תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני משתמש באאוטלוק 2003 ולאחר שינוי פרטי איש קשר ברשימת אנשי הקשר שלי הויא זוכר תמיד את המייל הישן ורק לאחר שאני עושה בדיקת שמות הוא מגלה את המייל החדש. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה משונה בכל הנוגע לניגון קבצי וידאו. כאשר אני מפעיל את המחשב אני מסוגל לראות קבצי וידאו כרגיל אך כעבור כמה שעות כאשר אני מפעיל את אותם קבצי וידאו משום מה אני מקבל מסך שחור ומדיי פעם הבהובים כחולים בזמן שאת הסאונד אני כן יכול לשמוע. יש לי VLC וווינדוס מדיה פליר 11 ואני משתמש בקודקים של K-Lite. השתמשתי גם בחבילות קודקים אחרות ועדיין הייתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהמדיה פלייר מתנגש עם ה VLC או משוה בסגנון ? אשמח להצעות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
מה קורה אז ככה כמו כולם אני מקבל אימיילם ויש לי כול מיני סרטונים כאלה מצחיקים ששלוחים לי ושאני פותח ולוחץ לו לפתוח זה פותח לי קובץ TXT וזה לכול סרט יש להדגיש שהאיקון של זה לא של TXT אלא של הנגן שלי אני צריך לשמור כול קובץ להראדיסק ורק אז לראות וזה מתסכל יש למישהו דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
כאמור, הבקשה בכותרת ההודעה. התודה- מראש! :-)
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום חפשתי תוכנה לחתוך סרט ושיכולה לקרוא את MPEG4 יש רק בתשלום או תוכנה להמרה להפוך MPEG 4 לAVI גם אין בחינם אולי משהוא מכיר משהוא שיעבוד אני מאוד ישמח
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי GIF ואני רוצה להפוך אותם לקובץ PDF מישהו יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היום לא הייתי במחשב פתאום הנוד שלי מעלה הודעה שיש לי וירוס virut הוא מזהה את כל קבצי הEXE כוירוס? מה הכלי הכי טוב להסיר אותו באופן מלא?<הנוד32 שלי לא עושה כלום.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי יש מצב למצוא עבור המחשב הבא - Lenovo IdeaPad 100-15 80QQ002NIV דרייברים לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה שמראה לי מי שמי שבאינוויזיבל אם הוא באמת מחובר (באייסיקיו) ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש תוכנה שמורידה את כל התוכן של כתובת מסויימת כאילו יש באתר נגיד נכנסים לשאלה מסויימת ויש עוד כמה דברים בפנים אז אני רוצה להוריד הכל, כי במחשב הנייד אין אינטרנט שאני יכול להיכנס לשם תודה.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי, ברשותי תוכנת VoIP שמבצעת שיחות לטלפונים\פלאפונים בכל רחבי העולם, רציתי להקליט כמה מן השיחות שאני מבצע, אך לא הצלחתי לעשות זאת, ניסיתי עם ה-Sound recorder המובנה ב-Windows אך היא אינה "יודעת" להקליט את מה שאני שומע (או שכן, אבל לא מצאתי את האפשרות לכך?) כך או כך, כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעדכן בה דברים שצריך לעשות, כלו מיני task ו jobs וגם ניתן לשתף דרכה עוד אנשים שיכולים לעדכן את ה- task מקווה שהייתי ברור תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום, האם אפשרי לקבל טלפונים מאנשים ולענות להם בטקסט בלבד במידה ואין מיקרופון למחשב? כלומר לעשות איתם צ'אט שהם מדברים ואני כותב תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם , אחותי אומרת שהיא יכולה לקרוא את ההיסטורי של המסנג'ר שלי למרות שאני לא סימנתי באפשרויות התוכנה את האופציה לשמירה של היסטורי ....ומשום מה נראה לי שהיא צודקת . קצת מלחיץ הקטע הזה ..מה שאני רוצה לדעת אם זה נכון ואפשרי ובמידה וכן , לדעת איך לבטל דבר כזה ! אני מקווה שזה לא בקשה הנוגדת את חוקי הפורום כי ממש לא ענייני איך עושים אלא איך מבטלים את זה . תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו יש לי בעיה שלא הייתה לי באקספלורר , נגיד באתר MAKO כשאני מפעיל סרטון , סדרה או לא חשוב מה אני לא יכול להעביר קדימה/אחורה , או להנמיך / להגביר תקול למה ??? איך מסדרים את זה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי שני כרטיסי קול במחשב ואני מנסה לגרום לVNCPLAYER להשתמש בשני (לא זה שמוגדר בDEFAULT של המערכת). יש למישהו מושג איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי גירסה 3.0.3. כול פעם שאני לוחץ על לינק חדש הוא נשמר לי בשורת הכתובות. בעבר זה לא היה ככה. כמו כן בעבר יכולתי למחוק כתובת בעזרת כפתור דליט כנ"ל לעכשיו אבל ברגע שמחקתי זה חוזר לעצמו. איך אני מטפל בבעיה הזאת תודה לכול מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-