עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ac1240,

כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by iyehuda,

hi to all i stuck at NYC with a big problem i get trj. file name : http//k8l.info/ax/tk58.exe malware name : win32:small-AHY[trj i try all the stiki help but it didnt help thanks

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. שלום, בנסיוני לשדרג את בבילון 7 ל-8 קיבלתי הודעה על כך שהרישיון פג. כעת לא מתאפשר לי גם להשתמש בתוכנת הניסיון החינמית שמאתר היצרנית, בעוד במחשבי האחר, שעבר לא מזמן פירמוט ההתקנה עברה בהצלחה. השאלה היא מה עליי לעשות כדי שכל השיירים ההיסטורים שהותירו התקנותיי הקודמות של התוכנה ימחקו לחלוטין? ניסיתי להשתמש ב YOUR INSTALLER 2008 וב- Advanced_Uninstaller6 אך ללא הועיל והתוכנה ממשיכה "לזכור" את ההתקנות הקודמות. יש למישהו רעיון? תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by Wile E Coyote,

לא פעם ולא פעמים נתקלתי במצב, שעומדת לרשותי מצלמת רשת ללא דיסק התקנה (נניח שהוא אבד) וללא שום מסמך מזהה (נניח שזרקו אותם לפח). עובדה זו הופכת את המשימה למציאת מנהל התקן למצלמה בלתי אפשרית, אלא אם אני פשוט לא יודע כיצד לעשות זאת נכון. מה שבטוח, בכל פעם אני חורש את הרשת, וכל דרייבר שאני מוריד מתגלה כבעייתי. אז למקרה הנתון כרגע, יש למחשב נייח מצלמת רשת חיצונית בחיבור USB, דיסק ההתקנה המקורי לא זמין, ואין שום רקורד לגבי דגם או פרטים מזהים על המצלמה, חוץ מכיתוב METRIX עליה. למצלמה יש גם "לדים" (נורות LED). תוכלו לעזור לי בתהליך חיפוש מנהל התקנים מתאים, או לחילופין, בתהליך זיהוי המצלמה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by kikkler,

מה הגורם העיקרי לאיטיות המשוועת ששורה על המחשב בזמן שהתוכנה פועלת (או לחילופין מה צריך לשפר בשביל להקל על המצב) - זיכרון פנימי, מהירות מעבד או רוחב פס ?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by -yooy-,

חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. תעזרו לי בבקשה יש לי את המשחק של היטמן 3 שהורדתי מביטורנט ונכנסתי ותיקייה אחרי שהוריד את המשחק ויש שם מלא קבצים שאני לא יודע מה לעשות בהם או איך לפתוח אותם. תגידו לי מה זה הקבצים האלה ואיך אני פותח אותם בבקשה! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם ההתקנה של הגירסה העדכנית ביותר של Adobe Reader. אני מדגיש שיש לי בעיה רק עם הגירסה העדכנית כי ניסיתי להתקין גירסאות ישנות והצלחתי. כל פעם שאני מוריד את Adobe Reader 7.0.8 מהאתר הרשמי של Adobe יורד לי קובץ בגודל 521KB בשם AdbeRdr708_DLM_en_US (למרות שרשום שההתקנה בגודל 20MB). בכל מקרה, כשאני מפעיל את הקובץ באות לי ההודעות שבקבצים המצורפים אחת אחרי השנייה לפי הסדר שצירפתי. מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IM-380,

אני מנסה להוריד מהאתר הנ"ל בשבוע האחרון. ונותן לי הודעה "ED2K : הישום לא נמצא והודעה שניה " אין אפשרותלINTRNET EXPLORER לפתוח אתר מסייע זה עבור... הפרוטוקול שצוין בכתובת זו אינו תקף, ודא כי הכתובת נכונה ונסה שוב" הדבר כאמור נמשך כל הזמן נראה מההתקנה החוזרת של האימיול RAZORBACK הכורת נערכה ע"י multicore.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  10. שלום לכולם אני מנסה להעלות כתוביות בעברית בBSPLAYER והתוכנה מפעילה לי אותם בגיבריש או בריבועים נכנסתי למאפייני כתובויות וראיתי שהסקריפט על עברית וניסיתי לשנות את הפונט לדיויד מרים וכ"ו אבל זה לא עוזר. אפילו הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב אבל עדיין כתוביות בגיבריש. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by skywalker13,

שלום אני צריך בבקשה לינק לתוכנת גיבויים טובה. אני מחפש אותה לאימא שלי שעובדת אם וורד והיא צריכה לגבות מדי יום את הקבצים על cd-rw. תודה מראש.

12. זאת תוכנה שמבצעת כל מיני ניתוחים על המיילים שמקבלים. ניתוח לפי שעות שולח , זמן תגובה ועוד.... כל מי שעובד באירגון ודי מוצף זאת תוכנה אדירה בשבילו לדעתי http://www.xobni.com/ תנסו

13. נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. שלום. יש לי רשימה גדולה של קבצים מRapidShare להוריד. אך בין כל הורדה חייב להיות הפרש של 7 דקות (בין היתר כי הם רוצים כסף שתעבור לחשבון פרמיום וזה לא יקרה). איך אני מקצר את הזמן הזה ללא הפרמיום ? תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. שלום, קרתה לי בעיה שלא ראיתי מעולם. אשמח לעזרה... בלפטופ שלי מותקנים פיירפוקס וIE8 ופתאום, החל מאתמול, רק ה-IE8 לא מאפשר לי לבצע חיפוש בגוגל כאשר מנסים לחפש בגוגל ולוחצים ENTER זה לא מחפש, אלא פיתח חלון המבקש ממני להוריד קובץ (האפשרויות הן: find search cancel) כשאני לוחצת על FIND זה פותח איזה דף (מצרפת תמונה של התוכן שלו) אגב, כשזה פותח את דף הבית של גוגל למטה רשום DONE BUT WITH ERRORS ON PAGE ואם אני לוחצת לפרטים אז רשום: Message: Invalid argument. Line: 40 Char: 92 Code: 0 URI: http://www.google.co.il/extern_ _js/f/CgJpdxICaWwrMAo4QUAdLCswD DjgJLCswEzgFLCswFjgQLCswFzgELCs swGDgELCswJTjJiAEsKzAmOAUsKzAnO OAIs/yI5tBQIlF6c.js מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה מר…

16. Started by starter,

הכנסתי בטעות פלאג לא רצוי באקספלורר :-/ איך אני מוציא אותו ???

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  17. אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לקו טלפון רגיל דרך האינטרנט(לא דרך בזק) זאת אומרת דיבור למיקרופון ושמיעה מהרמקולים יש למישהו מושג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by coorva,

מחפש תוכנה שעושה המרה כזו ולא מוצא. אודה למי שמשתמש ויכול להמליץ לי.

20. בזמן האחרון יש לי יותר מידי בעיות עם ה - IEXPLORER. אני רוצה להסיר אותו ולהתקין אותו מחדש. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לעשות את זה? אני עובד עם WIN XP PRO SP1 בהסרת תוכנה אני רואה רק אפשרות להסיר את הגישה אל הדפדפן מה - DESKTOP וה - STER MENU. HELP בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  21. Started by mshwartz,

התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. Started by omrit,

היי, אני רוצה לעשות סרט- מעין תמונות שרצות עם אפקטים וסאונד, כמו מצגת אבל בפורמט של וידאו (ל-DVD). מישהו יודע אם איזה תוכנה אני יכול לעבוד? תודה!

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. Started by ColorPencils,

עבדתי עד לפני מספר ימים באופן קבוע עם הדפדפן של פיירפוקס והוא עבד באופן חלק. אבל לפני מספר ימים נוצרה לי תקלה מוזרה בדפדפן, שכל פעם שניסיתי להעלות סרטון ביוטיוב או אתר שיש בו חלון פופאפ כלשהוא, הדפדפן פשוט קפא ולא היה אפשר להגיב בו כלל, והייתי צריכה לסגור אותו דרך הטסק מנג'ר של המחשב, וכל הפעלה מחדש של הדפדפן זה היה מתרחש שוב. התקנתי את פיירפוקס מחדש, ומחקתי את כל ההגדרות האישיות בהתקנה והבעיה חזרה על עצמה. אם זה משנה משהו מדובר על גרסה 9 ומשהו של הדפדפן, אבל גם כשניסיתי להתקין גרסה מעודכנת או שונה זה לא פתר את הבעיה. אבל כשהתקנתי את כרום, גם עם הסימניות האישיות שלי בהעברה, הדברים עבדו בצורה חלקה. כרגע אני עובדת עם כרום בגלל הבעיה הזו. אבל התרגלתי לפיירפוקס, והתוסף פיירבא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.