תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם באמצע התקנת הדרייברים של אומגה יש אפשרות לבחור בין FASTWRITE ON ל FASTWRITE OFF, מה ההבדל ומה זה עושה? הגירסה של הדרייברים הם 3.8.252 האם זהו הדרייבר הכי חדש? או שיש יותר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש תוכנת RSS שתוכל להציג בווידגט על השולחן עבודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מקבל כמויות מטורפות של ספאם ... רובם עוברים על החוק ולא מאפשרים הסרה מהרשימה שלהם. עד לא מזמן הייתי עם נורטון שכולל ספאם פילטר מצויין. אחרי שעברתי לקספרסקי, כבר אין לי פילטר וזה משגע אותי. אז ככה, אני מחפש פילטר חינמי וטוב שיעבוד עם אווטלוק אקספרס. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Norton Systen-Works 2007 שכוללת גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אני וירוס התקציב שלי 490 שקל כל היודע מאיפה לקנות שיעזור לי בבקשה בתודה!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השאלה ^... FRAPS משום מה מקליט לי באיזה 3-6 FPS לשנייה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לדמויות מכוערות כאלו באנימציה לMSN MESSENGER, איך אני מוסיף משלי? הוא לא תומך בGIF, אבל יש עוד פורמטים של אנימציה... באיזה הוא תומך? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זוהי הבעיה http://img172.imageshack.us/img172/5635/24122566lc4.jpg מה עליי לעשות? להתקין מחדש את הSetPoint? או שיש פיתרון אחר עדיף?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי ניסיתי לפתור בעיה שהייתה לי הבעיה היא שבעמוד הראשי של וואלה הכותרת הראשית בלי תמונה(כי היא היתה חסומה) ניסיתי כמה פעמים כבר , אבל בלי הצלחה היום ניסיתי שוב פעם , אבל בדרך הרסתי הרבה דברים אחרים כמו ה - stylesheets של האתר ובנוסף גם כל התמונות היו חסומים האתר ניראה כמו בתמונה ניסיתי כל מיני דרכים ודרך חיפוש גם בגוגל , אבל שום דבר ניסיתי גם לפחות לבטל את את כל מה שעשיתי ולהחזיר למצב הקודם אבל לא מצאת , ואני לא יודע אם זה אפשרי בכלל(אם כן אז איך בדיוק) לבנתיים אחרי הרבה הקלקות קצת סידרתי את הפילטרים(אחד אחד) אבל הבעיה עדיין קיימת מה שניראה לי שבטעות נגעתי בפילטר ראשי , שקשור לא רק לחסימה של תמונות אלא בכלל לאתר עצמו השאלה היא איך אני מאפשר לאדבלוק "לדלג" על התמונות ולא…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1)שמעו אני רוצה לעשות איזה סרט קטן כזה אני משתמש בתוכנה Windows Movie Maker אני מעתיק סרט מסויים לWindows Movie Maker רשום לי הקובץ C:Documents and Settingsאסי.222OQMRE1RI4AVHשולחן העבודהBanlieue_13_FRENCH_DVDRip_XViD-TheNewSquad-GGT.wmv אינו חוקי מפני שהוא אינו מכיל כל מידע. מה הבעיה? 2) אני מחפש תוכנה שמקליטה משחק מסוים שיקליט תמשחק לסרט ........ 3)יש סרטים מסוימים שאני מוריד מי האינטרנט ועכשיו הסרט לא זז אי אפשר להוזיז תסרט עם החץ של קדימה ואחורה זה פשוט חייב לזוז לבד....... איך אפשר לסדר את זה ? למי שמכיר תבעיה ?????????? תודה יום טוב!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני עובד עם OUTLOOK EXPRESS ולא מצליח לפתוח לינקים מתוך הודעות דואר שאני מקבל. כאשר אני דואג שהסייר (IE7) יהיה פתוח מבעוד מעד, אזי הלינקים כן נפתחים מתוך הודעות הדואר עצמן. גם אם אני מנסה לפתוח את הסייר דרך ה- START הוא לא נפתח אלא רק דרך ה-ICON שעל השולחן עבודה. שחזרתי לברירות המחדל את כל ההגדרות של ה-IE. מה לעשות ע"מ לפתוח לינקים ישירות מתוך הודעות הדואר ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול הקפי של genius, ואני רוצה תוכנה שאני אוכל להנמיך איתה כל ערוץ בנפרד (נניח רק את הימני האחורי, או רק את הקדמי השמאלי), התקנתי את הדרייברים שלו ואין שם שום דבר כזה. אגב, הכרטיס הוא: Sound Maker Value 5.1 תומ"ר
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הנה... הוא סוגר לי אוטומטית את הדפדפן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה הכי טוב ? אתר הורדות שיש לו הכל ומבחר ומאגר עצום כמו זה של RapidShare במידה ויש כמובן .... גם בתשלום ! תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש המון קודקים למחשב אבל רציתי לדעת אילו הכי טובים והכי רצויים למחשב??
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
היי לכולם מסיבה כלשהי UTORRENT קבע בתחילה שהורדות הקבצים יהיו לתיקה בתוך: my docements הדבר מאוד לא נוח ולא מתאים לי לתכנון והמחשב ולכן ברגע שראיתי זאת ניסיתי מיד לשנות ראשית ניסיתי ב- preference> downloads> put new downloads in ____________ & move completed downloads to _____________ אבל לא חל כל שינוי, לא במיקום הקבצים שכבר הורשדו, לא במיקום הקבצים שהורדצי אח"כ ובוודאי שלא היה כל מעבר של הקבצים שהורדתם הסתיימה לתקיה שבחרתי. היום ראיתי ב- preference> other> storage for torrent files> ולמרות שגם שם קבעתי מקום, לא ממש חושבת שזה רלוונטי היות וזה לא ממש קשור להורדות (ובכלל קודם זה לא היה מסומן כך שולי זה הגיע ישר לתקיית הקבצים הזמניים) בינתיים כ…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק... LX710. ובתוכנה של הסט מופיעה לי רק הגדרות של המקלדת (בהתחלה שקניתי היה גם את ההגדרות של העכבר) ולפני כמה זמן זה נעלם(רק ההגדרות של ההעכבר) איך אני מחזיר את ההגדרות של העכבר בתוכנה??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי קובץ NRG וניסיתי לפתוח אותו עם הנרו דרך אופציית ה-BURN IMAGE אבל משום מה קיבלתי חלון שנקרא FOREIGN IMAGE SETTINGS מכיוון שאני לא מכיר את החלון הזה לחצתי OK ואז נפתח לי חלון נוסף שכותרתו היייתה FOREIGN IMAGE FILE ואז הייתי צריך לבחור בין CORRECT ל IGNORE .אז לחצתי IGNORE וכשהגעתי לחלון הצריבה עצמו ראיתי שהקובץ חורג מהקיבולת של הדיסק(עובר את הקו האדום) ואכן לא יכולתי לצרוב בשל כך אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או לפחות להסביר לי מה קורה פה!!!! מצורפות התמונות בתודה מראש ZIK [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-