עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by boazb68,

שלום לכולם, אני מתלבט בין קניה של ה - 7600GS עם הקירור הפסיבי של לידטק מפלונטר ב737 ש'ח (כמו שהמליצו כאן) ובין אותו כרטיס של אסוס שכולל אפשרות לכידת מסך למשחקים ועוד כמה תוספות - 950 ש'ח בKSP. בקיצור השאלה שלי היא כמה תעלה לי האפשרות של לכידת מסך בנפרד, האם היא מבוססת על חומרה או תוכנה, ואם פתרון כזה (אם יש בכלל) יכול להתאים גם כדי ללכוד זרימת וידאו באיכות גבוהה. תודה מראש ותודה על התשובות הקודמות

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. שלום לכולם! אני משתמש בתוכנה Partition Magic 8, ובחרתי באפשרות של איחוד מחיצות בכונן (Merge). בעוד התוכנה עושה את עבודתה, המחשב החליט משום מה לעשות לעצמו הפעלה מחדש. כשפתחתי את "המחשב שלי" בכדי לראות מה קרה, גיליתי להפתעתי ש-2 הכוננים פשוט לא נמצאים שם. לאחר שפתחתי את התוכנה Partition Magic, ראיתי כי הם מופיעים שם כ- "unformatted". עכשיו , אם אעשה להם פירמוט אזי המידע יימחק סופית. לכן, אני פונה אליכם בבקשה קטנה שתעזור לי מאוד!! האם ישנה דרך לשחזר את המידע מאותם כוננים? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל בדיוק כמה שעות לפני המקרה דאגתי ברוב חוכמתי לבטל את ה- system restore. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by quepasa,

יש לי באייפון כמה סירטונים שאני רוצה להעביר למחשב שלי ולצפות בהם מתי שאני מנסה לפתוח את הקבצים בכל תוכנה שיש לי במחשב שמיועדת לצפיה בוידאו הקבצים לא מנגנים יש אולי איזה תוכנה (עדיף חינמית ) שיכולה לבצע המרה תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by CraZyStyLe,

אני מחבר אך אני רואה בטלויזיה את המסך בשחור לבן.. כיצד לסדר ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. איך אני מוריד את הכוכב בבאר של הכתובות ב FIREFOX? לא לחלוטין אלה בנפרד מכל כתובת

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. היי המצלמה בנייד לא עובדת למרות שניסיתי 2 דרייברים באתר של acer אחד של ביסון ואחד לוגיטק בשנייהם המחשב אומר שמצלמה לא מותקנת תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by jackok111,

אני מנסה לראות וידאו זורם (נגיד באתר ספורט 5) בגוגל כרום, אולם הנגן לא מגיב (הכפתורים). אציין כי הוידאו אכן מתנגן אך אי אפשר לשלוט על הפאנל של ההפעלה. האם יש פיתרון לכך ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by a-gold,

שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם Illustrator CS3 שמותקן על MAC OS X 10.5. בשניה שאני לוחץ על command+print או דרך File>print זה לא ממש משנה מאיפה... כל ניסיון להדפסה התוכנה נסגרת אוטומטית עצמאית. אני כבר חודש שלם מחפש באינטרנט פתרון ולא מצאתי שום דבר שיעזור.(למרות שראיתי המון בעיות דומות מאוד בהרבה פורומים) חשוב לציין שאם צריך לעשות עדכונים כדי למנוע את התופעה הזו אז זאת בעיה כי גם לעדכן אתהתוכנה אני לא יכול מסיבה לא ברורה. התוכנה כבר הוסרה והותקנה מחדש,אך זה לא עזר. אשמח אם מישהו נתקל/יודע מה הבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by chap123,

איך אני נפתר מוירוסים או מטרויאנים שהאנטי וירוס מגלה (אגב יש לי גרסא 9.0.0.463) ? האם מספיק רק למחוק את הקובץ שהוירוס/טרויאן נמצא בו?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by zoozoo,

שלום לכולם, קצת קשה לנסח את הבעיה שיש לי, אבל אני אנסה. יש לי HTPC שמחובר למסך רגיל 19'' (DVI) וכן למקרן (HDMI למגבר שממתג את הוידאו למקרן). המקרן הוא FHD והרזולוציה שכרטיס המסך (Sapphire HD4670) מוציא היא 1080*1920. למרות זאת, התמונה המוצגת על ידי המקרן מתוך חלונות הינה קטנה יותר בשני הצירים (רוחב וגובה). חשוב לציין שכשמפעילים במקרן תמונת Demo ברזולוציית FHD (יש שם פונקציה כזו) התמונה בגודל מלא (גדולה יותר מאשר מוצגת על ידי המחשב). יותר מכך, כשהמחשב מודלק (לפני טעינת חלונות) התצוגה גדולה, ורק כשווינדוס עולה התמונה הופכת פתאום קטנה יותר. ברור לי לכן שזו איזו בעייה של דרייברים. אבל כאן העניין מסתבך. מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת במקור הייתה ויסטה, ושם שום דבר לא פתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. היי, נתקלתי בשתי בעיות שלדעתי קשורות איכשהו.. רק אין לי מושג איך או מה הפתרון. 1. ככה פתאום אני לא יכול להוריד קבצים דרך IE8. ההמתנה לקובץ נמשכת ונמשכת עד שאני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתמונה. זה קורה בכל אתר ובכל הורדה. 2. אני לא מצליח לצפות באתרי פלאש/יוטיוב למרות שהתקנתי פלאש (והסרתי והתקנתי מחדש). אני פשוט מקבל הודעה Movie not loaded או מסך שחור ביוטיוב לדוגמה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

13. Started by FARKASH7,

פירמטתי מחשב ישן בבית והתקנתי עליו את המשחק המדובר בגירסת 1.6 כאשר אני מפעיל את המשחק מיד קופץ לי חלון שמודיע את ההודעה הבאה: The instruction at "0x5ed2aed8" refrenced memory at "0x00000564" , the memory could not be "read" . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזו בעיה שנתקלו בה לא מעט אנשים, אבל לא הצלחתי להבין את הפתרון. המחשב מבוסס על כרטיס מסך רדאון 9600 ומערכת הפעלה XP PRO SP3, כולל דריוור עדכני לכרטיס המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

שאני רוצה לראות סרט או לשמוע מוסיקה הכול עובד אבל שאני נכנס ליוטיוב אני לא שומע כלום

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. אני רוצה למחוק שירים, דרך המדייה לייברי ושימחקו לגמריי מהמחשב האם יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. שיניתי את הכותרת בגלל שהאשכוול ננעל בגלל שפתחתי פעמיים תקלה על אותו דבר ! אז ככה ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html?c=W100001

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by netanel1234,

שלום, הPF במחשב של אחי עלה ל800 למה זה קורה והמחשב זז לאט אז אני מניח שזה מזה! תודה רבה!!

20. שלום לכולם.! היה לי XP על Lenovo 3000 n100 והכל פעל נהדר. התקנתי ויסטה ופתאום הקול לא עובד והמצלמה המובנת לא מזוהה.. הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים וזה עדיין לא עובד, המצב הוא כזה שזה מראה כאילו הכל תקין והדרייברים מותקנים היטב ורואים במיקסר את הסאונד עולה ויורד אבל אין בפעול קול מהרמקולים.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום לכולם, כבר זמן רב שאני מוריד קבצי טורנט מהרשת. לאחרונה התחלתי לחוש בירידה משמעותית במהירות של ההורדות, אבל רק בהורדות של קבצים גדולים (כמה GB). יש לציין כי יש לי ראוטר והפורטים פתוחים. למשל במשחק ששוקל בסביבות ה 7 ג'יגה.. בתוכנה רשום כמה משתמשים מעלים את הקובץ וכמה משתמשים מעלים רק בשבילך ואלה הם שבעצם נותנים לך את המהירות. בתוכנה (כמו UTORRENT למשל ובשאר רוב התוכנות) זה מופיע תחת הכותרת SEEDS (מספר המשתמשים שמעלים בכללי) מספר המשתמשים שמעלים בשבילך. וכמו שאני מאמין שאתם יודעים ככל שמספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים יותר גבוה ככה המהירות כביכול תהיה יותר גבוהה. לאחרונה מספר המשתמשים שמחוץ לסוגריים פשוט כמעט ולא עולה.. פעם הוא היה מגיע ל 30-40 או אפילו יותר. עכשיו הוא…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. ממצלמת וידאו שאין לה יציאה דיגיטלית זתומרת מחוברת בעזרת כרטיס טלוויזיה usb. מחפש תוכנה שגם תוכל לקודד את הסרט תוך כדי, כדי שהסרט המיובא לא יתפוס לי 100 גיגה ויחסום לי את הכונן..

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. ??????

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. ולגלוש במחשבים אחרים עם ההגדרות שלי. ובלי קשר לזה, הייתי רוצה שיהיה לי גיבוי למקרה והכל יימחק מסיבה כלשהי. יודעים?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים