עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כותרת ^^

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Imtheman,

מצטער על הכותרת הקודמת ... אבל למה פטיש על הראש ? ? ? טוב אז הקלטי זרט מהוידאו וכל הזין הודיאו הזה הוא מונו אז ככה ששומעים רק בצד 1 ! איך אני יכול לתקן את המצב הזה?? שמעתי שאפשר עם פרימייר אבל היא נורא מסובכת מדריכים בישבילה יעזרו לי מאד . . .

3. ^^^^ איך עושים זאת? אני והוא ממש רוצים לעשות זאת אך איננו יודעים איך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  4. לידידה שלי הייתה בעיה במצלמה שהיא לא הייתה יכולה להשתמש בה בכלל, אז הפעלנו סיוע מרחוק ועזרתי לה להוריד תדרייבר ולהתקין.. קיצר סיימנו להתקין, הפעלנו תמחשב מחדש.. בודקים אם יש תמונה וואללה יש, אני מתכוון בתוכנה של המצלמה.. אבל כשהיא מנסה להפעיל את המצלמה דרך המסנג'ר (שיחת וידאו) רואים פשוט מסך כחול, הכל כחול, ואין תמונה אין כלום.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המצלמה שלה אבל כלום.. זה הטריף אותי, יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by eliXir,

יש לי אקספלורר 7 על אקספי, והוא עושה צרות.. כל פעם שאני מעביר את העכבר על איזשהו באנר האתר קורס. ובנוסף, יש מלא אתרים שהוא פתאום מחליט פשוט להיתקע. בלי שום סיבה.. פשוט נתקע. אולי reinstall יעזור.. איך עושים התקנה מחדש לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by wow,

שמעתי שיש אופציה בתוכנה הזו לעשות עריכה של סרט עלמנת לראות אותו בדי וי די. שהנרו עושה את זה אוטומטית במקום להשתמש בכל מיני תוכנות. מישהו יודע איך האופציה הזו נקראת ואיך בדיוק עושים את זה? האם אפשר גם לצרף תרגום?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  7. נגיד אני מוריד כמה סרטים..אז התוכנה שומרת את הקבצים של כולם תחת תקייה אחת של alt movies למשל.... ניסיתי כל מיני דברים וזה לא עוזר....חוץ מdownload wizard שאם אני משתמש בו ההורדה בכלל לא מתחילה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by yafa27,

יש לי נרו 7 וכשאני צורבת דיסק לדי וי די אני לא רואה את מה שהוא צרב בדי וי די אלא רק קבצי שמע ולא כל מה שצרבתי מישהו יודע איך אני צורבת כדי שאני אוכל לראות סוף סוף ?

9. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי חלונות 7 אני מנסה דרך מדיה פלייר לנגן אתרי MMS אם זה עוזר או לא התקנתי SHARK007 הרבה אתרים אני מקבל את השגיאה הזאת ויש אתרים מעטים שכן מנגנים MMS ידוע לי שהודעה זאת יכולה לבוא בגלל שהשרת למטה מה אני יכול לעשות כדי לנגן אתרים שהשרת שלהם למעלה תודה שרון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by Rhx,

שלום,רציתי להשתמש בתוכנה אווטלוק עם האימייל שלי בהוטמייל,עכשיו יש שרת נכנס הוא כבר מזהה אותו אוטמטי של הוטמייל אבל אני צריך לרשום את השרת היוצא ואני לא יודע מהו,מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? יש מדריך או משהו?... תודה. מצטער על הנאביות מעולם לא השתמשתי בזה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. קיימת תוכנה כזאת חינמית?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by alex15,

יש לי סרט שהוא 699 MB שהוא AVI . אבל אני צריך לעשות אותו בפורמט DVD 4 GB . אצלי קורא רק DVD . אז איזו תוכנה תעשה את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. Started by tomer86,

יש לי מלמה דגיטלית שמשמשת אותי כמצלמצת רשת אני רוצה תוכנה אשר תאפשר לי להקליט ולצפות בעזרת המצלמה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by star010101,

שלום לכולם, יש לי נגן סרטים MPLAYER2 שכל פעם שאני מדפדף בסרט קדימה הוא עושה HALT למחשב וריסטרט אוטומאטי. יש לציין שבVLC ובMPLAYER10 הבעיה לא קיימת. באופן כללי אני חווה איטיות רבה בדפדוף בסרטים. מדובר במערכת ישנה P4 3.0 פרסקוט , OCZ 2GB וכ.מסך RAD9600PRO כל שאר החלקים כולל הזכרון חדשים. יש מצב שזאת בעיה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  15. לאחר שמדברים בתוכנה פעם ראשונה היא שואלת אם אני רוצה לשמור את ההיסטוריה ואמרתי שלא אבל אני יודע שכל דבר שעושים במחשב נשמר בהארד דיסק. השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע אליה גם אם לא שמרתי אותה ואיך כמובן (אם זה אפשרי). תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by M@or,

מדובר בנורטון internet security 2007 (או 2008 לא מצאתי איזכור במסכי התוכנה). הופעלה סריקה אוטומטית והוא מחק לי המון קבצים שאני צריך (קיג'נים למיניהם בעיקר). אני יכול לשחזר אחד אחד דרך ההיסטוריה, אבל זה מתיש מאוד, האם יש דרך לעשות באטץ' כלשהו? אין איזה UNDO? הוא פשוט פולשני בטירוף הנורטון הזה (אני יודע, אני צריך להחליף אנטי וירוס..).

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני חדש כאן. אחלה פורום. רציתי בבקשה לינק לדרייבר הכי חדש לכרטיס המסך שלי. יש לציין כי הורדתי את התוכנה forceware אבל היא החזירה את הכרטיס מסך שלי לגרסה יותר קודמת :-\ תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. מחפש תוכנה להפעלת image של DVD בvista ultimate 64bit עדיף ביותר חינמית אבל אפשר שגם לא.

19. Started by viper_sb,

האם ניתן לשלב בין תוכנות SKYPE וMESSENGER ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה Xvid4PSP ואיתה גם הייתי צריך להתקין את חבילת הקודקים של K LITE. היום אחותי נגעה לי במחשב ושיחקה לי בהגדרות של זה ווידאו מופיע בשחור לבן, ניסיתי מחיקה והתקנה מחדש אך ללא הועיל אם למישהו קרתה הבעיה או שיודע כיצד לסדר אותה אודה מאוד אם יוכל לעזור לי. מחכה לתגובות :s05:

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. לאחותי הקטנה בת ה9 יש מחשב בחדר שאני ארגנתי לה יחד עם חיבור לאינטרנט מהיר. היא משתמשת במסנג'ר לשיחות עם חברות שלה מהכיתה. אני חייב תוכנה או משהו שפשוט יחסום קבלת קבצים במסנג'ר, מכיוון שאני ממש לא סומך על חברות שלה מכיתה ד' שישלחו לה כל מיני זבל. בנוסף אני רוצה לחסום אתרים מסויימים ואתרי פורנו רק כדי להיות רגוע שלא בטעות תראה תוכן שהיא לא צריכה לראות, וגם לחסום צ'טים... איך אני עושה את זה, זה דיי דחוף, הילדה עדיין בת 9 לעזאזאל, אבל עדיין אני לא יכול לחסום ממנה את האפשרות להתכתב עם חברות שלה, לכל הכיתה שלה יש מסנג'ר.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by neo690,

היי.. יש לי WIN XP.. אני לא יכול לשנות את הרקע.. משום מה זה נעול לי מה עושים?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by boazb68,

שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. עם איזה תוכנה אפשר לפתוח קובץ כזה: nrg. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום. אני משתמש בpowerpoint של office2003 עכשיו עשיתי כמה מצגות ושילבתי קבצי מוזיקה.. כולם עובדים חוץ מקובץ אחד שהמצגת עולה הוא לא משמיע אותו לעומת זאת בwinamp שמנסים לשמוע את השיר סתם ככה הוא משמיע.. מה צריך לעשות...? אני חייב את זה ממש דחוף! (זה לאירוע)

• 6 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים