עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dj gozlan,

אחים שלי ,התקנתי ווינדוס 7 בעברית וקרה לי משהו מוזר כל הסמלים שעל שולחן העבודה נראים סבבה,אבל כשאני נכנס לאיסיקיו הכל ממש קטן ברשימה של האיסיקיו בלבד,חשבתי ענין של רזולוציה,אבל רזולוציה משנה ממש את הכל,ואני רוצה להגדיל את מה שנראה באיסיקיו ובמסנגר בלבד,האם ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by DarkAvenger,

שלום..... יש לי את הסרט הסנדק ב3 חלקים של AVI ! כל חלק הוא 700MB אני רוצה למזג את שלושת החלקים ככה שיהיה לי קובץ אחד עם משקל של 1.7GB ומטה. אני יודע שיש תוכנה בשביל זה שגם ממזגת ולא דופקת את האיכות אבל כל מה שאני מצאתי היה חסר תועלת בבקשה תעזרו לי תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. אני צריך תוכנה להגביל מהירות שימוש בפס בתוכנות מסוימות כמו NET LIMITER , רק יותר טובה , חינמית עדיף יותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. הייתה לי אחת חינמית ומאד טובה שכחתי את השם שלה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by Zadu,

שלום, קיבלתי הרבה פעמים היום BSOD באמצע Dragon Age: Origins. ניתחתי את קובץ הDUMP והיה רשום Probally Caused By - nv4_disp.dll. השאלה אם הדבר היחידי לעשות במצב כזה זה הסרה של הדרייבר והתקנתו מחדש (כמו שנכתב במדריך) ? הנה תמונה של ניתוח הדאמפ : תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by coorva,

שלום רב אני צריך בבקשה עזרה בקישור לדרייבר לחלונות 7 לכרטיס קול CREATIVE SB LIVE! כל מה שאני מוצא באינטרנט לא מצליח למצוא את הכרטיס וההתקנה נכשלת. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אז הנה: יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות שצילמתי במשך תקופה ארוכה, עכשיו, האם יש דרך שאני אוכל למשל לראות "סטטיסטיקות", למשל, באיזה תאריך צילמתי הכי הרבה תמונות, מה התמונה שצילמתי הכי מוקדם/מאוחר, באיזה יום בשבוע אני מצלם הכי הרבה וכאלה? אני יודע שלכל תמונה יש את הפרטים שלה אבל זאת עבודת נמלים ולא ממש פרקטי. יש דבר כזה שיכול לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. אהלן, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית, שיודעת לדגום שטח הרדיסקים בסביבת DOMAIN אני רוצה משהוא קטן שיותקן בשרת כלשהו ובעזרת הרשאות של ADMINISTRATOR יוכל להגיד לי / לשלוח לי מייל על מצב הדיסקים שלי בשרתים. חשוב לי שהתוכנה לא תתקין שום AGENT / Process / Service בשרתים עצמם. מישהו יכול להמליץ על משהו ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום רב, בשבועות האחרונים שאני נכנס לאתר - כל אתר - הוא עולה מיד. ברגע שאני מנסה לגלול מטה, עם הגלגלת או עם פס הגלילה - הדפדפן נתקע למשך כמה שניות, מצביע העכבר מראה שעון חול, בכותרת מופיע Not Responding. לאחר כמה שניות (10-15 שניות) הכל משתחרר, ואפשר לעשות הכל. זה מתיש כי זה קורה בכל אתר ואתר שאני גולש אליו. אני משתמש ב- Explorer גרסה 6.0.2900. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  11. Started by coran,

שלום, משהו יודע מזה הרכיב הזה? ומאיפה אני יכול למצוא לו דרייבר? Intel® ICH9M LPC Interface Controller - 2919 יש לי מחשב של דל דגם סטודיו 1537 ומאז ועדכנתי לווינדוס 7 וזה הדבר היחיד שחסר לי. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by Alex89,

ראיתי הרבה תלונות על דליפת הזיכרון בדפדפן הזה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על פתרון? גירסה: 3.6

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. Started by deathil93,

שלום, יש לי בעיה שמחרפנת אותי כבר יומיים. הורדתי דרייבר חדש לכרטיס שלי (ATI HD2400PRO עם חיבור AGP) אבל אחרי שהוא מחלץ את הקבצים ההתקנה פשוט רצה ברקע ולא עושה כלום, לא מעדכנת, שום דבר. ניסיתי את הדרייבר עם ה-AGP HOTFIX וגם זה לא עזר וגם ניסיתי להתקין דרך SAFEMODE אבל זה גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד כי אני עכשיו בלי דרייבר והלאגים האלו מחרפנים אותי. תודה מראש :-\

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. אני מתקין מחדש את האופיס, כיצד ניתן לדאוג שכל המידע של האאוטלוק והONE NOTE יעברו להתקנה החדשה? אין לי סבלנות לשבת ולהתחיל להזין הכל מחדש.. כמו כן, האם ניתן באאוטלוק להעביר את כל המיילים מהחשבון עצמו, שאי פעם התקבלו למחשב, ולא רק את אלו שיגיעו לאחר ההתקנה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by koko0,

בפוטושופ סיאס4 כל מקום שאני בא לצייר בו\למחוק עם כל סוג של מברשת, מופיע לי הסימן כאילו אני מצייר עם 1 פיקסל [במקום העיגול בגודל המתאים\ציור של המברשת] זה ממש מחרפן...למרות שנראה לי שזאת שטות שאני בטעות עשיתי. לפתוח ולסגור תפוטושופ לא עזר. זה משהו בהגדרות ששיניתי בטעות או שזה באג בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. Started by הדרי,

שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …

17. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לעשות forward מהאימייל של walla לאימייל אחר במילים פשוטות שכל הדואר שמגיע לחשבון אימייל אחד יעביר עותק לחשבון אימייל השני האם זה אפשרי??? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. ל WINDOWS 7

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by em28,

שוחררה גרסת הפרה של ה-3.7. בהזדמנות זו שונה שמו של השועל ל-Minefield - שדה מוקשים ? נראית כמו גירסה יציבה, כמעט כל ההרחבות ניתנות להתאמה ע"י Mr toolkit או nightly testers tool. גירסה קצת יותר מהירה. הגירסה העברית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central-l10n/firefox-3.7a1pre.he.win32.installer.exe הגירסה האנגלית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.7a1pre.en-US.win32.installer.exe

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. יש לי מסך 24 אינץ',הבעיה רשומה בכותרת,זה מן ממרכז לי את הדף באמצע. אפשר לטפל בזה או שהבעיה כאן היא הwide screen?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. שלום רב! אני סטודנט וכל החומר הלימודי שלי נכתב במחשב (טאבלט). בגלל זה אני צריך לגבות באופן שכיח מאד. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אצטרך להכניס את הדיסק און קי והיא תעשה סנכרון בין התיקיות באופן אוטומטי. כמו כן, צריך תמיכה בעברית. תוכנה אחרת שהשתמשתי (syncback) לא הצליחה להעתיק קבצים ותקיות בעברית. תודה מראש, גלעד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. זה התחיל אתמול שהמחשב לא פותח חלק מהחולונות של internet explorer. המחשב לא נותן לבצע עדכון לתוכנה registry booster/ אני אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי, לצערי זה נופל לי בתקופת מבחנים סוף סימסטר ואני חייב את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. הורדתי את הסרט של הנסיך הפרסי, הסרט בקובץ AVI 1.בWMP 12 מופיע מסך"USE MEDIA PLAYER" ואז מפנה אותי לאתר הנ"ל: http://microsoftmediaplayer.net/pluginerror/ שאני מוריד את הקודק זה אומר שזה וירוס טרויין, פעם ראשונה עשיתי IGONRE אבל זה בכלל לא מתקין אותו. 2.בVLS מופיע מסך "USE MEDIA PLAYER" וזהו. 3.בוינאמפ סרטים לא עובדים אצלי משום מה. הורדתי אוסף קודקים שמתאימים לWIN 7 מהאתר הבא: http://shark007.net/win7codecs.html התקנתי ועדיין לא עובד. מה לעשות?כל שאר הסרטים עובדים. את הסרט הורדתי בכמה חלקים בהורדה ישירה ואפילו פעמיים עשייתי חילוץ מחדש.

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  24. Started by carock,

אז ככה רשמתי אתמול איזה משהו משהו וWORD ובטעות שיצאתי לחצתי לא לשמורת יש מצב שזה על המחשב שלי בקבצים זמניי או משהו כזה..?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. Started by elior021,

אהלן מישהו מכיר תוכנה חינמית שדרכה אפשר לנעול תיקיות באמצעות סיסמה ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.