תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את התוכנה. אז נכון, בהתחלה ההתקנה מבקשת הפעלה של המחשב מחדש לצורך התקנת אבל הוא לא מתחיל להתקין ומבצע את הפעולה של ה restart שוב ושוב ושוב.... ??? אם למישהו ידועה הבעייה ויודע איך לפתור אותה ורציתי לדעת אם קיימת גרסא עברית לאופיס 2010??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך למחוק אותו לגמרי מהמחשב ורק אז אני מצליח להתחבר....... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פשוט לא ממש בא לי להתחיל לשחק עם כל הכלים של סימטק 50 שעות.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
פעם ריאשונה אחרי המון זמן שניתקלתי בקובץ ש VLC לא יכול לנגן , אפשר בבקשה המלצה לחבילת CODEC טובה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
נגיד אני כותב youtube, שהוא אוטומטית יכנס ל-www.youtube.com. אני לא מדבר על קונטרול+אנטר, אלא להכנס לתוצאה הראשונה בגוגל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: לא משנה, מסתבר שהוא כן עושה את זה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם כיצד אני מאפס את כל ההגדרות בפיירפוקס לברירת המחדל? יש לי פיירפוקס 3.0.3 באנגלית, למקרה שזה משנה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו gracenote בשביל windows media player.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס שהוא גם נגד ספיי וכאלה יש לי עכשיו נורטון וכולם אומרים שהוא גרוע....חח אבל מישהו שבאמת מביןןן! וזה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך לתוכנה vegas 6.0 כי אני לא מוצא פה בפורום...תודה מראשש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי GlobespanVirata ADSL שהביאו לי מזמן מבזק. עכשיו כשהתקנתי ויסטה 64 המודם לא רוצה לעבוד. בדיסק ההתקנה יש רק דרייברים לXP וגרסאות יותר ישנות. יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אחרי המלצות של חברים החלטתי לעבור לביטורנט, כי כשיש סידרים טובים מהירות ההורדה עדיפה. יש לי רשת חוטית ביתית עם ראוטר של LEVELONE, ואני לא ממש מבין בסידור ההגדרות, ולא מצאתי מדריך לUTORRENT. אם זה משנה בעבר השתמשתי באימיול וב012 פתחו לי פורטים, אפשר להשתמש בהם ? קראתי איפשהו שצריך פורט שמספרו גדול מ10000, זה באמת משנה ? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה במחשב בגלל דרייבר חדש של NVIDIA. פירוט קצר של המחשב: מעבד I5- 750 מערכת קרור למעבד COOLER MASTERHYPER 212 PLUS לוח אם P55-UD3R זכרון 4G DDR3 של OCZ כרטיס מסך geforce gts 250 1g. לאחר עדכון של דרייבר חדש לכרטיס מסך (280.26), המחשב הפסיק לקלוט את חיבור HDMI. יש לי מסך מחשב של סמסונג שמחובר לחיבור DVI ברזולוציה מקסימלית, שממנו אני עובד. מאחר שאני צופה מדי פעם בטלוויזה שבסלון דרך כבל HDMI (כל סופ"ש) התפלאתי שהכרטיס לא עובר למצב MULTIPLE DISPLAY. בדקתי בהגדרות תצוגה של NVIDIA והכרטיס לא מצא את הטלוויזיה. לאחר שבדקתי ב DEVICE MANAGER לא מצאתי חיבור HDMI למרות שאת האחרים מצאתי. אתמול ניסיתי למחוק את הדרייבר החדש אבל ללא הצלחה (פעם ראשונה שלי). …
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הצלחתי לשדר בהצלחה(שומעים ממש מדהים)אודיו. בפורום של ווינאמפ כולם בריטים מתורממים... במקום לספר מה עד עכשיו כן הצלחתי לעשות לפי מדריך מסכן שמצאתי,אני אבקש מדריך מכם. תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי, מישהו אולי יודע מאיפוא אפשר להוריד מיקרוסופט IIS 5? אני צריך לינק ולא מתוך דיסק ההתקנה של XP תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחרונה הדפדפן נתקע לי כמה פעמים ביום כאשר אני גולש. לא באתר מסוים. תקוע עם שעון חול וצריך להעיף את הפרוסס במנהל התהליכים. הרצתי תוכנות לגילוי וירוסים ורוגלות-לא מצאו כלום.אני משתמש עם XP/SP2, ודפדפן 6.00 מה עושים ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי PHP היום על השרת APACHE בגרסת ווינדוס. הכל היה נראה טוב ויפה עד שגיליתי ששום טופס GET/POST לא יכול לשלוח מידע לדפי PHP שאצלי בשרת. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://zautner.deviantart.com/art/Technology-ismy-drug-of-choice-69589552
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של lenove וכשאני מנסה לראות קבצים מסויימים של וידאו שצרבתי על dvd אני רואה כתמים ירוקים ממש על כל המסך. העתקתי את הקבצים להארד-דיסק ועדיין אותה בעיה! אבל כשניסיתי לצפות ב dvd על מחשב אחר הכל היה תקין. עידכנתי את ה media player ל-11 ועדיין אני רואה כתמים ירוקים... אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי תודה!
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אתם מכירים זאת תוכנה BLENDER יש לכם קישורים למדריכים של חפצים שאפשר להכין או סתם מדריכים להכיר תתוכנה אני יהיה שמח תודה מראש רצוי שתחיל היו דברים פשוטים להכנה
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-