עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Idan-h,

נכון כשלוחצים על לינק בפיירפוקס, אז הא נפתח בחלון חדש. יש דרך לקבוע לו שזה יפתח בלשונית חדשה? ניסיתי באפשרויות ולא הצלחתי. תודה

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by assaf990,

עשיתי לתוכנה עידכון, היא מצאה מה לעדכן אך לא הורידה את הקבצים. היא רשמה לי לידם: !!bad checksum! למה? http://img73.exs.cx/img73/930/6823.jpg

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היי, לדוגמא אני כותב הודעה, וזה כותב בעברית, אחרי שניה זה עובר לאנגלית ,וככה כל הזמן :pissed: , ורק ב MSN , קיצר Help me

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by mastercod,

יש לי OFFICE 2003 אבל אין איות יעני מתי שאני כותב סתם (כמו: גדשגד דשגדשדגש) לא מופיע הקו האדום מתחתיו שזה אומר שזה לא נכון... אתם כבר מבינים אני חושב שצריך להוריד את הדבר הזה שזה מוסיף.... אני ניסיתי לחפש באתר MICROSFT ולא מאצי אולי אתם תוכלו לעזור לי למצוא

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  5. קניתי מכשיר לכידה של PINNACLE בחיבור USB2... MOVIE BOX בקיצור... מכשיר סוף הדרך. הבעיה שהתוכנה שמקבלים איתו ממש לא מתאימה לי. אין לי צורך בכלום חוץ מדבר אחד... שאני מקליט מוידאו למחשב שהקובץ מגיע ל 4GB הוא מתחיל קובץ חדש... ואז אני צורב אותם לדיסקים של DVD. לא רוצה עריכה, לא רוצה בלבולי שכל וכו'... תודה!!! אגב, אם מישהו יודע איך עושים את זה בתוכנה PINNACLE STUDIO SE 9.4 זה יהיה מצויין! יניב

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  6. אחרי מלא זמן שלא נגעתי בתוכנה, הפעלתי עכשיו את ARES LITE ונראה שהיא לא מתחברת. אם מישהו עדיין עובד עליה אחרי כל השנים הללו, אנא עיזרו לי.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. Started by Psych0,

משהו מכיר תוכנה שבה אפשר להקטין את הרזולוציה של סרטון כלשהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by ccc,

אני מנסה לעשות EXPORT ל50 ומשהו RSS FEEDS שיש לי באווטלוק 2007 וכשאני לוחץ EXPORT TO OPML זה נותן לי שם רשימה של איזה 4 שמחקתי לפני 100 שנה ומתעלם לחלוטין מכל ה50 שלי כאילו הם לא שם, איפה הם ? איך אני מגבה אותם במצב כזה ? אני יודע שהם שמורים בוודאות באווטלוק כי אין לי שום בעיה לעשות ריסט גם למחשב, להכנס לאווטלוק ולקרוא משם, פשוט הם לא רשומים בגיבוי. מה עושים במצב כזה ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. אני יודע שיש אפשרות לדמויות מכוערות כאלו באנימציה לMSN MESSENGER, איך אני מוסיף משלי? הוא לא תומך בGIF, אבל יש עוד פורמטים של אנימציה... באיזה הוא תומך? תודה :]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by eins,

יש תוכנה שאני יכול לסדר את הארדדיסק מחדש? משהו בסגנון FDISK ... פעם אני זוכר נתנו פה לינק להורדה...

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. Started by someone,

כל פעם שאני מסתכל על קבוצת דיון בלי להכנס אליה בOUTLOOK EXPRESS אני רואה שיש איזה 13000 הודעות, ושאני נכנס לקבוצה עצמה זה מראה לי רק איזה 15 הודעות... מישהו יודע למה???

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by roma,

איפה נמצאת ההיסטוריה בלייט?? אני עברתי מBETA של הלייט לגרסה הנורמלית ועכשיו אני לא מוצא איפה ההיסטוריה שלי.. פעם היא הייתה נשמרת בMY DOCUMENTS.. ועכשיו אין לי מושג איפה נשמרת ההיסטוריה החדשה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. אז מופיעה טבלה עם דברים שחיפשתי....אני רוצה למחוק אותם ניסיתי למחוק cookies וכמעט הכול ושום דבר לא עוזר מישהו יודע איך?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by AN,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה מאוד ישן לפני 8 שנים 98 Lifeview FlyVideo לאחרונה חיברתי אותו , אך הדרייברים שהיו לי היו עבור WIN95 ולכן הורדתי דרייברים מהאינטרנט , חיברתי כבל אנטנה לכרטיס והצלחתי ל"תפוס" מונה אך ללא קול (חיברתי את יציאת הקול של הכרטיס לכניסה של הקול במחשב) , למשהו יש רעיון מה הבעיה , אולי הדרייבר שהורדתי לא טוב (למי שיש אני השמח) בברכה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by zoozoo,

שלום לכולם, קצת קשה לנסח את הבעיה שיש לי, אבל אני אנסה. יש לי HTPC שמחובר למסך רגיל 19'' (DVI) וכן למקרן (HDMI למגבר שממתג את הוידאו למקרן). המקרן הוא FHD והרזולוציה שכרטיס המסך (Sapphire HD4670) מוציא היא 1080*1920. למרות זאת, התמונה המוצגת על ידי המקרן מתוך חלונות הינה קטנה יותר בשני הצירים (רוחב וגובה). חשוב לציין שכשמפעילים במקרן תמונת Demo ברזולוציית FHD (יש שם פונקציה כזו) התמונה בגודל מלא (גדולה יותר מאשר מוצגת על ידי המחשב). יותר מכך, כשהמחשב מודלק (לפני טעינת חלונות) התצוגה גדולה, ורק כשווינדוס עולה התמונה הופכת פתאום קטנה יותר. ברור לי לכן שזו איזו בעייה של דרייברים. אבל כאן העניין מסתבך. מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת במקור הייתה ויסטה, ושם שום דבר לא פתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by Shbd,

Norton דפוק. ב- Panda צריכים להירשם עם CD-KEY , כנ"ל עם AVG מישהו יכול לתת לי המלצה למשהו חינמי וטוב????

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by Oranili,

מה עושים? באמצע הדפדוף בין האתרים אני מקבל דוח שגיאות

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  19. צריך המלצה לאיזה תוכנה מצויינת נגד וירוסים...

20. Started by 114508534,

היום קיבלתי את נורטון וניסיתי להתקין אותו . לפני ההתקנה הייתה פעולה של סריקת ווירוסים וזה מצא לי מלאה קבצים נגועים אז זה שאל עם לנסות לתקן אותם ולחצתי כן ואז זה כתב שאי אפשר לתקן אותם ושאל עם למחוק אז הבעיה היא שאלו קבצי מערכת ועם אני אמחק אותם העם המחשב יעבוד אחר כך????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by tommy_g,

שלום חברים! תוכלו להמליץ לי על חבילת מקודדים עדכנית, שיוכלו להריץ לי את כל הקידודים החדשים גם? אשמח לקבל שם, וגם מקור הורדה. תודה רבה מראש, תומר.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by WarNet,

היי,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by Dr. n00b,

קיצר כנראה שהתמסטלתי מאדים של קיווי הפרי הטרופי והחביב למראה אך המסוכן לבריאות המחשב, כי פתחתי קובץ מצורף לאי מייל (כי היה כתוב עליו lab report! ואני סטודנט! זה נראה הגיוני!!!!), התיקיות שלי התחילו להתמלא קבצי חרא שהבטיחו פורנו של בריטני והבנתי שנדפקתי. מחיקה ידנית בעזרת פונקציית החיפוש של ווינדוס, ועלעול קצר באתר של סימנטק הביאו אותי להבנה שאין מדובר בספאם טורדני ביותר אלא בוירוס לא וונדליסטי אך מעצבן לא פחות. הורדתי את כלי ההסרה, הרצתי, נפטרתי, והרצתי שוב - ולא נמצא דבר. אין סימפטומים נוספים לבינתיים, אבל איך אני יכול לדעת שנפטרתי ממנו סופית? אשמח לךקבל טיפים ממי שכבר שרד את זה, תודה מראש - n00b.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by MicroChip,

http://www.ronsblog.tops.co.il/ תגיבו!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. התקנתי במחשב של חברה שלי את המסג'ר החדש ישר אחרי הפירמוט..הכל הלך נהדר ובאותו יום הוא פעל. למחרת כשהיא באה להתחבר אז הוא מציג לה את ההודעה שצירפתי בקובץ JPEG והוא עד היום מציג לה את זה אחרי שעשיתי מלא RESTARTים ומלא התקנות מחדש וכו' לישהו יש פיתרון.? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים