תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בעייה בכתיבה בעברית באתרים כשאני כותב בעברית אז זה נכתב בכתב מוזר ( צרפתי תמונה בה רואים איך זה נראה) גם באתר הזה יש לי את אותה בעייה (אבל זה ככה בכל אתר). אתם בטח שואלים איך זה שאני כותב בעברית...? אז מה שאני עושה זה כותב ב word ומעתיק לכאן. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעייה תודה מראש יגאל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הבעיה היא שהאי סי קיו פשוט נתקע בזמן שהוא נטען....הדבר יפתר אם אני ימחוק את האי סי קיו ויתקין אותו מחדש... יש פה תמונה של מה שבא אחרי שנתקע האי סי קיו...משהו בבקשה שיכול לעזור לי? אגב שאני מנסה לפתוח את האי סי קיו לייט הוא עובד בסדר..... אבל הוא לא מצליח להתחבר בUIN שלי..... אם אני יתקין מחדש אי סי קיו אז הבעיה תפתר גם באי סי קיו לייט....בקיצור בלאגן!!! אני מקווה שמהתמונה תבינו משהו
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם הרצה של תוכנות במקביל להורדת קבצים בתוכנות כמו ביטורנט יכולה להשפיע על מהירות ההורדה? אם נגיד אני מריץ משחק או תוכנות כמו אנטיווירוס או IE, בזמן שאני מוריד קבצים - האם זה משפיע לרעה או לטובה על מהירות ההורדה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום! אמא שלי רצת הלדעת האם יש דרך לפתוח את כל הEMAILים שלה מהמשרד מהמחשב בבית. חשבתי לפתוח לה חשבון בGMAIL ולעשות שכל המיילים שהיא מקבלת למשרד יועברו אוטומטית לGMAIL כעותק - משמע יהיה את אותו הEMAIL במשרד ובGMAIL. במשרד היא משתמשת בOUTLOOK. אשמח אם תוכלו להדריך אותי בהגדרות, אם הדבר בכלל אפשרי. אם יש לכם דרך אחרת כדי שהEMAILים ימצאו גם בבית וגם במשרד - אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו. למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי. מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שסופרת המיספר הסיבובים של ההרד דיסק בזמן מסויים? אם כן תביאו שם+לינק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצאו ת'תוכנה הזאת recoveryv1.5 שמשחזרת סיסמאות של ההאייסיקיו הפחתי ת'עולם ולא מצאתי מקום שאפשר להוריד אותו תודה מראש לעזורים...! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, שאני קורא דואר ב-HOTMAIL (דרך IE6) אני לפעמים רואה בג'יבריש, אני משנה את ה-ENCODING וזה מסתדר, אך לפעמים שולחים לי EMAIL שגם אחרי שאני משנה את ה-ENCODING אני רואה גי'בריש, מישהו יודע איך פותרים את הבעייה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אמנם מערכת ההפעלה עליו, אבל אני דואג לעשות לו Defrag עם Diskeeper 2009 (פעם בשבועיים בערך נכנס ובודק מה מצב הכונן לפי התוכנה- ופועל בהתאם). כונן ה 1.5TB מהסדרה השקטה של SEAGATE עובד במהירות הגיונית (ויותר גבוהה) ממוצעת של כ 75MB עם MAX 95MB. האם הכונן בדרך למות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול הקפי של genius, ואני רוצה תוכנה שאני אוכל להנמיך איתה כל ערוץ בנפרד (נניח רק את הימני האחורי, או רק את הקדמי השמאלי), התקנתי את הדרייברים שלו ואין שם שום דבר כזה. אגב, הכרטיס הוא: Sound Maker Value 5.1 תומ"ר
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אבא שלי שיחק עם התיקייה "פריטים שנמחקו" ובטעות מחק את כל ההודעות שהיו לו שם (הודעות שהוא צריך) כשאני נכנס לתיקיית ההודעות של האוטלוק: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{080200C1-86F3-43DA-964E-7258C6A758C1}\Microsoft\Outlook Express יש לי את הקובץ הבא: "פריטים שנמחקו.dbx" והגודל שלו הוא: 2,097,128 KB האם זה אומר שההודעות עוד לא נמחקו לגמריי? אם כן איך אפשר להחזיר אותם? אם לא איך בכל זאת אפשר להחזיר אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הורדתי את הסרט ממיול זה השם של הקובץ (שהיה מקובץ) hl2_gameplay_improved_gsi זה השם של הקובץ בתוך הקובץ המקובץ hl2_demo_trailer_full מישהו יודע למה זה לא עובד לי ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את התוכנות הבאות: McAfee VirusScan 2006 הכולל את McAfee AntiSpyware 2006 ב 84 ש"ח. McAfee Internet security suite 2006 במחיר 120 ש"ח. KasperSky 5.0 ובעתיד לשדרג לגרסה 6.0 ללא תוספת מחיר ב 94 ש"ח. מי מהן מומלצת יותר ? האם יש אחרות טובות יותר ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את שני התוכנות האלו 1) shoutcast-dsp-1-8-2windows.exe shoutcast-1-8-9-windows.exe (2 תודה מראש ...!!
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי באייפון כמה סירטונים שאני רוצה להעביר למחשב שלי ולצפות בהם מתי שאני מנסה לפתוח את הקבצים בכל תוכנה שיש לי במחשב שמיועדת לצפיה בוידאו הקבצים לא מנגנים יש אולי איזה תוכנה (עדיף חינמית ) שיכולה לבצע המרה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז זה מתחיל ככה.... כשאני מנסה להיכנס לאתר gamer.. אני מקבל הודעה כזאת Err: Object expected Url:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 Line:12 עכשיו זה קורה משהו כמו 3 פעמים ואז נכנס לאתר.. הבעיה היא כשאני כבר באתר לא משנה לאן אני נכנס משם ... אני כאילו מגיע לדף ריק! לא רואה שום תוכן באף מקום, לא בפורומים ולא בכתבות בקיצור בכלום... הבעיה קוראת רק באתר הזה . מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, בנייד DELL של אבי הWMP לא נותן לו לצפות בכל הסרטים,האם אני צריך חבילת קודקים?? ואם כן איזו חבילה תואמת ויסטה באופן מלא?? ועוד דבר קטן,איך אני בוחר בWMP של ויסטה איזה קבצים לנגן(דוגמת AVI MPEG MP4 וכאלה כמו שיש בסימונים בWMP של XP)?? בדקתי בTOOLS ולא מצאתי שם שום איזכור לגבי זה,אז אודה למי שיסביר איפה מוצאים את זה. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הסרגל כלים מובנה ב FF 3.05 HEB יש בו: נצפה תדיר התחל כאן כותרות אחרונות איך מסירים?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כבר בעיה עם הIE איזה שנתיים (אני משתמש פיירפוקס זה לא כל כך מפריע אבל לפעמים יש אתרים שאני חייב להיכנס בIE) הבעיה היא שכל פעם שפותחים את הIE אז לוקח לו בערך דקה-שתיים עד שהוא נהיה זמין (במשך הדקה-2 הוא פשוט תקוע) הבעיה הזאת מופיעה גם בתוכנות ומשחקים שמשתמשים במנוע של הIE ולכן גם זה מאוד מציק שהתוכנה/משחק נתקעים עד שהוא נטען... יש הצעות לפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב windows photo gallery המובנה של ויסטה . אני מחפש תוכנה קלה ומהירה אם יש כזאת שיותר נעימה לעין מאשר המובנת של ויסטה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הייתי מרבה לצפות בכתבות באתרים כמו ONE YNET וכו'. אבל היום שניסיתי ללחוץ על צפייה משום מה בכל האתרים היה קול אבל לא הייתה תמונה! אין לי שו מושג למה זה קרה... אני מאוד אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי למה קשורה הבעיה הזאת.... אגב הבעיה קוראת גם באקספלורר וגם בפירפוקס...
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה שבשורת הכתובת בדפדפן (explorer 6) לפני הכתובת אמור להיות ה E הכחולה שזה הסמל של ה explorer אז הוא נמחק לי ובמקום זה יש לי את האייקון שכאילו לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח (מכירים את האייקון הזה) בנוסף אני לא מצליח לפתוח קישורים למשל מתוך המייל (אם אני מעתיק ומדביק ) אז זה כן מצליח אבל לא ניתן ללחוץ על הקישור ניסיתי להסיר את הדפדפן אבל לא מצאתי אותו ב "add remove" ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפן מתוך "add windows components" ומה שקרה לי לאחר האיתחול שנעלם לי ה outlook express שאיתו אני עובד. ועכשיו אני נראה בערך ככה... בבקשה עזרה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-