ניסיתי גם להוסיף בלי תוסף הזה את יוטיוב אבל אני לוחץ הוסף את " YouTube Video Search " ולא קורה כלום, אז איך אני עושה את זה? 2. האם יש דרך או תוסף שתהיה הצגת מועדפים כמו ב IE 7? שפשוט רואים את המועדפים בצד בחלון? 3. כל הזמן שאני לוחץ על החץ ליד שורת הכתובות מופיעים לי הדפים שיש לי במועדפים ברשימה מתחת לשורת הכתובת, אני לא רוצה שזה יופיע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מדוע כאשר אני מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול למהירות נמוכה יותר מהירות ההורדה עולה?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי סרט hd של 9 ג'יגה הקובץ הוא mkv ואני רוצה לקווץ אותו ל xvid,יש דרך לעשות זאת?ניסיתי עם total video converter אבל לוקח לו שנים לעשות את זה יש תוכנה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בOUTLOOK 2003 בלוח שנה אני לא רואה את הפגישות שלי בתצוגה של יום/חודש/שנה ואני רואה רק בתצוגה מקדימה מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר את התוכנה אז... איך חותכים סרטים?? אם יש למישהו מדריך אז תודה אם יש לכם עוד תוכנה טובה שאני יכול לחתוך איתה סרטים תנו...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני יודע להשתמש קצת אבל אני רוצה לדעת נגיד איך לעשות איש הולך אבל חלקקקק כאילו סטיקמן איש מקל הוא בכלל אני לא יודע איך לעשות שמהשו יזוז חלק
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שמעו אני כבר הרבה זמן תקוע בלי אפשרות לדפדף בMTP כמו בנאדם כי יש לי XP 64X שמשום מה לא נותן לי לדפדף בהתקני MTP.... אני חייב כבר תוכנה שתסדר לי את זה באופן פשוט.... אני לא רוצה להפוך את הנגן לUMS כי אז יש בעיות בשידרוג גירסא... פשוט תוכנה לדפדוף בMTP בווינדוס XP 64X... תודה...
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי האם למישהו יש מושג כיצד ניתן להסתיר את איקון התוכנה/הסרביס של תוכנת VNC ? וכמובן שהתוכנה תמשיך להיות פעילה. תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן דרייבר לכרטיס טלוויזיה שלי ואני לא מוצא אם מישהו יכול בבקשה להביא לי תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז אנשים למי שמחפש אנטי וירוס טוב ובחינם אז חבילה מלאה לשנה חינם וחוקי המיבצע לזמן מוגבל http://shop.trendmicro.com/iomega/en/?sn=f9bj26006x מצד ימין יש לכם חצים תיבחרו מה שמתאים לכם ויאללה תהנו
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה במחשב החדש ועקב זאת נגרם לי כל יום מסך כחול. אני מסיר אותה-הכל מסתדר. שאלה: איזו תוכנה אחרת יכולה לתפקד כמו ה Netlimiter ז"א שאוכל לשלוט ב Upload שלי במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
משהו יודע אם התוכנה חופשית או שהיא נדפקה לי והיא רוצה רק ממני הרשמה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מאיפו אוכל להוריד את KASPERSKY 6.0 כי לא מצתי באתר של החברה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אולי זה חדשות של אתמול כבר, אבל משהו יודע אם בגרסה החדשה 5.5 תיקנו את הפרצה שדיברו עליה לפני שבוע בערך?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעייה בגלישה לאינטרנט. פעם בחצי שעה מופיע לי הודעת שגיאה מאת מייקרוספט ואז מופיע לי 2 אופציות "שלח דו''ח שגיאות..." או "אל תשלח" כשאני בוחר " אל תשלח" הוא מייד סוגר לי את דף האינטרנט בו הייתי גולש. בהקשר לזה גם מופיעי לי מדיי פעם ההודעה הזאת: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. יש למישהו מושג מה עושים?? זה פשוט מטריף אותי. אם נניח אני אמחוק את האינטרנט אקספולרר ואתקין במקומו נניח אינטרנט אקספולרר גירסה אחרת יותר חדשה האם זה יעזור? או שפשוט צריך לפרמט את כל ה-XP מחדש? ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך שתביאו לי תוכנה שיש בה את כל המקודדים שצריך היום כדי שרוב סרטוני הוידיאו והדברים האחרים יעבדו במחשב בתודה מראש @ ariel7766 ;D
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעיה- הורדתי firefox אבל ה IE ממשיך לעבוד ולקחת משאבים סתם, איך מוחקים אותו?? ?? ??
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-