תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
צפיתי בסרט כלשהו דרך האינטרנט (לא הורדתי את הסרט, אלא כמו שצופים באתרים עם סרטוני וידאו) ובטעות לחצי על הלחצן back ושחזרתי אז הייתי צריך להתחיל ולראות את הסרט מחדש אבל לצערי נתקלתי בהודעה שמופיעה בתמונה שהוספתי http://img213.imageshack.us/my.php?image=46679801qr6.jpg אין אפשרות לצפות בסרט שוב. מה עלי לעשות? תודה מראש יגאל
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לשאול. עכשיו שחררו את הגרסא של Catalyst 7.9. אני היחיד שכל פעם אחרי שאני מוריד את ההתקנה הוא מעלה שגיאה ואומר שהקובץ פגום או שזה קורה לעוד אנשים?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עד עכשיו כשהייתי לוחץ על הלינק אז היה נפתח חלון חדש של ג'ימייל. פתאום זה פסק והתחיל להיפתח חלונות של וורד. התקנתי מחדש את ג'ימייל נוטיפייר וזה הסתדר ליום-יומיים אבל שוב פעם נפתח לי דווקא וורד. מה אפשר לעשות??
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להאזין לרשת ג' דרך אתר האינטרנט(http://www.iba.org.il/gimmel/) שלהם עם פיירפוקס 3. כשאני לוחץ על גימל חי נפתח לי חלון שמבקש ממני להתקין plugin. התקנתי וזה עדיין אל עובד. ניסיתי גם להתקין את זה: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx אבל גם זה לא פתח את הבעיה. מה הסוד?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה CPUZ כדי לקבל פרטים על החומרה שלי. האם תוכנה זו מספקת גם אינפורמציה לגבי מס' הליבות? (לא מצאתי את הנתון הזה תחת קטגוריית CPU).
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש הכולל לוח GIGABYTE 38X DS4, זכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB, מעבד (זמני) E2160, כרטיס מסך (זמני) GIGABYTE 1600XT ושני כוננים קשיחים הרצים במערך RAID 0. כבר שני משחקים אני מנסה לשחק NFS PRO ST, HITMAN ובשניהם ברגע שאני נכנס למשחק מתחיל המחשב לצפצף לסרוגין (אני מצליח להתחיל לשחק למרות הצפצפים) ואחרי משהו כמו 2 דקות המחשב מכבה את עצמו כיבוי מסודר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך להפסיק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן חברה, עד עכשיו הכל היה סבבה באימיול. הורדתי ממש מהר והתחברתי לאיזה שרת שרציתי. עכשיו האימיול מהרגע שאני פותח אותו לא מצליח להתחבר לשרת בכלל. הוא כותב "מתחבר" ועם זאת מוריד ממש לאט מאיזשהו שרת שהוא אפילו לא אומר לי את שמו. מוזר.... מה עושים???? תודה!
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? כי AD-AWARE לא עובד אצלי אני על ויסטה 64 והוא ניתקע =/
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ati 9600 ניסיתי לשדרג את מערכת ההפעלה מ-sp1 ל-sp2 ובכל פעם התהליך נתקע במהלך ההתקנה כאשר המחשב פשוט קופא על מסך הפתיחה של וינדוס. אמרו לי שאולי זה נובע בכרטיס המסך שלי שאינו תואם את הגירסא. האם זה נכון? אם כן, האם החלפה שלו תפתור את הבעיה? או שאז אני עלול לגלות שרכיבי חומרה נוספים לא מתאימים? תודה רבה ושבת שלום אבי
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הורדתי משחק לפלייסטיישן והמשחק מפוצל לכמה קבצים עכשיו אני רוצה לחלץ אותם וכשאני מחלץ אחד אז הוא לא נותן לי הוא אומר שהקובץ פגום ? איך מנטרלים את זה???
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ולגלוש במחשבים אחרים עם ההגדרות שלי. ובלי קשר לזה, הייתי רוצה שיהיה לי גיבוי למקרה והכל יימחק מסיבה כלשהי. יודעים?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי את tightvnc . כאשר אני משתמש ב viewer הכל עובד כצפוי, אבל כשאני מנסה להשתמש דרך הדפדפן זה לא עובד בנתיים אני מנסה לעשות את זה ברשת בבית. כשאני כותב במחשב שאני רוצה לשלוט בו 192.168.2.101:5800 אני רואה שזה מזה ומציג לי עמוד של התוכנה(הוא כותב שאני לא יכול להתחבר למחשב עצמו כלומר לעשות LOOP) עכשיו כשאני מנסה ממחשב אחר ברשת להיכנס לזה אז הוא פשוט מציג לא ניתן... ניסיתי גם להשתמש בIP עם 5800 וגם עשיתי Port Forwarding לפורטים האלה. אני לא מבין למה אני לא מצליח להיכנס אני כמעט בטוח שיש משהו בראוטר שמונע מזה להיכנס יש לי ראוטר של edimax. תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחבר אך אני רואה בטלויזיה את המסך בשחור לבן.. כיצד לסדר ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם Word של Office היא תוכנה מקצועית להקלדת ספר, ויש בה את כל המרכיבים הדרושים לספר ממש (ולא רק למסמכים ועבודות קטנות)? ואלו עוד מעבדי תמלילים יש? מה מומלץ להקלדת ספר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
התקיעות מובילה לזה שאי אפשר כמעט לכתוב כל הקשה של אות לוקח כמה שניות. מישהו מכיר בעיה כזאת? יש פתרון? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html?c=W100001
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, הPF במחשב של אחי עלה ל800 למה זה קורה והמחשב זז לאט אז אני מניח שזה מזה! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם.! היה לי XP על Lenovo 3000 n100 והכל פעל נהדר. התקנתי ויסטה ופתאום הקול לא עובד והמצלמה המובנת לא מזוהה.. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים וזה עדיין לא עובד, המצב הוא כזה שזה מראה כאילו הכל תקין והדרייברים מותקנים היטב ורואים במיקסר את הסאונד עולה ויורד אבל אין בפעול קול מהרמקולים.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן רב שאני מוריד קבצי טורנט מהרשת. לאחרונה התחלתי לחוש בירידה משמעותית במהירות של ההורדות, אבל רק בהורדות של קבצים גדולים (כמה GB). יש לציין כי יש לי ראוטר והפורטים פתוחים. למשל במשחק ששוקל בסביבות ה 7 ג'יגה.. בתוכנה רשום כמה משתמשים מעלים את הקובץ וכמה משתמשים מעלים רק בשבילך ואלה הם שבעצם נותנים לך את המהירות. בתוכנה (כמו UTORRENT למשל ובשאר רוב התוכנות) זה מופיע תחת הכותרת SEEDS (מספר המשתמשים שמעלים בכללי) מספר המשתמשים שמעלים בשבילך. וכמו שאני מאמין שאתם יודעים ככל שמספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים יותר גבוה ככה המהירות כביכול תהיה יותר גבוהה. לאחרונה מספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים פשוט כמעט ולא עולה.. פעם הוא היה מגיע ל 30-40 או אפילו יותר. עכשיו הוא…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ממצלמת וידאו שאין לה יציאה דיגיטלית זתומרת מחוברת בעזרת כרטיס טלוויזיה usb. מחפש תוכנה שגם תוכל לקודד את הסרט תוך כדי, כדי שהסרט המיובא לא יתפוס לי 100 גיגה ויחסום לי את הכונן..
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הכוכב בבאר של הכתובות ב FIREFOX? לא לחלוטין אלה בנפרד מכל כתובת
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-