תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, הזמנתי לפטופ חדש lenovo ideapad gaming 3 ואני מחפש המלצות של must have לתוכנות תחזוקה, אנטי וירוס, ניקוי וכו'. לא חייבות להיות חינמיות וכאלה שאפשר להגדיר תזמון לפעולה שלהם יהיה טוב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור גיבוי למחשב עם תוכנת2003 GHOST (שנמצאת בדיסקט)אבל אני יודע שהקובץ ייצא כ-2 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו ל-3 חלקים לפני צריבתם לדיסקים של 700 מגה (אני זוכר שהתוכנה מחלקת את הקובץ בזמן שהיא יוצרת את הגיבוי). יש איזה פקודה דוסית כשעולים עם דיסקט ורושמים בכונן A בשורת הפקודה . אני לא זוכר איזה פרמטר צריך להוסיף . לא ניתן דרך חלון התוכנה באפשרויות . זכור לי שזה משהו כזה :- a:\ghost אולי יש את האופציה הזו בהתקנת התוכנה במלואה ב-windows , אבל אני לא מעוניין להתקין אותה במלואה אלא רק דרך הקובץ שנכנס בדיסקט . אולי מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
השאלה בכותרת האם אני יכול להשתמש ברשיון OFFICE SBE 2003 (דיסק בעברית) על אותה התקנה באנגלית ? אותו דבר לWINDOWS.. ד"א, אופיס SBE 2003 זה בדיוק כמו אופיס 2003 רגיל רק עם פחות מרכיבים? עריכה= אופס אני בתוכנה ולא בWINDOWS, אבל עדיין אני לא כל כך מדבר על ווינדוס, אז זה מתאים גם לכאן.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ככה בזמן האחרון אני וחבר שלי התחלנו עסק DJ [וגם די מצליחים בזה ] אז החלטנו שנעשה גם מיקסים משלנו כמו DJים אמיתים,אז תביאו איזה תוכנה שאני יוכל לערבב שם בין שני שירים וגם להוסיף כמה מישלי. תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם .. נגמרה לי תקופת הניסיון של השלושים יום ואני לא יכול להפעיל את התוכנה יותר... על מנת להמשיך להשתמש בה יש לי שתי אפשרויות או לקנות או שיש לי אפשרות לעשות Relicense כשאני לוחץ על האפשרות של ה Relicense הוא מבקש ממני קובץ שאמור להיות אצלי במחשב, קובץ גיבוי של הרישיון תוכנה שלי... בקיצור מה אני עושה במקרה כזה .. יש לי אפשרות למצוא קובץ כזה או מה? והאם יש לי אפשרויות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
אני ממש צריך את זה כדי ללמוד צעדי ריקוד של קליפ מסויים האם אפשר לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ תמונה שבה כל כמה שניות התמונה תתחלף לתמונה אחרת משהו כמו מצגת שבה מתחלפים התמונות אבל כל העניין הוא שאני רוצה את הקובץ הזה כקובץ תמונה ולא כקובץ של POWER POINT כי אני רוצה להשתמש בתמונה זו לפורום מסויים. האם למישהו יש מושג איך אני עושה כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי קירור במחשב שלי אבל עם זה הפיטרון לבעיייה אז אני יקנה כמה עולה קירור לכל המחשב??? ואיך אני בודק את רמת החום של המחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שמעו חברים אאטלוק מותק של תוכנה, אבל עד שמתחילים להשתמש בה. שים לב! מטרה: לייבא (בעזרת POP) את תוכן ה GMAIL אל אאוטלוק תוך שמירה על הLABLE...אני חוזר...ייבוא עם מידע ה LABLE (כדי שעדיין החומר יהיה ממוין ל"כמו תיקיות" לפי נושאים). אמצעים: 1. התוכנה היחידה למען השם בשם GOutlook (לאתר התוכנה http://goutlook.sourceforge.net/). זו מעין תוכנה שבתכלס מוסיפה סרגל לאוטלוק שבו יש את ה LABLES אשר יובאו מGMAIL. 2. תוכנת OUTLOOK 2003 בעברית (שימו לב אני מדגיש בעברית כי משהו בלב אומר לי שאולי התוסף לא יודע להתחבר לממשק העברי..אולי) דרך: *מפעיל את ההתקנה של GOutlook ואומר שדורש .NET FRAMEWORK 1.1.432 ...אז אני מתקין את 2 כמו טיפש כי חושב שזה כאילו מתקדם יותר. ועדיין מבקש 1.1432 .…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע השגיאה: מה זה אומר?? ואיך מסדרים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עשיתי טעות גדולה ולא שמתי לב ומחקתי חלקית כמות גדולה של קבצים ( רובם וידאו ) אומנם לחצתי על ביטול באמצע אבל זה לא עזר . המבנה של התיקיות הוא כזה,בתוך מחיצה שנקראת V ישנה תיקייה שנקראת MOVIES ובתוכה ישנן תיקיות עם שמות סרטים כשקובצי הוידאו נמצאים כל אחד בתיקייה של שם הסרט,המחיקה התבצעה על תיקיית MOVIES וכתוצאה מכך נמחקו הרבה תת תיקיות שאותן אני מעוניין לשחזר. המחיקה התבצעה לפני כמה דקות ולא בוצעה מאז שום פעולה באותה מחיצה והמחשב לא כובה. מה שאני מבקש זה המלצה דחופה לתוכנה שנחשבת להכי טובה ומקצועית ( לא משנה חינם או בתשלום ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אני מנסה לפצל סרטבפורמט AVI לשני חלקים קטנים יותר בעזרת VIRTUAL DUB, אבל משום מה אני לא מצליח. אשמח לקבל המלצות על תוכנות אחרות...
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם שאני מנסה להוריד משהו במוזילה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה.. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאוד חשובה... אני רוצה לחלק את אחד הHDD שלי ל2 ואחר כך להחזיר אותם לאחד אפשרי ? ואם יש תוכנה אחרת שאפשרי בה איזה תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה או דרך לראות ערוץ עשר או חמש דרך אתרים,תוכנה או איטרנט?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפוך מחשב עם מודם למעין מזכירה אלקטרונית (תא קולי) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי לפני כמה ימים ושכחתי לגבות תיקייה מאוד מאוד חשובה יש תוכנה שיכולה להחזיר את התיקייה? לפחות חלק גדול ממנה? אני כרגע מנסה עם RECOVER MY FILES...יש עוד הצעות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני שוקל להתקין windows 7 במקביל ל-xp שיש לי, וכמובן אני ארצה להתקין עליו כל מיני תוכנות. התהייה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כולן מחדש בנפרד (ככה שכל תוכנה בעצם תהיה מותקנת פעמיים על המחשב) או שאני אוכל להתקין כל תוכנה באותו מקום שבו היא כבר מותקנת (והיא תעבוד בשתי מערכות ההפעלה)? אני מניח כמובן שזה תלוי בתוכנה, אבל הכוונה היא בכלליות, אם למישהו יש נסיון עם זה. עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, התוכנה שזה הכי משנה עבורה היא steam, כי יש בתיקיית ההתקנה שלה 30 ג'יגה של משחקים (שאר ההתקנות לא ממש תופסות הרבה כל כך).
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לעשות את זה בפשטות ובקלות ? תודה, בני.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתקין תוכנה כלשהי ויש בה adware כלשהו אז האנטי וירוס שלי מקפיץ הודעת אזהרה ופשוט שוב ושוב מקפיץ את עצמו ובכך ההתקנה נכשלת למישהו יש פתרון איך אני יכול לסדר את את זה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-