תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לצפות בסרטונים בוואלה או בספורט 5 וזה פשוט לא עובד.. ניסיתי להתקין Plug-in של ווינדווס מדיה פלייר אבל עדיין זה לא עובד.. במקרה של ספורט 5 עכשיו יש קול אבל עדיין אין תמונה. ועוד משהו.. יש אפשרות לעשות בסימניות בפיירפוקס שאם פותחים תיקייה אחת השניה תיסגר אוטומטית כמו באינטרנט אקספלורר? זה דיי מציק לראות שורה ענקית של מועדפים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לברר היכן אוכל להוריד ולהוסיף לתוכנת פוטושופ CS3 מסגרות (חיצוניות) בכדי למסגר תמונות? אני מכירה את האפשרויות של שימוש במסגרות בתוכנה עצמה אלם הן מוגבלות למדיי, תודה אא
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צרבתי אותם וכשאני פותח אותם הם מתנגנים נורא לאט ב windows player classic ניסיתי גם ב windows media player וגם שם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לצריבה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
העכבר זה MX518 והבעיה זה שיש לי האצה של המהירות תזוזה והאפשרות הזאת בכלל מבוטלת בתוכנה של העכבר, והקטע הוא שזה קורה דווקה בתוך המשחקים ולא בווידוס... מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
דבר ראשון זאת לא בעיה אחת אלה מס' בעיות שהם מופיעות אחרי פירמוט שני ! ניתקלתי בהן ואין לי כח לעוד פירמוט משעמם ... אז ככה.. הבעיה הראשונה בכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הביטורנט שלי (לא משנה איזה ניסיתי את BIT COMET.. BITTORENT ABC .. AZUREUS הכל .. כמעט) אחרי 15 דקות עבודה בערך של התוכנה .. המחשב מקפיץ לי דאמפ ממורי .. (מסך כחול כאשר אין מספיק זיכרון במחשב מכירים את זה ?) והתוכנה בכלל לא מעמיסה לי על המחשב.. אני עושה דברים רגילים .. לא מפעיל אותה עם עוד תוכנות כבדות .. ולפעמים אני סתם משאיר אותה דלוקה בלילה בלי שום תוכנה שפועלת בקיצרו אין עומס על המחשב.. הוא רגוע לחלוטין ! וזה ממש מציק אי אפשר להוריד בביטורנט הבעיה השניה.. בכל פעם שאני עושה ריסט.. הוא מקפיץ לי ת'הודעה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
bitdefender או Kaspersky ? או שבכלל משהו אחר? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב והוא לא קולט את הכרטיס קול כרטיס רשת וכרטיס מסך..... צריך דרייברים אני יודע שהלוח אם הוא fujitsu siemens d1381 מצאתי כמה דרייברים והם לא עובדים ואני צריך גם למסך קול ורשת. איך אני בודק איזה דרייברים אני צריך ואיך אני מתקין אותם? מי שיודע שיגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי סבל נוראי עם IE פשוט נשברתי! נתקע, נסגר, עובד לאט ומה לא. כרגע אני עם כרום והכל פשוט עובד חלק. אבל מה? חסר לי משהו אחד. בIE ברגע שהייתי מקליד בשורת הכתובות איזה שהיא כתובת של אתר הוא היה נשמר שם. ואחרי זמן מה היה לי גלילה של "היסטוריה" של כתובות שהקלדתי. איך אני עושה את זה גם כאן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני פותח את ה Outlook הוא ישר מעלה לי חלון עם האיימיל שלי והסיסמה בכדי לשנות את הסיסמה כנראה. אני משנה את הסיסמה לזאת החדשה שיצרתי מלפני ועדין הוא מקפיץ לי את אותו חלון. בדקתי שזאת הסיסמה שהחלפתי והוא ממשיך להקפיץ את החלון. אני אמור לשנות את הסיסמה החדשה ב outllok במקום אחר או מה העניין שלו?
-
- 10 תגובות
- 8.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה ללמוד גרפיקה ממחושבת בעתיד ואני רוצה לדעת קצת על התחום מזה בכלל גרפיקה מצאתי קצת מדעי בפקידה על השיטות ולא כול כך הבנתי אולי כי לא התעמקתי מספיק זה הציטוט:השיטות הנפוצות לייצוג התוכן החזותי מתחלקות לייצוג על ידי תמונת מפת סיביות וייצוג בצורה ווקטורית-גאומטרית. האופן הראשון נפוץ יותר לייצוג דו ממדי והשני גם לדו ממדי וגם לייצוג תוכן חזותי תלת ממדי. ייצוג ווקטורי מבוסס על גאומטריה אנליטית ובו הדיוק אינו מוגבל על ידי התמונה הסופית אלא אך ורק על ידי יכולתו של המחשב לייצג ולחשב בנקודה צפה. בייצוג זה מקובל הייצוג הפרמטרי. על ידי פרמטר אחד, לדוגמה, ניתן לתאר עקום (במישור, במרחב ואף בממדים גבוהים יותר). וע"י שני פרמטרים משטח. גוף במרחב ניתן להגדיר על ידי אוסף משטחים התוחמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי קראתי על כמה תוכנות להפיכת פורמטים שונים, אך לא הבנתי איזה תוכנה מומלצת להפיכת וידאו לאודיו. אשמח לתשובתכם איזה תוכנה מתאימה לכך ממה שהמליצו. תודה דיידו
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שתי הסוגים ה- Premium וה- ULTRA יש הבדל גדול במשקל התוכנה אני מדבר כאן על גרסה 7 החדשה ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מיחפש תכנה שבעזרתה אני אוכל לצפות במחשב אחר מהמחשב שלי. בלא יכולת לשלוט באמת אלא רק לראות את הפעולות המתבצעות.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
בווינדוס 7 יש אפשרות רק לNEXT שברגע שאתה לוחץ שם כל הווינדוס הישן עובר לתיקייה windows.old ויש אפשרות פירמוט שלא נשארת התיקייה הזאת השאלה שלי היא מה עדיף? הרי מצד אחד זה מעביר הכל לתיקייה windows.old אבל זה לא פירמוט? מה מנקה יותר טוב תמערכת והאם יש עוד הבדל חוץ מזה שהתוכן הישן עובר ל windows.old? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor על לחצן (בדפי אינטרנט) ולאחר שאני לוחץ עליו היא אומרת לי איזו פקודה הוא שלח. אני מתכוון ללחצן רגיל (כמו ה"שלח" שיש בתחתית ההודעה שאני כותב עכשיו ). זה מאוד חשוב לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר סרטונים שנמצאים על DVD לפורמט FLV. ראיתי תוכנות שממירות AVI ל-FLV אבל לא משהו שיעביר ישירות מ-DVD ל-FLV. יש למישהו רעיון ? איזה תוכנה מומלצת להמרת DVD ל-AVI ? ובמה להשתמש כדי להמיר ל-FLV ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב כבן 10 חודשים מחברת Lenovo ושמו N100 דגם 3000. בחיים פירמטתי הרבה מחשבים נייחים. עליי לדעת האם הפירמוט במשחב נייד מתבצע באותה צורה: הגדרת הבוט לקלוט קודם את הכונן, להכניס דיסק XP ולהתחיל להתקין. במחשב אצלי יש תוכנות שהגיעו עם המחשב (שהגיע עם מערכת XP) כגון תוכנת האנטי וירוס שקיבלתי במתנה בקנייה וכמו כן התוכנה של קורא טביעות האצבע של המחשב. וגם תוכנה שנקראת Lenovo Care. מחכה לתשובה בתודה הוספה: אם אני אקנה ויסטה, ואבחר בשדרוג מ XP לויסטה במקום התקנה חדשה, כל התוכנות והקבצים יישארו?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני אל יודע לאן ממש זה שייך.. יש לי בעיה שאני מפעיל סרט במחשב אז הסרט יכול לפעול ואז לאחר 5 דקות המסך יהיה שחור וישמעו עדיין את הסרט כל פעולה אחרת במחשב עובדת רק שרואים סרט אז לאחר 5 דקות שרואים טוב זה קורה.. מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם (רגיל) במחשב שאלה: האם אני יכול לחבר אליו קו טלםון ולהתקין איזושהי תוכנה ואז לדבר מהמחש ולא מהטלופן? 1 הכוונה היא לא ל VOIP אלה שיחה רגילה (בתשלום כמו שיחה בטלפון רגיל) 2 אם יש תוכנה כזאת תגידו לי איך היא נקראת לפחות...
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בפיירפוקס. חלונות שאמורים להיפתח בחלון חדש (כי הם תוכנתו לכך) מוצגים בגודל קטן מאשר הם אמורים להיות ולכן אי אפשר לראות את את כל הדף. אולי עוד מישהו נתקל בתופעה זו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
יש ברשותי שני סרטי HD שהם ירדו בחלקים והם מאוד מאוד גדולים כול חלק ככה שגודל כול הקבצים מגיעה ל30-35G איך אני יכול לאחד אותם ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-