תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לקרוא, לערוך להכין WAV עם 6 ערוצים. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4589 או האתר של החברה: http://www.pcinternetpatrol.com/firewall
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר ל-icq6 והכל בסדר (מבחינת מסירת הודעות). הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותי גם אם רושמים את השם המלא שלי (ותאמינו לי שאני יודע איך לחפש). יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שפעם הייתי רשום רק בשם הפרטי שלי, אבל הקטע זה שגם שעשיתי חשבון חדש שיש בו גם את השם הפרטי וגם את שם המשפחה שלי זה בכל זאת ממשיך להתעלם ולא מוצא אותי בחיפוש לפי השם. אפשר למצוא אותי רק אם רושמים את המספר שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי להתקין את הויסטה החדשה והיא צרובה לי על דיסק וזאת גירסאת Ultimate. שמעתי שבשביל להתקין אותה צריך להתקנה 15 GB מקום בדיסק הקשיח. בהתקנה כתוב לי שאני צריך לפחות 6.8 GB. יש לי עכשיו 21 GB פנויים בכונן C ואני רוצה ליצור כונן חדש של 7 GB ואם לא יספיק אולי להגדיל אותו בשביל שהויסטה תהיה עליו(רוצה גם ויסטה וגם XP). ניסיתי ליצור כונן חדש וכשהוא פותח לי את המחשב מחדש הוא לא מצליח לעשות את הפעולות וכותב לי את השגיאה 27:Cannot Lock Partition. חיפשתי בעזרה של התוכנה וזה מה שכתוב: Under multitasking operating system such as Windows 95, PartitionMagic must lock a partition before it can safely modify it. If the hard disk contains files that are in use by another…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
netlimiter couldn't connect to netlimiter 2 service יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי במחשב חבילת האבטחה של Kaspersky גרסא 6... כל פעם שהיא פותחת את האימיול זה לא מספיק להיפתח וכבר עושה לה ריסרט..ניסינו כמה פעמים...וזה קורה בדיוק מאז שהתקנתי את הקספרסקי מה עושים? הילדה רוצה אימיול
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דיברתי עם שירות הלקוחות של מיקרוסופט , אולי זה תוכנה צד ג' מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום הביאו לי אני לא יודע עוד איך להגדיר את זה אבל קיבלתי שני דיסקים ללימוד סינית של חברה בשם rostta stone צירפתי קישור לאתר החברה לא מצאתי אפשרות לפתוח את הקבצים לעזרתכם אודה ! http://www.rosettastone.com/en/individuals/languages/chinese?a=b
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל סרט בפורמט XVID/DIVX , כאשר הסרט בלי תרגום אפשר לעשות FIT SCREEN(למתוח את התמונה על כל המסך) , ואילו כאשר הסרט עם תרגום משום מה אי אפשר לעשות את זה ואני נתקע עם הפורמט הרחב בדרך כלל. מבלי לדון במה עדיף, רחב או מסך מלא, איך אני גורם לו כן למתוח את הסרט כמו שאני רוצה? נ.ב- יש לי את הקודקים האחרונים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, הPF במחשב של אחי עלה ל800 למה זה קורה והמחשב זז לאט אז אני מניח שזה מזה! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להפוך סרט עם התוכנה cucusoft באמת תוכנה טובה מאוד אבל פתאום היא עושה לי בעיות ומקודדת לי את הסרט בצורה הפוכה מה אני יכול לעשות בשביל להחזיר את זה לקדמותו בבקשה עזרה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קידדתי סרט ל-SVCD ואני רוצה ליצור קבצי קיו ובין אז המרתי את הסרט ל-ISO עם התוכנה WINISO ואז המרתי ל-קיו ובין ושאני בא לראות אותם בדיוידי זה לא פועל. אני כנראה ממיר אותם בצורה לא נכונה(לצרוב אני יודע ועשיתי את זה המון פעמים). מישהו יכול בבקשה להסביר לי במפורט איך אני יוצר קבצי קיו ובין מהקובץ היחיד שיש לי (SVCD)??
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברה אחי שלי התקין את התוכנה ותמיד כשהוא מתקין אותה יש לי בעיות. יוצא לי ממשחקים, נותן שגיאות כשאני גולש וכדו' ומבקש DEBUG איך אפשר למנוע מהתוכנה לבדוק לי כל דבר ולהפסיק להציק לי כשאני משחק קרייסיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מצאתי בבית מצלמת-רשת שהזיהוי היחיד שקיים עליה הוא שם החברה VIEWCOM, בלי פירוט של דגם. ומכיוון שהCD נאבד מזמןמ הרצתי חיפוש בגוגל על-מנת למצוא את החברה ואז בתקווה למצוא את הדרייברים... דהבר היחיד שמצאתי שהוא קרוב זה דף של חנות מקוונת כלשהי המוכרת מצלמות-רשת של החברה, וקישור מאותו אתר לאתר דרייברים שלא הצלחתי להירשם אליו (יותר מדי פרסומות וpop-ups). המצלמה בעיקרון דקיקה, על זרוע גמישה כזאת ובצבע כסף, בעלת חיבור USB (כמו כל מצלמה אני מניח, לא מתמצא בתחום): http://www.optimasys.co.il/images/1548.jpg אם למישהו במקרה יש את המצלמה הזו ויכול להעלות את הדרייברים לרשת או אם מישהו במקרה יודע באיזה דגם מדובר ויודע היכן למצוא את הדרייברים המתאימים נא לעזור אין לי ציפיות גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אנשים יש לי תמשחק הדמו של זה כי אני לא מצליח להשיג תמקורי . הדמו עובד ל 30 דקות אפשר אכשהו לאפס את הזמן של זה כי כבר שיחקתי ת 30 דקות , והמשחק דורש קניה אפשר למחוק אולי משהו מתיקית הרגיסטרי או האוינדוס בשביל להפס את זמן המחשק ל 0 ולשחק עוד 30 דקות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
באפשרויות > מעבד - המהירות של המעבד צריכה להיות המהירות הנוכחית (כלומר אחרי אוברקלוק) או המהירות המקורית של המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום פתאום בלי סיבה התחלתי לקבל את התופעה הבאה (ראו תמונה מצורפת) האם למישהו מכיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ששירים בוינאמפ יתנגנו באותו סאונד כל הזמן, כך שאם שיר חלש מדי הסאונד שלו יגבר ואם הוא חזק מדי הוא יוחלש, על פי מידה שאני אקבע. האם קיימת כזו אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איפה נמצאת ההיסטוריה בלייט?? אני עברתי מBETA של הלייט לגרסה הנורמלית ועכשיו אני לא מוצא איפה ההיסטוריה שלי.. פעם היא הייתה נשמרת בMY DOCUMENTS.. ועכשיו אין לי מושג איפה נשמרת ההיסטוריה החדשה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (טעיתי בפורום=/ זה היה אמור להיות בבווינדוס)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק כיומיים (הוריד קבצים דרך לקוח TORRENT) וכשחזרתי הבייתה התחילה תקלה מוזרה מאוד: המחשב יעבוד כרגיל מס' דקות ואם נשארים בתוכנה מסויימת לא מרגישים בעצם בתקלה, אבל כשמנסים לעבור לתוכנה אחרת או חלון אחר יש מעין "תקיעה" של התוכניות. ניתן להחזיר את המצב לקדמותו באופן זמני ע"י שימוש בTASK MANAGER אבל הבעייה חוזרת אחרי מס' דקות\שניות. יש לי 2GB זיכרון, אין עומס על המעבד, אין רוגלות או וירוסים, ההארד-דיסק שלי לא מלא ולא התקנתי שום תוכנה חדשה... האם זאת תקלת חלונות? בעיית חומרה? אני דיי מבולבל פה, מישהו נתקל בבעייה כזאת בעבר???
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר שוטטות קצרה באתר ראיתי שסוני השיקה ערכת הדרכה אינטראקטיבית לתוכנת עריכת הסאונד המשובחת. הטריילרים מרשימים מאוד ומסבירים בפשטות כיצד מבצעים עריכות, אפקטים וסינון רעשים מקובץ קול. רציתי לדעת עם מישהו התנסה בלימוד בעזרת הDVD והיכן ניתן השיגו בארץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מדי פעם קופצת לי הודעה מציקה ב-Explorer ורשום בה: "this page provides potentially unsafe information to an AvtiveX control. your current security settings prohibit running controls in this manner. As a result, this page may not display correctly" מה אני עושה כדי להפסיק את זה? זה משגע... תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-