תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
זאת תוכנה שעוסקת ברשת ראיתי אותה בביצפר...היא מאפשרת למחשב Admin (שהוגדר כך ע"י התוכנה) לשלוט בכל המחשבים המחוברים אליו ברשת...ואני מתכוון ממש לשלוט..כלומר ניתן לקבל print screen מכל מחשב, להקפיא כל מחשב, לפתוח תוכניות וכו'....... נראה לי היא מתחברת בעזרת הכרטיסי רשת שיש בכל מחשב אבל אני לא בטוח..אולי יש לה כרטיס מיוחד אז קיצר מי שמכיר שירשום מה עוד הוא יודע עליה..ומאיפה אפשר להשיג אותה..
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קטנה עם הICQ כל פעם שאני מתקין ICQ 5.1 ברגע שאני פותח חלון שיחה הוא תופס לי איזה 70-80 אחוז מהמעבד ותוקע לי את האיי סי משום מה... כשאני מתקין כל גרסא אחרת פרט לזאת, הוא עובד כרגיל... מישהו נתקלח בבעייה? אין לי רוגלות או וירוסים במחשב, בדקת. ניסיתי להסיר, להתקין (אפילו מהרג'יסטרי) וכלום לא עובד... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QT באינטרנט פיירפוקס מחליט שנמאס לו וקורס. בעבר היה מספיק שבהגדרות של QT הגדרתי לו שלא ישתמש בDIRECT X (שמתי על SAFE MODE(GDI ONLY) ) נראה שעכשיו גם זה לא מספיק... פיירפוקס עדיין קורס. יש משהו שאפשר לעשות עם זה, או שאני צריך לחכות שאפל יוציאו גרסה חדשה של QT?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
משום מה לאחר התקנת אנטי ווירוס ופייר וואל של קאספרסקי כל הזמן מתנתק לי האיי בי קיו! ואני לא מצליח להוריד כלום מאי מיול!! האם מישהו יודע מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון לדבר?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ! בתקופה האחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-eMule בחלון ה- servers למטה בכרטיסיית ה- log מופיעה לי ההודעה הבאה : Error # eMule Serverlist # (193.138.231.210:4242) - Your IP is part of ipfilter.dat file לחלק מין השרתים שאני מתחבר. למה זה קורה ? ואיך אני יכול לסדר את זה ? * יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך(197.45) התחילו מלא בעיות במחשב. בהתחלה המסך היה הופך לסגול והמחשב היה מפעיל את עצמו מחדש, ועכשיו הוא בכלל מסרב לעלות מחדש, ורק כאשר אני מכבה את כרטיס המסך בסייף מוד הווינדוס עולה לי. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר אך ללא הועיל, האם יכול להיות שהבעיה בכלל נעוצה בכרטיס המסך? הכרטיס הוא :geforce 8800gts ואני על ווינדוס 7 תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כאשר נוצר קובץ מתוכנת WINDVR איני יכול לפותחו בתוכנת פינקל סטודיו 9,מדוע? יש פטנט כלשהו? בדקתי עם תוכנת GSPOT לראות במה מקודד הקובץ וזה מה שהופיע: MPEG-2 Demultiplexer מדוע לא ניתן לפתוח קובץ MPEG?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכל , עד לפני שהתקנתי ויסטה הייתה תמיד משתמש בתוכנה של deamon tool כדי להתקין קבצי iso וכ"ו עכשיו אני לא מצליח למצוא deamon tool שיעבוד כמו שצריך בויסטה 64 bit , מישהו יכול להגיד לי אם יש deamon tool שמתאים לויסטה 64 ? או יש תוכנות עדיפות שיעבדו אצלי על ויסטה 64? אם כן אז אילו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הייתי משתמש באייקון הזה ב FF כדי לפתוח ולכתוב אימיילים בנוחות, מאז FF 2.0 האייקון של thunderbird נעלם מה- customise toolbar , אם הוא בכלל היה שמה מלחתחילה, אולי זה בעצם מ- TB עצמה? הלכתי לאיבוד.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי להתקין את הויסטה החדשה והיא צרובה לי על דיסק וזאת גירסאת Ultimate. שמעתי שבשביל להתקין אותה צריך להתקנה 15 GB מקום בדיסק הקשיח. בהתקנה כתוב לי שאני צריך לפחות 6.8 GB. יש לי עכשיו 21 GB פנויים בכונן C ואני רוצה ליצור כונן חדש של 7 GB ואם לא יספיק אולי להגדיל אותו בשביל שהויסטה תהיה עליו(רוצה גם ויסטה וגם XP). ניסיתי ליצור כונן חדש וכשהוא פותח לי את המחשב מחדש הוא לא מצליח לעשות את הפעולות וכותב לי את השגיאה 27:Cannot Lock Partition. חיפשתי בעזרה של התוכנה וזה מה שכתוב: Under multitasking operating system such as Windows 95, PartitionMagic must lock a partition before it can safely modify it. If the hard disk contains files that are in use by another…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, במסגרת עבודתי עלי לערוך סרטונים רבים, כאשר בכל אחד מהם יש קטעי טקסט חשובים (שנוספו בעזרת פרימייר). לצערי המחשב שלי קרס, וכל קבצי הטקסט המקוריים נמחקו. למזלי הדיסקים עדיין קיימים, כך שאני יכול להוציא מהם תמונות מסך של הטקסט. האם יש אפשרות להפוך אוטומטית את התמונה לטקסט? (אני זוכר משהו כזה שעשיתי עם קובץ PDF) אם לא, אני פשוט אשב ואקליד כל אחד מהקבצים מחדש. תודה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי במחשב חבילת האבטחה של Kaspersky גרסא 6... כל פעם שהיא פותחת את האימיול זה לא מספיק להיפתח וכבר עושה לה ריסרט..ניסינו כמה פעמים...וזה קורה בדיוק מאז שהתקנתי את הקספרסקי מה עושים? הילדה רוצה אימיול
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע איך אפשר לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ל30MB ולשמור על איכות גבוהה? אני ניסיתי ולא הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם האתר של בנק הפועלים במוזילה פירפוקס האם יש דרך לעשות שהוא ייראה את האתר כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
למי שלא הבין את הבעיה מהכותרת אז הסיפור הוא שניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה והצלחתי רק הבעיה שאני לא רואה צבעוני אלא בשחור לבן וזה ממש לא נוח לראות עם זה סרטים וכו'... מה לעשות??? נ.ב גם כשעשיתי את זה דרך הכרטיס עצמו ולא דרך תוכנה זה עבד בשחור לבן... :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
יש באתר של ויניאמפ רק דברים מגעילים אז אנא אם אתם מכירים אתר עם סקינים שווים תביאו. יש לי את הוינאמפ הכי מעודכן שיש. תודה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר איזה typography tutorial פשוט וטוב לפוטושופ ?? אני רוצה לנסות לעשות איזה פוסטר קטן ...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להסיר את הדרייבר אני נתקל בהודעת שגיאה וההסרה מבקשת להפנות אותי לקבצי ההתקנה של הדרייבר (לקובץ msi ) גם כאשר אני מפנה לקובץ אני נתקל בהודעה שההתקנה אינה חוקית ולכן אני מצליח להסיר את הדרייבר. אודה לעזרה דחופה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היייי לכולם שבת שלום אז הבעיה היא כזאת עשיתי חומר בפוטושופ וכשהכנסתי אותו הוא יצא בהיר מידי ואין לי מושג איך אני הופך אותו לכהה יותר (דרך המקס ולא דרך הפוטושופ...) אם מישו בבקשה יכול לעזור לי....
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זאת תוכנה שמגיעה עם הדיסק ללוח אם של ASUS.. ושיחקתי שם בהגדרות, יעני עשיתי שם על מצב AUTO, או MAX SAVING POVER וכו'.. אבל מאז היו לי המון המון ריסטים במחשב.. ללא זמן קבוע.. אני לא יודע, חושש אולי שיניתי מתחים או משהו.. איך אני יכול לדעת מה המתח הנורמלי שאמור להיות? והאם יש אפשרות להחזיר את הכל לברירת מחדל? מישהו מכיר את התוכנה הזאת ונתקל במקרה דומה? תודה מראש!!!! [=
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-