תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למנהל הורדות, שזה יוריד הכל לתקיה שאני אגדיר בלי תקיות זמניות וכאלה. וגם שייתון לי להוריד במקסימום. בנוסף יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הכוונה היא לנגן של Windows 7..יש אפשרות שהנגן יופיע לייד שורת המשימות בצד ימין כמו בכל הגירסאות הקודמות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הי לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתר אינטרנט מסוים, מתקבלת ההודעה שבקובץ המצורף. יש לי vista האם תוכלו בבקשה לומר לי מה אני צריכה לעשות כדי לאפשר את עליית האתר? תודה, מיכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס והתקנתי את החבילת השפה העברית... והאופיס עדיין באנגלית מה עושים??? או איך משנים בהגדרות?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי דונגל ואני לא מצליח להתחבר מהפלאפון למחשב כשלט רחוק אני מצליח רק מה מחשב לפלאון אז אני מחפש תוכנה שתפעיל לי את הBT של החשב כל הזמן ואני יוכל להתחבר איתה למחשב מתי שאני רוצה בלי צורך לגעת בעכבר כלל!! משהו יכול לעזור לי?? יש לי SE W800I!! תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם באמצע התקנת הדרייברים של אומגה יש אפשרות לבחור בין FASTWRITE ON ל FASTWRITE OFF, מה ההבדל ומה זה עושה? הגירסה של הדרייברים הם 3.8.252 האם זהו הדרייבר הכי חדש? או שיש יותר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש תוכנת RSS שתוכל להציג בווידגט על השולחן עבודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מקבל כמויות מטורפות של ספאם ... רובם עוברים על החוק ולא מאפשרים הסרה מהרשימה שלהם. עד לא מזמן הייתי עם נורטון שכולל ספאם פילטר מצויין. אחרי שעברתי לקספרסקי, כבר אין לי פילטר וזה משגע אותי. אז ככה, אני מחפש פילטר חינמי וטוב שיעבוד עם אווטלוק אקספרס. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Norton Systen-Works 2007 שכוללת גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אני וירוס התקציב שלי 490 שקל כל היודע מאיפה לקנות שיעזור לי בבקשה בתודה!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי במחשב חבילת האבטחה של Kaspersky גרסא 6... כל פעם שהיא פותחת את האימיול זה לא מספיק להיפתח וכבר עושה לה ריסרט..ניסינו כמה פעמים...וזה קורה בדיוק מאז שהתקנתי את הקספרסקי מה עושים? הילדה רוצה אימיול
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי שתי וורסיות של Kaspersky .... והן: Kaspersky 6.0 ו 5.0.931 personal Kaspersky - מה עדיף? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי קולקציית פורנו רחבה ביותר, ועד כמה שהחיפוש החדש של ויסטה נוח הוא כל הזמן מוצא אותה. האם יש דרך נוחה לעשות אותה בלתי ניתנת לאיתור ע"י החיפוש של WINDOWS. ולשים גישה עם סיסמה בלבד?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום רב יש לי אפשרות לשדרג את הדפדפן, מגרסה 6 ל- 7 דרך אתר מיקרוסופט. מה ההבדל בניהן והאם כדאי לשדרג? האם מישהו יכול לצרף תמונת מסך מאקספלורר 7 והאם אחרי שאני משדרג לגרסה 7 אני יכול למחוק אותה ולחזור ל- 6? תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
השאלה ^... FRAPS משום מה מקליט לי באיזה 3-6 FPS לשנייה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
העברתי סרט ממסרטת וידיאו למחשב והוא כולה רבע שעה עם 1 ג'יגה.איך אני מקטין אותו? הקובץ הוא MPEG
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מרגיזה מאוד, FF לא מצליח לשלוח אימליים. האם יש לזה פתרון? כי כל פעם שאני רוצה לשלוח משהו אני נעזר ב IE. תודה
-
אז ככה אני צריך תוכונת שעושים את הדברים הבאים: 1. חסימת גישה לאתרים מסויימים שאני יבחר (נגיד סקס או אתרים אם משחקי פלאש וכו') 2. הורדת הקובץ מהמחשב תתבצעה אך ורק אם סיסמא נגיד ואני רוצה להוריד קובץ כלשהוא אז בשביל להוריד אותו או להפעיל אותו צריך סיסמא 3. הגבלת אפשרויות למשתמשים שהם לא האדמין במערכת וינדוס XP PRO 4. אנטיוירוס על רמה שבודק כל קובץ שנכנס למחשב אבל כל קובץ אפילו אם זה קובץ שהולך ל temporary folder וגם קוקיז. 5. פיירוול טוב שחוסם גישה לאינטרנט לתוכנת שלא הגדרתי שמותר להם לגשת לאינטרנט. 6. תוכנה נגד ספייואר וטרוינים. זה הכל לבנתים אני מקווה שתעזרו לי כי זה חשוב לי מאוד! (על תשאלו למה זה סיפור מעצבן) תודה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לפרמט עוד ממש מעט ואני לא מוצא ברשת איזכורים לגבי גיבוי ההיסטורי והחזרתו עם ההתקנה מחדש מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה שהתחילה היום שפתאום הקספרסקי לא מוכן לעלות חשבתי אולי זה וירוס שניטרל אותו אז סרקתי את ה HD בעזרת BOOT DISC של F-PROT ושל MCAFEE שניהם מעודכנים לתחילת החודש (זאת אומרת שדיי מעודכן) והם לא מצאו כלום חשבתי אולי זה SPYWARE או משהו כזה אבל יש לי AD-AWARE SPYBOT ו WINDOWS DEFENDER מותקנים בקיצור הרצתי את שלושתם והתוצאות הם אפשרי לראות כאן גם את תוצאות הסריקה של ADAWARE ו SPYBOT וגם את העובדה ש KASPERSKY לא מוכן לעלות ו DEFENDER לא מוכן להתעדכן חוץ מזה יש את התהליך exmodulbk.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ואין לי מושג מה זה וזה גם התחיל היום אז אולי זה קשור... נ.ב. הקספרסקי חוקי לחלוטין זה לא הבעייה וגם ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי! איך אני צורב קבצי SVCD על דיסק DVD 4.7 לאיזו קטגוריה אני נכנס בתוכנת נרו 6 ו- 7? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-