עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם מכיר שיגיד

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by shareall123,

יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. תוכנה שתצלם תמונה מסרט שמתנגן נגיד המדייה פלייר... רצויי חינמית

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. קניתי צורב דיוידי של NEC 3520a ורציתי לדעת באיזה תוכנה אני אמור להשתמש (עדיף של נרו) בשביל להתחיל לצרוב איתו? אני משתמש בנרו 5 והוא כל כך ישן עד שהוא לא מסוגל לזהות את הצורב דיוידי, יש גירסא של נרו שאתם ממליצים עליה שתעבוד טוב עם הצורב? אה ועוד שאלה שלגמרי לא קשורה... כשמתקינים את הווינאמפ, מה אומר הקריין בקובץ דמו הזה שמגיע עם התוכנה?!

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by Avi952,

כשאני מעביר ל-Full Screen המסך מראה לי Out Of Range. הרזולוצייה שלי זה 1280X1024 אם זה מועיל במשהו (מסך 19") בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by שורטי,

לדיימונד באק יש דרייברים ל64 אם לא הוא יעבוד שם? יש תוכנה חלופית? אם כן אפשר קישור?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. טיפה קשה להסביר את זה בשורה, אז אני אפרט קצת. אתמול בערב שמתי לב שאני לא מצליח להפעיל את השירים במדיה פלייר של הווינדוס 7. כל פעם שבאתי להפעיל שיר מסויים קיבלתי הודעה server execution failed, ושניסיתי להפעיל את המדיה פלייר הוא בכלל לא עלה. עשיתי System Restore לנקודה מסויימת ואכן השירים פעלו ובסוף התברר לי שזה ההסרה של קספרסקיי (כמובן שהסרתי שוב בשביל לבדוק אם אכן הבעיה נובעת מההסרה של התוכנה) עכשיו אני בבעיה כי הקספרסקיי 2009 לא רץ טוב עם הווינדוס 7 ואני צריך להתקין אחר ואני לא יכול להתקין גירסה אחרת, עד שאני אסיר את הגירסה הנוכחית. אני יודע שזאת לא בעיה רגילה, למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by eliXir,

יש לי אקספלורר 7 על אקספי, והוא עושה צרות.. כל פעם שאני מעביר את העכבר על איזשהו באנר האתר קורס. ובנוסף, יש מלא אתרים שהוא פתאום מחליט פשוט להיתקע. בלי שום סיבה.. פשוט נתקע. אולי reinstall יעזור.. איך עושים התקנה מחדש לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. Started by hm123,

שלום לכולם הורדתי קובץ של6 גיגה ואני מנסה להעביר אותו לכונן חיצוני ולא מצליח הוא כותב לי שאין לי מקום על הכונן [יש שם80 גיגה] המחשב כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק עשיתי והוא עדין כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק החיצוני [אפילו שהוא ריק] מה עושים?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by ELDAN RENT A CAR,

עשיתי בדיקה ב MHDD ובסיומה לחצתי F8 לראות את הנתונים של הכונן הקשיח היה רשום שם ULTRA DMA CRC EROR COUNT - 8 הבנתי שמעל 0 זה שגיאה ... קראתי מאמר שאם זה מראה מעל 0 הסיבה או כבל דפוק או OC ... המחשב שלי בלי OC והחלפתי כבל וזה נשאר 8 יכול להיות שהבקר SATA דפוק ? ועוד משהו רשום במאמר שטמפרטורה של כונן קשיח זה בין 20 ל 40 אצלי זה 36 חם נכון ? מאמר : http://www.davidscomp.com/index.php/guides/73-mhdd-guide רשום למטה LOG\smart.log איפה זה נשמר ? לא מזהה את הספריה .

11. האם זה וירוס חדש או תולעת? מישהו מכיר את השם של הוירוס? נראה שיש מתקפה ובטח הרבה נופלים בפח.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by shahar19,

שלום... יש לי בעיה בכרטיס מסך המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך פשוט הכל שחור לא עולה כלום עכשיו אני חיברתי את המסך רגיל.. ובמנהל ההתקנים זה עושה לי משהו צהוב כאילו לא מותקן הצלחתי לסדר את זה איכשהו ועוד פעם לא עבד.. מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by beni125,

אם תוכלו לעזור לי כוננן זה עושה בעיה כאשר אני מכניס דיסק הוא עושה את הסימן של דיסק עם העכבר אבל הוא אומר לי שאין דיסק

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by harur,

איך אני עובר ב OUTLOOK בין המצב הנוכחי, למצב הרצוי בו אני רוצה להשתמש? אני רוצה לראות את המייל שאני מקבל בצורה הזו ראו תמונה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! התקנתי את התוכנה גוסט, העלתי אותה בדיסק איתחול , ומה שעשיתי יצרתי לי קובץ image בכונן אחר במחשב , אחריי שהוא סיים ליצור את ה- image , העלתי את מערכת ההפעלה שלי , וניגשתי לכונן ששם שמרתי את הקובץ גוסט. מה שהוא אראה לי שם , זה לפחות 10 קבצים של image שכולם אותו גודל. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם אני יכול לכווץ אותם לקובץ אחד , שמשקלו יהיה ממש קטן, כי המשקל שלהם כרגע הוא 30,000gb, אם כן אחריי שאני אקבץ אותו , ואז נגיד אני אצתרך לעשות שיחזור , אז השאלה שלי היא, האם אני צריך לפתוח את הקיבוץ אוו לא ? 2. איך זה עובד למעשה שיש המון קבצים של image וכולם אותו דבר, הריי שקובץ image הגדול שלו אמור להיות קטן. אם יש איזה מדריך מפורט, יעזור גם. בתודה מראש בר לוי

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by orendia,

בוקר טוב לכולם, אני לא מצליח לעבור שפה בדפדפן אלא אם אני מעביר את ב ToolBar.. למישהו יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לומר שאני נוב מוחלט בפוטושופ, ופעם אחרונה שהשתמשתי בתוכנה היתה לפני 9 שנים, כשהאופצייה הכי מתקדמת הייה המג'יק וונד... אז אני מבקש שכל דבר תסבירו בפירוט הכי גבוה שאפשר לשאלה: יש אפשרות לצייר דברים בפוטושופ או רק לעבד תמונות? אני יודע שיש שם איזה אופצייה של ריבועים, קווים וכו, שאפשר לעשות מהם ציור, אבל כאן יש לי כמה בעיות: אני לא מצליח למחוק (עם המחק...) צורות שציירתי (נגיד, לקצר קו ארוך מידי...), אני לא מצליח לשנות את הצבע של הצורות, ואני לא מצליח להעבר את התמונה לתוכנה אחרת (צייר, וורד...). ככה שלפי ההבנה שלי, כל הציורים האלה זה רק קווי מתאר שתוחמים איזורים בתמונות, שאפשר למלא אותם (אגב, עם איזה אופצייה אני יכול לצבוע איזורים, נגיד למלא ריבוע בצבע …

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Shay17,

לאחר החיתוך (קבצי WMV) הסאונד נדפק ונהיה חלש באיכות נמוכנה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין). לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו' משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D. בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. א…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני חדש כאן. אחלה פורום. רציתי בבקשה לינק לדרייבר הכי חדש לכרטיס המסך שלי. יש לציין כי הורדתי את התוכנה forceware אבל היא החזירה את הכרטיס מסך שלי לגרסה יותר קודמת :-\ תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. ברצוני להימנע מכל מיני וירוסים וטרויאנים שנשלחים בדואר האלקטרוני לרוב משום מה האאוטלוק מיד מציג מכתבים ואז אם זה וירוס אז הוא כמובן מופעל !! (מזל שיש אנטיוירוס) אני יודע שיש אפשרות כזו פשוט שכחתי אותה בתודה מראש לכל פותר הבעיה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. הודעה זו נמחקה ע"י dddd01 סיבה: לא ידעתי שאסור סליחה...בבקשה תמחקו הודעה זו

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Posford,

שלום, אני מחפש המלצה לפיירוואל למחשב ולרשת אלחוטית ביתית. המטרה היא חסימת כניסה של זרים מהנט ובכלל, חסימת תוכנות להוציא מידע, להתחבר לשרתים אלה אם אישרתי אותם. עד היום אני משתמש בתוכנה Kerio Personal Firewall 2.1.5 הישנה והטובה משנת 2003. הגעתי למסקנה שהיא כבר לא מה שהיה פעם, עם כל מה שהתחדש. איך ה- KERIO החדש? ואולי יש לכם המלצה אחרת? ותוכנה לא מסובכת שלא תחסום לי דברים ואת הרשת האלחוטית וכו'.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by djefi,

האם נתקלתם בוירוס הזה? Diskrun.exe אפשר לראות אותו בכל כונן (אם קבצי מערכת וקבצים נסתרים גלויים אצלכם) אפשר לראות את זה נכנס גם לAutorun.inf [autorun] shellexecute=Diskrun.exe הוירוס מתרבה בקלות וקיים על כל כונן נייד שמתחבר למחשב מותקן אצלי נורטון סימנטק ENDPOINT 12 אבל הוא לא מזהה את זה כוירוס חיפוש ברשת העלה כמה תוצאות שמתיחסות לזה כאל וירוס אבל באתרי האנטיוירוס הגדולים לא מצאתי כלום שאלתי האם מישהו נתקל בזה והצליח להסיר? ובאיזה תוכנה (מקווה שרשמתי את ההודעה בפורום הנכון)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by yoniby,

שלום, נתקלתי בבעיה די מוזרה. יש לי אופיס 2003, ומותקנת חבילת עברית, כך שהמילון העברי מותקן. כשאני כותב בעברית עם שגיאה, הוא לא מסמן לי אותה ישר באדום מתחת למילה שזאת טעות, אלא רק כאשר אני לוחץ F7 וזה מריץ בדיקה לכל המסמך אז הוא מגלה את הטעויות. זה די מפריע כי אני לא יכול לעלות על הטעויות ככה תוך כדי הכתיבה. יש למישהו רעיון לפיתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים