תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
האתר נותן לי את האותיות בהיפוך ואין ENCODING כמו ב IE7
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי: ויסטה 32 הdivx גירסה הכי חדשה מאתר החברה(6.6) מותקנים. בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון DIVX מופיעה הודעת שגיעה מעצבנת:" COM Surrogate has stopped working- sheck online solution close the program" לומרות שהסרטון כן עובד רק ההודעה מאוד מעצבנת והיא מופיעה כל פעם. מה זה? מה עושים? מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash http://silverlight.net/GetStarted/ מי מנצח הפעם ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחרי פירמוט הותקן לי מהאימג' באופן אוטומטי אקספלורר 8 באנגלית הורדתי את הגירסה שלו בעברית ואז הוא מציג שגיאה קיימת אצלך גירסה מתקדמת יותר ואז אי אפשר להתקין את זה יש דרך להפוך את זה לעברית? ובנוסף אני לא מוצא את ההתקנה שלו בהוספה והסרה של תוכניות תודה לכולם שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו בפלאפון ששמים תזכורת לפגישה או משהו כזה, אז אני מחפש תוכנה כזאת למחשב שאני אוכל להזין תזכורות ולקבוע שעה שהם יקפצו לי על המסך. מישהו מכיר כזאת?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך אפשר להפעיל תתוכנה ???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לחבר יש אנטיוירוס 2005 קנוי של נורטון על חלונות 98 ומכיוון שנורטון 2006 לא עובד על 98 הוא רוצה לעשות Renewal של הגרסה הנוכחית ברשת. הבעיה היא שנדרש Subscription Key שזה 11 תווים עם 2 אותיות בהתחלה. משום מה אין לו אותו ולא מצליחים לאתר אותו בשום מקום בתוכנית עצמה או באיזה אימייל שאולי נשלח פעם. איך ניתן, אם בכלל, לדעת מהו אותו מפתח? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הורדתי סיקינים\themes ועשיתי use theme וזה לא משנה כלום..... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, בשלב מסוים, אינני יודע מדוע, הופך ה-OUTLOOK לאיטי מאוד, האם יודעים אתם מדוע?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם! עד עכשיו בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך דרך האפשרויות של NVIDIA וגיליתי שזה 66 מעלות, עוד כמה אנשים אמרו לי שהאפשרויות האלה לא אמינות - אז אני צריך אותכם שתתנו לי תוכנה טובה ואמינה לבדיקת הטמפ' בכרטיס מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה להכנס לאתר מסוים www.israelbody.org , בתחתית הדף מופיע סמל של משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים, יש למישהו מושג מה הבעיה? במחשבים אחרים כשניסיתי להכנס לאתר לא הייתה בעיה. תודה ???
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני עובד על מסמך Word מסויים ואני רוצה להעביר למסך word טבלה שנמצאת במצגת powerpoint ולערוך אותה בword האפשרות היחידה היא להוסיף אובייקט שקופית , בתוכנה בפועל זה נותן לי לערוך את הטבלה , ובהצגה לפני הדפסה זה מוצג היטב בעת הדפסה הטבלה עצמה יוצאת עם ריבועים וסימנים במקום טקסט מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש על הזמן
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה GDI+ ! נשמע לא יאמן, לא מציאותי, אבל זה נכון !! 22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה JEPG ולא מצליחות לזהות אותו !!! לכתבה המלאה: http://sec.org.il/coverages.php?c=71
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר לאח שלי את השירים שיש לי באייטונס... עכשיו חלק מהשירים זה מריפים וחלק אתם יודעים מאיפה... עכשיו הם מאוכסנים בכל מיני מקומות במחשב ורציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את כל הלייבררי לdvd לא כדיסק מוסיקה אלא כdata... help
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא יכול לפרסם את המדריך במערכת הזו, כי זה קוד HTML. להורדת המדריך כנס: www.galgul.vez.co.il ממש טיפה למטה יש את המדריך. (אה והפורומים שם זה רק לתמיכה-לא שנכנסים לשם במיוחד). תהנו !
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי מצלמת סוני DV Mini משוכללת מאוד. כאשר אני מעביר ע"י Fire Wire בינה למחשב ובעזרת התוכנה של Windows Movie Maker האיכות שנוצרת לי הינה די ירודה לעומת האיכות כאשר אני מחבר ישירות את המצלמה ע"י כבלי בננה לטלויזיה. איך (ע"י תוכנה אחרת או אופציה בתוכנה הנ"ל) ניתן לשפר האיכות? יש לציין כי גם הקובץ יוצא גדול במיוחד ולא מצדיק את האיכות הדי ירודה... תודה אנשים !
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
גם אתם כל הזמן צריכים לשנות את המנוע ל IE, כי הדפים לא נראים כמו שצריך? איך מסדרים את זה? יש לי מלא מלא אתרים כאלה שאני צריך כל פעם לבחור שיוצגו כ IE. תודה...
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס קול שיש לי (הוא מובנה בלוח אם) לווינדוס 7? תודה רבה :]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי. אני מחפש נואשות crack או patch ,לתוכנת... net detective 8.0 ניסיתי כל מיני סיריאלס,אך הם לא יעילים.(חיפשתי באסטלויסטה וכו'). אני מיואש ... ???
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
^^ ואני לא מצליח לשחזר אותה. ז"א יש לי את כול הסימניות תחת "סימניות" בתפריט אבל אני לא יכול לשים אותם בשורה...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע נגן mp3 חדש - Creative Zen V Plus 8GB. על המחשב שלי יש הרבה יותר מ-8 ג'יגה של מוסיקה, ואני רוצה בעצם להיות מסוגל לסנכרן רק חלק מהשירים עם הנגן בקלות. הייתי רוצה תוכנה שפשוט תציג לי את רשימת השירים שיש על המחשב שלי, וליד כל אחד יהיה מסומן אם הוא נמצא על הנגן או לא (וגם לתת לי את האפשרות לסמן איזה שירים אני רוצה להעביר מהמחשב לנגן ולהיפך, וכמובן לחשב את הגודל בהתאם). חוץ מזה, שתדע לעבוד עם playlists. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא יכול לגלוש ב-FF לדוגנמא אני נכנס לאתר שלכם והוא מעביר אותי ישירות לפה בינתיים אני גולש ב-IE איך אני מסדר את זה? באתר הזה:http://wiki.answers.com/Q/How_can_you_resolve_error_lander_in_mozilla רשום להסיר את MEGAUPLOAD TOOLBAR הסרתי ועכשיו ,הוא לא נותן לי בכלל גישה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, שאני מנסה לפתוח קבצים שבאתרים בדפדפן אני לא מצליח. ה-Pop-up Blocker על off. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני צריך דריבר למחשב נייד לכרטיס רשת , לזה שאתה מחבר את הכבל בשביל איטרנט ! זה הכי דחוף בעולם את לא מבינים שנה אני מחפש ולא מוצא מוצא רק לWIRELSS יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) תודה לכולם מראש !
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-