תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בתופעה בה כאשר DELEGATE מאשר פגישה (והודעת האישור נשלחת) הפגישה ביומן לא מתעדכנת. הורץ כבר outlook /cleanfreebusy אך עדיין הבעיה ממשיכה אשמח לעצות - כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
במחשב ישן השתמשתי באאוטלוק אקספרס כתוכנת הדואר תחת WIN XP. אני רוצה להעביר את הקבצים (קבצי DBX) למחשב חדש. כדי לשמר EMAILIM. איך ניתן להעביר את הקבצים ו/או לקרא אותם? ניסיתי להעתיק אותם לפולדר דטה של אאוטלוק אקספרס, וזה לא עובד. מה ניתן לעשות כדי לא לאבד את החומר הזה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא 480k insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אוקי ככה.. ראיתי פה כמה נושאים ולאחרונה עם המחשב החדש גם הגיע לי הכ.קול הזה .. אז אמרתי בוא נעזור לאנשים שיש להם בעיות עם זה.. אוקי למדריך. א.אם התקנתם פעם וזה עושה בעיות תסירו את הדרייבר גם מההסרה ואז עם התוכנה driver sweeper תעשו ריסט למחשב ותתחילו את המדריך! 1.הורידו את הדרייברים הכי חדשים מהאתר שלהם(כרגע wdm_206). 2.תפתחו את מה שהורדם ולכו ל-MSHDQFE ושם לווינדוס xp ויש לכם שם כל אחד לפי הsp שלו.. תבחרו בשלכם והתקינו. לאחר מכן המחשב תזהה את הכ.קול שלכם אבל בינתיים אל תתקינו.. תעשו ריסט למחשב ואז תתקינו את הדרייבר שהורדתם. לאחר מכן אם המחשב לא יציב או משהו(קרה לי)הורידו את העדכון הבא ממיקרוסופ.. https://www.microsoft.com.nsatc.net/downloads/details.aspx?FamilyID=8c2e44a…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
זה הדגם דרייבר לכרטיס רשת Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב בהמשך לבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;topic=371125.0;num_replies=2 מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
בקשר לICQ, הוא לא עולה לי כבר כמה שעות, זה בעיה כללית או שרק לי זה קורה? (לא עשיתי שום דבר מיוחד, אני מפעיל אותו רגיל, והוא פשוט חושב בלי הפסקה ולא מפעיל אותו) בקשר לנרו, התקנתי אותו, ראיתי שהוא לא התקין אותו כמו שצריך, אז אני רוצה להסיר אותו, והוא לא מאפשר לי לעשות את זה, וגם לא לתקן מה שיש. יש עצות? גם בלי המקרה הזה נמאס לי כבר לראות את הנרו הזה, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת? (פשוטה ונוחה, בלי מליון אפשרויות שונות, רק צריבת דיסקים)[br]פורסם בתאריך: 7.11.2008 בשעה 15:44:11 אני מקווה שזה קשור לפורום הזה (לא מצאתי לאן זה קשור) אבל אולי זה קשור לבעיית האייסיקיו?מה שבתמונה זה כשאני נכנס למייל שלי בגוגל- זה מעולם לא קרה לי, עשיתי מה שהם כותבים (ברירת מחדל) וזה עדיין לא …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הורדתי סרט עם שני פסיקול וה media player 11 מנגן לי את שתיהם איך אני מבטל אחד מהם?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם. אני מחפש תוכנה להמרה של מוזיקה מדיסק אודיו וגם מקבצי אימג' בפורמטים שונים (APE, FLAC AAC, ACC,WAVE וכו') לפורמטים שונים (לרוב MP3). שתעשה זאת באיכות טובה וגם תהיה אפשרות לבחור בין איכות שונה וגם בין מצבי Stereo, Mono וכו'. רצוי מאוד שתאפשר גם ישירות כתיבת Tags info כמו Artist, Albom וכו'. לפניכן השתמשתי בשביל המרה בתוכנת צריבה Nero8 באפשרות Extract Audio, אבל כשעברתי ל-Nero9 היכולות בכירה בתוכנה נהיו קטנות יותר וגם איכות ההמרה נמוך יותר (לא יודעה למה הם עשו זאת). לכן אני מחפש תוכנה חדשה תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון. כבר הרבה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצים שהשם שלהם הוא בעברית או שהם נמצאים בתוך תיקייה שהשם שלה בעברית. אני מצליח לפתוח אותם רק אחרי שאני משנה את השם שלהם ללועזית...וזה קצת מציק. זה קורה לי כשאני משתמש בשתי תוכנות שקשורות למוסיקה - Sibelius ו - Band in a box. בוורד אין לי בעייה כזו. אני אשמח אם תתנו לי פיתרון כי אין לי מושג מה לעשות וזה משגע אותי... אביתר
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני לא ממש מתלהב לעבוד עם אאוטלוק, אלא אם אין ברירה ואז אני יהיה חייב.. בעיקרון אני מחפש תוכנה שתדע 'לשאוב' אימיילים ממספר כתובות (walla וgmail בעיקר) ותסדר לי אותם בנוחות בלי שאני יצטרך לפתוח את האינטרנט ולחפש. לא חייב שהם יהיו ביחד, אפילו שיהיה טאבים - אחד של האימייל מוואלה, ואחד של הgmail. פיצ'ר נוסף - יקפיץ לי הודעה בקבלת מייל חדש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
לא יכול לפתוח קבצי מדיה ב-Gmail אלר רק אחר הורדה ושמירה, אשמח לשמוע עצה - תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש ואני רוצה קצת להתעסק אם Photoshop ואשמח אם תוכלו לתת לי קישור לאיפה שאפשר להוריד את זה שיהיה דמו מצידי (הרי אסור פה לדבר על דברים לא חוקיים) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
תוכנה שאני יכול להעביר את הסרט האמיתי של הבלוקבאסטר למחשב (פריצה של הדיסק) אבל לא את התיקיה של ה-video_ts אלה ב-ISO או משהו כזה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק סיסמאות שהפיירפוקס שמר? תודה, עדו
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
בOUTLOOK 2003 בלוח שנה אני לא רואה את הפגישות שלי בתצוגה של יום/חודש/שנה ואני רואה רק בתצוגה מקדימה מה ניתן לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן, השאלה האמת בכותרת, אני על אוברקלוק, הפרטים פה - http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=444489 תראו שכתוב unknown מדוע זה ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי בניגוד לפעמים קודמות, מכיוון שמדובר בגירסה חשובה הכוללת המון חידושים ותיקונים, החלטתי להודיע גם על שיחרור בטא (פתוחה לקהל הרחב כמובן) של תוכנת הדואר emailaya רשימת השינויים: * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת מכתב גדול יותר * כשמגיעה שיחה חדשה האייקון ליד ה…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-