עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CrossFire,

שלום, יש לי את האנטי וירוס kespersky וכל פעם זה עושה לי scan איך שאני מתחיל את שולחן העבודה וגם באמצע.... אז איך מפסיקים את ה-scan כי אני לא מוצא את איפה ה-Puese או משהו....

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by gshhar,

התוכנה היא WINACE,הסרתי אותה מההוספה והסרה אבל נשארו לי כמה תקיות בניהם גם UNINSTEL אבל כשאני לוחץ עליה או מההוספה הסרה אז החלון הבא נפתח לי. איך אני מוחק את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by assaf990,

מה המשמעות שלו? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by wooper,

היי האם זה אפשרי לעשות גיבוי אוניברסלי כלומר להעביר את הגיבוי ממחשב אחד לאחר למרות החומרה השונה? זה בהחלט יחסוך לי הרבה זמן אם זה אפשרי

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by parker8,

אם מישהו מכיר או יודע, אשמח להמלצה... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. Started by Itzik 007,

הורדתי כמה סרטים בפורמט XVID עם תרגום מובנה... כל סרט, או יותר נכון סרטון, שוקל 350 MB... רציתי לדעת עם בעזרת תוכנת שממירה לפורמט DVD [כגון WINAVI] אני אוכל לצרוב את כל 4 הסרטים שהורדתי על דיסק אחד של DVD... לא רוצה VCD וכו' אלא רק DVD... האם זה אפשרי??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by Xilver,

כשאני לוחץ על עידכון זה מראה שאני צריך להתחבר לשרת. בSetup רשמתי שם משתמש וסיסמא, אבל כשאני מתחבר זה מראה לי שזה שגוי. למה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. שלום, התקנתי אקספלורר 8, הוא ביקש איתחול, איתחלתי, אחרי זה כל הדפדפנים עושים לי כאילו הדף לא קיים, כולל פיירפוקס, כולל כרום, הכל עושה לי כאילו אין לי אינטרנט, אבל הוא עובד, לא השתנה כלום, הכל מחובר, ואפילו REMOTE DESKTOP עובד... מה לעשות? מחקתי את IE8, עדיין הבעיה נמשכת, מחקתי איזה עידכון שהיה של אקספלורר, עדיין לא עובד... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי.... :-[

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by bora-aa,

ב"ה שלום,אתמול הלכתי לפרמט את המחשב של חבר שלי היה לי כונן C שבוא נמצא הWINDOWS שהוא 40GB והיה לו כונן D שהיה שם 2-3 תוכנות שהוא 70 GB רציתי לעשות לו כונן גיבוי,אז עשיתי כונן G עם 4 GB לפי הגיבוי שהייתי צריך,גזרתי הכל והדבקתי בכונן החדש, אני עושה ריסט עולה המסך החכול של התתקנה ואז שאני לוחץ ENTER הוא כותב שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר יש זה הכונן C) אז חשבתי על כל מיני דברים,אז בעזרת התוכנה אחדתי את כוננים D ו G ואז בתהליך הוא שאל אותי איזה שם של תייקיה אתה רוצה כתבתי TEST,אחרי שזה גמר,אני נכנס לD (שיש בתוכו את הקבצים של G) אני נכנס ואז רואה תתקיה שכתוב TEST,אני מנסה להכנס הוא כותב לי אין גישה להכנס לתייקיה TEST,לפי מאפיינים כתוב שיש שם 3GB מתוך 70 כלומ…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??

11. Started by itaysk,

ICQ2003PRO על WINXPPRO מה הבעייה? חרשתי על האפשרויות

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by SmurFin,

התקנתי על מחשב XP PRO 64 המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 הלוח אם הוא GIGABYTE NF-CK804 NFORCE 4 ניסיתי להוריד מפה , כנראה שלא קלעתי על המתאים HELP ME נ.ב אני מקבל מן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ שהוא לא מוצא את הנתיב שלו , אני גם לא יכול להגדיר למחשב ההוא IP כנראה בגלל הדרייברים ולעדכן באינטרנט :\

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. האם ניתן למזער את Winamp לשורת המשימות שישמש כ-Toolbar? אני יודע שב- Windows Media Player יש אפשרות כזו.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  14. בעיה מוזרה באימיול: פתחתי את הפורטים בראוטר (wrt54GL Tomato) והאימיול מאושר ע"י הפיירוול. כשאני פותח את האימיול השרתים כותבים לי שאין תשובה מהפורט שלי. בעזרת ההגדרות באימיול בדקתי האם הפורטים שהגדרתי פתוחים (הבדיקה נעשית באתר של התוכנה) ואכן הפורטים פתוחים. איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הטורנט עובד מצוין למרות שהוא נמצא על פורט שלא פתחתי.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

יש לי כמה קבצים מהסוג VMT.* ואני לא יודע איך לפתוח אותם??? כול אחד לוקח איזה 15 מגה אבל יש כמה חריגם ויש אחד גדול בגודל 142 מגה, אז אם מישהו יודע איך לפתוח אותם שיעזור בבקשה ??? דרך אגב נסיתי עם WINRAR זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. Started by pringles,

המיקלדת שלי יצאה מכלל פעולה ואני חושב זה אזה וירוס או משו אםמישו מכיר דרך לבדוק מה זה אז תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by wow,

שמעתי שיש אופציה בתוכנה הזו לעשות עריכה של סרט עלמנת לראות אותו בדי וי די. שהנרו עושה את זה אוטומטית במקום להשתמש בכל מיני תוכנות. מישהו יודע איך האופציה הזו נקראת ואיך בדיוק עושים את זה? האם אפשר גם לצרף תרגום?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by ezx,

מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה ניהולית עובדים איתה במספרות זה כמו כרטיסיה ממוחשבת תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. שלום לכולם אני אשטף אתכם בבבעיה שיש לי כבר המון זמן.. ווירוסים! אני מנייד המון קבצים בעזרת הדיסק און קי שלי בין שרתים שונים והמון מחשבים וכל הזמן אני נפגע מווירוסים קבועים. אני מחפש תוכנה שברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי שלי היא תבדוק אותו ותמחק את הווירוס שעליו וכמובן שתבדוק בשבילי את ההארד דיסק כאשר אני ארצה. שמעתי את תוכנת הNOD אבל אני משם מה לא מקבל ממנה שום פידבק כאשר אני מחבר גיסק און קיי שאני יודע שיש בו ווירוסים. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by asilbob,

1)שמעו אני רוצה לעשות איזה סרט קטן כזה אני משתמש בתוכנה Windows Movie Maker אני מעתיק סרט מסויים לWindows Movie Maker רשום לי ‏‏הקובץ C:Documents and Settingsאסי.222OQMRE1RI4AVHשולחן העבודהBanlieue_13_FRENCH_DVDRip_XViD-TheNewSquad-GGT.wmv אינו חוקי מפני שהוא אינו מכיל כל מידע. מה הבעיה? 2) אני מחפש תוכנה שמקליטה משחק מסוים שיקליט תמשחק לסרט ........ 3)יש סרטים מסוימים שאני מוריד מי האינטרנט ועכשיו הסרט לא זז אי אפשר להוזיז תסרט עם החץ של קדימה ואחורה זה פשוט חייב לזוז לבד....... איך אפשר לסדר את זה ? למי שמכיר תבעיה ?????????? תודה יום טוב!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by nore0,

יש אפשרות לשים כמה שירים , קליפים לדוגמה אני מסמן כמה שירים ורק שיר אחד מתנגן אי אפשר להפעיל כמה שירים כמו ב-Windows Media Player הרגיל ? זה באפור (לא ניתן ללחוץ)

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אהלן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הספציפי הזה פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול. העניין הוא שיש לי שניי קבצי ווידיאו זהים באורכם בדיוק, שניהם אותו סרט באחד האיכות ווידיאו טובה ופס קול לא. ובשני ההפך אני מעוניין להעביר לקובץ עם האיכות ווידיאו הטובה את הפסקול הטוב. אם איזו תוכנה או כמה תוכנות ניתן לעשות זאת? פורמט קבציי הווידיאו זה DIVX . בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by Oren1307,

שלום, אני מעונין לבנות מצגת הכוללת סרטים, אודיו, תמונות ועובדת גם עם טקסטים והכל בשילוב. עד עכשיו עבדתי עם ה Movie Maker אבל אין שם תכונות כמו ב Power Point . בקיצור אני מבקש המלצה על תוכנה טובה וקלה לשימוש שתשלב לי פחות או יותר את שתי התוכנות הנ"ל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים