תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו יודע איפה אני מגדיר ב nero צריבה על דיסק של 8.5GB ? ניסיתי פשוט להכניס את הדיסק ולצרוב אבל זה מוגדר על דיסק של 4.7GB . איפה מגדירים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מגדיר שהתרגום המובנה יהיה מחוץ לסרט ? (ברקע השחור) אני משתמש בתוכנה הזאת VirtualDubMod תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפני מס' דקות הופיע לי הסמן של עידכונים זמינים בפיירפוקס. הופיעו לי שני עידכונים, שידרוג לתוסף שאני משתמש בו ועידכון שני קריטי. התקנתי את זה הקריטי, שבמהלך ההתקנה יש לצאת מפיירפוקס והקובץ Firefox Setup 1.0.3 מורד ומותקן. שמתי לב דקות אח"כ להודעה בדבר פריצת אבטחה בפיירפוקס באתר. איך אני מוודא שאני מוגן? הבנתי שלא שוחרר עידכון, מה שרק מעלה בי חשד כי בעידכונים נאמר שיש עידכון אבטחה קריטי.... יש לי אתרים וסיסמאות שאני לא יכול להרשות לעצמי שיגנבו. תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חלון החיפוש (זה שמימין לחלון הכתובות) הפסיק להגיב. מנועי החיפוש נעלמו ממנו אם אני מנסה להוסיף מנועים דרך אפשרות הadd engines אז זה לא מצליח ואני נשאר עם חלון חיפוש ללא מנועי חיפוש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash http://silverlight.net/GetStarted/ מי מנצח הפעם ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי IPOD NANO מתה לחג ואני צריך את התוכנה שמעבריה שירים לIPOD. אשמח אם תעזרו לי למצוא אתר שממנו אוכל להוריד תוכנה זו. חג שמח וכשר.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
-
באקספלורר 7 יש את האפשרות הזאת, איך אני מתפעל את זה ב-8?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2009 בשעה 21:12:07 מישהו יודע? זה די דחוף לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את התוכנה אז... איך חותכים סרטים?? אם יש למישהו מדריך אז תודה אם יש לכם עוד תוכנה טובה שאני יכול לחתוך איתה סרטים תנו...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הורדתי סיקינים\themes ועשיתי use theme וזה לא משנה כלום..... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המיקלדת שלי יצאה מכלל פעולה ואני חושב זה אזה וירוס או משו אםמישו מכיר דרך לבדוק מה זה אז תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כל פעם קופץ לי אחרי הדלקה וכיבוי של המחשב ורושם לי כונן A פתוח במארז אין כונן כזה אבל במחשב שלי הוא כן מופיע רשום הכונן לא מוכן לשימוש יתן כי הדלתות פתוחות אני לא יודע מה לעשות http://www.siz.co.il/my.php?i=jyzynwu2yfz2.jpg
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
אני צריך סקריפט שלוקח שעה ומכפיל אותה במספר לצורך העניין 10:00 AM כפול 20 = 200 יש דרך להפוך את ההמספר של השעה למספר רגיל. ניסיתי לחפש בגוגל ולא הגעתי רחוק..
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמעו אני כבר הרבה זמן תקוע בלי אפשרות לדפדף בMTP כמו בנאדם כי יש לי XP 64X שמשום מה לא נותן לי לדפדף בהתקני MTP.... אני חייב כבר תוכנה שתסדר לי את זה באופן פשוט.... אני לא רוצה להפוך את הנגן לUMS כי אז יש בעיות בשידרוג גירסא... פשוט תוכנה לדפדוף בMTP בווינדוס XP 64X... תודה...
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
hi to all i stuck at NYC with a big problem i get trj. file name : http//k8l.info/ax/tk58.exe malware name : win32:small-AHY[trj i try all the stiki help but it didnt help thanks
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה שעובדת בשיטה של NetLimiter , רק לסאונד. כלומר שאני אוכל לסמן בה שלא תשמיע צלילים מה-WinAMP ומהאינטרנט למשל... כמו שב-NetLimiter אפשר לסמן ולהגביל רוחב פס לכל תוכנה ותוכנה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני הופך סרט של צפיה לcd שרק ישמעו אבל שיתאים למערכת באוטו שהיא לא אני מדגיד mp3 (הצלחתי להפוך לmp3 ) אבל פורט של שמעיה רגילה לכול מערכת אני לא יודע איך! תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא מצליח לעבור מאנגלית לעברית ולהיפך דרך מקשי הקיצור ALT SHIFT באקספלורר 7. בתוכנות אחרות כמו WORD אני מצליח לעבור ללא בעיה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה תוכנות נגד וירוסים שלא יודעים מה עושה את העבודה ומה סתם ניראה יפה מישו יכול לתת לי פה שם של תוכנה חינמית אפילו שפשוט עושה את העבודה? למערכת ויסטה 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשטף אתכם בבבעיה שיש לי כבר המון זמן.. ווירוסים! אני מנייד המון קבצים בעזרת הדיסק און קי שלי בין שרתים שונים והמון מחשבים וכל הזמן אני נפגע מווירוסים קבועים. אני מחפש תוכנה שברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי שלי היא תבדוק אותו ותמחק את הווירוס שעליו וכמובן שתבדוק בשבילי את ההארד דיסק כאשר אני ארצה. שמעתי את תוכנת הNOD אבל אני משם מה לא מקבל ממנה שום פידבק כאשר אני מחבר גיסק און קיי שאני יודע שיש בו ווירוסים. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם אווטלוק 2010 יכול לעבוד גם עם ווינדוס XP? והאם בשביל לשדרג לאווטלוק 2010 צריך לשדרג את כל האופיס? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-