עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ophir555,

הורדתי סרט שירד כקובץ RAR וכשפתחתי הוא הופך לקובץ IMAGE ואיני מצליח לצפות בו. הוא פותח את תוכנת הצריבה נרו אבל כשאני מנסה לצרוב אותו הוא לא מזהה את הקובץ להלן מידע על הקובץ Complete name : H:\סרטים\אאאא\Sucker.Punch.PAL.DVDR-iGNiTiON.www.iDown.me.img Format : ISO 9660 File size : 4.38 GiB מה יכולה להיות הבעיה תודה

2. Started by אשר,

אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לפתוח קובץ nfo

3. ישנם פתרונות רבים בסגנון LIVE CD כמו ERD וכל מיני הפצות לינוקס, אני מחפש את הטובה ביותר להפעלה מדיסק און קיי לצרכים של טכנאי מחשבים ממוצע כמו שחזור סיסמאת אדמין, ניהול קבצים, חיבור לרשת, כלי אבחון חומרה ותקלות למינהם, ואם יש הסבר איך מתקינים את זה על הדיסק און קיי. (זה הרי לא פשוט כמו לצרוב ISO) יש ל- ERD COMMANDER גרסא שפועלת מ-USB? איך ההפצות של לינוקס לשימושים האלה? KNOPPIX/SLAX? תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. Started by Shmoolik,

אני קניתי זיכרון ואני רוצה לדעת שלא עבדו עליי... כי המקסימום שהם יכולים לעשות זה להדפיס את השם הלא נכון ... אבל לא נראה לי שהם יכולים לשנות את הזיכרון. אז יש איזה תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה סוג זיכרון יש לי?

5. Started by TimoTy,

טוב יש לי משחקים ישנים ומקוריים ואני רוצה לעשות ניקוי אז אני מחפש תוכנה "שתוריד" לי את הדיסק לHD וכשאני ארצה אני אוכל לפתוח את הקבצים ב-Daemon Tolls

6. Started by idoleff,

שלום, יש לי חבר שמשתמש בתוכנה ישנה, שמבוססת על ממשק דוס. הוא שאל אותי איזה מדפסת צריכים על מנת להדפיס משהו מהתוכנה, מכיוון שכנראה המדפסת USB לא מצליחה. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. Started by galigola,

הורדתי את הקובץ,יש לי את התיקיה ואני לא מבין איך ואיפה להתקין את זה,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. Started by viper_sb,

לאחר שעשיתי את כול ההגדרות כמו שצריך גם בGMAIL וגם בOUTLOOK ושאני בא להגדיר את ההגדרת פורט הIMAP וSMTP במצב שהOUTLOOK לא פועל אני מקבל את הודעת שגיאה הבאה : --------------------------- Microsoft Office Outlook --------------------------- The account name is already being used. Choose another name. --------------------------- OK --------------------------- מזה יכול להיות ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

האם יש אתר או אתרים של מבחר תמונות בגודל איכותי טוב ובלי הלוגו שנמצא על כל תמונה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  10. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שבעבודה נכנס בטעות דרך פרופיל לוקאלי מחק פרופיל בשם unknown שהתברר להיות הפרופיל רשת שלו ועכשיו הוא חייב לשחזר את המידע שהיה שם (הפרופיל נוצר מחדש (פרופיל ברירת מחדל) מתי שהוא עשה log on לרשת) חשבתי לתת לו recuva portable ולהגיד לו לבצע סריקה לכונן ולבצע שחזור יש דרך יותר טובה? או תוכנה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. היי החלפתי לא מזמן דרייברים לכרטיס קול שלי לדרייברים של RealTek (מקודם היה Nvidia, הם פשוט עשו בעיות). היום נכנסתי לקיובייס, לוחץ על Play, ולא שומע כלום! הכל בלוח בקרה כבר מוגדר נכון. הנה תמונה של רשימת האפשרויות שלי בכרטיסי קול: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase.jpg לכולם יש את ה Multimedia ואת ה Full Duplex, ה Juli@ זה סתם כ. קול שזמנית לא בשימוש לי. אתם רואים, אין RealTek! מה עושים? אני משתמש בדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס. תודה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  12. Started by thx777,

שלום רב ברשותי מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה הום פרמיום ואני גולש בדפדפן 8 יש לי בעייה בצפייה באתרים שמשדרים באמצעות מדייה פלייר למשל באתר הנ"ל http://www.meirtv.co.il/site/content_id.asp?id=12731 עד לפני שבוע ראיתי את הוידאו הכל עבד תקין משום מה ראיתי מסך לבן במקום הוידאו ואיקס אדום בחלק העליון של המסך הלבן ביצעתי את הפעולות הבאות ניטרלתי אנטי וירוס שברשותי (קספרסקי) איפסתי את הדפדפן ירדתי לאקספלורר 7 בוצע תיקון wmp.dll הסרתי את נגן הפלאש ועידכנתי לעדכני ביותר בוצע שחזור מערכת ננכסתי לאתר הבא http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx מראה שהכל תקין כרגע במקום וידאו ובמקום החלון הלבן נתבקשתי ע"י הדפדפן להתקין add-on של מדייה פלייר וכרגע אני רואה מל…

13. מה ההבדל בין שתי התוכנות הרשומות מעלה ? אשמח להסבר . האימיול מאוס כבר ואני מחפש משהו יותר טוב . בנוסף לאימיול .

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by warsfear,

ממצב כולם? שמעו כשאני מחבר משהו למחשב סוס שלי זה לא מוסיף אותם ליד הכוננים פתאום אז אני לא יכול לשנות דברים ככה ב mp3 או ב disk on key שלי תודה רבה אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by mikko,

http://www.allpeers.com/ download: https://addons.mozilla.org/firefox/3234/ תוסיפו אותי mikko

16. Started by oren778,

:'( לא מצליח להיכנס למסנג'ר במחשב , קוד שגיאה 8e5e05f6 , ניסיתי לעשות מה שכתבו לי כאן לפני זמן מה וללא הצלחה. ביטלתי גם את החומת אש וללא הצלחה ואם אני ניכנס לחשבון אחר במחשב שלי , המסנג'ר כן עובד ... מה זה יכול להיות? איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  17. האם יש אפשרות לערוך קבצי EBOOK כך שיתאימו למסך מסויים (מכשיר סלולרי), לשנות גודל פונט, רזולוציות, וכו' ? אם כן, איזה תוכנה הכי טובה לכך ?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי... הינה הלוג שלי... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:11:35, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Progr…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by sigma,

האם הרשיון בתוכנות NOD32 ו Kasparsky מוגבל לשנה בלבד ? האם בתום שנה תוכנות הנ"ל מפסיקות לקבל עדכונים ולא יעילות יותר ?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  20. הנה המפרט: AMD 2500 @2.8Ghz epox 8rda+ 528RAM ATI Radeon 9800 (full) WD 80GB w/8MB cache אין לי מושג למה זה קורה, נגיד עכשיו, שההארד דיסק עשה איזה 15 דקות של hashing לקבצי אימיול, הוא נרגע, מנורת הLED שלו לא עבדה, ואז אני בא לעבור לחלון של האקספלורר ולוקח לו כמה שניות של תגובה, אני לוחץ על כפתור ימני על תיבת הזבל, לוקח לו עוד כמה שניות לחשוב (אני לא עושה הכל במכה אחת) למה לעזאזל מחשב כזה חזק וחדש (יחסית) איטי אחרי שהוא עובד?!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by edoson,

מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? כלומר, איך גורמים לשיר להיות מוגן?

23. Started by vered,

תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by freesoul23,

ונכנס לעיצוב->תבליטים ומספור אז הוורד קורס ומציג לי את ההודעה המפורסמת של לשלוח דוח, נכנסתי ליומן אירועים ומצאתי את האירוע הבאה: Faulting application winword.exe, version 10.0.2627.0, faulting module mso.dll, version 10.0.2625.0, fault address 0x000325b9 לפעמים הקריסה קורת כשאני יורד שורה בוורד. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  25. Started by alex15,

אני זקוק לתוכנה שתשמור לי על האימילים שלי . ושלא תמחק שום דבר .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.