תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני רוצה לשמור את היסטוריית הICQ שלי במחשב ואני לא יודע היכן זה נשמר במחשב למישהו יש מושג? :s05: תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי חברה, יש ל חשבון בסטים ויש לי שאלה: אם אני מחובר לחשבון שלי, ואח שלי מנסה להתחבר גם ממחשב אחר שברשותי - VALUE עושה משהו בקשר לזה? היא לא תתן באן לחשבון שלי או משהו כזה אם היא תראה ש-2 מתחברים לאותו חשבון (הרי היא אולי תחשוב שהפצתי את פרטי החשבון למרות שזה לא נכון)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המוד הזה, אני אישית לא מאמין במודים ובכל השטויות האלה תמיד אמרתי שה-emule project הכי טוב. אבל האמת היא שכל קובץ שהתחלנו להוריד ביחד, הוא התחיל להוריד לפני, המהירות היתה יותר גבוהה וסיים כמובן הרבה יותר מהר ממני את ההורדה. חשוב לציין ששנינו באותו הסרבר, אותה ספקית, ולי יש חבילת גלישה כמעט כפולה משלו, ככה שמבחינת יכולות אצלי היה אמור לרדת יותר מהר... בכל אופן חזרה לנושא, האם המוד הזה מוכר? מישהו כבר ניסה? האם הוא באמת כזה טוב? האם הוא בכלל בטוח?! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
מקור הסרטונים - קבצי AVI ממצלמת פוג'י A203 מטרה: עריכת הסירטונים ושמירה בפורמט איכותי ודחוס. DIVX וכדומה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
AVZ- תוכנה אנטי-טרוינית ואנטי-רוגלה מהדור הבא. אתר הבית : http://www.z-oleg.com הורדה : http://z-oleg.com/avz4.zip תוכנה מהווה דור המשך של תוכנות הידועות כמו Adaware 6 LavaSoft , TrojanHunter זה לא רק עוד תוכנה שיש לה בסיס נתונים של תוכנות מזיקות שונות (סוסים טרוינים, רוגלות, קיילוגרים, תולעים , rootkits ...) אשר מתעדכן כל יום , אלה מה שיותר חשוב שזהו כלי מתקדם אשר מאשפר לזהות לאנשים מנוסים את תוכנות מזיקות חדשות הלא ידועות לאנטיווירוסים ותוכנות אנטי אחרות כרגע ( זה ניתן לעשות אפילו מרחוק על ידי קריאת logs( רישום פעילות ) , אשר קודם נוצרו במחשב הנגוע ) . כמו כן, מתוחזק בה בסיס נתונים של קבצים נקיים ,אשר מאפשר להקל על זיהוי תוכנות מזיקות. אתם מוזמנים לעזור ולשלוח…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחיצה שאני רוצה להרחיב אותה. גודל המחיצה הוא 33 גיגה בייט (כונן e) ואני רוצה להרחיב אותו בעזרת שטח שלא הוקצה שהוא 10 גיגה בייט (unallocated( .... יש לי את התוכנה partition magic 8.5 שמותאמת לויסטה ונכנסתי לmove\resize partition אבל אני לא יודע מה לכתוב שמה...: צהוב: הגודל הלא מוקצה שאני רוצה לצרף לכונן e (כתום) כתום: כונן e שאליו אני רוצה לצרף את הגודל שלא הוקצה... אדום: האפשרות שנכנסתי אליה בכונן e שחור: האפשרויות שיש בחלון move\resize partition- לא יודע מה לכתוב שמה... http://www.siz.co.il/up/fwlzdnijbzjn.jpg אז איך אני מוסיף לכונן e את ה-10 גיגה בייט הלא מוקצים?!?!? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מרגיזה מאוד, FF לא מצליח לשלוח אימליים. האם יש לזה פתרון? כי כל פעם שאני רוצה לשלוח משהו אני נעזר ב IE. תודה
-
האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה לניקוי דואר זבל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה מהc האם זה אפשרי להתקין מערכת הפעלה על דיסק נוספ ואז אולי אני אוכל לגבות את המידע שלי במקרה שאני אצטרך לפרמט? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר לי מה ההבדל בין ALBUM GAIN לבין CONSTANT GAIN קראתי בHELP וחיפשתי באינטרנט ולא ממש הבנתי את ההבדל תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אני משתמש בפיירפוקס, גרסה 1.5.0.7. מדי פעם, כשאני רושם הודעות בפורמים ומנסה ללחוץ על המקש ' במקלדת (איפה שהגרשיים, רק בשפה האנגלית), יוצא בתחתית החלון סרגל מעצבן, שלא נותן לי להקליד את הסימן ' בהודעה, אלא בתוך הסרגל. אי אפשר לעשות העתק/הדבר לסימן שנרשם בתוך הסרגל, אז בעצם מדי פעם אני בכלל לא יכול להשתמש בצורה תקינה בסימן הזה! צירפתי תמונה לסרגל שמופיע. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מדוע כאשר אני מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול למהירות נמוכה יותר מהירות ההורדה עולה?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי סרט hd של 9 ג'יגה הקובץ הוא mkv ואני רוצה לקווץ אותו ל xvid,יש דרך לעשות זאת?ניסיתי עם total video converter אבל לוקח לו שנים לעשות את זה יש תוכנה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
יש לי סרטון שהורדתי למחשב ניסיתי לפתוח אותו בכל תוכנות המדיה שאני מכיר mv2player,bsplayer וwindows media player, וכלום כל פעם שאני פותח את הסרטון התוכנות מתרסקות למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי טפסים לשני טיפולים, טופס אחד שאני ממלא פעם בשבוע וטופס שני שאני ממלא פעם בחודש. עכשיו החלטתי במקום למלא אותם ביד כול פעם לסרוק אותם ולהכניס אותם כתמונה לאקסס ככה שאני ימלא את הטופסים במחשב ואז ימקם את הפרטים שהכנסתי לטבלה בעזרת תיבות רשימה(בכול תיבה יש שאילתה שתציג לי רק את הנתון שאני צריך באותו רגע למשל את השם של מבצע הטיפול תאריך הטיפול ת.ז וכו') וככה אני יוכל להוציא דו"ח מסודר לכול הטיפולים מבלי לעבור בין מליון דפים. עכשיו בטופס של פעם בשבוע בצעתי הכול ככה וזה עובד לי מצוין. הבעיה היא בטופס של פעם בחודש כנראה בגלל הנתונים הרבים שיש למלא אני מקבל שגיאות שאני פותח יותר מדי טבלאות.ברגע שאני מוחק כמה מתיבות הרשימה בטופס אין לי יותר את השגיאה הזאת ככה שזה מגיע בג…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי רשימה של ערכים כרגע 6 ערכים ניקח מצב בו אני צריך למצוא את הסכום של ה 4 הכי גבוהים ... כלומר אם הרשימה שלי היא 6,2,3,5,1,4 הסכום יהיה מורכב מ 6+3+5+4=18 יש נוסחא או אפילו הרכבה של כמה נוחסאות שיעזרו לי... אני מכיר נוסחא של סכום כמובן וגם את הנוסחא של מינימום אבל נוסחת המינימום נותנת לי את ההכי נמוך היחיד אני צריך גם את הבא אחריו....
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי קובץ קול ששמתי אותו בפלאפון בתור צילצול אבל הווליום שלו חלש למרות שבצלי בפלאפון הוא מוגדר עם המקסימום. איך אם בכלל אני יכול להגביר לו את הווליום ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הורדתי סיקינים\themes ועשיתי use theme וזה לא משנה כלום..... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זה 4.67 אמור להיכנס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי שמתאים לוינדוס 7 .הכרטיס שלי זה מדגם -(Cirrus Logic (Crystal Cirrus Logic CS4281 Audio Accelerator בדקתי באתר החברה וגילתי לתדהמתי שהם אינם תומכים יותר במוצרי האודיאו שלהם יותר מה לעשות ?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה ליצור לי עותק לגיבוי לסרט DVD שלי ואני עובד לפי המדריך http://www.nanomessiah.com/dvd-backup/dvd-to-xvid.html והכל יוצא עשר אבל הבעיה מתחילה מתי שהסרט טיפה ארוך ואני רוצה לפצל אותו לשני דיסקים ומנסה ליצור גודל של 1400 מגה. ב-XviD Bitrate Calculator יש אפשרות לראות איזה גודל הסרט יצא אבל שאני עושה הכל כמו שצריך זה לא עוזר והסרט יוצא לי 700 מגה בערך (גם שאני מכניס במאפיינים של הקודק את הגודל שהוא אמור לצאת לפי ה-XviD Bitrate Calculator). מישהו יכול אולי לעזור לי כי אני כבר משתגע.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-