תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאו כל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבד התקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכי נמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר.... לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעים ואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים.... תוד…
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום יש אתרים עבריים שאני נכנס אליהם וכל הזמן האתר נטען מחדש איך אני מונע את זה ניסיתי refreshblock וזה לא עזר
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אקספלורר 8, הוא ביקש איתחול, איתחלתי, אחרי זה כל הדפדפנים עושים לי כאילו הדף לא קיים, כולל פיירפוקס, כולל כרום, הכל עושה לי כאילו אין לי אינטרנט, אבל הוא עובד, לא השתנה כלום, הכל מחובר, ואפילו REMOTE DESKTOP עובד... מה לעשות? מחקתי את IE8, עדיין הבעיה נמשכת, מחקתי איזה עידכון שהיה של אקספלורר, עדיין לא עובד... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי.... :-[
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני נכנס להכין דיסק אמ פי 3 אז אני גורר את השיר לתוכנה וזה מה שהוא מוציא לי: הצורב תקין אני מצליח לצרוב בפורמטים אחרים וכאלה..
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התיקייה של הדאר שלי? דהיינו יש לי XP פרופשונל באנגלית..... ונניח אני לא רוצה להעביר את כול הדאר שלי והתיקיות שלו (המישניות שפתחתי וגם דאר יוצא וכו') למיקרוסופט אופיס האוטלוק..... (יעני ליצא לשם את כול הדאר) ואז מישם לעשות גיבוי לקובץ (.PST ) ! אני צריך לדעת את המיקום של התיקיייה שבא נישמרים הדאר שלי הניכנס היוצא וכו' בווינדוס בבקשה. דהיינו גש לתיקיה ווינדוס ושם ל-..... בלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!! ושוב אני מזכיר אני צריך את התיקיה של Outlook Express 6 ! לגבי רשימת הכתובות עם זה יסתדרתי כבר!! ושוב תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Nuendo 3 תוכנה מקבילה לקיובייס של סטיינברג והתקנתי בעבר כמה פלאגאינים של בנתיב מסויים (i) נתיב שכבר לא קיים היה של כונן קשיח חיצוני שהוחלף וקיבל את נתיב J מאחר ובתוכנה הנתיב שעליו מופיעים הפלאגאינים הוא נתיב (i) אני לא יכול להשתמש בהם. אני גם לא יכול להעביר את תיקיית Cakewalk למקום אחר כי הנתיב (i) כבר לא קיים חיפשתי בתוכנת נואנדו אפשרות לשנות את נתיב הפלאגאינים ולא מצאתי. אני רואה את הנתיב אך אין שם אפשרות עריכה (תמונה 1) מישהו יוכל לכוון אותי איך אני מחליף לפלאגאינים/תוכנה את הנתיב? ניסיתי גם להתקין מחדש (דיסק מקורי-תוכנה חוקית) ולגרוס את הקודם אך לא ניתן משום שבהתקנה מזוהה אצלי ההתקנה הקודמת (שאותה גם לא ניתן להסיר) תמונה 2
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני משתמש בJAVA 1.5.0_3 ובאזוראוס מה אני עושה עם הבעיה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחיצה שאני רוצה להרחיב אותה. גודל המחיצה הוא 33 גיגה בייט (כונן e) ואני רוצה להרחיב אותו בעזרת שטח שלא הוקצה שהוא 10 גיגה בייט (unallocated( .... יש לי את התוכנה partition magic 8.5 שמותאמת לויסטה ונכנסתי לmove\resize partition אבל אני לא יודע מה לכתוב שמה...: צהוב: הגודל הלא מוקצה שאני רוצה לצרף לכונן e (כתום) כתום: כונן e שאליו אני רוצה לצרף את הגודל שלא הוקצה... אדום: האפשרות שנכנסתי אליה בכונן e שחור: האפשרויות שיש בחלון move\resize partition- לא יודע מה לכתוב שמה... http://www.siz.co.il/up/fwlzdnijbzjn.jpg אז איך אני מוסיף לכונן e את ה-10 גיגה בייט הלא מוקצים?!?!? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח למחוק היסטוריה... כאשר אני נכנס ב- CTRL+H אי אפשר למחוק את הדפים שם... הוא פשוןט לא נותן... וכל פעם שאני פותח את הדפדפן, הוא ב RESIZE של חצי מסך... ולא משנה כמה פעמים נגדיל אותו למצב מלא... אחרי כל פתיחה הוא ככה... מה עושים ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי בוטאייבל שעבד לי היום בכ30 מחשבים בלי שום בעיה...כולל התקנת וונדוס 7 \ לינוקס או סתם לינוקס לייב לבדיקת בעיות או שינוי מחיצות. בשבוע האחרון על שני מחשבים הוא פשוט עשה רסטארט מיד אחרי שהוא ניגש לדיסק און קי [לפני מסך הGRUB] ברציפות. זה קרה על שני מחשבים ישנים אבל הוא עובד עדיין על כל שאר המחשבים שניסיתי. יש איזו הגדרה במחשבים ישנים שתגביל הפעלה מדיסק און קי? אפשרתי את כל מה שקשור בביוס. [ד"א אם זה לא קשור לפורום תוכנה מצטער...לא ידעתי לאן לשייך את זה]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אני צורב משחק חינמי לXBOX ? בדיוק כמו ל PS2 ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בעיה מוזרה באימיול: פתחתי את הפורטים בראוטר (wrt54GL Tomato) והאימיול מאושר ע"י הפיירוול. כשאני פותח את האימיול השרתים כותבים לי שאין תשובה מהפורט שלי. בעזרת ההגדרות באימיול בדקתי האם הפורטים שהגדרתי פתוחים (הבדיקה נעשית באתר של התוכנה) ואכן הפורטים פתוחים. איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הטורנט עובד מצוין למרות שהוא נמצא על פורט שלא פתחתי.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
דבר ראשון, איני מוריד בתוכנות השיתוף שום דבר לא חוקי, בשיא הכנות. דבר שני, לאחרונה הSoulSeek שלי פועל במהירויות מחפירות, יש לי אינטרנט מגה וחצי, יש גם ראוטר (דאגתי לפתוח את הפורטים הדרושים למען הסולסיק). לעיתים קרובות קורה שההורדות פועלות במהירויות אפסיות, ואז לפתע קופצות למהירויות מעולות (15 - 40) לכמה זמן (מועט מאד) ושוב יורדות לסביבות האפס - אחד. לעומת זאת האי מיול לא במצב כזה גרוע, אם הקובץ פופולרי מספיק, המקסימום אליו אוכל להגיע הינו 8 (בהשוואה עם ה0 - 1 של הסול) לפני כמה זמן זה לא היה כך והייתי רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך למשחק מחשב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. שישלח לי לינק או את התוכנה תודה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים אני חווה בעייה זו. יש לי לוגו של SLI עם קוו הנמתח בצד השמאלי של התמונה: לא ניתן גם לצלם את זה אז לכן ציירתי את זה לפי הזיכרון המוכשר שלי ( ) זה קורה בכל משחק, ולא רק במשחק אחד. מחקתי כבר את NTUNE. איך אני נפתר מזה?!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי המצלמה בנייד לא עובדת למרות שניסיתי 2 דרייברים באתר של acer אחד של ביסון ואחד לוגיטק בשנייהם המחשב אומר שמצלמה לא מותקנת תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי תכונן WD 250gb 16mb buffer עכשיו זה לא ממש קשור אבל התקינו לי ווינדוס במעבדה עכשיו התקינו לי רק כונן אחד והוא :C אין לי כונן d: זה משנה משהו? מה אפשר לעשות עם זה? :\ צריך לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם זה וירוס חדש או תולעת? מישהו מכיר את השם של הוירוס? נראה שיש מתקפה ובטח הרבה נופלים בפח.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאלה פשוטה.. איך עושים שאני יראה את האייקון של התוכנה בסרגל כלים איפה שרואים את כל התוכנות שעובדות כרגע ...
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-