תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה והיא באה עם קובץ טקסט כזה שרשום שם SERIAL NUMBER AND ACTIVATION NUMBER ואתמול בערב זה הפעיל אבל אחרי שהפעלתי וכיביתי את התוכנה מספר פעמים זה כתב לי ש TRIAL PERIOD נגמר ועכשיו הוא לא מוכן לקבל את הסיריאל שנתתי לו קודם בבקשה תעזרו לי תביאו לי SERIAL ו ACTIVATION NUMBER אחרים --------- נערך ע"י multicore
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה שממירה דיסק DVD לקובץ avi רציף ופשוט. ניסיתי כל איזה שתי תוכנות, אבל התוצאה לא היתה טובה בכלל... במקום לראות סרט חלק ואיכותי, רואים את התזוזות של מי שצילם (כלומר שהמצלמה עצמה זז מצד לצד אז רואים את זה בסרט , זה לא חלק אלא כאילו רואים את הפריימים משתנים). בכל אופן מישהו יכול להציע משהו שהוא התנסה בו?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך שתעזרו לי אני קניתי כרטיס מסך hd 4850 ואני רוצה לבדוק טמפרטורה אם תוכלו להביא תוכנה שאומרת מה הטמפרטורה של הכרטיס אבל תוכנה תובה שאומרת אמת אם תוכלו להביא לי תוכנה אני אשמח תודה לכולם !! :)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי:] אני צריכה תוכנה שבה אפשר לאחד 2 קבצי מוזיקה (שירים נניח,מדיה פלייר) ולהפוך אותם לקובץ אחד שבו 2 הקבצים מושמעים בו זמנית. בידיוק כמו בתוכנה של windows media player שאפשר להוסיף שיר על גבי סרטון, רק שאני צריכה שיר על שיר. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ביצעתי פורמט למחשב היום ואני לא מוצא את הדריבר של כרטיס המסך המחשב שלי זיהה את כרטיס הקול הבא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller הודה לכם מאוד ואם תעזרו לי למצוא את הלינק להורדת הדריבר בברכת ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אשמח עם מישהוא יכול לעזור לי בנושא הנ"ל איך אני יודע איזה סרבר לבחור להורדה ואיך אני יודע אם זה עובד
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למצלמה אינטרנט. אני רוצה שהמצלמה הזאת תיהיה מן מצלמת אבטחה, שאני אוכל להתחבר אליה ישירות המחמחשב הנייד שלי מחול או מכל מקום בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
לא,אין לי בעית תוכנה.אני מחפש תוכנה להסרת קולות אדם מוידאו כך שנשארת רק המוסיקה.זה נחוץ לי כדי ליצור mp3nzv
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מבקש המלצה לתוכנה טובה בישביל לצפות בתמונות בווינדוס כי משום מה התוכנה הבסיסית שבאה עם הווינדוס(PhotoViewer) קצת עושה בעיות וגם פשוטה מדי. אני עוסק בעריכה וצילום והייתי רוצה להשתדרג ולעבוד עם משהו יותר מתקדם מהתוכנה של הווינדוס. אני מתכוון לתוכנות כמו Acdsee וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום ראיתי שפתאום בעת הגלישה צצות לי מלא הודעות של בעיה בסקריפטים כל פעם משהו אחר והIE התחיל פתאום גם גן יותר מידי לקרוס..משהו מוזר וכן אני לא יכול לעשות על קישור פתח בכרטיסייה חדשה אלא רק פתח בחלון חדש. מדובר בWIN 7 מה עושים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי סיסמא בת 5 אותיות אך אני זוכר רק את ה3 הראשונות ואני רוצה למצוא את השתי אותיות הנוספות. יש אפשרות לעשות הרצה כולשהי על כול האפשרויות,זה לכניסה לחשבון שלי. ה3 אותיות הראשונות הם :loy ואני צריך את השאר,רק אני זוכר שאלא אותיות ולא מספרים. יש תוכנה שתוכל לעשות לי הרצה של כול האפשרויות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
לאחר התקנת הרידר אין אפשרות לפתוח אותו ואז גם האקספלןרר נסגר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
נוסף לי toolbar של AOL בFF איך אני מוחק אותו משם ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום שאני מעתיק למשל פסקאות ממהרשת לוורד תמיד וורד מעתיק את הפסקה עם רווח למשל ייייייייייכייחיגכחלי ככככככככככככ ואז אני מסמן את הפסקה ובוחר ללא רווח כי אני לא רוצה רווח בין הפסקאות דבר שני זה שאני מעתיק הפונט בגודל 10 ואני רוצה שאוטומט הפונט יהיה בגודל 16 אז איך מעתיקים ללא רווח? ואיך קובעים גודל פונט ברירת מחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף הרבה עמודי בית שכשאפתח את הדפדפן כולם יפתחו יחדיו. לדוגמא, בפיירפוקס, אני שם | בין שלל האתרים והוא נכנס לכולם, באופרה זה לא עובד כך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הוא לא מתקין לי את הגרסא החדשה הוא בעיקרון מזהה שזה כבר קיים במחשב ולא קיים שום מסנג'ר במחשב גם היישן לא מה עושים ? שימו לב בתמונה הוא בעצם מזהה שכבר קיים שום מהרגיסטרי ששם עוד לא נגעתי אין שום זכר לשום מסנג'ר במחשב ! [br]פורסם בתאריך: 18.02.2010 בשעה 11:50:30 או קיי נפתרה הבעיה תודות לתוכנת ה "ZapMessenger.exe" [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
כשהקובץ וורד שלי גדול, ואני עושה חיפוש של מילה - התוכנה שלי נתקעת... כאשר במחשב אחר על אותו קובץ תוכנת הוורד כן מבצעת חיפוש. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
משום מה שפירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 הוא נותן לי עכשיו בהתחלה לבחור בין 3 מערכות הפעלה כשהוינדוס עולה...(כולן 7) איך אני מסיר את זה? אני רוצה רק מערכת אחת וללא התפריט בחירה הזה... ניסיתי לפרמט ולמחוק את המחיצה והוא עדיין נותן את התפריט הזה...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי מחשב "מגמגם" עם לוח אם Foxconn 945 7AD שעליו (לפי תוכנת Sisoft Sandra), כרטיס המסך של אינטל Foxconn 82945G Iintegrated Grafic Controller, כרטיס קול של Realtek HD Audio input כרטיס רשת מובנים בלוח אם וכרטיס רשת אלחוטי נעוץ בסלוט PCI. הבעיה במחשב היא שהקליטה בכרטיס הרשת האלחוטי משובשת, תקשורת אינטרנט בלתי אפשרית, (חיבורי הרשת והאינטרנט החוטיים עובדים תקין) סאוננד נישמע איום ונורא, צרוד ומהדהד ברמקולים שבמחשב אחר נישמעים מעולה על אותה רצועת נגינה. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ- XP HOME עברי, ל- XP PRO אנגלי, אבל - יש בעיה - לא מצליח לאתר דרייברים ללוח האם וליחודות המובנות עליו. ניסית באתר של FOXCONN מצאתי רק דרייבר לכרטיס קול, ניסיתי לעדכן אותו והסתבר שהו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-