תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקשתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי. עריכה : התבלבלתי. הייתי צריך לפתוח את הדיון בפורום אחר וזה מה שאני אעשה... אבקש למחוק את הדיון ואבקש את סליחתכם גם כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . אני מחפש מדריך לעריכת וידאו .חלק שני . שאלתי אם הוא קיים ? ואולי למי שהוא יש מדריך טוב בעיברית איך לערוך סרט וידאו ?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
צילמתי סרטון בפלאפון, ומשום מה במחשב הוא יצא כשהוא בהטייה של 90 מעלות לצד שמאל. אשמח להמלצה על תוכנה שתתקן זאת, ושתאפשר להצמיד קובץ קול לסרטון. תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לקוד את הצלV ל DVDHD ואז לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD באיכות של HD תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמה UPLOAD KBPS SYKPE לוקח בשימוש רגיל ? או שיש איזה נוסחה לפי כמות אנשים? אם אני מעוניין להשתמש בטלפון SKYPE , הוא כאילו זולל לי את האינטרנט ? יש איזה פתרון שאפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי מקום אחר לשאול את זה אז אם זה לא מתאים תעבירו בבקשה.. יש לי כרגע HDD של 250GB ואני רוצה לקנות בקרוב 750GB על ה250 יושב XP והמון משחקים, האם אפשר להעביר את הכל כגוש אחד לדיסק של ה750 ? כולל המערכת הפעלה ? האם הכל יעבוד בלי בעיות ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
יש לי איזה אנימציה בפלאש כולל הנפשות מוכנות אני רוצה לשנות איזה MOVIE CLIP שכבר יש לו הנפשה לשים בו תמונה אחרת.(הוא בנוי מתמונה אני רוצה להחליף אותה...) עכשיו מה שעשיתי זה בחרתי את הMOVIE CLIP עצמו איפה שהוא מוגדר כSHAPE ובFILL COLOR בחרתי לו את הרקע עם התמונה החדשה. הוא מכניס את התמונה אבל הוא מכניס אותה כאילו שלוש פעמים: חצי למעלה,תמונה,ועוד וחצי למטה. איך אני מסדר אתזה שפשוט כל התמונה תיהיה על פעם אחת? **אם לא הבנתם אז תגידי אני יסים תמונ/סירטון אני ממש זקוק לעזרה שלכם....
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחשב חדש. הותקן נורטון מה עוד מומלץ להתקין כדי להגן עליו. אשמח לקבל הסברים על ההבדלים ביון וירוסים לרוגולות ולכל שאר הטפילים תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אמנם מערכת ההפעלה עליו, אבל אני דואג לעשות לו Defrag עם Diskeeper 2009 (פעם בשבועיים בערך נכנס ובודק מה מצב הכונן לפי התוכנה- ופועל בהתאם). כונן ה 1.5TB מהסדרה השקטה של SEAGATE עובד במהירות הגיונית (ויותר גבוהה) ממוצעת של כ 75MB עם MAX 95MB. האם הכונן בדרך למות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאלה. יש לי בעיה עם המחשב, בכל פעם שאני מדליק אותו הפעלה ראשונה לאחר שהיה כבוי, לוקח לו המון זמן לעלות, הוא עולה רגיל עד מסך ה - logon של חלונות, שם אני בוחר משתמש, ואז לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות את ה - desktop. אם אני עושה אחר כך restart, הוא עולה רגיל ויחסית מהר. מדובר על מחשב יחסית חדש, עם מעבד AMD Phenom 2 920 X4 ו - 4 גיגה זיכרון, שמריץ חלונות XP... מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ששירים בוינאמפ יתנגנו באותו סאונד כל הזמן, כך שאם שיר חלש מדי הסאונד שלו יגבר ואם הוא חזק מדי הוא יוחלש, על פי מידה שאני אקבע. האם קיימת כזו אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי, בגדול, השאלה בכותרת. וידאו מאתרים שונים עובד רק במצב של מסך מלא, קצת מציק.. קורה גם ב-FF וגם באקספלורר. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מנסה לראות סרט עם תרגום, הסרט מתהפך ואי אפשר לראות. זה קורה כל עוד לסרט ולכתוביות יש אותו שם, כלומר כל עוד ה-DirectVobSub, שמוסיף את הכתוביות אוטומטית, עובד. זה קורה עם כל נגן כל עוד השם זהה. כשאני משנה את השם של אחד מהם ומנסה לראות למשל ב-MV2Player, זה עובד טוב. מצורפת תמונה של איך זה נראה. מישהו יודע מה עושים? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אשמח לעצתכם - אני זקוק לתוכנה לגבות את הדיסק הקשיח שלי. כמובן אני רוצה תוכנה שתגבה רק את החומר ולא את מע' ההפעלה, למשל. האם קיימת תוכנה כזו, רצוי חינמית ואם כן , איזו והאם היא נוחה לשימוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לשיתוף הדברים שרשמתי בכותרת... עד היום אני משתמש במשרד בתוכנת public share folder אם מישהו מכיר... אבל היא מעצבנת ועושה יותר בעיות מאשר מועילה במשהו... לגבי exchange אל תציעו לי כי הבוס שלי נגד זה...... אשמח לתוכנת שעושות את העבודה אם מישהו מכיר... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Norton Systen-Works 2007 שכוללת גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אני וירוס התקציב שלי 490 שקל כל היודע מאיפה לקנות שיעזור לי בבקשה בתודה!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השאלה ^... FRAPS משום מה מקליט לי באיזה 3-6 FPS לשנייה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-