תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, אני מקבל מן הודעה מוזרה כזאת: ניסיתי לעדכן לגירסא מתקדמת יותר, מה שכמובן לא עזר. מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני צריך לעשות על מנת שלא תופיע יותר בעתיד?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן דרייבר לכרטיס טלוויזיה שלי ואני לא מוצא אם מישהו יכול בבקשה להביא לי תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שמצלמת תמונות מWEBCAM ומציגה אותם נגיד דרך HTTP אבל שיש לה אפשרות להיות מוסתרת בWINDOWS?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך ניתן למצוא בתיקיה של קבצי word, קובץ או קבצים המכילים מחרוזת מסוימת?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי קובץ מסוג ape שאמור להיות קובץ של מוסיקה כלשהו. הקובץ גם הגיע עם קובץ cue ... מישהו יודע איך פותחים את הסוג הזה של הקובץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים הקבצים של כל הסימניות והתוספים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה להמליץ עליה לקריעת IFO לAVI, פרט לFlaskMPEG ולAutoGK? בתודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנות פריהנד 9 פוטושופ cs4 אילוסטריטור cs4 אינדיזיין cs4 רציתי לדעת אם התוכנות הללו תומכות ב Intel Core 2 Quad תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ראיתי שיש באימיול אבל זה איטי רצח ממש איטי אז אם מישהו יכול להשיג לי את זה WINDOWS XP SP 2 כולל הכל וכו... זה שוקל 500 עד 600 מגה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה כמו tv tool רק לATI שאני יוכל להפעיל דרכה את ה tv out (אני לא רוצה את ה CCC הכבדה הזאת)
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה כפתורי האפים לא פועלים לי שמעתי שיש תוכנה שמסדרת אותם בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך שתביאו לי תוכנה שיש בה את כל המקודדים שצריך היום כדי שרוב סרטוני הוידיאו והדברים האחרים יעבדו במחשב בתודה מראש @ ariel7766 ;D
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה סרטי DVD במחשב על פורמט גמור של DVD (שיטת שידור שלהן לא ידוע לי). הם נמצאים בקיבצי VOB וכל שאר הקבצים שיש כאשר יש DVD מקורי. אני מעוניין להפוך את השיטת שידור של הסרט ל NTSC בשל שליחה לחו"ל של הדיסק (ארה"ב ) ושזה יוכל להקרא שם. אשמח לדעת איך לעשות זאת , ניסיתי ב Nero Vision אך זה מקודד גם את התפריט המקורי בדיסק וכל שאר הצ'פטרים שאי אפשר לשלוט בהם לאחר מכן (לדוגמה בתפריט של הדיסק להפעיל את הדיסק , לראות תוספות שניתנו בדיסק וכו' אי אפשר לזוז עם החצים ובצדק). אשמח לדעת איך לעשות זאת , תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צילמתי סרטון בפלאפון, ומשום מה במחשב הוא יצא כשהוא בהטייה של 90 מעלות לצד שמאל. אשמח להמלצה על תוכנה שתתקן זאת, ושתאפשר להצמיד קובץ קול לסרטון. תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה חדשה שצצה במחשב לאחרונה מפרט המחשב: AMD ATHLON 3000+ 64BIT ASUS K8V SE DELUXE KINGSTON 512MB DDR RAM MAXTOR 80GB 7200RPM PNY GEFORCE 6800NU WINDOWS XP,SERVICE PACK2 [NORTON ANTIVIRUS 2005+NORTON INTERNET PROTECTION+NORTON GHOST] לפני כמה ימים המחשב התחיל להגיב באופן משונה...חשדתי שמדובר בוירוס,ולכן הרצתי כמה וכמה תוכנות לבדיקה. במהלך הסריקה של SPYBOT-SEARCH&DESTROY הוא זיהה שני קובצי ספייוואר בשם: "system security disable" ו"antivirus security overide" בלי הרבה השקעת מחשבה-מחקתי את שני הקבצים האלה... מאוחר יותר הפעלתי את המחשב מחדש... וכשהפעלתי אותו,הווינדוס פתח עבורי את ההודעה הבאה: "there is no antivirus software installed on your co…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ללכידת תמונות במשחקים שלא תומכים. לא בא לי ללחוץ PRINT SCREEN ולצאת כל רגע כמו טמבל... נחמד אם יהיה אפשרות בחירה באיכות התמונה (במידה ולא שתצלם באיכות גבוהה) שם רץ וכו'.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ראיתי שישנם מודים של אימיול של כל מיני אתרים והם מסתמכים על משהו שנקרא web cache. הורדתי את אחת הגירסאות ולאחר כמה זמן הוא נותן לי הודעה שלא ניתן לבצע את הקאש. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בדפדפן מקסטון, הכל טוב ויפה עד שאני יוצא מאתר מסויים והדפדפן פשוט נתקע המון פעמים. אותו דבר בתוכנה כמו אימיול, בזמן עלייתה הוא טוען שעה ואחרי שנכנס נתקע. לא בדקתי או לא נתקלתי בעוד תוכנות ויישומים, פשוט שני אלה בקבע עושים לי צרות. רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה, איך אפשר לבדוק או לתקן את זה? זה מעיק.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא מצליח ליראות את שידורי הוידאו בווי-נט גירסת אחרונה של פיירפוקס
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי הר דיסק של מצלמת אבטחה ובשביל לחבר אותו למחשב אני צריך דרייבר הדגם שלו הוא: vermedia eb1004 bak אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל למצא לי את הדרייבר. תודה וחג אורים שמח.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הוא פשוט מאמץ את המעבד, ושומעים כאילו עוד שניה המאוורר שלו מתפרק. למה זה? במנהל משימות הוא מופיע כשהוא לוקח מהמעבד 70 ולפעמים יש קפיצות על 80 ומהזיכרון הוא לוקח 255800K
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-