תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאני פותח אותה ולוחץ על בדיקה זה עושה שגיאה כזאת: http://img367.imageshack.us/img367/851/ssdddsse9.jpg
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחרי שמקבלים ההודעה הזו: 29 All Slots Full, Added you to the main queue in position איך ניתן אחר כך לבדוק מה המקום הנוכחי בתור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
למי שיש תוכנה שיכולה לפתוח מסמכים של Winword מתקופת החלונות 3.11 או משהו שיגרום לוורד של XP לפתוח את זה אני פשוט סוגד לו!! אני ממש חייב את זה...!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי חברה, יש ל חשבון בסטים ויש לי שאלה: אם אני מחובר לחשבון שלי, ואח שלי מנסה להתחבר גם ממחשב אחר שברשותי - VALUE עושה משהו בקשר לזה? היא לא תתן באן לחשבון שלי או משהו כזה אם היא תראה ש-2 מתחברים לאותו חשבון (הרי היא אולי תחשוב שהפצתי את פרטי החשבון למרות שזה לא נכון)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המוד הזה, אני אישית לא מאמין במודים ובכל השטויות האלה תמיד אמרתי שה-emule project הכי טוב. אבל האמת היא שכל קובץ שהתחלנו להוריד ביחד, הוא התחיל להוריד לפני, המהירות היתה יותר גבוהה וסיים כמובן הרבה יותר מהר ממני את ההורדה. חשוב לציין ששנינו באותו הסרבר, אותה ספקית, ולי יש חבילת גלישה כמעט כפולה משלו, ככה שמבחינת יכולות אצלי היה אמור לרדת יותר מהר... בכל אופן חזרה לנושא, האם המוד הזה מוכר? מישהו כבר ניסה? האם הוא באמת כזה טוב? האם הוא בכלל בטוח?! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולכם, רציתי לשאול עם מישהו מכם מכיר תוכנת מנהל זיכרון טוב לחלונות XP ? האם מישהו מכיר את APPLICATION WARP והאם כדאי להתקין? תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, התעוררתי הבוקר לגלות שכרטיס הקול החליט להפסיק לעבוד , מציג הודעת שגיאה על הדרייברים או משהו בסגנון .. בדקתי בEVEREST בקשר לכרטיס קול וזה מה שיצא הורדתי דרייברים מהאתר של ה SiS האלה, אך אני לא מצליח להתקין אותו אשמח לעזרה, תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כשאני נכנס להכין דיסק אמ פי 3 אז אני גורר את השיר לתוכנה וזה מה שהוא מוציא לי: הצורב תקין אני מצליח לצרוב בפורמטים אחרים וכאלה..
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התיקייה של הדאר שלי? דהיינו יש לי XP פרופשונל באנגלית..... ונניח אני לא רוצה להעביר את כול הדאר שלי והתיקיות שלו (המישניות שפתחתי וגם דאר יוצא וכו') למיקרוסופט אופיס האוטלוק..... (יעני ליצא לשם את כול הדאר) ואז מישם לעשות גיבוי לקובץ (.PST ) ! אני צריך לדעת את המיקום של התיקיייה שבא נישמרים הדאר שלי הניכנס היוצא וכו' בווינדוס בבקשה. דהיינו גש לתיקיה ווינדוס ושם ל-..... בלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!! ושוב אני מזכיר אני צריך את התיקיה של Outlook Express 6 ! לגבי רשימת הכתובות עם זה יסתדרתי כבר!! ושוב תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Nuendo 3 תוכנה מקבילה לקיובייס של סטיינברג והתקנתי בעבר כמה פלאגאינים של בנתיב מסויים (i) נתיב שכבר לא קיים היה של כונן קשיח חיצוני שהוחלף וקיבל את נתיב J מאחר ובתוכנה הנתיב שעליו מופיעים הפלאגאינים הוא נתיב (i) אני לא יכול להשתמש בהם. אני גם לא יכול להעביר את תיקיית Cakewalk למקום אחר כי הנתיב (i) כבר לא קיים חיפשתי בתוכנת נואנדו אפשרות לשנות את נתיב הפלאגאינים ולא מצאתי. אני רואה את הנתיב אך אין שם אפשרות עריכה (תמונה 1) מישהו יוכל לכוון אותי איך אני מחליף לפלאגאינים/תוכנה את הנתיב? ניסיתי גם להתקין מחדש (דיסק מקורי-תוכנה חוקית) ולגרוס את הקודם אך לא ניתן משום שבהתקנה מזוהה אצלי ההתקנה הקודמת (שאותה גם לא ניתן להסיר) תמונה 2
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזאת המון זמן אבל מעולם לא הבנתי איך משתמשים בא? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח למחוק היסטוריה... כאשר אני נכנס ב- CTRL+H אי אפשר למחוק את הדפים שם... הוא פשוןט לא נותן... וכל פעם שאני פותח את הדפדפן, הוא ב RESIZE של חצי מסך... ולא משנה כמה פעמים נגדיל אותו למצב מלא... אחרי כל פתיחה הוא ככה... מה עושים ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתכבה לי את הסאונד ואת המסך. מיועד לשלט רחוק. מצאתי קודם תוכנה פה לכבות את המסך אבל אני צריך גם אחת לכיבוי הסאונד. תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעייה ב word כשאני מנסה להכניס אותיות בין המילים אז זה מוכר לי את האות שמלפניה למשל אם אני רושם חול במקום חתול ושכחתי לשים את ה-ת' ואני מנסה לשים את זה זה מוחק את הו' במקום להוסיף.. זה מוחק את הו' ושם ת.. בבקשה אני באמצע הכנת עבודה למחר וזה תוקע אותי
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כל הצבעים נראים מעוותים. יש לציין שבכל תוכנה אחרת התמונה הנ"ל נראה עם צבעים רגילים והיא מוצגת בלי סינון בפילטרים וכו'. אם אני שומר את התמונה ופותח אותה בתוכנה אחרת שוב רואים אותה טוב הבעיה היא רק ב Photoshop תודה מראש על העזרה. עריכה : OK פתרתי את הבעיה, אני יודע שלא אוהבים לדבר על זה באתר הזה אבל הבעיה היתה CRACK לא מתאים.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
התוצאה שאני מקבל מצורפת. Windows XP Pro. 32bit, FF3.0.5 יכול להיות שזה בגלל אחד התוספים? הרשימה: Generated: Fri Jan 30 2009 16:50:35 GMT+0200 (Jerusalem Standard Time) User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 Build ID: 2008120122 Enabled Extensions: [42] - Adblock Plus 1.0.1 - Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.5 - Add N Edit Cookies 0.2.1.3 - Add to Search Bar 1.7 - All-in-One Sidebar 0.7.8 - BBCodeXtra 0.2.5.6 - Better YouTube 0.4.3 - BugMeNot 2.1 - CoLT 2.4.3 - Context Search 0.4.3 - Cooliris 1.9.1 - FaviconizeTab 0.9.8.2 - FireFTP 1.0.3 - Fission 1.0.3 - Flagfox 3.3.7 - FoxyTunes 3.0.4.1 - Gmail Manag…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מרגיזה מאוד, FF לא מצליח לשלוח אימליים. האם יש לזה פתרון? כי כל פעם שאני רוצה לשלוח משהו אני נעזר ב IE. תודה
-
משהו יודע ? אם כן תוכלו לעזור לי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי בוטאייבל שעבד לי היום בכ30 מחשבים בלי שום בעיה...כולל התקנת וונדוס 7 \ לינוקס או סתם לינוקס לייב לבדיקת בעיות או שינוי מחיצות. בשבוע האחרון על שני מחשבים הוא פשוט עשה רסטארט מיד אחרי שהוא ניגש לדיסק און קי [לפני מסך הGRUB] ברציפות. זה קרה על שני מחשבים ישנים אבל הוא עובד עדיין על כל שאר המחשבים שניסיתי. יש איזו הגדרה במחשבים ישנים שתגביל הפעלה מדיסק און קי? אפשרתי את כל מה שקשור בביוס. [ד"א אם זה לא קשור לפורום תוכנה מצטער...לא ידעתי לאן לשייך את זה]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שתראה לי מה מהירות ההורדה שלי\והעלה...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כשאני מעביר ל-Full Screen המסך מראה לי Out Of Range. הרזולוצייה שלי זה 1280X1024 אם זה מועיל במשהו (מסך 19") בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למישהו יש שם של תוכנה טובה ומקצועית לעריכות מוזיקה, שאני יוכל דרכה להעביר מקלטת אודיו למחשב ולנקות רעשים (hiss-redaction) וכמבון כל השאר לקצץ ולערוך... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-