תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שאפשר לראות איתה טלויזיה ללא כרטיס טלויזיה? כי אני זוכר שהיה לחבר שלי כזו תוכנה שעובדת על הלויין! עם יש אני ישמח לקבל לינק אם אין תנו הצעות לכרטיס טלויזיה! תודה מראש :saint:
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קטנה עם הICQ כל פעם שאני מתקין ICQ 5.1 ברגע שאני פותח חלון שיחה הוא תופס לי איזה 70-80 אחוז מהמעבד ותוקע לי את האיי סי משום מה... כשאני מתקין כל גרסא אחרת פרט לזאת, הוא עובד כרגיל... מישהו נתקלח בבעייה? אין לי רוגלות או וירוסים במחשב, בדקת. ניסיתי להסיר, להתקין (אפילו מהרג'יסטרי) וכלום לא עובד... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא יודע למי זה רלוונטי אבל חיפשתי פלאג-אין שיתן לי לשלוט על הוינאמפ עם השלטים הסטנדרטים של המדיה סנטר ומסתבר שיש כבר אפשרות כזאת בהגדרות התוכנה. מצורף סקרין שוט. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן (p4, 256 ram), הבעייה היא בסרטים שפתאום הוידאו והקול יוצאים מסינכרון, ואחרי כמה דקות חוזרים ואז שוב יוצאים.. וככה זה נמשך, הסרטים תקינים. הבעייה יכולה להיות במקודדים? (אם כן, תמליצו על חבילת מקודדים אחרת מklite) אולי הוספת ram תפתור את הבעייה? (מה שלא נראה הגיוני - 256 מספיק ביותר לxvid.) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כמו שיש את התוכנה SCREEN PRINT שעושה תמונות של הדסקטופ? אז אני מחפש תוכנה שתקליט חלון בסרטון... (לדוגמא אם אני מדבר במצלמה, אז שתקליט מה שרואים מישהו יכול לעזור? (שתהיה חינמית) איזו תוכנה ואם אפשר לינק להורדה. תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אנשים יש לי שאלה, איך אני מציג מונה שמתחיל ב 1 ומסתיים ב 100 ואיך אני שולט במהירות העלייה של המונה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי.. יש לי WIN XP.. אני לא יכול לשנות את הרקע.. משום מה זה נעול לי מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בשתי התכנות הללו (גרסאות 0.3E ו4.5 פרו) ו... יש לי בעיה עם מה שנכנס בינהם ; האייסיקיו (בכל הגרסאות, כולל 2GO) כל הזמן, אבל כל הזמן מתנתק.. נאמר לי שהמיול מעמיס על ZA כך שZA נאלץ להעמיס על החיבור, ולכן מתנתקות לפעמים תכנות אחרות. כן, זה גם קרה לי עם תכנות אחרות - האמת רק קאזה (אני לא משתמש באחרות חוצ מאקספלורר כמובן). לכן, רציתי לשאול אם מישהו כבר נתקל בבעיה דומה, ומה לדעתכם יכול לפתור את הבעיה המעיקה? בתודה לכל מי שיעזור ויענה, חן.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לקרוא, לערוך להכין WAV עם 6 ערוצים. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
http://www.downloadsquad.com/2007/10/04/microsoft-download-ie7-without-wga-validation/ חחחחחחחח כנראה הם ממש נואשים אני נשאר עם FF בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי ניסיתי לפתור בעיה שהייתה לי הבעיה היא שבעמוד הראשי של וואלה הכותרת הראשית בלי תמונה(כי היא היתה חסומה) ניסיתי כמה פעמים כבר , אבל בלי הצלחה היום ניסיתי שוב פעם , אבל בדרך הרסתי הרבה דברים אחרים כמו ה - stylesheets של האתר ובנוסף גם כל התמונות היו חסומים האתר ניראה כמו בתמונה ניסיתי כל מיני דרכים ודרך חיפוש גם בגוגל , אבל שום דבר ניסיתי גם לפחות לבטל את את כל מה שעשיתי ולהחזיר למצב הקודם אבל לא מצאת , ואני לא יודע אם זה אפשרי בכלל(אם כן אז איך בדיוק) לבנתיים אחרי הרבה הקלקות קצת סידרתי את הפילטרים(אחד אחד) אבל הבעיה עדיין קיימת מה שניראה לי שבטעות נגעתי בפילטר ראשי , שקשור לא רק לחסימה של תמונות אלא בכלל לאתר עצמו השאלה היא איך אני מאפשר לאדבלוק "לדלג" על התמונות ולא…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר אולי תוכנה שמקליטה את כל מה שמתרחש על גבי שולחן העבודה כלומר אני אזוז עם העכר והיא תקליט את כל פעולותיי. זה נועד על מנת ליצור מדריך מפורט לאחת התוכנות שאני עובד איתן. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איך אני מגדיל בה את הגול של הכתוביות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב ככה שאני מפעיל אותה הכול טוב ויפה והיא עובד יפה מאוד מורידה על מהיריות גדולות אבל הבעיה היחידה היא שאחרי שעתיים ככה משהו כזה שהיא עובדת היא פתאום עושה לי את ההודעת שגיעה הזאת שצריך לרשום לשלוח לא לשלוח (בטוח כולם מכירים את ההודעת הזאת) ואז היא מפסיקה לעבוד ואני לא ידוע למה אצל חברים שלי היא לא עושה ככה ואני מאמין שגם אצלכם אז עם יש לכם איזה פיתרון משהו בישבילי כדי שהיא לא תתנקת כול איזה שעתיים כדי שאני יוכל להוריד ברציפות זה מאוד יעזור לי תודה רבה אנשים ??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הטלפון למחשב באמצעות הכבל USB של הטלפון ויש לי 2 בעיות: 1-נכון שמחברים למחשב משהו בUSB הוא משמיע צליל כזה? אז שאני מחבר את שלי הוא משמיע צליל קצת אחרת... מאוד דומה לזה שהמחשב משמיע שמנתקים את המשהו הזה מהמחשב... ואז בכלל לא קורה כלום. 2-אני מנסה כניסות אחרות ובכל כניסה משום מה בפעם הראשונה זה עובד, כלומר המחשב פותח לי CONNECTION DETECTED או משהו כזה אבל אז שאני מנתק ומנסה לחבר עוד פעם לאותה כניסת USB המחשב שוב עושה את הצליל הזה שהזכרתי מקודם ולא קורה כלום. עכשיו, שזה כן מזהה אותו אז הוא לא מצליח להתקין אותו. זה אומר A PROBLEM HAS OCCURED DURING HARDWARE INSTALLATION AND YOUR HARDWARE MIGHT NOT WORK PROPERLY הטלפון הוא נוקיה 6500 סליידר ניסיתי על מחשב אחר…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
היי, לדוגמא אני כותב הודעה, וזה כותב בעברית, אחרי שניה זה עובר לאנגלית ,וככה כל הזמן :pissed: , ורק ב MSN , קיצר Help me
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ברשימת אנשי הקשר שלי רואים תתמונה ליד השם....ועד לא מזמן היו כל התמונות.... עכשיו יש רק חלק.... איך אני מסדר את זה שיופיעו לכולם התמונות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר קבצים מהפצות שונות (נקרא לזה ככה..), עכשיו המשותף לכולם זה הקידוד שלהם, XVID. חלקם אני מסוגל להפעיל בצורה מעולה עם Real One player כי ב divx player 2.0a וב windows media player זה לא מסוגל לפעול, אז בסדר אין לי בעיה עם זה, דווקא להפך זה הנגן המועדף עלי... אבל מספר קבצים אשר באים מהפצה אחרת, לא עובדים כלל, ז"א הנגן נפתח, ואחרי כמה שניות נסגר בכוחות עצמו, עכשיו אני לא יודע מה אני יכול לעשות עוד חוץ ממה שכבר עשיתי.. יש לי מקודד XVID מותקן (למרות שלא הבנתי מה אפשר לעשות עם 2 הקבצים בתיקייה שלו) , יש לי nemo pack מותקן, וזה כמעט כל המקודדים שאני מכיר , הנמו מכיל כמות נכבדת של מקודדים (התקנתי את כולם) ועדיין לא עובד לי פה הקבצים המסויימים הללו.. י…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי נמאס מאינטרנט אקספלורר הורדתי פיירפוקס ורציתי לדעת מה כדאי לי להוריד לדפדפן.. מהיכן... ובכלל טיפים למי שיש למתחיל כמוני. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
למה זה? וכשאני אומר AVI אני מתכוון לקבצי DIVX וגם XVID!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-