עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by md22,

יש לי בעייה בצפייה בסרטים שמוצגים בדפדפן (Internet Explorer או Avant עם מדייה פלייר)לא חושב שזו בעייה של קוד. יש אתרים שאני מצליח להוריד את הסרט שאני לא רואה בדפדפן ובמדיה פלייר אני רואה את הסרט. אני עובד עם WINXP_SP2 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. אז כמו שאמרתי נמאס מאינטרנט אקספלורר הורדתי פיירפוקס ורציתי לדעת מה כדאי לי להוריד לדפדפן.. מהיכן... ובכלל טיפים למי שיש למתחיל כמוני. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שאני מתחבר לתיבת הדואר אלקטרוני(של נענע- www.nana.co.il) דרך ה- Outlook אז מה שקורה ה- Outlook מוריד ושומר את הודעות האימייל במחשב אבל מוחק את ההודעה המקורית מהתיבה ככה שאם אני רוצה לבדוק את ההודעות דרך מחשב אחר אז ההודעה לא מופיעה בגלל שמשכתי את ההודעה דרך ה- Outlook במחשב שלי בבית איך גורמים ל- Outlook לא למחוק את ההודעות מהתיבה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. אחרי מלא זמן שלא נגעתי בתוכנה, הפעלתי עכשיו את ARES LITE ונראה שהיא לא מתחברת. אם מישהו עדיין עובד עליה אחרי כל השנים הללו, אנא עיזרו לי.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by nirr213,

ערב טוב!!! שגיאה another install is currently in progress press retry when the inslall is finished or cancel to cancel setup האם מישהו נתקל בזה??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. צהריים טובים לכולם, אני אצל דוד שלי, הוא פתח משתמש ב-Outlook 2007, מייל של מיקרוסופט. הוא שונא את התוכנה ולא מסתדר איתה. אני פתחתי לו עכשיו משתמש Gmail, שהרבה יותר נוח מהבחינה הזאת. העניין הוא שזה סיפור מהתחת להתחיל עכשיו לספר לאנשים שיש לו מייל חדש. הפיתרון שחשבתי עליו הוא לגרום ל-Outlook לשלוח אוטומטית מה שיגיע אליו ל-Gmail. חפרתי בהגדרות ולא מצאתי איך עושים את זה. איך עושים את זה? תודה מראש, מאוד חשוב לא משנה - האפשרות ייבוא שחיפשתי נמצאת בכלל ב-Gmail עצמו. בינתיים אני מעביר את כל המיילים שהוא קיבל ל-Gmail מה-OutLOOk. תודה בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אני לא מצליח להתקין קבצי מערכת במחשב ולמחוק קבצים מהכונן D (להתקין אני מצליח בכונן d) המחשב אומר לי שאין לי הרשאה של מנהל (משהו כזה) ואני צריך לפנות למי שיש לו מה לעשות? תודה לכל עוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by alianyn,

אני בשוק! לכל מי שהשתמש בגרסאות האלפה האחרונות צפויה הפתעה גדולה - מכמה חלונות מקרטעים יצא אחסן נגן. לא לתקוף - רגע - מדובר עדיין בגרסאת בטא ראשונה, אבל סה"כ אני מופתע לטובה - ההבטחה לוויזואליות שווה התקיימה... מלא אופציות למשחקים עם החלונות השונים - ניתנים לגרירה החוצה, ממשקים נוספים ועוד מלא הפתעות קטנות שאני מגלה כל הזמן... לצעירים ברוחם ( ) והמחפשים הרפתקאות... :-[

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by limi1,

צילמתי את החינה של אחותי במצלמה וידאו ביתית של סוני. במחשב שלי יש כרטיס TV של פינקל ואני לוחד את הסרט ע"י התוכנה WINDVR ששומרת לי את הסרט בגודל של 3:4 ובפורמט של mpeg ואני צריך לערוך את הסרט (אני צריך תוכנה שעושה עריכה יסודית כמו להוריד את הקול ברקע ולהשים מוזיקה או משהו אחר). ואם התוכנת עריכה לא ניתן לערוך איתה בפורמט mpeg אז בבקשה תיתנו לי גם לינק של תוכנת המרה שתמיר לי את הקובץ הקיים לקובץ שהתוכנה דורשת. תודה מראש לירון.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Aviv C,

איך אני מפעיל קבצים דרך דוס?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by 3d7,

שלום! יש לי בעיה לפעמים לצפות בסרטוני פלאש אונליין. יכול להיות שזה בגלל האימיול ששותה את הרוחב פס, אבל כשהאימיול סגור הצפייה בפלאש נתקעת לפעמים באמצע. מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לתת לה כתובת של אתר, והיא תוריד למחשב את קבצי הפלאש שנמצאים באותו דף לצפייה אופליין? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by AN,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה מאוד ישן לפני 8 שנים 98 Lifeview FlyVideo לאחרונה חיברתי אותו , אך הדרייברים שהיו לי היו עבור WIN95 ולכן הורדתי דרייברים מהאינטרנט , חיברתי כבל אנטנה לכרטיס והצלחתי ל"תפוס" מונה אך ללא קול (חיברתי את יציאת הקול של הכרטיס לכניסה של הקול במחשב) , למשהו יש רעיון מה הבעיה , אולי הדרייבר שהורדתי לא טוב (למי שיש אני השמח) בברכה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

אם אני לוחץ פעם אחת על העבר בשביל שהממשק יופיע (במסך מלא) או שם את העכבר בתחתית (בשביל שיעלה הממשק הזה שנותן לשלוט במיקום בסרט) אחרי שאני מסיים להשתמש נשארת הצורה של אותם ממשקים בכחול כהה על המסך (במקומות בהם השוליים) על הסרט עצמו לא מופיע כלום.. יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by approx,

המחשב לא זז הוא איטי וגם האינטרנט שלי זז לאט ואני לא יכול עוד מה אפשר לעשות סרקתי וירוסים וגם ספיי ואר

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by Shbd,

Norton דפוק. ב- Panda צריכים להירשם עם CD-KEY , כנ"ל עם AVG מישהו יכול לתת לי המלצה למשהו חינמי וטוב????

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by Oranili,

מה עושים? באמצע הדפדוף בין האתרים אני מקבל דוח שגיאות

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  20. היי לכולם מסיבה כלשהי UTORRENT קבע בתחילה שהורדות הקבצים יהיו לתיקה בתוך: my docements הדבר מאוד לא נוח ולא מתאים לי לתכנון והמחשב ולכן ברגע שראיתי זאת ניסיתי מיד לשנות ראשית ניסיתי ב- preference> downloads> put new downloads in ____________ & move completed downloads to _____________ אבל לא חל כל שינוי, לא במיקום הקבצים שכבר הורשדו, לא במיקום הקבצים שהורדצי אח"כ ובוודאי שלא היה כל מעבר של הקבצים שהורדתם הסתיימה לתקיה שבחרתי. היום ראיתי ב- preference> other> storage for torrent files> ולמרות שגם שם קבעתי מקום, לא ממש חושבת שזה רלוונטי היות וזה לא ממש קשור להורדות (ובכלל קודם זה לא היה מסומן כך שולי זה הגיע ישר לתקיית הקבצים הזמניים) בינתיים כ…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. אהלן! אני מחפש תוכנה להקלטת קול שרץ בזמן שהמחשב פועל, כלומר הקול מתנגן/מדבר מאתר כלשהו לדוגמא ואני רוצה להעתיק את הקול למחשב. היש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Sting,

אני מחפש תוכנה שמוחקת את כול הקוקיס\קבצים אחרונים שנפתחו וכו' לXP אני יודע שקיימות הרבה תוכנות כאלה, יש למישהו המלצה למשהו ספציפי? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by tommy_g,

שלום חברים! תוכלו להמליץ לי על חבילת מקודדים עדכנית, שיוכלו להריץ לי את כל הקידודים החדשים גם? אשמח לקבל שם, וגם מקור הורדה. תודה רבה מראש, תומר.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. מישהו מכיר תוכנת צריבה (אפשרי גם לא חינמיות) שאפשרי באמצעותה לצרוב סרט בפורמט XVID או DIVX בעל הפעלה אוטומטית? כלומר, אני צריך תוכנת צריבה שבעזרתה אני אוכל להוסיף לדיסק הנצרב עוד תוכנה קטנה שמאפשרת לנגן את הסרט בעזרתה בצורה אוטומטית (בלי קשר לתוכנות המותקנות/לא מותקנות במחשב אחד ספציפי), אני מכיר תוכנות שכאלה לצריבת VCD או SVCD אבל לא DIVX וכו'. תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by WarNet,

היי,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים