עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amir85,

מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  2. Started by bbbbbb,

מחפש תוכנת איחוי שמאחה רק תיקיות או קבצים ראיתי את DISKEEPER אבל שם הוא נותן אופציה רק מה לא לאחות וזה מסבך ת'עסק חוץ מזה שהיא מסורבלת ממשק הכי נוח אם היה תוכנה שבמקש עכבר ימני על תיקיה היא תאחה אותה יש המלצות נוספות לתוכנות כאלו. איכותיות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. כשאני גולש באינטרנט פתאום נפתחים לי מלא מלא מלא מלא טאבים ריקים (BLANK) וזה לא מפסיק וצריך לצאת מהאינטרנט עם מנהל המשימות. זה כבר ניהיה מעצבן, עד אתמול זה היה פעם ביום , עכשיו זה לפעמים כמה פעמים ב10 דק' זה כבר מעצבן... http://up38.siz.co.il/up1/xkt1tmymz4oo.jpg זה מה שקורה... למישהו יש פיתרון? (חוץ משחזור) - התקנתי מחדש את האקספלורר - התקנתי את כל העידכונים האחרונים. - הווינדוס חוקי, עם רישיון חוקי. - סרקתי מלא פעמים קבצים מרגלים,וירוסים,וכל הג'אנק שמסביב.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. Started by גליטו,

שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. Started by גליטו,

נסיתי לפתוח את הפורטים לבד אבל אני לא מצליח ...התקשרתי לספקית האינטנט כדי שיפתחו לי את הפורטים והם רצו שאני אתן להם מספר של איזה פורטים לפתוח כאילו של איזה תוכנה ... איך אני יודע איזה מספר או מה שזה לא יהיה שייך לתוכנה שאני רוצה איפה זה רשום ? חפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש שם .. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול utrronrt bitrronet תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  7. Started by סופגי,

חברים יקרים, בימים האחרונים אני עובד על אילוסטרציה של ידידה שלי בשביל להוציא אותה בדפוס ולתת לה ליומולדת, אז בקיצור, הכל טוב ויפה, עד שאני מגיע לעניין השיער, שהוא מאד קופצני, ואני ממש מסתבך עם לעשות את כל הקצוות http://www.zix.co.il/images/z-648037874.jpg גרסה סופית: כאן: http://mrsufgi.deviantart.com/art/Naama-s-Present-106033442 באופן כללי, אני צריך הארות וכל מיני, ואיך לעזאזל אני עושה את השיער הזה שלא יראה תלוש מהמציאות. למרות שנראה לי שסיימתי. בברכה, אורי.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. Started by ArielBiMBa,

היום אני מנסה להפעיל איזה משחק(COD4 לצורך העניין) והמחשב לא מגיב,לא מקפיץ לא הודעת שגיאה לא כלום,אבל נתקע. עשיתי ריסטרט,ניסיתי להפעיל שוב,שוב נתקע המחשב.ניסיתי COD5,DEAD SPACE,GTA SAN ANDREAS - כל אחד אחד בתורו תקע לי את המחשב ללא שום הודעת שגיאה והייתי צריך להתחיל מחדש. אני לא מבין מה עובר על המחשב,עד היום הם פעלו בסדר גמור,ופתאום אף משחק לא מוכן לעלות. קצת רקע להיום בערב - ניסיתי להתקין GTA4,עשה בעיות ולא עבד,ניסיתי להסיר וגם עשה בעיות,עשיתי שחזור מערכת ללפני התקנה.אותו דבר קרה גם ביום שישי(לא ניסיתי ביום שישי לשחק בדברים אחרים). למישהו יש מושג מה עובר על המחשב שלי?כל השאר פועל בסדר גמור.[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 01:27:01 טוב הסרה של הדרייבר האחרון של נוידיה(184…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by aviaderi,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ופלאפון עם בלוטוס. הצלחתי לחבר בינהם כך שאני יכול לדבר דרך המחשב. כאשר מישהו מחייג אליי, קופצת בועה קטנה (כמו של עדכונים) ובלחיצה עליה אני עונה לשיחה. אני גם מצליח לחייג דרך הטלפון ולדבר דרך המחשב. אני מחפש תוכנה שתציג לי מקלדת של טלפון (1-9/*/#) ושאני אוכל לחייג דרכה בלי להרים את הטלפון. משהו כמו ה-dialer שיש מובנה ב-windows. מישהו מכיר/שמע על פיתרון כזה? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by שמעון ישי אלמליח,

שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום. הורדתי מהלינק הזה : http://get.live.com/messenger את המסנג'ר, התקנתי אותו וזה התקין לי באנגלית את המסנג'ר(לפי מה שהבנתי זה אמור לזהות אותי ואוטומטית להוריד לי עברית). הסרתי את המסנג'ר והורדתי שוב מאותו לינק וכשאני מנסה להתקין את המסנג'ר זה פשוט לא נותן לי להתקין אותו. בתמונה תוכלו לראות מה זה רושם לי : תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. אני לא יודע מה קרה לFF שלי אבל כל פעם שאני מוסיף סימניה היא נעלמת אחרי שאני סוגר את הFF למה ? איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by LL@SS,

שלום לכולם! אני כבר משתגע עם זה, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה הזאת, לא משנה באיזה גירסה (למעט וואנטג' שלא פועלת בXP). ברגע שאני מפעיל יש פריז במחשב, משהו מוזר לחלוטין, אני לא על אובר קלוק או משהו כזה, ד"א זה קורה בכל הגירסאות. החלפתי ווינדוס אתמול בלי כל קשר ועדיין זה לא פועל. חוץ מזה הכל רץ כמו חלום ,זה מוזר קצת, משחקים ,הכל עובד מצויין ,אפילו GTA IV .. מזה יכול להיות ? חייב עזרה, אני רוצה לבדוק את המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. אהלן כאשר קופצת לי השגיאה הנ"ל, האינטרנט מתנתק פתאום, ואי אפשר לשמוע מוסיקה. החייגן מראה שגיאה, והווינדוס טוען שאין חומרה שיכולה להפעיל צלילים. ברגעים שזה קורה פתאום הווינדוס מחליף ערכת נושא לכמה שניות ואז חוזרת הערכה הרגילה. את הבעיה אני פותר בריסט, אבל הבעיה חוזרת שעה אחרי ההפעלה מחדש. יש לי ווינדוס אקס פי. מישהו?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. Started by Eli_1982,

המחשב במקום העבודה שלי חסום להתקנת תוכנות וישנה גם חסימה על אתרים מסויימים. הדפדפן שמותקן במחשב הוא אינטרנט אקספלורר 6. מכיוון שלא ניתן להתקין במחשב תוכנות, ואני רוצה דפדפן מתקדם יותר, הורדתי את Firefox Portable Edition (גירסה 3.04). לאחר ה"התקנה" FF עולה אבל לא ניתן לגלוש באתרים, כאילו החיבור לאינטרנט מנותק. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. המליצו לי על Hdat שצרבתי כ-ISO ועשיתי מהדיסק BOOT אבל אין לי מושג איזו אופציה לבחור. בחרתי NTFS וזה ביקש ממני לרשום משהו ככה שאין לי מושג מה לעשות בהמשך. יש המלצות לתוכנות טובות אחרות אולי?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום חברים מדובר על מחשב נייח עם XP PRO HEB עם 6 יציאות USB תקינות אבל כל הזמן קופץ בלון משורת המשימות ואומר שיש USB לא תקין אז הפכתי את כל התקני הUSB ללא זמינים במנהל המשימות גם הסרתי התקנות לגמרי והתקנתי מחדש לא עובד וממשיך לקפוץ הבלון בלחיצה על הבלון מופיע ההתקן ואז אני אומר לו הפוך ללא פעיל ועדיין ממשיך לקפוץ הבלון המעצבן אם יש למישהו רעיון אני אשמח תודה מראש

18. Started by itamariluz,

קניתי שלט משחק Super Aegis Gamepad 4axis 12buttons with POV וקיבלתי איתו רק דיסק אחד אבל כשאני מתקין זה לא מתקין לי תוכנה, יכול להיות שלא קיבלתי דיסק נוסף של התקנה? ואם יש הורדה לתוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. בעיקר חשוב נושא הכותרות והסרגלים. אין לי חשק להסיר ולהתקין מחדש תוכנה "מעוברת".

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. Started by SHOOTER8,

כל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס אני מקבל את ההודעה: "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות OUTLOOK EXPRESS לדחוס הודעות...." אני לא מעוניין לדחוס, איך אני מבטל את ההודעה? תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by IlanF,

פיירפוקס נתקע לי בלופ אינסופי של עדכון. אני מפעיל אותו, הוא מנסה להתעדכן ואז נותן לי שגיאה שהוא לא יכול לעדכן אם פיירפוקס כבר רץ... "The update could not be installed. Please make sure there are no other copies of Firefox running on your computer, and then restart Firefox to try again" אני לוחץ OK והוא נכבה ושוב נדלק ומנסה להתעדכן עם אותם תוצאות (השגיאה). כך הוא ממשיך בלי הפסקה... אשמח לדעת אם יש פתרון שלא ידרוש ממני להפעיל מחדש את המחשב עריכה.. לא חשוב... הבעיה נפתרה מעצמה בשנייה שפרסמתי את הפוסט הזה

22. שלום! היום קיבלתי את המחשב החדש, שאמור להיות מאוד חזק!: מעבד quad 9550 לוח אם ep43 ds3l כרטיס מסך ati hd4850 4 ג'יגה זיכרון 800. התקנתי ויסטה 64, ומשום מה, המחשב עובד דיי לאט, לוקח לו יחסית הרבה זמן לגשת למקומות, הוא לפעמים תקוע מאוד כשאני משתמש בwinrar למשל, או כשאני מתקין תוכנה מסויימת... אני משער שלפחות אחת משתי הסיבות האלה הן הגורמים: 1. ההארד דיסק איטי מדיי ומונע מהמחשב לרוץ 2. הויסטה מקרטע כי הוא לא יציב אני לא מבין, המחשב אמור לטוס!... למה זה קורה??? תודה רבה אשמח לקבל עזרה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by coran,

את ההודעה הזו אני מקבל הרבה פעמים לא כל פעם ואני לא מבין מה לעשות משהו יודע מה לעשו? הויסטה הזה מתחיל לעצבן כמו שכולם אומרים תודה מראש רן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by eranaviv,

האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.