עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shai11,

משהו יכול לתת לי המלצה לתוכנה להמהרת וידיו אני רוצה להמיר קבצי וידיאו מכל הפורמטים לפורמט MP4 תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. Started by tal_levi1000,

יש לי פיירוול של KERIO 4.1.3 ופתאום אתמול הוא שלח לי עדכון לפיירוול אז אשרתי ומאז התוכנה לא עולה שאני עושה ריסט אני רואה שהתוכנה לא עולה (ו סקיוריטי סנטר מודיע לי שהוא מכובה) אני בודק ב TASK MANAGER ואני רואה ש 99 אחוז מה CPU USAGE נמצא בKERIO והוא לא מעלה לי אותו הוא נשאר ככה שנה ולא קורה כלום המחשב אפילו נהיה יותר איטי (מן הסתם) ממה זה קרה? למישהוא עוד זה קרה? תודה לכולם טל

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. כמו שיש את התוכנה SCREEN PRINT שעושה תמונות של הדסקטופ? אז אני מחפש תוכנה שתקליט חלון בסרטון... (לדוגמא אם אני מדבר במצלמה, אז שתקליט מה שרואים מישהו יכול לעזור? (שתהיה חינמית) איזו תוכנה ואם אפשר לינק להורדה. תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. יש לי הארד דיסק שהשמיע תקתוקים ועכשיו הוא עובד מאוד איטי והוא על סף מוות... הבאתי הארד דיסק חדש ורציתי לדעת א. אך אפשר לפרמט אותו (250 גיגה). בלי הווינדוס אקס הפי ודבר שניאך אני מעביר את כל המידע מהארד דיסק הישן לחדש . תודה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

משהו יודע אם התוכנה חופשית או שהיא נדפקה לי והיא רוצה רק ממני הרשמה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  7. ניסיתי עם סיסטם מקניק ו ACEUTILITIES ובאקפלורר הרגיל אין כלום אבל בנט קפטור יש , אפילו נכנסתי לתיקייה עצמה של ה TEMP וה TEMPORORY FOLDER ומחקתי שם הכל , וזה עדיין שם , איך אני מוחק?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by shlomo1441,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הארד דיסק SATA. התקנתי עליו WIN XP הכל עבד טוב ויפה. בטעות מחקתי את הקובץ NTLDR יש לי 2 מחיצות. C,D . בכונן D: נישארו 250 גיגה עם מידע. עכשיו אני בא להתקין WIN מעלה את דיסק ההתקנה מהBOOT CD. בהתקנה הוא כותב לי שיש HD 500 GB אבל יש לי רק כונן D שהוא UNPARTITIONED והוא מחייב אותי לפרמט את כל הארד דיסק. הוספתי HD עם 20 גיגה למחשב התקנתי עליו XP ורציתי לבדוק אם אני מצליח לראות מה יש בכונן של ה500GB דרך ה20GB. הוא כותב לי שהכונן לא מפורמט שזהו כונן D: במקור. ואת כונן C: הוא לא מראה בכלל. כל הכוננים על NTFS. בHDTUNE הוא כותב לי שהHDD 500 GIGA הוא בקובץ מערכת של FAT 16 (ראו בתמונות). עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר את הקבצים???.עם WINDOWS RECOVERY אני לא ר…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by idofr,

הייייייייייייייי ZA תוקע לי ת'מחשב בגלל הBT והמיול אז אני רוצה להחליף אותו ואל תגידו לי כבר דויין כי עשיתי חיפוש והתוצאות הנורמליות היחידות הם מ 2003 ומאז דברים השתנו הקיצר אני צריך המלצה בתודה עידו

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by shanibh,

היי, יש ערוצים שונים, שאפשר דרכם לקבל סיסמאות לכל מיני אתרים (מי שמבין יודע איזה סוג של אתרים ) בזמן האחרון, שזה הרבה זמן, הקישורים לא מצליחים לעבוד עם ה-IE, ואני מקבל הודעת שגיאה שאני לוחץ על הקישור, ה-IE נפתח, הכתובת רשומה עם השם משתמש והסיסמא למעלה, אבל עדיין יש הודעת שגיאה והוא לא נכנס לאתר... שיניתי את ה-DEFAULT כדי שהוא יפתח עם מוזילה...וזה כן עובד...אבל בכל מקרה אני מעדיף את ה-IE מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעייה הזו? תודה נ.ב מקווה שהכנסתי את הת'רד במקום הנכון...מקווה שלא טעיתי

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. לאחותי הקטנה בת ה9 יש מחשב בחדר שאני ארגנתי לה יחד עם חיבור לאינטרנט מהיר. היא משתמשת במסנג'ר לשיחות עם חברות שלה מהכיתה. אני חייב תוכנה או משהו שפשוט יחסום קבלת קבצים במסנג'ר, מכיוון שאני ממש לא סומך על חברות שלה מכיתה ד' שישלחו לה כל מיני זבל. בנוסף אני רוצה לחסום אתרים מסויימים ואתרי פורנו רק כדי להיות רגוע שלא בטעות תראה תוכן שהיא לא צריכה לראות, וגם לחסום צ'טים... איך אני עושה את זה, זה דיי דחוף, הילדה עדיין בת 9 לעזאזאל, אבל עדיין אני לא יכול לחסום ממנה את האפשרות להתכתב עם חברות שלה, לכל הכיתה שלה יש מסנג'ר.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by neo690,

היי.. יש לי WIN XP.. אני לא יכול לשנות את הרקע.. משום מה זה נעול לי מה עושים?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by Andrey22,

גם אצלכם זה ככה עכשיו או שרק אצלי?

14. שלום. יש לי לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A וחיברתי אליו הארד דיסק אחר ממה שהיה לו. עכשיו אני לא שומע כלום ברמקולים ויש לי סימן שאלה צהוב. אני מחפש דריבר לכרטיס קול מובנה על הלוח, וינדווס XP PRO SP3 בכל מקרה אני מוסיף פה לינק ללוח אם מ"אורסט": http://img352.imageshack.us/my.php?i...9418277np3.jpg [attachment deleted by admin]

15. שלום. אני משתמש בpowerpoint של office2003 עכשיו עשיתי כמה מצגות ושילבתי קבצי מוזיקה.. כולם עובדים חוץ מקובץ אחד שהמצגת עולה הוא לא משמיע אותו לעומת זאת בwinamp שמנסים לשמוע את השיר סתם ככה הוא משמיע.. מה צריך לעשות...? אני חייב את זה ממש דחוף! (זה לאירוע)

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by amir.o,

כיצד אני יכול לפתוח פורט מסויים בפיירוול ?

17. Started by zurkin1232,

אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנה איכותית להמרה בין קבצי 3GP ל-AVI. עדיף משהו חינמי כמובן. למישהו יש המלצות? מצאתי כל מיני תוכנות בגרסת דמו, שמגבילות את זמן הסרט.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by emperor,

שלום לכולם! מישהו מכיר אולי תוכנה שמקליטה את כל מה שמתרחש על גבי שולחן העבודה כלומר אני אזוז עם העכר והיא תקליט את כל פעולותיי. זה נועד על מנת ליצור מדריך מפורט לאחת התוכנות שאני עובד איתן. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. הייתי משתמש באייקון הזה ב FF כדי לפתוח ולכתוב אימיילים בנוחות, מאז FF 2.0 האייקון של thunderbird נעלם מה- customise toolbar , אם הוא בכלל היה שמה מלחתחילה, אולי זה בעצם מ- TB עצמה? הלכתי לאיבוד.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. תראו פעם ראשונה שאני מוריד את התוכנה הזאת כדי לבדוק את ביצועי המחשב הישן שלי שהוא פנטיום 3 וכרטיס מסך GEFORCE 4 440MX אבל סתם רציתי לבדוק כמה אני יקבל כי אני יודע שזה יהיה קצת הורדתי אותה בשביל המחשב החדש שיגיע אלי עוד מעט בכל מקרה עשיתי ישר שהפעלתי את התוכנה RUN 3DMARK ואז הוא מהבהב המסך הוא נהיה שחור ואז זה חוזר לתוכנה ויש שם הודעת שגיאה, הפעלתי מחדש את המחשב גם לא הצלחתי מה זה יכול להיות ? וגם אני רוצה שתכתבו לי איזה הגדרות אני צריך לשים שם לא הבנתי יש שם בדיקת משחקים , בדיקת מעבד תסבירו לי כבר אחרי זה יש תמונה.... :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by reuven5,

שלום יש לי בעיה בתוכנה הזאת היום הורדתי אותה ואני מנסה להריץ בדיקה זה רץ חצי דקה פתאום נתקע ואז שולח אותי לאתר המטומטם שלהם הנה תמונה: http://img135.echo.cx/img135/782/12347es.jpg מקווה שתעזרו לי תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by wolf_silver,

טוב ככה שאני מפעיל אותה הכול טוב ויפה והיא עובד יפה מאוד מורידה על מהיריות גדולות אבל הבעיה היחידה היא שאחרי שעתיים ככה משהו כזה שהיא עובדת היא פתאום עושה לי את ההודעת שגיעה הזאת שצריך לרשום לשלוח לא לשלוח (בטוח כולם מכירים את ההודעת הזאת) ואז היא מפסיקה לעבוד ואני לא ידוע למה אצל חברים שלי היא לא עושה ככה ואני מאמין שגם אצלכם אז עם יש לכם איזה פיתרון משהו בישבילי כדי שהיא לא תתנקת כול איזה שעתיים כדי שאני יוכל להוריד ברציפות זה מאוד יעזור לי תודה רבה אנשים ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. אני מנסה לחבר את הטלפון למחשב באמצעות הכבל USB של הטלפון ויש לי 2 בעיות: 1-נכון שמחברים למחשב משהו בUSB הוא משמיע צליל כזה? אז שאני מחבר את שלי הוא משמיע צליל קצת אחרת... מאוד דומה לזה שהמחשב משמיע שמנתקים את המשהו הזה מהמחשב... ואז בכלל לא קורה כלום. 2-אני מנסה כניסות אחרות ובכל כניסה משום מה בפעם הראשונה זה עובד, כלומר המחשב פותח לי CONNECTION DETECTED או משהו כזה אבל אז שאני מנתק ומנסה לחבר עוד פעם לאותה כניסת USB המחשב שוב עושה את הצליל הזה שהזכרתי מקודם ולא קורה כלום. עכשיו, שזה כן מזהה אותו אז הוא לא מצליח להתקין אותו. זה אומר A PROBLEM HAS OCCURED DURING HARDWARE INSTALLATION AND YOUR HARDWARE MIGHT NOT WORK PROPERLY הטלפון הוא נוקיה 6500 סליידר ניסיתי על מחשב אחר…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לערוך את הטקסט של מה שאני סורק (דף עם טקסט כמובן..) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Force,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהפעלת ה-JAVA. אני זקוק ל-JAVA VM כלומר (virtual machine), אני מוריד את הגרסא מהאתר שלהם שהיא גירסא 6 עדכון 12 אך עדיין הבעיה שלי לא נפתרת. אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור להתקנת JAVA VM .

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים