תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום משום מה בזמן האחרון הפונט באקספלורר שלי נהיה ממש מזערי... בעיקר בפורומים למיניהם זה ממש מטריד מישהו יכול לעזור ? חן
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש כמה דברים שמציקים לי א. באתר www.yuvaleilam.com אין אפשרות ללחוץ על הלינקים מצד ימין ב. בתפוז בBlogTV אין את היד הזאת כאשר אתה נמצא על השם של החדר כאילו זה לא לינק, אבל אם אני לוחץ על זה זה נכנס ובתוך החדר נראה כאילו לא הושלמה הפתיחה שלו + אין צ'אט תודה לעוזרים אגב, סליחה על הבורות, דפדפנים וכל מה שקשור בזה זה לא הצד החזק שלי
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לפתוח קובץ כזה: nrg. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מצלמת minicam, של חברת soligor דגם mc-40 vga חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בגוגל, חיפשתי דרך ת'ראד הדרייברים כאן, ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. יש דרך אחרת להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בגרסא הזו האם יש דרך להסיר את מגבלת ה 20...30...אותיות ל SMS אחד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לפני שכולם ירביצו לי ויגידו שהנושא נטחן ובלה בלה בלה... עברתי בחיפוש עד אשר יצא לי עשן מהאוזניים (איזה שקרן אני ;D )... ומה לעשות שאין סטיקי על תוכנת וירוס ופיירוואל ממולצים ולדעתי זה אחד הדברים החשובים במחשב אם לא הכי חשובים.. זה היה מונע מדפוקים כמוני לשגע אתכם בשכל... בכל מקרה החלטתי לעשות ממש סדר עצבני גם חיצוני וגם פנימי ונמאס!! ממש נמאס מנורטון הדפוקים האלו ואני רוצה להחליף.. למה? ולא אכפת לי שלא יהיו חינמיות אני מכיר את כל הדרכים "לקנות".... מחכה להמלצות ומקווה שלא תתנו לי אתם אנשים טובים, מוזרים...... אבל טובים. ;D
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי איפה למקם את השאלה הזאת (ולא רציתי לחטוף על הראש ב "נושא לא מתאים") יש לי בעיה: כשאני מדבר עם אנשים אחרים דרך הmsn במצלמת אינטרנט שלי יש לי רעש חד (כמו רעש של מישהו שמקרב מיקרופון לרמקול, כזה ציפצוף שורק??) אז ככה........ מה יכולה להיות הבעיה??? אוריה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קרוב שלי רוצה לילמוד צרפתית ואנגלית מישהו מכיר תוכנות טובות???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה באינטרנט שמזרזת את העלאה של התוכנות לזיכרון כאשר המחשב נדלק ב XP שכחתי את שמה , איך היא ניקראת ? מי שזוכר ...לוקח שעה למחשב להעלות את כל התוכנות ( אנטי וירוס , מסנג'ר וכו' ליד השעון ) תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!!! אני מנסה לעדכן את הדרייברים של כונן הDVD שלי CREATIVE 5240E-1 כי מי שמכיר כונני DVD ישנים יודע שיש בעיה להעביר את ה ZONE שלהם ומי שלא יודע לכל DVD יש אזור משלו ובדרך כלל זה אזור 1 או 2 אבל היום הכוננים של ה DVD יכולים לקרוא את כל ה אזורים אבל כוננים ישנים לא יכולים והם צריכים עדכון חומרה ואז להשמש בתוכנה שנקראת DVD Region Free כדי לקרוא את כל הסרטים בלי שום בעיות. בכל מקרה יש לי כונן CREATIVE 5240E-1 ומצאתי כמה דרייברים באתרים שטוענים שאלה דרייברים לעדכון גרסה ואני יודע שאולי צריך לעדכן דרך הביוס או דרך דוס או משהו אבל לא מצאתי מדריך אחד שיסביר לי איך אני אמור לעדכן את הכונן שלי ספציפית וכל מדריך אחר לא עזר לי!! אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להורי…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה בדיוק מה שNETLIMITER עושה אבל דומה לה כי אני רוצה לשנות... לנסות...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להתגבר על זה? נגיד, כשאני משחק במשחק כלשהו, ולוחץ קצת זמן על מקש מסוים במקלדת, המחשב מתחיל לצפצף, וחוצמזה (למשל בפיפ"א) לא נותן לי לזוז באלכסון! מה עושים...? תודה!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ולא יכולתי להוריד מתוכנות שיתוף עד שעליתי על זה שהפיירוול של הווינדוס פועל........... כיביתי אותו אבל הוא עדיין פועל: איך אני מסדר שאני אצליח להוריד מתוכנות שיתוף ? ? ? יש לי אנטי וירוס של קספרסקי שפועל אם זה משנה בכלל......... תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל לתוכנות כאלה אבל כולן דורשות כסף.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע איך לגרום לה לשפר את ביצועי המאוורר שברשותי אנא עיזרוי לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי היום windows media player ועכשיו את כל קבצי הmp3 הוא שינה כאילו שהwmp זה הברירת מחדל לפתוח אותם.. ואני רוצה שרק winamp יפתח קבצי mp3 איך אני עושה את זה? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש קוד או תוכנה בישביל לפתוח את המכשיר ,כרגע הוא של סלקום ואני רוצה לפתוח אותו לאורנג'
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
1. יש לי FireFox וזה אחלה דפדפן התקנתי Adblock ושמתי לב שהגלישה נהייתה איטית זה באמת ככה או שאני סתם מדמיין? אם זה באמת ככה אז איך מבטלים את ה- Adblock הזה.. (הורדתי אותו מהאתר של FireFox) 2. איזה עידכוני אבטחה כדאי להתקין? (יש לי FireFox 1.0.7) 3. איזה תוספות כדאי לי להוריד? תודה רבה על העזרה ובבקשה אל תגידו שפתחו מלא נושאים על זה כי חיפשתי בפורום ועברתי על 2 הדפים הראשונים ולא מצאתי מה שאני מחפש.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה אני צריך להתקין קודם.. להכניס את הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם או את הדיסק של הwindows ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני הולך להגדרות חתימה ושם את הקישור של קובץ GIF שזז שהעלתילשרת מסויים אבל בחתימה מופיע לי הקישור ולא התמונה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנות שאנשים פה מכירים....לסידור המחשב בדיקת בעיות וכמו כן אנטיוירוסים למינהם! אני צריך פשוט לרענן תמחשב עם סריקות של שגיאות וכו'! המחשב שלי באמת בקאנטים!! אני מנסה למנוע פורמט כי יש לי הרבה חומר להעביר!!!! ואני מעדיף שלא יהרס...לכן אני רוצה תוכנות שיעזרו לי לעשות בדיקות ותיקון של כל בעיה\וירוס\או זבל שנמצא במחשב! תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי חוברת גדולה מאוד (כמה מאות אלפי שורות עם עשרות עמודות) אשר פרוסים על כמה גליונות עכשיו הבעיה שלי זה שזה היה יבוא מקובץ CSV (בגלל המספר האסטרונומי של השורות) בכל אופן הבעיה כזאת - כל תא שהיה רשום בעברית התכולה שלו הפוכה למשל - שלום =םולש אני צריך דרך מהירה (מאקרו אולי ?) כדי להפוך את התאים ניסיתי מאקרו שמאצתי בגוגל אבל זה פועל רק תא תא וזה לא פרקטי אם יש פה מישהו שיודע לעשות מאקרויים באקסל אז ממש יעזור לי כל דבר שאתם יכולים - טווח , עמודות , הכל מה שאתם יכולים (ברור שטווח זה הכי טוב)
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-