תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו הצליח, מנסה להוסיף תרגום עברי, לסרט DVDR שיש בו תפריטים (הכל הכל) חוץ מתרגום עברי. ללא פגיעה באיכות התמונה, פשוט להוסיף לאפשרויות תרגום עברי מישהו הצליח? ניסה? יודע איך? אם יש כאלה אני בטוח שיש המון אנשים שרוצים לדעת איך, כמוני אז בקשה תגיבו compman112
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ככה יש לי מכשיר נוקיה 6230 לפני איזה חצי שנה קניתי כבל שמחבר את המכשיר למחשב לעביר תמונות וכאלה התקנתי הכל במחשב וזה עבר מצויין לא עשה בעיות בנתיים הכבל היה אצל חבר כמה חודשים טובים והספקתי לפרמט את המחשב ורק עכשיו הוא החזיר לי אותו בגלל שלא היה לי את הדרייבירים המקוריים הורדתי דרייברים התקנתי והורדתי את התוכנה nokia pc suite הגירסה הכי חדשה מהאתר של נוקיה התוכנה זיהתה את המכשיר אבל כשבאתי להכנס להכנס אליו לראות את התמונות וכ"ו הוא רושם לי שגיאה "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה" (אם מישהו יכול להסביר לי איך לעלות תמונה או להראות לי איפה מסבירים ,אני יעלה תמונות) ניסיתי להכנס דרך התוכנה pc suite להעביר מוזיקה מהמחשב למכשיר וזה רשם לי "Audio Manager 5.0 נתקל בבעיה ועליו לה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ונכנס לעיצוב->תבליטים ומספור אז הוורד קורס ומציג לי את ההודעה המפורסמת של לשלוח דוח, נכנסתי ליומן אירועים ומצאתי את האירוע הבאה: Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module mso.dll, version 10.0.2625.0, fault address 0x000325b9 לפעמים הקריסה קורת כשאני יורד שורה בוורד. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הבנתי מחבר שיש אפשרות וכשרוצים לסגור קובץ אז פשוט נכנסים ל - הדפסה ושם משנים את זה ל - PDF השאלה היא איך משנים הגדרות ע"מ שיהיה אפשרות לסגור קובצי וורד כ - PDF בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1.האם האנטי-וירוס החינמי AVG עולה עם עליית הווינדוס? 2.האם לאנטי-וירוס החינמי AVG יש יכולות הגנה בזמן אמת מפני וירוסים? 3.כל כמה זמן מתעדכן האנטי-וירוס החינמי AVG (פעם ביום,פעמיים ביום,פעם בשבוע וכו...)? 4.האם מרכז האבטחה של הווינדוס מזהה את האנטי-וירוס החינמי AVG? 5.האם מישהו שמשתמש בו,ויכול להגיד לי האם פעם למחשב שלו היה וירוס וכמה זמן הוא משתמש באנטי-וירוס החינמי AVG? 6.האם יש פיירול מומלץ שמשתלב עם אנטי-וירוס זה? 7.האם AVG מעמיס על המערכת או לא? 8.האם יש אפשרות לעידכונים אוטומטיים? מחכה לתשובה,תודה רבה לכל העונים. אודה מאוד לכל העונים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה מזה יום אחד.כל אתר שאני פותח או בעצם כל דף אינטרנט מופיע שהNOD מוריד קבצים מכל אתר/ דף שניפתח. האם ככה צריך להיות?האם זה לא ממלא את הדיסק הקשיח?האם יש צורך בכך או אפשר לבטל זאת?וכיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
כיצד ניתן למחוק את מילות החיפוש הישנות ?? לדוגמה, בGOOGLE כאשר אני מקליד מילה לחיפוש, אני רואה את כל מילות החיפוש הישנות שהקלדתי בעבר. א. איך ניתן לרוקן את הזיכרון של שורת החיפוש ? ב. האים ניתן לעשות זאת רק מאתר חיפוש מסויים ולא באופן גורף מכל האתרים ? ג. האם ניתן לימחוק מילות חיפוש ישנות באופן סלקטיבי מאתר מסויים ? (כלומר למחוק מהזיכרון מספר מילים מסויימות אבל לא לרוקן את כל הזיכרון). תודה, אמיר
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כשאני מתקין PCMARK05 .. הוא מבקש MEDIA ENCODER 9 מאיפה אני מוריד את זה ?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
סליחה הרצתי חיפוש אחרי ומצאתי את התשובה... שאי אפשר עם מודם cable\adsl ....
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם..אני לא מצליח למחוק קבצים מהמחשב..כרגע זה רק קבצים גדולים של סרטים(700 מגה), אולי זה קשור, מישהו יודע? גם לסל מחזור הוא לא נותן לי...מה לעשות? משהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אשמח לדרך/תוכנה כזו או אחרת. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
*
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך משנים את האתר אליו מתבצע החיפוש בפינה הימנית העליונה בFF מהאתר הבינ"ל לזה הישראלי? תודה! מנהלים, בטעות שמתי זאת בכללי. נא להעביר לתוכנה...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי קובץ MDF וקובץ MDS אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD (כי זה קובץ גדול של דיסק DVD) בתוכנה אלוכוהול 120%. איך אני עושה את זה? כבר ביזבזתי שתי דיסקים של DVD ואני די נואש. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איפה אני משנה את ההגדרות כדי שהיומן של התוכנה יהיה המסך הראשון שנפתח לי כשהתוכנה נפתחת?
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למצב של "לא נמצא" אלא שבכלל לא יראו שאני מחובר אבל שאני יוכל לשלוח הודעות ולהתכתב איתם. יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחרי גל ההספיים, הטרויינים והקוקייז שתקף את המחשב שלי, ואחרי שכל תוכנות האבטחה לא יכלו להם, החלטתי לקחת את החוק לידיים, ומחקתי את הקבצים של הווירוסים ידנית. גם את הdllים וגם מהרגיסטרי. את הקרב הזה ניצחתי עכשו האספלורר שלי (לא הIE, אלא זה שפותח חלונות...) מודיע לי על שגיעה שביגללה הוא צריך לבהיסגר כל פעם שאני פותח את תיקיית הסרטים שלי (התצוגה בה thumbnils). כשאני מציג את הקבצים בצורה אחרת, אין בעיות מיוחדות... בנוסף, התוכנה mv2player גם נתקעת לי כל פעם שאני מנסה להפעיל אותה! הווינאמפ, לדוגמא מציג את הסרטים רגיל. יש לי אפשרות לתקן את הרגיסטרי ולעשות התקנה מחדש של הווינדוס, מבלי שההגדרות שלי וההתקנות יהרסו (רק להחליף קיבצי מערכת חיוניים)? אני ממש רוצה להימנע מפירמוט, …
-
- 7 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הUPDATE של האנטי וירוס הזה,נכנסתי לSETUP בUPDATE של האנטי וירוס הזה ואפשר להכניס שם שם משתמש,מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-