עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amisha,

יש תוכנה כזו שתיתן לי מידע ( רזולוציה מקודד פריים רייט שיטת שידור וכו' ...) ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. יש לי סרט בפורמט SVCD שאני יכול ליצפות בו רק דרך התוכנה PowerDVD. יש לי גם כתוביות לסרט, כיצד אני יכול להפעיל אותם כשהסרט פועל, כדי שאוכל ליראות את הסרט עם הכתוביות? Thanks.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש משהו לא מסובך כמו Ejay במיוחד לטראנסים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by Idan-h,

נכון כשלוחצים על לינק בפיירפוקס, אז הא נפתח בחלון חדש. יש דרך לקבוע לו שזה יפתח בלשונית חדשה? ניסיתי באפשרויות ולא הצלחתי. תודה

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by xtract1,

יש לי סבבה לייט מי שמכיר שזה כמו קאזה רק אחת מהגרסאות הקימות של קאזה. בכל מקרה שאני לוחץ על האיקון לפתוח נפתח לי חלון כמו בתמונה. לפי מה שהבנתי זה קשור ברג'סטרי אז בקשתי היא רק מי שיודע מה לעשות שיהיה בטוח כי רג'סטרי זה לא משחק. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. כמו שיש את התוכנה SCREEN PRINT שעושה תמונות של הדסקטופ? אז אני מחפש תוכנה שתקליט חלון בסרטון... (לדוגמא אם אני מדבר במצלמה, אז שתקליט מה שרואים מישהו יכול לעזור? (שתהיה חינמית) איזו תוכנה ואם אפשר לינק להורדה. תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. מישהו יודע איך משנים בתצוגה של הwinamp לעיברית שמתי שיש שיר אז השם של השיר זז וזה בשפה מוזרה עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה דאג לכותרת עניינית.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעצב קולות שאני מקליט מהמיקרופון !!! תוכנת עריכת קולות כמו שיש בסטודיו להקלטות וכול זה אני מחפש את השם שלה או איפלו את הגירסת דמו שלה !!!!! תודה לכול מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני חווה כרגע בעיה מאוד מוזרה: המרתי סרט מAVI לDVD בעזרת WINAVI. הסרט הומר לVOB ללא בעיה, ובמחשב אני יכול לראות אותו בעזרת הPOWERDVD. כשאני צורב את הסרט בעזרת הנרו, אני רואה בDVD הבייתי מסך ירוק עם פסים מוזרים, ואת הסאונד אני כמעט ולא שומע... הבעיה אינה בDVD הביתי(פיוניר שקורא ואוכל הכל). סרטים אחרים אני צורב ורואה ללא בעיה. נראה לי גם שהבעיה אינה בהמרה - אפשר לראות את הסרט במחשב. הרסתי כבר 2 מדיות על העניין הזה. יש למישהו מושג במה מדובר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by frikazoid,

כשאני עושה שמירת קובץ ה-wav הוא עושה לי שגיאה (ראו בתמונה את השגיאה) מה אני צריך לשות תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by satlan1,

אני צריך תוכנת אנטיוירוס שלא תהיה כבדה(שלא תיקח הרבה זיכרון...) ושתהיה טובה... בהתחלה היה לי את הנורטון אבל זה סתם סרט... כי יש לי 128 ראם ורבע שעה רק עד שהנורטון עלה... אחרי זה היה לי את הנוד32 אבל זה לא מצא לי אף וירוס(אחרי חודש מחקתי והתקנתי שוב נורטון וזה מצא וירוסים.) קיצר על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. אז ככה אני צריך תוכונת שעושים את הדברים הבאים: 1. חסימת גישה לאתרים מסויימים שאני יבחר (נגיד סקס או אתרים אם משחקי פלאש וכו') 2. הורדת הקובץ מהמחשב תתבצעה אך ורק אם סיסמא נגיד ואני רוצה להוריד קובץ כלשהוא אז בשביל להוריד אותו או להפעיל אותו צריך סיסמא 3. הגבלת אפשרויות למשתמשים שהם לא האדמין במערכת וינדוס XP PRO 4. אנטיוירוס על רמה שבודק כל קובץ שנכנס למחשב אבל כל קובץ אפילו אם זה קובץ שהולך ל temporary folder וגם קוקיז. 5. פיירוול טוב שחוסם גישה לאינטרנט לתוכנת שלא הגדרתי שמותר להם לגשת לאינטרנט. 6. תוכנה נגד ספייואר וטרוינים. זה הכל לבנתים אני מקווה שתעזרו לי כי זה חשוב לי מאוד! (על תשאלו למה זה סיפור מעצבן) תודה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שלום אני רוצה שישמעו בשני הרמקולים אותו דבר (אל תשאלו למה) עכשיו כל קבצי המוזיקה שלי הם בסטריאו. איך אני מגדיר לWINAMP לנגן אותם במונו מבלי לשנות את הקובץ תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by emperor,

שלום לכולם! מישהו מכיר אולי תוכנה שמקליטה את כל מה שמתרחש על גבי שולחן העבודה כלומר אני אזוז עם העכר והיא תקליט את כל פעולותיי. זה נועד על מנת ליצור מדריך מפורט לאחת התוכנות שאני עובד איתן. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות את MSDN Universal ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. יש לי כעת BIT DEFENDER 9 PLUS PROFESSIONAL, גם את האנטי וירוס וגם את הפיירוואל, הבעיה זה שהוא כל הזמן עושה MINIMIZE למשחקים שלי, בתמיכה אמרו לי לכבות את העדכונים האוטומטים כל פעם שאני משחק, עכשיו השאלה שלי, זה ככה גם בKASPERKSY ? כי אני שוקל לעבור בעקבות זאת לאנטי וירוס KASPERSKY ופיירוואל KERIO ובכללי מה עדיף? BIT DEFENDER זכה לאנטי וירוס הכי טוב כאן: http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=anti+virus

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by blue_core,

הרבה פעמים אני נדרש לעזור לאנשים מרחוק ואני עושה שימוש בתוכנות ניהול מרחוק כמו VNC או RADMIN. הבעיה היא שישנם דברים שאני לא מצליח לראות מרחוק. למשל את תוכנת NASA WORLD WIND או משחק שח או סרט שמתנגן או כל דבר שאינו סטנדרטי. כלומר ישנם דברים שתוכנות אלו לא מסוגלות לקלוט ולשלוח למחשב המרוחק. אולי זה קשור לדרייברים מיוחדים או ל OVERLAY או DIRECTX או השד יודע מה. האדם שזקוק לעזרה מפעיל תוכנה מסוימת ואני לא יכול לראות אותה ולעזור לו. האם ידוע לכם ואולי מנסיון על תוכנה לניהול מרחוק שקולטת ומעבירה אחד לאחד את כל מה שרואים במחשב המרוחק ? תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. Started by ran19,

אני צריך תוספים לדפדפן ותביאו את התוספים שהכי צריכים! :'( ותביאו לינקים כי אני לא יודע . תודה!!! וגם אמרו שיש פה תוסף שמחליף מנוע מ-FF ל-IE אז תביאו תודה!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by שאול_שאולזון,

אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !

21. שלום. אני מחפש תוכנה שהופכת טקסטים שלמים מאגלית לעיברית.בשביל לימודים.תודה (לא בבילון). :s05:

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by benamos1,

פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי מדייה פלייר 10 (בעברית) עכשיו אחרי שאני סוגר אותו ומסיים להשתמש בו הוא נזכר שיש איזשהיא שגיאה.... מה הוא אומר בעצם?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לערוך את הטקסט של מה שאני סורק (דף עם טקסט כמובן..) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by LiranT,

יש לי בעיה קטנה... בתקנתי alchohol 120% ואחרי כמה ימים הורדתי אותה ועכשיו עדיין נשאר לי הכונן הזה שהתוכנה יוצרת ... ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל היא אומרת לי שיש עדיין כמה דריבים שלה על המחשב ואי אפשר להתקין אותה. מישהו יכול עזור לי איך להוריד את הכונן המעצבן הזה??? תודה לכל הקוראים ובמיוחד לאלה שעונים...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. שלום, יש לי תכונן WD 250gb 16mb buffer עכשיו זה לא ממש קשור אבל התקינו לי ווינדוס במעבדה עכשיו התקינו לי רק כונן אחד והוא :C אין לי כונן d: זה משנה משהו? מה אפשר לעשות עם זה? :\ צריך לפרמט?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים