תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הAcronis הגירסא האחרונה... 1) יש את הגיבוי של ה System state. שזה כעיקרון מגבה את כונן C נכון? עכשיו אני יודע שלWindows 7 יש עוד כונן שהוא יותר של 100 מגה. מה בקשר אליו? 2) עכשיו מה ההבדל בין System State backup ל Disk and partition backup? שם אני יכול בעצם לבחור איזה כונן אני רוצה לגבות. אבל ת'אכלס מה שחשוב לי זה כונן C. ובכונן C מעבר לווינדוס והגדרותיו, מותקנים לי תוכנות ומשחקים כמו נרו דימונד טולז, BS PLAYER וכו'. האם הוא מגבה אותם בsystem backup? ומה בקשר לדרייברים של כרטיס מסך ATI CATALIST ועידכונים של הווינדוס? כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה גיבוי נקי אחרי פירמוט. יענו להתחיל מחדש. 3) עוד שאלה... נגיד והמחשב שלי עכשיו יש עליו תוכנות ומשחקים והכל. ועכשיו אני …
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה לתוכנה שיודעת ליצור פרוקסי כאילו בארה"ב הכוונה לשימוש באתרים אשר מציעים את השירותים שלהם רק לגולשים אשר נמצאים בארה"ב, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל,מחובר ע"י כבל S-VIDEO לטלוויזית LCD LG. התקלה היא שברגע שאני מגיע למדייה-סנטר לשם הגדרה ראשונית אני נתקל בבעיה: "IR HARDWARE CANNOT DETECT YOUR IR RECIVER למרות שהשלט מחובר ואני שולט במערכת דרך השלט.ניסיתי לנתק אותו ולחברו מחדש אך ללא שינוי,הורדתי את הדרייבר החדש ביותר למערכת הנ"ל אך עדיין ללא שינוי. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
r-studio 5.1 היא היום התוכנה הכי טובה לשחזור קבצים שנמחקו ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הותקן במחשב שלי MSN רציתי לדעת איך אני משנה את הסיסמא של המשתמש שלי . מי יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה כמו שצריך ולא רק ליו-טיוב. היום אני משתמש ב BSR Screen Recorder ולא כ"כ מרוצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום! בבואי להתקין דרייבר של מדפסת HP (דגם 6500) נתקלתי בבעיה הבאה: הכנסתי את הדיסק ההתקנה של HP והוא פשוט לא זוהה ע"י המחשב. תכולתו היתה ריקה. כשהורדתי את הדרייבר מהאתר הרישמי של HP והפעלתי את הקובץ - חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם! כאילו משהו חוסם אותו... כלומר לא הצלחתי להתקין את הדרייבר - לא מהדיסק (כי הוא לא זוהה) ולא ע"י פתיחה ישירה של הקובץ שהורדתי מהאינטרנט (כי חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם). עובדות נוספות: - עשיתי disable לאנטיוירוס, הורדתי את רמת האבטחה ב-windows (אגב מדובר ב-XP SP2) - לא עזר. - ניסיתי להתקין את הדרייבר אפילו ב-sfae mode - אבל נתקלתי באותן התגובות שתיארתי לעיל. - דיסק אחר כן זוהה ב-CD-ROM. - דיסק הדרייבר של HP הותק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. פעם אם למשל הייתי רושם בFF את שם האתר (בלי הסיומת ) בשורת הכתובות הוא ישר היה נכנס לאתר (למשל הייתי רושם רק ynet ולבד הוא היה משלים לCO.IL) עד שמישהו התקין אצלי את השורת עזר של MAKO ועכשיו הוא כיאלו מבצע את החיפוש בגוגל והוא כבר לא משלים אוטומטי... כמובן שניסתי למחוק את התוכנה הזאת , התוסף שלה בFF ואת כל הקבצים שלה, אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי חצי שנה של שימוש במחשב ללא אנטיוירוס החלתתי להתקין קאספרסקי,אתמול הכל היה טוב היום נכנסתי לפיירפוקס ופשוט שום דבר לא נפתח דף לבן וזהו ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של התוכנה כולל הפירוול ושום דבר לא עוזר בINTERNET EXPLORER הכל עובד מצוין מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם בלינק הזה יש http://www.hop.co.il/ItemDetails.aspx?id=430 וידיאו שאני רוצה לשמור בדיסק את השיר עם הוידיאו אני לא יודע איך אפשר לשמור דבר כזה האם מישהו יכול לעזור בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי הרדיסק המחלוק ל3 מחיצות , c,e,f אשמח קצת לעזרה בתוכנה Norton Partition Magic בכונן c אין בכלל מקום , ומותקנת עליו מערכת ההפעלה . הייתי שמח להגדיל את השטח בכונן c , לא ממש אכפת לי לבטל את כל הקטע של המחיצות ושכולם יקראו C. אפשרות נוספות אם קיימת זה להעביר שטחים רייקים מf נניח לכונן c. חשוב לציין כי המחשב אינו רייק וחשוב לי לא לאבד את המידע. (גיביתי את המידע הנחוץ לכונן אחר , אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בגיבוי אם אפשר) תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אהלן לכולם הורדתי היום 2 קבצים מסוג MOV באיכות 720P ו-1080P לצורך העניין מדובר בשני טריילרים לסרטים. משום מה אני יכול לפתוח את הקבצים רק ען התוכנה QUICKTIME והקבצים ממש מוגבלים כלומר אני לא יכול להעתיק אותם לשום מקום, לא יכול למחוק אותם וגם לא להעביר אותם... ממש מוזר אפילו לדיסק און קי שלי אני לא מצליח להעתיק אותם זה כותב לי מעתיק...אבל בלי הגדרת זמן אני מחכה שעה וזה לא מעתיק בסוף זה נתקע... למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם בעייה הקשורה לכונן/צורב הDVD . כמו שאני רואה הכונן מזוהה באופן מלא ומדוייק ע"י מערכת ההפעלה (Win 7) מזהה ומפעיל דיסקים מסויימים וכו'. אך ישנה בעיה מסויימת שבעת נסיון לצרוב דיסקים בעזרת נרו, התוכנה אינה מזהה כונן כלשהו לצריבה ובעיה נוספת היא שגם בהכנסת מספר דיסקים שונים ומקוריים של משחקים כמו Assassin's Creed ,וישנים יותר, לאחר קליטת הדיסק אני מקבל הודעה "יש להכניס את הדיסק הנכון לכונן וללחוץ אישור " (בתרגום חופשי). זאת כאמור למרות שהדיסק מקורי בוודאות ונקנה בבאג מחשבים. (כידוע, בד"כ הודעה המתקבלת בעת נסיון להפעיל משחק מ P2P ללא קראק) כמו כן כשנכנסים למנהל ההתקנים לבדוק מה מצבו של הכונן, הוא מזוהה במדוייק אך ניתנת רק האפשרות הראשונה "Driver Detail…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
בשום דפדפן. יש לי firefox, chrome ו explorer ופשוט כלום לא נטען. wtf?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי מאתר מורשה קבצי דיסקים של מוזיקה.חלק מהם פועלים כשורה .בדיסקים אחדים הקטעים חוזרים על עצמם מנקודה מסויימת ללא סוף ולא מסתיימים ועוברים לקטע הבא.האם התקלה מוכרת למישהו ויש פתרון?תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים , ברשותי WIN 7 64BIT, ודבר מוזר קורה לי בעת הפעלת המחשב לאחר RESTART או SHUT DOWN מלא, שכאשר המחשב עולה האייקון של החיבור אינטרנט למטה מצד ימין למטה מופיע עליו האייקון של התמרור עם הסימן קריאה הזה, מה שנקרא בעבר ה"קישוריות מוגבלת או חסרה", רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע את פתרונה, כיוון שזה די מרגיז כל הנושא . יש לומר שהמחשב שלי הוא מחשב חדש שמחובר בראוטר לעוד 2 מחשבים שבשניהם פועל האינטרנט מצויין בלי בעיה. ניסיתי גם UNINSTALL ומיד אחרי זה SCAN FOR HARDWARE CHANGE כשריסטרט אחרי זה אותה בעיה, וניסיתי UNINSTALL ריסטרט, לתת לו למצוא לבד דרייבר ואז שוב ריסטרט, ושוב לא פעל האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר של לוגיטק MX1100 אלחוטי , כשעוברים לעכבר חוטי התופעה נפסקת מייד , אז יתכן וזה לא קשור לכרטיס מסך ..... כמו כן תוכנת ההתקנה של logitech הוסרה אף היא . לאחר זמן ממושך בה העכבר החוטי הוכיח את עצמו , חיברתי את הMX1100 האלחוטי למחשב שוב , הפעם ללא תוכנית ההתקנה שלו , רק סתם ככה , ותוך כמה דקות הסמן הוגדל שוב. אשמח אם תשתפו תובנות שלכם לגבי זה ומה לדעתכם מקור התקלה , כי נראה לי שזה לא ATI אשמים כאן
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בס"ד יש לי NOD32 מעודכן אני סורק איתו כל דבר הארדיסק חיצוני דיסק ON KEY נגנים הכל אבל יש לי כמה נגני SANSA וכשאני לוחץ כפתור ימני של העכבר על הנגן הוא לא נותן לי אופציה לסרוק אותו מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
כמו שרשום יש לי כמה סרטים בלי כתוביות. הכתוביות בקובץ נפרד . איך אפשר לצרוב את הסרט + הכתוביות ככה שה DVD יקרא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח קובץ במייל הוא לא נותן לי,רק את האופציה "שמור" למישהו מוכר ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להתעסק עם המחשב הישן שלי, שלא נגעתי בו שנים. בכל אופן, פתאום נזכרתי שיש לי כתובת אימייל שאני מעוניין להכנס אליה, אלא ששכחתי את הסיסמא ו\או את הPW RECOVERY QUESTION. אני יודע שע"ג המחשב הישן הסיסמא ככל הנראה שמורה בCOOKIES ותהיתי לעצמי, האם מישהו יודע כיצד אני משחזר סיסמא דרך הקוקיז? האם יש תוכנה לדבר? האם יש מקום בו הם נשמרים? אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האים יש אזשהיא תוכנה או ישום מסוים שיבצע זאת : אני רוצה שבאתר מסוים , לא יהיה אפשר ללחוץ על ה- איקס בסגירת חלון , כלומר לא יהיה אפשר לבטל את החלון , וזאת בגלל שאחותי תמיד סוגרת לי את החלון של הוידיאו של האוניברסיטה הפתוחה, אולי בפירפוקס יש ישום זה , אך הבעיה שבדפדפן זה מלא אתרים לא נקרים טוב לעומת האקספלורד
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-