תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקים עמדת מחשב עם מצלמה ומחפש תוכנה/תוכנות שיעשו את הדברים הבאים: 1. ישמרו סרטים וינהלו ארכיון על ההארד דיסק - נגיד כל 6 שעות שומרת קובץ חדש עם שם שמתאר תאריך וזמן, ודואגת למחוק סרטים ישנים (נגיד סרטים בני חודש ומעלה) 2. ישדרו את הסרטים על גבי האינטרנט. 3. יוכלו לרוץ במקביל על אותה מצלמה (אם מדובר על כמה תוכנות) 4. יוכלו לרוץ באופן אוטומטי עם כל ההגדרות עם ההפעלה של המחשב. תודה מראש לכל העוזר, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia 8600gt על xp . אני רוצה להגדיר את המחשב כך שבלחיצת כפתור (או שניים) יעבור מרזולוציות של 1280\1024 ל - 800\600 , ובלחיצת כפתור אחרת יעבור ממצב של single dosplay ל - clone. הגדרתי ב - nview פרופילים שעונים על הדרישות שלי, ובאופציה של hotkeys בחרתי בשילוב של מקשים אשר יעבור מפרופיל אחד לשני. לצערי ה - hotkeys לא נשמרים וגם לא ממש עושים מה שהגדרתי. האם יש דרך לבצע מה שאני רוצה בלי לפתוח את מסך האופציות של הדריבר ולשנות מה שצריך, אלא לעשות זאת בשילוב של כמה מקשים על המקלדת? לא אכפת לי לעשות זאת גם עם יישום חיצוני ולאו דווקא עם הממשק של nvidia תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תכנה שכל פעם שאני יכנס לאתר כל שהוא או כל פעם שאני יצתרך היא תחליף לי כתובת אייפי בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם ,. קודם כל אם זה לא קשור לפה אז בבקשה תעבירו . אז ככה שיחקתי לי היום במשחק LINAGE2 ואחרי שיצאתי ממנו ראיתי שלא רואים את האייקונים . למשל הסמל של המחשב שלי אז לא רואים אותו . רואים אותו ככה . http://www.videozilla.net/decodevcd2.gif וגגם את שאר הסמלים רואים ככה . איך אני יכול לפתור את זה ?.. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני משתגע, כבר 3 דיסקים הלכו לי, ניסיתי גם בנרו 6 וגם בנרו 7. השגיאה אומרת NERO COULD NOT COMPLETE DISC AT ONCE, צירפתי גם תמונה. אני מבקש את עזרתכם, היה לי נרו 6 הכל עבד מצויין, שידרגתי לנרו 8, חזרתי ל6 והתחילה הבעיה הזאת, הסרתי את 6 והתקנתי את 7 והבעיה לא נפתרת. השגיאה:
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עבדתי על עריכה של קובץ מסויים ושמרתי כמובן. אחה"צ באתי לפתוח אותו והוא לא נפתח.כלומר הוא מגיע לתצוגה מקדימה למטה,אבל מביא הודעה כזאת: cant' open the illustration.the illustration ended unexpectedly. offending operator: "" context: &AI3_EndPattern חשוב לציין שב-PS הוא כן נפתח,למרות שהוא קובץ אילו' ולא עבדתי אתו ב-PS. רק חלק מהקבצים לא נפתחים,השאר כן.מה ניתן לעשות? ע"מ לא להגיע למצב כזה בעתיד,האם יש המלצה לשמירה ו/או עבודה נניח במערך RAID כל שהוא?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות איחוי לכוננים האם זה שווה המאמץ? ואם כן באיזו תוכנה להשתמש? קראתי המלצה מ ynet על ה Defraggler אבל יש בחיסרון שהיא לא מטפלת בקבצי מערכת האם זה קריטי? ובבקשה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה כלשהי
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן ומרוצה ממה, מוריד לי על 30-70 ככה וזה סיפק אותי. לאחר מכן גיליתי שכמות IN-BOUND CONNECTIONS שלי על 30 וכמו כן הOUT-BOUND גם כן. החלטתי לשחק קצת עם ההגדרות ויצא שההגדרות ששמתי הם 300\1500 (300 לIN ו1500לOUT) לפתע בהורדות פופולריות מספר המקורות קפץ ל1000 (בכל אופן ככה הוא כותב לי בPEERS, וכמות הSSEED גם גדלה בהתאם). אבל עדיין משום מה יש לי הגבלה במקורות (מצורפת תמונה). בחלון של המקורות אין 1000 ומשהו מקרות אלה סך הכול 100+ (לא עובר את ה200). השאלה שלי היא: איך אני יכול לבטל את ההגבלה הזאות? אני חייב לציין שהמהרות גדלה בעיקבות זה עכשיו היא כמעט תמיד מתייצבת על 100 לאחר שעה בערך.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, במצגות power point מסויימות אני לא יכול לראות חלק מהתמונות. במקומן רשום: QuickTime and a MPEG-4 Video decompressor are needed to see this picture (אני חושב שבחלק מהמצגות רשום משהו דומה אבל לא זהה, אבל אני לא בטוח). אני חושב שחלק מהמצגות האלה הגיעו ממקינטוש בצורה זו או אחרת, שוב, אני לא בטוח. מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כיצד מגדירים שFIRE FOX יהיה הדפדפן בדיפולט במחשב שלי? אני רוצה שלינקים מהמייל שלי יפתחו בFIREFOX ולא באקספלורר. יש לי OUTLOOK OFFICE 2007
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי OFFICE 2003 אבל אין איות יעני מתי שאני כותב סתם (כמו: גדשגד דשגדשדגש) לא מופיע הקו האדום מתחתיו שזה אומר שזה לא נכון... אתם כבר מבינים אני חושב שצריך להוריד את הדבר הזה שזה מוסיף.... אני ניסיתי לחפש באתר MICROSFT ולא מאצי אולי אתם תוכלו לעזור לי למצוא
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הכוונה היא, בהפעלת מוזיקה או סרטים, לוקח לו המון זמן עד שהוא מתחיל לנגן. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס+פיירוול שהם יעילים ולא מאיטים את המחשב בצורה דרסטית! אך שיהיו טובים יעילים ושיחסל את כל המטרידים למיניהם... תודהרבה!
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי חיפוש מיילים בגוגל דסקטופ. חלק מהמיילים אני פותח באמצעות האאוטלוק וחלק באמצעות הדפדפן שאחרי זה שולח אותי לאאוטלוק. האם ניתן להגדיר פתיחת מיילים לאחר חיפוש רק באמצעות תוכנת האאוטוק ?? ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חרשתי על האינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה נורמאלית שתעשה מה שאני רוצה ממנה!! אני מחפש תוכנה תפרמט את הדיסק קשיח ורק תסמן אותם! לא רוצה שתשחזר לי מידע או תנסה "לתקן" אותם! שרק תגלה ותסמן אותם כמה שיותר מהר! הפקודה format לא עושה את זה, היא מפרמטת את הדיסק קשיח וברגע שהוא מגלה סקטור פגום הוא מנסה בערך 5 פגמים לקרוא את אותו סקטור! לחילופין אני מחפש תוכנה שתהיה כמו fdisk, שלפני שהתוכנה מייצרת את הפרטישן, שתסרוק את הדיסק לbad's ותוציא את השטח הזה מחוץ לפרטישן. נ.ב: אני מודע לעובדה שהדיסק קשיח עשוי להתקלקל שוב, אני לא הולך לשים עליו מידע חשוב, אני רק רוצה לסמן אותו שאני אוכל להשתמש בשאר השטח שלו. זה דיסק קשיח IBM שעוד יש לו אחריות יצרן אך אין עליו שום מדבקת אחריות, אם מישהו יודע אם…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בעייה בכתיבה בעברית באתרים כשאני כותב בעברית אז זה נכתב בכתב מוזר ( צרפתי תמונה בה רואים איך זה נראה) גם באתר הזה יש לי את אותה בעייה (אבל זה ככה בכל אתר). אתם בטח שואלים איך זה שאני כותב בעברית...? אז מה שאני עושה זה כותב ב word ומעתיק לכאן. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעייה תודה מראש יגאל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה פה , יש לי מצלמת אינטרנט של USB שלחברה שלה קוראים ICE DIGITAL מצלמת כדור עם סטנד שעליה רשום שם החברה , עכשיו אין לי את הדרייבר שלה ואני חייב התקנה של זה כי המחשב לא מזהה לי את זה ... בכמה פעמים כבר השתמשתי בתוכנה שנראה לי קראו לה USB PC CAMERA PLUS וזוהי הייתה תוכנה שהיו בה דרייברים למלא מצלמות אינטרנט , אז בבקשה אם מישהו יכול להביא לי דרייבר כזה או אחר שיעזור לי להתקין את המצלמה, ועוד פעם , חברת המצלמה היא ICE DIGITAL ... תודה מראש לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש כבר מלא זמן שדרוג לפוטושופ cs3 מאנגלית לעברית מי שיכול להביא לי את השדרוג אני מאוד יודע לו תודה רבה מראש netanel305
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
צריך המלצה לאיזה תוכנה מצויינת נגד וירוסים...
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מסלקום את הסלולרי ולא קיבלתי דיסק עם תוכנה Mobile Phone Tools אני רוצה להעביר צלצולי MP3 למכשיר ואני לא יכול לעשות את זה בלי התוכנה. כל מקום שחיפשתי התוכנה בתשלום ואין תקופת נסיון. ד"א יש לי גם בעיה עם תוכנות הP2P שלי... סתם בלי שום קשר. אני צריך עזרה דחופה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני עושה מבחנים למעבד כרטיס מסך וכל אלו..?תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (או אתר) לשליחת SMS ללונדון (בICQ אין אפשרות לשלוח ללונדון) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! אמא שלי רצת הלדעת האם יש דרך לפתוח את כל הEMAILים שלה מהמשרד מהמחשב בבית. חשבתי לפתוח לה חשבון בGMAIL ולעשות שכל המיילים שהיא מקבלת למשרד יועברו אוטומטית לGMAIL כעותק - משמע יהיה את אותו הEMAIL במשרד ובGMAIL. במשרד היא משתמשת בOUTLOOK. אשמח אם תוכלו להדריך אותי בהגדרות, אם הדבר בכלל אפשרי. אם יש לכם דרך אחרת כדי שהEMAILים ימצאו גם בבית וגם במשרד - אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו. למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי. מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הכרטיס מסך שלי Geforce 8800 gts 512 mgb אבל דבר ראשון הוא לא מוריד את הקובץ עד הסוף ושנית בהתקנה הוא עושה ארור ורושם: The content of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity and try again אני מניח שרוב הסיכויים שארור זה בא בגלל שההורדה לא מסתיימת במלואה וכל פעם שאני מנסה להוריד זה קורה.... עזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-