עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AC/DC,

אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

בעייה בכתיבה בעברית באתרים כשאני כותב בעברית אז זה נכתב בכתב מוזר ( צרפתי תמונה בה רואים איך זה נראה) גם באתר הזה יש לי את אותה בעייה (אבל זה ככה בכל אתר). אתם בטח שואלים איך זה שאני כותב בעברית...? אז מה שאני עושה זה כותב ב word ומעתיק לכאן. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעייה תודה מראש יגאל [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by pbl1,

עדיף שהתוכנה תהיה חינם פשוט המחשב שלי בזמן האחרון נתקע בלי סיבה ואמרו לי שיתכן והמעבד חם ולכן לפני שאני קונה מאוורר חדש אני רוצה לודאות שזה נכון

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by מישה,

אני לא מצליח לקבל קבצים באיסיקיו יש לי את הפיירוואל של וינדוס ( SP 2 ) הגדרתי לו שיאפשר לאיסיקיו כל מה שצריך, לא עוזר. ביטלתי את הפיירוואל הזה בכלל - עדיין לא עוזר. פתחתי את הפורט 5190 (פתחתי TCP, אולי צריך DCP או DUP מה שזה לא יהיה )בהגדרות הפיירוואל שלי במודם ECI מה עוד אפשר לעשות ? כמישהו שולח קובץ, אני מקבל הודעה על קבלת קובץ, לוחץ אישור, ואז כאילו עוד שניה זה יתחיל לשלוח, וזה פשוט עומד ככה, מבלי לשלוח. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by overload,

איך אני מוחק את הDX9.B מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. Started by tepez,

אני מחפש תוכנה טובה שתשמש בתור יומן שלי אם אפשר שתהיה לה אפשרות להדביק מודעות על שולחן העבודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. Started by yarivot26,

אבא שלי שיחק עם התיקייה "פריטים שנמחקו" ובטעות מחק את כל ההודעות שהיו לו שם (הודעות שהוא צריך) כשאני נכנס לתיקיית ההודעות של האוטלוק: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{080200C1-86F3-43DA-964E-7258C6A758C1}\Microsoft\Outlook Express יש לי את הקובץ הבא: "פריטים שנמחקו.dbx" והגודל שלו הוא: 2,097,128 KB האם זה אומר שההודעות עוד לא נמחקו לגמריי? אם כן איך אפשר להחזיר אותם? אם לא איך בכל זאת אפשר להחזיר אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by rk666,

יש לי בעיה עם מוזילה הוא לא עולה זה כאילו הוא מפעיל את עצמו וסוגר אותו מיד עם FIREBIRD אין תבעיה הזאת זה קרה אחרי שהתקנתי את הWINDOWS מחדש, לפני זה מוזילה עבד מצויין יש רעיונות למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by surikata,

כל פעם שאני שולח הועה באחד הפורומים או לפעמים סתם לפי קריזה מןפיעה לי הודת שגיאה ושהתכנה צריכה להיסגר ! יש למישהו מושג למה זה? הורדתי את כל העידכונים של windows ואין לי וירוסים . אנא חברים עזרה !

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. Started by yigal83,

יש לי אפשרות לרכוש את התוכנות הבאות: McAfee VirusScan 2006 הכולל את McAfee AntiSpyware 2006 ב 84 ש"ח. McAfee Internet security suite 2006 במחיר 120 ש"ח. KasperSky 5.0 ובעתיד לשדרג לגרסה 6.0 ללא תוספת מחיר ב 94 ש"ח. מי מהן מומלצת יותר ? האם יש אחרות טובות יותר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by ido2309,

היי, בגדול, השאלה בכותרת. וידאו מאתרים שונים עובד רק במצב של מסך מלא, קצת מציק.. קורה גם ב-FF וגם באקספלורר. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  12. היי יש לי מחשבון גרפי מסוג tu 82 ואני יודע שאפשר להעבר אליו תוכנות ומשחקים רק שאין לי אתר שאפשר לעשות את זסה דרכו... אז אם אפשר בבקשה קישור לאתר כזה אני ממש אשמח... (את הכבל כבר יש לי) תודה מראש אור חן...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. בס"ד שלום רב .. אשמח אם אחד המומחים כאן יוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית powershot a430 .. נסיתי וחיפשתי בכל אתר אפשרי, כולל אתר היצרן ! במידה ואתם צריכים: windows vista sp1 בבקשה ממכם, זה דחוף לי נורא תודה רבה לכל מי שרק יגיב

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  14. אוקיי לכל מי שלא יודע יש תוכנה קטנה שמזינים בה אתה כתובת האימייל והיא יוצרת היתקשרות רבות וזה מה שגורם לחשבון להיכנס למצב של "הקפאה" הוראות לשחרור חשבון חסום הקדמה: חובה !!! לזכור . לרשום . את פירטי ההרשמה " ארץ" "עיר" "מיקוד" תשובה לשאלה הסודית" לעקוב טוב אחרי המדריך והכי חשוב לבצע אותו במהירות אם בשלב מסויים טועים ומשהו לא מסתדר אפשר פשוט להיכנס למאפייני אינטרנט ולמחוק היסטוריה וקוקיס ולהתחיל מהתחלה בתוכנת המסנגר ללחוץ על " שחכת את הסיסמה" מגיעים לחלון הזה מכניסים כתובת של המסנגר ואת תווי האבטחה שלמטה מגיעים לחלון הזה מזינים את הפרטים האישיים שימו לב !! טוב טוב !! פה למטה בחלון ה" נעילה" זה השלב הקריטי ויש לבצע אותו במהירות ! ברגע שממל…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by Leo101,

או קיי יש לי בעיה חמורה עם המקודדים אין לי מושג איזה להשים כל מה שאני תמיד מתנגש ותמיד הורס אז אם למישהו יש את כל המקודדים או יש למשהו הצעה איזה מקודדים להשים שלא יתנגשו אחד בשני יש לי גם רעידות בסרטי xvid אז שהמקודדים יטפלו בזה ואם למישהו יש איזה pack שבתוכו יש את כל מה שאני תריך זה יהיה ניפלא... ואם תוכלו להשים לינקים ישתבח שמכם.... ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. אני לרוב מתנסח בצורה הרבה יותר מליצית, אבל נושא מאוד מאוד מאוד דחוף ובעייתי.... נמחק מCDKEY שברשותי מידע..... עכשיו, לאחר מכן נוסף עוד מידע, אבל לא כזה שממלא את כולו. אני חייב תוכנת שיחזור, כזו שתתאים גם לCDKEY, והכי טובה שאתם מכירים.... בבקשה, זה בדמי, ואני חייב את זה מהר! תודה מכל הלב, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. הייתי מרבה לצפות בכתבות באתרים כמו ONE YNET וכו'. אבל היום שניסיתי ללחוץ על צפייה משום מה בכל האתרים היה קול אבל לא הייתה תמונה! אין לי שו מושג למה זה קרה... אני מאוד אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי למה קשורה הבעיה הזאת.... אגב הבעיה קוראת גם באקספלורר וגם בפירפוקס...

18. אז ככה שידרגתי אתמול לווינדוס 7 אבל הוא מישהו מה הוא לא פירמט לי תדיסק קשיח של C (איפה שהייתה המערכת הפעלה) אז נוצר מצב שיש לי שם 40 גי'גה פנוי מתוך 160 ,וכל התוכנות משחקים שמותקנים שם הוא לא נותן לי למחוק אותם. השאלה איך למחוק אותם ? (הם לא מופיעים בהוספה והסרה והבנתי שלא טוב למחוק תוכנות ומשחקים ישר כאילו SHIFT + DELETE )? תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by dude777,

אהלן. מה האופציות העומדות בפני בהודעת שגיאה זו? מכל דרך אפשרית (הפעלה, חלונות וכו...) מתקבלת לי הודעת השגיאה הזאת. אני חייב לחלץ דברים מהמחשב ואין לי אפשרות להגיע אפילו לסל המחזור שלי. כל עצה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל רק הודעות חדשות (החל מהרגע שהגדרתי את Gmail לעבוד כ-pop) ולא הודעות שכבר נמצאות על שרתי Gmail לתוכנת האאוטלוק אקספרס שלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. רכשתי אנטי וירוס התקנתי עידכנתי וירוסים דרך התוכנה אך פתאום כשאני מנסה להפעיל את התוכנה היא כאילו נופלת ואני לא מצליח להעלות אותה ניסיתי להסיר ולעדכן מחדש אבל הבעייה חוזרת על עצמה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by urinka,

הי שלום לא מזמן התקנתי WINDOWS מבוסס MEDIA CENTER על המחשב עכשיו כל פעם שאני נכנס לתיקיות הסרטים שלי זה קורס ("ביצע פעולה לא חוקית..... " ) ונסגר הישום רציתי להסיר ולהתקין מחשד רק את ה MEDIA CENTER אבל לא מצאתי את זה ב "הוספה והסרה של תוכנות" אם יש לכם רעיון או כל עצה שהיא ......... תודה אורי עריכה : ניזכרתי שהבעיה החלה רק כאשר הגדרתי תיקיה אם התיקיה ריקה אז זה ניכנס ובל אם יש שם סרט אחד לפחות אז זה קורס ..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. ^^^ כותרת. בתודה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by Skippy,

שלום, אני מחפש תוכנה שלוקחת את הקבצי MP3 ועל פי ה-TAG של הקבצים מכניסה אותם לתיקיות באקספלורר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Aviv C,

איך אני פותח/מחבר/מפעיל את הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים