תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שמורידה מהדפדפן פלאש ותוכנה שממירה קבצי פלאש או SWF לJPG PNG GIF תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע לאחרונה, לא משנה כמה טיפולי אחזקה אני עושה לו. חשבתי לגבות את הכונן של המערכת הפעלה as is עם אקרוניס, לפרמט אותו ואז לשחזר. השאלה אם זה אפקטיבי? האם הכונן חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה לפני הפירמוט, בגלל השחזור, או שאני אהנה מהיתרונות של הפירמוט? ההגיון אומר לי הכונן יחזור לאותו מצב של לפני הפירמוט, אבל חשבתי לשאול בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
http://filehippo.com/download_google_chrome/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אי סי קיו גרסא 6 . הכל טוב ויפה רק שיש לי בעיה קטנה .. שכחתי את הסיסמא שלי , למזלי היא שמורה אצלי במצב של " שמור סיסמא" כך שזה נכנס אוטמטית אבל אם בטעות זה ישתנה הלך עליי שלא נדבר על זה שאי אפשר להיכנס ממקומות אחרים .. ניסיתי את כל התוכונות האפשריות שמראות סיסמאות אבל משום מה הם לא תופסות על אי סי קיו 6 . רק בגרסאות המוקדמות יותר . למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי ?!?!!?!?! בבקשהההה ??? ??? ??? ( שמעתי שיש תוכנה כזאתי שמגלה את הכוכביות )..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את וינדואוז לייב מסנג'ר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ואני לא מבין איפה הבעיה. זו השגיאה שאני מקבל http://www.siz.co.il/my.php?i=tyykzynnymj2.jpg
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס ieee 1394 של nec. החלונות xp קולט אותו אבל הוא לא עובד. יש למישהו רעיון למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום אנשים, מחפש תוכנת איחוי מומלצת?? במה כדאי לגעת ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
זה מה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל אותו. לא התקנתי שום דבר מלבד הגרסה החדשה של ADBLOCK+ אתמול בערב ומאז הוא עבד יופי. עריכה: WTF?? אחרי (עוד) RESET פתאום הוא כן עובד... נו טוב. אבל ליתר ביטחון, מישהו יודע מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין וינדוס 7 64 ביט, אבל אני לא מוצא דרייברים ללוח האם שלי abit IP35-E מה לעשות? דרייברים של ויסטה 64 יתאימו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום תוכנת האנטי וירוס (AVG)גילתה אצלי וירוס בשם MT.EXE מחקתי אותו והוא שוב פעם חוזר. התופעה שהוא יוצר היא פתיחת TOOLBAR בחלון האקספלורר יכול להיות שמדובר בסוס טרויאני. אודה על העזרה שרון ???
-
שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות בWord 2010 לגרום למספור שיקשר בין תיבות טקסט שונות? אני מנסה להוסיף מספור ע"י שדות אבל בכל תיבת טקסט המספור מתחיל מחדש. :s05:
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
דבר ראשון! אם הדיון לא מתאים לפורום, אני מבקש שיעבירו אותו לפורום המתאים... עכשיו לבעיה: הכנתי משטח דשא גדול, מכמה אוביקטים, ורציתי לדעת; איך אני עושה שערוץ נחל יעבור באמצע?! :הנה המשטח:
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל מי שיש לו סמסונג 990 יוכל להעלות לי תתוכנה SAMSUNG PC Studio 2.0.9 למה אין לי אותה ואין אותה באינטרניט בבקשה מתחנן מצווה ואל תנעלו אני ממש מתחנןןןן :jump:
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
סוף סוף גרסת 64BIT שתדע לנצל את הזיכרון של המחשבים המודרניים! גירסה חינמית זמינה להורדה באתר החברה - http://www.sketchup.com/products/sketchup-pro/new-in-2015
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיית LOWID כשאני מתחבר ל- EMULE+. קודם כל אני מחובר דרך מודם כבלים של מת"ב והספק הוא NETVISION (ויש לי XP). היה לי פעם FIREWALL של SYGATE אבל הוא עשה לי בעיות חיבור עם מודם הכבלים (חיבור USB) לכן הסרתי אותו. כאשר אני פותח את EMULE+ תחילה אני מקבל הודעת LOWID וקישור לבדיקת פורטים נוספים (80) בנוסף לפורט 4662 (או משהו כזה) שהוגדר תחילה.בבדיקה שני הפורטים מחזירים תשובה שהם סגורים.למרות זאת בסוף אני מצליח להתחבר לאחד השרתים. אם אני מבין נכון LOWID משפיע על מהירות הורדה. אודה למי שיסביר מה ההשפעות של LOWID ומה הפתרון לבעיה שלי (איך פותחים פורטים?). תודה לכולם .
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
לא מזמן רכשתי כרטיס טלוויזיה ,לכן אני מבקש המלצה על תוכנה טובה להקלטה. הכרטיס שלי Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אם מדובר בתכנה ישנה שכבר לא בייצור ולא ניתן לרכוש אותה בחנויות בתור מוצר חדש, האם זה חוקי להשתמש בעותק שלה? במידה והיצרן עדיין קיים אך כבר מזמן לא נותן שום תמיכה והפסיק לשחרר עדכונים לתכנה. לדוגמה Doom 2 או Windows 98.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה V2BETA3. בגירסא הנ"ל מסתתרים 2 וירוסים. האם מישהו יודע כיצד היכן ניתן למצוא גירסה יותר מתקדמת (ומן הסתם -ללא וירוסים) ? ואם לא, כיצד אוכל ל"טהר" את הקובץ ISO ? (האנטי-וירוס שלי ,AVG, לא סורק לעומק הקובץ ולא מוצא את הוירוסם אא"כ אני מחלץ את הקבצים או צורב את הISO)
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש תוכנה שהופכת דיבור (מילים) לטקסט בעברית ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב של dell דגם inspiron 1520 המריץ מערכת הפעלה ויסטה. כשאני סוגר את מסך במחשב האינטרנט מתנתק, כמו גם משחקים נתקעים או מתמזערים.השאלה היא איך אני יכול לבטל שעם סגירת המסך המחשב לא יעבור למצב stand by או שינה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-