תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה גירסא 0.29a, והיא עובדת אצלי בלי בעיות. היום נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט והפעלתי את המחשב מחדש וכמובן גם את המיול. להפתעתי הרבה כאשר נגשתי ללשונית שבה נראים הקבצים שמורדים, ראיתי שיש שם רק שני קבצים במקום כל העשרה שהיו מקודם. כאשר הסתכלתי למטה בלוג, ראיתי שהוא רשם לכל הקבצים החסרים הודה בנוסח: (Error: Invalid part.met fileversion! (009.part.met => (null מה אני עושה? אין מנגנון בתוכנה לשחזור? חברים אני ממש צריך עזרה כי אין לי כח להתחיל להוריד הכל מהתחלה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה בתוכנה Partition Magic 8... שאני פותח אותה היא מראה לי את השגיאה בתמונה המצורפת , יש לציין שמתי שאני לוחץ על OK התוכנה נסגרת. עריכה: אם זה יעזור עשיתי גם CHACKDISK ואיחוי ולא עבד... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני משחק במשחק, פתאום מופיעה ההודעה הזאת ואי אפשר להמשיך מה לעשות? צריך להוריד משהו? איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, השנה בפעם ה-17 מתקיימת תחרות קודגורו במחשבים, המיועדת לתלמידים (עד י"ב כולל). התחרות מורכבת משני שלבים, כאשר השלב הראשון הוא אינטרנטי, והשלב השני, אליו יוזמנו המתמודדים הטובים ביותר מהשלב הראשון, יתקיים במרכז הבינתחומי הרצליה. שאלון שלב א' עלה, וניתן למצוא אותו באתר התחרות: codeguru.co.il. אנו מזמינים את כולכם (התלמידים שבכם) להשתתף, לשאלות/הערות: roey@codeguru.co.il חג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אממ אני משתמש בקספרסקי... ואחרי בדיקת ווירוסים האחרונה הופיעו שני הקבצים הבאים אד טופל באופן ידני והשני טופל ע"י התוכנה.. ועכשיו הם מסרבים להיעלם.. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
הי. לאחר שפרמטתי את המחשב,והתקנתי את הפיירפוקס מחדש, העתקתי את כל תיקיית ה-Mozilla הקודמת בכדי שכל הטאבים,הסימניות והפרטים שלי ישארו. מאז,אני לא מצליח להתקין שום תוסף. מישהוא חווה בעיה זאת בעבר ויודע על פתרונה? (תמונה מצורפת). בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
חברים משהו מכיר את המוצר mvix???? אני צריך לעדכן את הקשוחה שלו הוא לא קורא לי קידודים מסוימים... כמו MKV משהו יודע איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי כולם, הורדתי עכשיו אי-מיול ואני לא מבין מה צריך לעשות.... אני אלמצליחלהתחבר לשום שרת ובכלל אני לא מבין איך מתפעלים את התוכנההה... אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה או ישלח לי איזה אתר או מדריך שמבירים.. תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אנשים. עלה לי הצורך להקליט שיחת ווידאו שתנוהל דרך ה MSN MESSENGER. יש למישהו מושג איך מבצעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פרק/קובץ וידאו-הקול מקדים את התמונה... איך אני מסנכרן/מתקן את הבעיה? האם אפשר בעזרת Total video converter? המרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום, כשאני רוצה לפתוח את כונן C או D נפתח לי חלון "פתיחה באמצעות" ובחירת תוכנית לפתוח איתה. כשאני בוחר בשורת הכתובת ב"מחשב שלי" את אחד הכוננים הם נפתחים. חשוב לציין שזה קרה מאז שהסרתי וירוס ביחד עם עוד כמה דברים שהאנטי וירוס מצא. אשמח לקבל הצעות לפתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
מופיע לי sending you pack.....ואז זה לא שולח ומופיע לי You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אני זוכר שפעם סידרתי בהגדרות משהו ואני לא זוכר עכשיו מה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לשאול האם מישהו יודע כיצד לתמחר נכון עבודה בתלת מימד? קיבלתי הצעת עבודה ממרכז הוראת נהיגה ליצור להם אסופה של סירטונים קצרים המציגים כיצד לבצע פניות נכונות בצמתים ועוד כהנה וכהנה דוגמאות פדגוגיות בתחום הנהיגה הנכונה. הבעיה היא שאין לי מושג כל כך כמה לדרוש מהם על העבודה. אחרי הכל, הם עושים לא מעט כסף מהסרטונים האלה, והם ללא ספק מעניקים למרכז ערך מוסף שיתרגם לכסף בסופו של דבר. למרות שהעבודה שלי מבחינת זמן איננה ארוכה באופן מיוחד. מישהו חושב שהוא יכול לתת לי תשובה מוסמכת בנושא?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
סתם משעמום : http://img291.imageshack.us/img291/2461/78546046.jpg
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני מנבה להבין איך אני יוצר טופס שיפתח לאחר שאני מבצע בחירה. כלומר, אם בחרתי (YES ) בשדה של (YES/NO) אז יפתח לי טופס שבו אני יוכל לראות נתונים נוספים. אם יש לי ראוטר ( בחרתי YES ) אז יפתח לי טופס ששם אני יזין/יראה את הכתובת IP של הראוטר ושדות נוספים. מישהו יודע איך אני עושה את זה ב ACCESS 2010 ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
איך אני מתקן תבעיה הזאת, אני חוזר ואומר שהפסים השחורים הם בצד ולא למעלה ולמטה כרגיל..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי לאחרונה נתקלתי בשתי בעיות בתוכנת האימיול 1. שמתי לב לאחרונה שיש לי הרבה ניתוקים מהאימיול האינטרנט פועל ללא בעיה אבל התוכנה מודיעה אחת לכמה דקות שההתחברות עבדה ומשום מה גם האיי סי קיו מתנתק באותה תכיפות הבנתי שיש קשר בינהם יש לי נורטון אנטי וירוס וזון אלארם גירסה 4.5 יכול להיות שהזון אלארם עושה בעיות עם האימיול ובעיקר איך פותרים את זה כך שלא האימיול יתנתק ולא האיי סיקיו (דרך אגב הם גם מתחברים כל פעם מחדש אבל זה עדיין מציק) 2. יצא לי להוריד כמה פעמים סרטים דרך האתר של lionnetwork סרטים והכל נראה סבבה אבל שאני בא לראות אותם לא משנה באיזו תוכנה מדיה פלייר mv2player או bsplayer הוא נותן הודעת שגיאה ושואל האם אני רוצה לעשות DEBUG או לשלוח את ההודעה שגיאה למיקרוסופט או שלא…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
זאת המצלמה: הדגם עד כמה שרשום באינטרנט הוא: SINO-CAM-281 בשום מקום לא הצלחתי למצוא דרייברים לזבל הסיני הזה, כולל באתר ה"יצרנית". מישהו יש לו את המצלמה ויכול להעלות את הדרייבר לאנשהו שאני אוכל להוריד או לחילופן יש לו מושג באיזה חור באינטרנט אני יכול להשיג את הדרייבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מעלים את הפסים האדומים האלה מהמילים בוורד(תמונה בפנים) http://img518.imageshack.us/img518/9673/15221333oe2.jpg
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אז אם לא נא להעביר (תודה). יש לי שרת ואני רוצה לפתוח עלוי טלויזיה (בשידור חי, עם מצלמה ותכנים שאני אבחר) אני רוצה תוכנה שבעזרת אני אוכל לפתוח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
טוב אז ככה: שמעתי מאנשים שהאנטיווירוס של קספרסקי הוא טוב אז מחקתי את המקאפי הקודם שהיה והתקנתי את הקספרסקי גרסה 5.200 עכשיו אחרי שהתקנתי הכל עבד מצויין ובסדר הבעיה הייתה כשמחקתי אותו דרך הלוח בקרה ->הוספה והסרה ... ואז רציתי להתקין את גרסה 5.227 משהו כזה .....ואחרי שהתקנתי אותה האינטרנט שלי לא עבד ואמרו לי שזה בגלל האנטי ווירוס ואני יצתרך לעשות שיחזור מערכת כדי שאני יוכל להשתמש באינטרנט שוב ......אז מחקתי גם את הגרסה הזאת ובאתי להתקין את הגרסה 5.200 ואז כשרציתי להתקין אותה הוא אומר לי שגרסה אחרת של קאספרסקי אנטיוירוס מותקנת במחשב אז נכנסתי להסיר אותה ומחקתי את התיקיה ועדיין הוא עושה לי את אותה הודעה שיש לי כבר קספרסקי ואין כמה שניסיתי לשחזר את המחשב לא עזר .....בבקשה ע…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בסיום הפרמוט שערכתי למחשב הפעלתי מוזיקה . שמתי לב למין האטה מסויימת בקול מדי פעם. די מהרה שמתי לב שההאטה מתרחשת כאשר אני נכנס לתיקיות או כשאני מבצע רענון בשולחן העבודה. התופעה לא הייתה קיימת לפני הפרמוט, והיא מופיעה כשהשירים מושמעים גם בווינאמפ וגם במדיה פלייר. לאחרונה הוספתי כרטיס הרחבה למערכת. האם יש סיכוי שהוא הגורם לבעיות? מקווה שאכן אמצא כאן פתרון , חגי.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-