עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GF,

אני מקווה שהשאלה שייכת לפה.. לפני שקניתי את המחשב ראיתי בפורומים פה שמעבד AMD 3000 לא רק שלא אמור לעשות בעיות עם MATLAB אלא גם אמור להריץ אותו יותר טוב מאינטל פנטיום 4. אבל: התקנתי MATLAB 7 ועכשיו כשאני רוצה להפעיל אותו - המסך של המטלב מבזיק לרגע ומייד נכבה(או שלא עולה בכלל...). הסתכלתי בtask manager ובאמת כשאני מפעיל את המטלב השימוש בcpu עולה ועולה במהירות עד ל99% ואז כאמור קורסת התוכנה ולא עולה (ושוב יש 2,4,0,שימוש בcpu) . למה זה קורה ? האם המעבד לא חזק מספיק? פנטיום 4 2.6MHZ ישן יחסית של חבר שלי מריץ את המטלב 7 והAMD החדש לא??? :s05: אודה מאוד לתגובות מהירות.. תודה מראש לכל העונים!!!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  2. היי כבר הרבה זמן אני סובל מאיטיות...זה בקושי מוריד לי על 10...... לעיתים זה מוריד גם על 20...אבל רק ברגע שיש הרבה מאוד קבצים...ולוקח לו די רבה זמן להתחיל להוריד... אין שום בעיות פיירוול וכדומה... לכל הקבצים יש מקורות.... הבעיה נמצאת רק בתוכנות\משחקים\RARים.....אבל בשירים בודדים זה מוריד לי יש על משהו בסביובת ה5...(שאצלי זה ניחשב להרבה...) יש לי חיבור 2mb של בזק.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו... (אל תגידו לי לעבור ל BT משום שאין לי איך להשיג טורנטים..) איך אני פותר את בעיית האיטיות הזאת?!?! תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אני לא סובל את ה"כתבן" ובטח שלא את הWORD ושאר האופיסים (אופן אופיס וכו..) אני סך הכל צריך לשמור טקסטים פשוטים ורוב הזמן אני משתמש בnotepad (פנקס רשימות). אבל חסר לי לפעמים אופציות של הדגשה, קו למטה, צביעת טקסט, דברים בסיסיים כאלה אבל עדיין שלא יהיה ישור שורות ודברים מבולגנים כאלה, טקסט פשוט לגמרי. תודה (: אגב, נחמד אם יהיה אפשרות לטבלה קטנה, אבל לא חייב (:

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by eladbu,

אני מעוניין בתוכנה ששומרת לי על הסדר של האייקונים בדסקטופ! ועדיף שתהיה קטנה ככל האפשר !

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by bh1811,

אמממ...קניתי כרטיס מסך חדש-Nvidia geforce 6200 256mb הכל עובד חלק ובעיקר המשחקים,רק יש לי בעיה מעצבנת: אני לא מצליח לצפות בסרטונים ולא משנה באיזו תוכנה, ולפני שהחלפתי את הכרטיס מסך יכולתי לצפות. אז אני רוצה לדעת האם אפשר לתקן את הבעיה?אם כן,איך? נ.ב יש לי מקודדים,

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by RAPTOR222,

שלום, ברצוני להתקין את התוכנה הנ"ל, אני לאחר הסרת 3.47. אבל יש בעיה, כשאני מתקין באשף הראשוני הוא מבקש ריסרט לצורך התקנת סקזי קונטרולר... לאחר הריסטרט הוא מבקש שוב, ושוב... ככה שהתוצאה לופים אין סופיים... הבעיה מופיעה מיד אחרי הNEXT הראשון... ככה שאני לא מצליח לגשת להתקנת התוכנה בכלל... אני נחסם עוד לפני. אני משתמש בXP, תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. בחלק הימני "המידע שלי" כתוב לי "מזהה גבוהה", אבל כשאני נכנס לשרתים עם הרבה קבצים, אז רשום לי ב"יומן" שיש לי מזהה נמוך ועלי לשנות ת'הגדרות. מה פשר הדבר? הערות: יש לי NOD32 ברקע - האם זה משפיע? זה פירוול? לאייקון של החמור אין חוט שחור על העיניים. שורה תחתונה: המיול מוריד לי על 6KB ומעלה על 10KB

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by e-d-a,

התקנתי את התוכנה ואי אפשר לעדכן אותה ולעבוד איתה עד שלא מכניסים key ניסיתי כמה גרסאות וכמה keys ואף אחד לא עובד הוא אומר לי שהkey פגומים וכו... מה עושים? תודה מראש...

9. Started by e.t,

עדיין לא מופיע באתר הרשמי אבל מופיע פה (וגם ניתן להורדה): http://fileforum.betanews.com/detail/Mozilla_Firefox_for_Windows/1032985422/1 אפשר גם לעשות check for updates וזה מוריד. מה השינויים? לא יודע. תהנו.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מישו יכול להשיג לי את התוכנה שאני פותח 2 איסיקיו בו זמנית? תודהה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. יש לי את PartitionMagic 8.0. יש לי ככה: C= 20GB D=50GB E=45GB.... כמובן שבכל שלושת הכוננים יש מידע... אבל אני רוצה להעביר 5GB מכונן C לכונן E... איך אני עושה את זה? על מה אני אמור ללחוץ בדיוק? -והאם יכול להיעלם לי מידע לפתע? *אם תוכלו לתת סקרין שוטים, אני אודה מאוד!!

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by ayo,

מחפש תוכנה תומכת עברית לסנכרון palm עם outlook

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. Started by atzidofilus,

הורדתי תוכנת CATIA, הבעיה היא שאיני מצליח להתקין אותה על המחשב בעיה היא עם הרשיונות אם מישהו יכול לעזור או חושב שהוא יכול אני אודה לו מאוד תודה מראש

14. Started by slimshady21,

יש לי כמה שאלות: - אני משתמש בFIREFOX כבר כמה זמן, ולפעמים כשאני רוצה להכנס לאיזה אתר (לוחץ על קישור למשל) אז הוא מתחיל לחשוב איזה דקה, ואחרי זה הוא אומר לי: "תם הזמן המוקצב בניסיון להתחבר ל-*שם האתר* " . זה ממש מעצבן, מישהו יודע למה זה?? אני צריך לשנות משהו בהגדרות או משהו?? - הורדתי את AZUREUS (תוכנת קליינט של ביטורנט), ואני ממש לא מבין בשיט בביטורנט הזה. קיצר התחלתי להוריד איזה קובץ, ובהתחלה הוא הוריד תוך כמה שניות 1000קילו בייט, בקצב טוב. ואחרי זה הוא פשוט לא זז!! עברו כבר כמה שעות והוא בקושי הוריד 50% - 180MB. כשהמהירות היא איזה 30בייטים לשנייה , למה זה ככה?? אני צריך לשנות את ההגדרות?? אני צריך להוריד עוד קבצים כדי שיהיה יותר מהיר?? - איזה אתר יש לביטורנט שאפשר …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roma4k,

שלום, לאחרונה נעלמה לי השורה התחתונה בדפדפן האקספלורר. שורה המציגה את המפתח הבטוח, התקדמות העלאת אתר, שמירת "עוגיות" במחשב ועוד. אשמח לעזרה כדי להחזיר את השורה. תודה מראש.

16. Started by asdasdasd,

ב 6 היה ב FILE - BURN IMAGE ב7 אין שום אפשרו ת ל "BURN IMAGE CD" איך צורבים כ IMAGE ? תודה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by -Del Piero-,

קובץ של כתוביות...[לסרטים וכאלה]

• 5 תגובות
    • 15.2k צפיות
  18. Started by GUNZ,

כמו הזאתי שיש בעמוד הראשי רק אחת בחינם מישו מכיר?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by רן.ט,

מישהו יכול להגיד לי איך צורבים או משתמשים בקובץ tar?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

in the contact list how can change the left and right buttons... i already chose "dont display this massage again" what can i do ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by alextomin,

אהלן הורדתי קובץ שהוא ISO, כשאני מנסה להפעיל אותו עם ALCOHOL או CLONE CD הוא כותב לי: Windows Cannot read from the disk. The dist might be corrupted or it could be using aformat that is not compatible with windows אז אני מבין שנדפקתי...איולי יש לכם איזושהו רעיון איך לסדר את זה? יש איזה תוכנה? ניסיתי גם לצרוב אבל זה נתן לי את אותה השגיעה... בבקשה תעזרו לי... :

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. שלום! אני מריך המלצה לאיזה תוסף לאופן אופיס 2 (לחלונות ובחינם) שיבדוק וימצא שגיאות כתיב בעברית. אם אין באתר הסבר התקנה, אני אשמח אם גם תסבירו לי איך מתקינים זאת. תודה!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by moris,

היי! התקנתי "פוטושופ" CS גרסא 8 ובהתקנה סימנתי לו בשפות "עברית" אך בסוף ההתקנה נפתח הסרגל באנגלית כיצד אני משנה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  24. זה אתר שצריך להיות רשום בו כדי לקבל גישה לקבצים אבל כולם שם משתפים וההורדה מהירה 100+... מחפש עוד אתרים כאלה תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים