עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yuraxp,

איני יכול לשלוח ולקבל קבצים באי סי קיו, יש לי איס קיו לייט, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. היי יש לי מחשבון גרפי מסוג tu 82 ואני יודע שאפשר להעבר אליו תוכנות ומשחקים רק שאין לי אתר שאפשר לעשות את זסה דרכו... אז אם אפשר בבקשה קישור לאתר כזה אני ממש אשמח... (את הכבל כבר יש לי) תודה מראש אור חן...

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. בס"ד שלום רב .. אשמח אם אחד המומחים כאן יוכלו לעזור לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית powershot a430 .. נסיתי וחיפשתי בכל אתר אפשרי, כולל אתר היצרן ! במידה ואתם צריכים: windows vista sp1 בבקשה ממכם, זה דחוף לי נורא תודה רבה לכל מי שרק יגיב

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי פתאום עושה כמה בעיות מוזרות 1. מסרב להוריד קבצים 2. לחיצה על כפתור ימני של העכבר לא עושה כלום (אמורה לפתוח תפריטים) 3. אי אפשר לגזור ולהדביק גם בעזרת המקלדת (מה שכן אפשרי בWORD מסנג'ר וכו) 4. לא נותן להוסף אתר למעודפים בנוסף כשאני מנסה להדפיס המדפסת טוענת שהיא לא מוגדרת והכל נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AVP) וחיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין מחדש את המדפסת וכלום! בבקשה אני משתגע! עוד שנייה אני מפרמט הכל!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  5. אוקיי לכל מי שלא יודע יש תוכנה קטנה שמזינים בה אתה כתובת האימייל והיא יוצרת היתקשרות רבות וזה מה שגורם לחשבון להיכנס למצב של "הקפאה" הוראות לשחרור חשבון חסום הקדמה: חובה !!! לזכור . לרשום . את פירטי ההרשמה " ארץ" "עיר" "מיקוד" תשובה לשאלה הסודית" לעקוב טוב אחרי המדריך והכי חשוב לבצע אותו במהירות אם בשלב מסויים טועים ומשהו לא מסתדר אפשר פשוט להיכנס למאפייני אינטרנט ולמחוק היסטוריה וקוקיס ולהתחיל מהתחלה בתוכנת המסנגר ללחוץ על " שחכת את הסיסמה" מגיעים לחלון הזה מכניסים כתובת של המסנגר ואת תווי האבטחה שלמטה מגיעים לחלון הזה מזינים את הפרטים האישיים שימו לב !! טוב טוב !! פה למטה בחלון ה" נעילה" זה השלב הקריטי ויש לבצע אותו במהירות ! ברגע שממל…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. שלום לכולם התקנתי וינדואוס אקס פי 64 ביט התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם אך את הדרייבר של הכרטיס קול לא ניתן להתקין משום שצריך איזשהו פאטצ' מהאתר של מיקרוסופט ואפילו יש לינק , הורדתי את הפטצ' המבוקש ולאחר סיום התקנתו הוא כותב הודעה שלא ניתן להתקין את הפטצ' משום שהגירסא היא יותר ישנה מהגירסא שכבר יש לי. לאחר מכן התברר שהלינק שהמוצע בדיסק דרייברים מתייחס ל sp 1 ואצלי מותקן sp 2 . האם באמת יש פאטצ' כזה ? אם כן בבקשה עיזרו לי למצוא אותו , כי אני לא הצלחתי . תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by eranby1,

שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה שבשורת הכתובת בדפדפן (explorer 6) לפני הכתובת אמור להיות ה E הכחולה שזה הסמל של ה explorer אז הוא נמחק לי ובמקום זה יש לי את האייקון שכאילו לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח (מכירים את האייקון הזה) בנוסף אני לא מצליח לפתוח קישורים למשל מתוך המייל (אם אני מעתיק ומדביק ) אז זה כן מצליח אבל לא ניתן ללחוץ על הקישור ניסיתי להסיר את הדפדפן אבל לא מצאתי אותו ב "add remove" ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפן מתוך "add windows components" ומה שקרה לי לאחר האיתחול שנעלם לי ה outlook express שאיתו אני עובד. ועכשיו אני נראה בערך ככה... בבקשה עזרה.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  8. אז ככה שידרגתי אתמול לווינדוס 7 אבל הוא מישהו מה הוא לא פירמט לי תדיסק קשיח של C (איפה שהייתה המערכת הפעלה) אז נוצר מצב שיש לי שם 40 גי'גה פנוי מתוך 160 ,וכל התוכנות משחקים שמותקנים שם הוא לא נותן לי למחוק אותם. השאלה איך למחוק אותם ? (הם לא מופיעים בהוספה והסרה והבנתי שלא טוב למחוק תוכנות ומשחקים ישר כאילו SHIFT + DELETE )? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם אפשר לשדרג ע"י דרייבר מ usb 1.0 ל usb 2.0??

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by yahalom,

יש לי בעיה עם ה MSN Messenger 7.5 שלי אני מקבל שוב ושוב את בעית ההתחברות 81000306 ואחרי כמה ניסיונות הוא מתחבר בהצלחה ונופל שוב בשלב מסויים ... השמח מאוד לשמוע פתרון

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. יש לי מין סרגל כלים מעצבן שלא יורד הורדתי יותר מתוכנה אחת בשביל להוריד את הסרגל ואף אחת לא הצליחה ניסיתי עם הוספה\הסרה עם לא עבד חפשתי את התיקייה של הסרגל הזה לא מצאתי אני כבר לא יודע מה לעשות????

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום. משום מה ה WMP11 החליט להציג לי את כל הסרטים בשחור לבן. התופעה לא נשנית כשאני מריץ את הקובצים בנגנים אחרים כגון MV2PLAYER או POWERDVD, בנגנים האלו הכל שפיר. ניסיתי לבדוק אולי משהו השתבש ב ENHANCEMENTS של הנגן אך שם הכל מוגדר לפי ה DEFAULT. הסרתי והתקנתי מחדש את המקודדים (FFDSHOW ו MATROSKA) אך הבעייה עדיין קיימת. תמיד אוכל להשתמש בנגן חלופי אם לא אפתור את הבעייה, אך ממש התרגלתי ל WMP11 ובלי שום קשר משגע אותי שיש בעייה מוזרה שאין לה הסבר. יש רעיונות? עידכון - גיליתי כרגע משהו די מוזר. בסרטים בהם יש כתוביות (לא מובנה בסרט אלא קובץ נפרד) ה WMP11 כן מציג תקין. ברגע שאני מוחק את הקובץ כתובית שוב הנגן מנגן שבחור לבן. הזוי, לא?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by FPSbanana,

מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לצרוב ולעשת BOOT MENU ולבחור איזה תוכנה להעלות קודם התוכנות עצמן נורא קטנות ואני לא רוצה לעשות לכל אחת דיסק בניפרד. יש לי 3 גרסאות 9.3 9.5 9.6 כל אחת תופסת אולי 120 מגה אפשר לצרוב אותן ואחרי זה להעלות כל אחת בניפרד או שכל אחת מהן צריכה דיסק משלה. תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by thedag,

יש לי דיסק קשיח של Maxtor שאני רוצה להוציא ממנו מסמכים ותמונות עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אז ההארדיסק נקלט בביוס אבל כשאני מפעיל את המחשב ונכנס ל "מחשב שלי" אני רואה רק את הכונן הראשון ה Maxtor לא רואים אותו שם עכשיו ניסיתי תוכנת שיחזור מידע וזה עושה כל רגע שגיאה כאילו הסקטור פגום ואני ממש חייב להוציא מההארדיסק הזה קבצים מה לעשות?? תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. Started by qwerty1987,

אחרי שמקבלים ההודעה הזו: 29 All Slots Full, Added you to the main queue in position איך ניתן אחר כך לבדוק מה המקום הנוכחי בתור? תודה.

18. Started by urinka,

הי שלום לא מזמן התקנתי WINDOWS מבוסס MEDIA CENTER על המחשב עכשיו כל פעם שאני נכנס לתיקיות הסרטים שלי זה קורס ("ביצע פעולה לא חוקית..... " ) ונסגר הישום רציתי להסיר ולהתקין מחשד רק את ה MEDIA CENTER אבל לא מצאתי את זה ב "הוספה והסרה של תוכנות" אם יש לכם רעיון או כל עצה שהיא ......... תודה אורי עריכה : ניזכרתי שהבעיה החלה רק כאשר הגדרתי תיקיה אם התיקיה ריקה אז זה ניכנס ובל אם יש שם סרט אחד לפחות אז זה קורס ..

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by redead,

אם כן בבקשה עזרו לי איך עושים את זה? אם לא אז איזה תחליף יש למי שרוצה לעשות קידוד לMP3 ? תודה..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום יש אתרים עבריים שאני נכנס אליהם וכל הזמן האתר נטען מחדש איך אני מונע את זה ניסיתי refreshblock וזה לא עזר

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  21. איך אני גורם למצב כזה שאני יוכל לראות גם במסך של המחשב וגם במסך טלויזיה????? אני חייב לדעת כי יש לי בעיה.מתי שאני מעביר לטלויזיה אז אני צריך ללכץלטלויזה כי היא מרוחקת מהמחשב.לראות מה אני רותה לשנות ואז לחזור שובלמחשב ולכוון עם העכבר ואחים שלי מכוונים אותי לאן אני צריך ללכת עם העכבר בגלל שאני לא רואה את זה במסך מחשב. עוד שאלה קטנה:שאני מעביר ממסך מחשב למסך טלויזיה.איך אני מחזירלמצב של מסךמחשב????אני מחכה עד שזה יחזור לבד חחחחחחחחחחחחח.. כי אני לא יודע איך מעבירים בחזרה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by the kooks,

שלום אני משתמש בFF כבר זמן רב ועוד לא נתקלתי בדבר שכזה אני כרגיל נכנס לEMAIL שלי בWALLA רושם כתובת+נושא ועוד טקסט או מצרף קובץ ולא משנה מה אני עושה הקובץ לא נשלח יש לציין שאין ERROR אלא פשוט מעיין קו אדום כזה ליד הכתובת.. אני התקנתי את הFIREFOX כבר פעמים ו(כל פעם מחקתי והתקנתי מחדש) ועדיין לא הצלחתי לשלוח מייל וגם כך היה באימייל של אחי בNANA.. צירפתי תמונה בתיקוה שמישהו יפתור את הבעיה כאשר אני משתמש בIE כדי לשלוח אימיליים וגולש בFF.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by Pawnd,

שלום לכולם, התעוררתי הבוקר לגלות שכרטיס הקול החליט להפסיק לעבוד , מציג הודעת שגיאה על הדרייברים או משהו בסגנון .. בדקתי בEVEREST בקשר לכרטיס קול וזה מה שיצא הורדתי דרייברים מהאתר של ה SiS האלה, אך אני לא מצליח להתקין אותו אשמח לעזרה, תודה :'(

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by eliaz_b,

התיקייה של הדאר שלי? דהיינו יש לי XP פרופשונל באנגלית..... ונניח אני לא רוצה להעביר את כול הדאר שלי והתיקיות שלו (המישניות שפתחתי וגם דאר יוצא וכו') למיקרוסופט אופיס האוטלוק..... (יעני ליצא לשם את כול הדאר) ואז מישם לעשות גיבוי לקובץ (.PST ) ! אני צריך לדעת את המיקום של התיקיייה שבא נישמרים הדאר שלי הניכנס היוצא וכו' בווינדוס בבקשה. דהיינו גש לתיקיה ווינדוס ושם ל-..... בלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!! ושוב אני מזכיר אני צריך את התיקיה של Outlook Express 6 ! לגבי רשימת הכתובות עם זה יסתדרתי כבר!! ושוב תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by mardona,

יש לי את התוכנה הזאת המון זמן אבל מעולם לא הבנתי איך משתמשים בא? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.